Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamamdır,mantıklı, perşembe bildirim yaparım bende o halde :)

Dünki menüm ;
Sahur
1 dilim tb
Tulum peyniri
Yarım haşlanmış yumurta
Domates
Karpuz
1 dilim sosis

İftar
1 kase çorba
2 kaşık pilav
1 dilim tb
4 fırında köfte
Karpuz

Ancak bu kadar kesebiliyorm yediklerimdn,düşünün bu kesilmiş hali , kg almıyım da 1 kg vermeye razı oldum cidden bu günler de.
Birde kpss var gün içinde ders çalışıyorum gelemiyorum sık, iyi bakın kendinize ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

kızlar selam neler yapıyosunuz
bende durumlar vahim gene
yemeği neden bu kadar seviyorum bilmiyorum
ebru sende bendensin beni de oruç çok zorluyor bu sene
helak oldum 5 günde iha alışırım diyorum ama gid gide daha zor geliyor
bu arada herkese hayırlı ramazanlar
bu arada buraya sık sık uğrayacağım artık inşallah

Okudum anladım kaptan:) gecen sene de böyle yapmıştık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım. Yeni gelenlerde öğrenmiş oldu

Ceviz daha sağlıklı. Ekmek büyük bir düşman vücudumuza. Bence cevizle devam et.

bende de durum vahi kaptan ya felaket acıkıyorum gözüm dönüyor iftarda

okudum anladım
Sorma Nazmiye' cim ya gözüm dönüyor. Ne yediğimi nasıl yediğimi bilmiyorum. Hele bugün öyle bir abarttım ki bir hafta yemek yemesem o derece yani. Bugünden itibaren topluyorum artık kendimi. Menülerimi de yazmaya başlıyorum. Yoksa bu gidişle verdiğim bütün kilolar yeniden gelecek allah korusun

Maşallah o zaman sana Özlem' cim. Yaşadığın yer nedeniyle suya en çok ihtiyacı olanlardan biride sensin. Bende susamıyorum acıkmıyorum ama çok zorlanıyorum nedense. Sanırım günler çok uzun. Birde yarın saat 08:00 de başlayacak mesaim. Süt iznim bitti. Kara kara onu düşünüyorum nasıl yapacağım diye.

Benimkilerin yanında menün bir harika. Umarım bu cuma iyi bir sonuç alırız hep birlikte.

Hoş geldin Zeynep' cim. Aynı durumdayız. Aldım başımı gidiyorum. Tartıda 66 yı gördüm yaaaaaa Biran önce toparlamazsam sonum kötü olacak. Yukarıya da yazdım. Şu andan itibaren tam gaz diyet moduna gidiyorum. Sende ayrılma buralardan. Yoksa gidişat iyi olmuyor.

Kızlar yeni geldim eve. Laptop basına oturup tüm paylaşımları okudugum günleri özlüyorum.

merhaba herkese;
hayırlı ramazanlar kızlar
5 haftalık final maratonum bu gün itibariyle bitmiş bulunmakta ve bende bittim. bu hafta çok fenaydı mahvoldum resmen okul sınav birde regl oldum şişliği ağrısı .. ama atlattım şükür hepsini

ayrılmıcam ebrucum bu gün kızımın doğumgünü yine resimlerde şişman bir Zeynep
o yüzden de canım sıkılıyır artık buralardayım
herhalde 1 ay içinde de listeye girebilirim herhalde en son şubatın başında çıkmışım
6 ay geçmesi gerekmiyor mu canım girebilmem için

geçmiş olsun canım sana
umarım sonuçlar da harika gelir

evet günlerin uzun olması büyük sorun. özellikle senin gibi çalışanlar açısından... çok erken kalktığın için zor oluyordur. ben susama korkusundan geç uyanıyorum. bugün öğlen 1 de uyandım. Annem de yıllık iznine ayrıldı, ramazana denk getirmek istiyordu zaten çok iyi oldu onun için de. Kendine dikkat et ebrucuğum. Allah zorda bırakmıyor inan. başka zaman olsa bu şekilde duramaz insan; ama ramazanda sabrını veriyor Rabbim.

Son düzenleme:

uyku problemi çok fena canım ya 2 saat uyuyup sahura kalk sonra yat 3 saat sonra gene kalk... birazdan uyancam diye düşünmekten uyuyamıyorum bi de Allah hepsinin mükafatını verir inşallah

hadi geçmiş olsun canım. umarım tüm sınavlarından cok güzel sonuçlar alırsın

benim de kendimi dizginlemem gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum :18::18:

merhaba zeynep ben nazmiye. güzel güzel kilolar verip cıtır bi hatun olacaksın. artık fotograf cektirmekten utanmıycaz göbeğimizi içimize çekmiycez

ramazanda bu kadarı çok iyi canım . ramazandan sonra telafisini yapacagız.

dünkü menüm

03:00 domates salatalık iki çatal karpuz 2 dilim tbdan tost(salamlı kaşarlı)

20:50 5 köfte, 1 dilim fırında makarna 1kase cacık, 2 yk barbunya

23:00 4 çatal kadayıf tatlısı

dövün beni dövün

selam kızlar napıyorsunuz...dünkü menümü paylaşayım

sahur
2 dilim kızarmış tb
salata peynir reçel ve çay

gün içinde 3 kayısı ve su içtim

iftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kabak yemeği ve 2 minik biber dolması

suu

of of şu tatlılar büyük sorun canım ya bende çok severim neyse ki ramazan başladığından beri evde hiç tatlı yapmadık almadık da yoksa hayır demesi zor sen de üzülme artık bugün yap telafisini iftara çok dikkat et canım
hoşgeldin Zeynepçim nerelerdesin sen bir ara uğramıştın sonra yine kayboldun...malesef seviyoruz işte yemeyi ama daha iradeli olmamız şart...yoksa hiçbir zaman istediğimiz gibi olamayız...artık buralarda olacağına sevindim cnm hadi hep birlikte yine mücadeleye devam :)
çok geçmiş olsun kuzumm o final dönemlerini bilirim...artık dinlenmene bir de zayıflamana bak

menün daha iyi cnm öncekilere göre, aman kendini dizginlemeye devam et...kpss çalıştığını bilmiyordum kolay gelsin kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…