- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Kızlar bu hafta oruç tutanlar perşembe iftardan önce tartılıp bildirimini yapsın lütfen. Oruç tutmayanlar ise yine cuma sabahı yapabilirler. Bu konu çok önemli lütfen herkes mesajı beğenip okuduğunu göstersin.
Aynen canım. Yeni gelenlerde öğrenmiş olduOkudum anladım kaptan:) gecen sene de böyle yapmıştık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ceviz daha sağlıklı. Ekmek büyük bir düşman vücudumuza. Bence cevizle devam et.Kızlar karatay kahvaltımı yaptım, ekmek yerine ceviz harika oluyor, bir kaç gundur oyle yiyorum (dün bozdugumu saymazsak)
Kahvaltımı karataya uydurabiliyorum ama gerisini denemedim daha:)
Ben ilk duydugumda ekmek yerine ceviz olurmu ne alaka demiştim, ama ceviz oyle guzel karsılıyor ki ekmegin yerini..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma Nazmiye' cim ya gözüm dönüyor. Ne yediğimi nasıl yediğimi bilmiyorum. Hele bugün öyle bir abarttım ki bir hafta yemek yemesem o derece yani. Bugünden itibaren topluyorum artık kendimi. Menülerimi de yazmaya başlıyorum. Yoksa bu gidişle verdiğim bütün kilolar yeniden gelecek allah korusunbende de durum vahi kaptan ya felaket acıkıyorum gözüm dönüyor iftarda
okudum anladım
Maşallah o zaman sana Özlem' cim. Yaşadığın yer nedeniyle suya en çok ihtiyacı olanlardan biride sensin. Bende susamıyorum acıkmıyorum ama çok zorlanıyorum nedense.Selam kızlar. bugün zorlanıcam oruç tutarken diye düşünüyordum çünkü dün ezan okunduktan birkaç saat sonra susamaya başlamıştım bile... 2 litreye yakın su içmiştim bir de.ama korktuğum gibi olmadı, iftara sadece 4 buçuk saat kaldı ve bende susuzluk hissi yok.
sizde durumlar nasıl?
Benimkilerin yanında menün bir harika. Umarım bu cuma iyi bir sonuç alırız hep birlikte.Dünki menüm ;
Sahur
1 dilim tb
Tulum peyniri
Yarım haşlanmış yumurta
Domates
Karpuz
1 dilim sosis
İftar
1 kase çorba
2 kaşık pilav
1 dilim tb
4 fırında köfte
Karpuz
Ancak bu kadar kesebiliyorm yediklerimdn,düşünün bu kesilmiş hali , kg almıyım da 1 kg vermeye razı oldum cidden bu günler de.
Birde kpss var gün içinde ders çalışıyorum gelemiyorum sık, iyi bakın kendinize ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
kızlar selam neler yapıyosunuz
bende durumlar vahim gene
yemeği neden bu kadar seviyorum bilmiyorum
ebru sende bendensin beni de oruç çok zorluyor bu sene
helak oldum 5 günde iha alışırım diyorum ama gid gide daha zor geliyor
bu arada herkese hayırlı ramazanlar
bu arada buraya sık sık uğrayacağım artık inşallah
Aynen canım. Yeni gelenlerde öğrenmiş oldu
Ceviz daha sağlıklı. Ekmek büyük bir düşman vücudumuza. Bence cevizle devam et.
Sorma Nazmiye' cim ya gözüm dönüyor. Ne yediğimi nasıl yediğimi bilmiyorum. Hele bugün öyle bir abarttım ki bir hafta yemek yemesem o derece yani. Bugünden itibaren topluyorum artık kendimi. Menülerimi de yazmaya başlıyorum. Yoksa bu gidişle verdiğim bütün kilolar yeniden gelecek allah korusun
Maşallah o zaman sana Özlem' cim. Yaşadığın yer nedeniyle suya en çok ihtiyacı olanlardan biride sensin. Bende susamıyorum acıkmıyorum ama çok zorlanıyorum nedense.Sanırım günler çok uzun. Birde yarın saat 08:00 de başlayacak mesaim. Süt iznim bitti. Kara kara onu düşünüyorum nasıl yapacağım diye.
Benimkilerin yanında menün bir harika. Umarım bu cuma iyi bir sonuç alırız hep birlikte.
Hoş geldin Zeynep' cim.Aynı durumdayız. Aldım başımı gidiyorum. Tartıda 66 yı gördüm yaaaaaa Biran önce toparlamazsam sonum kötü olacak. Yukarıya da yazdım. Şu andan itibaren tam gaz diyet moduna gidiyorum. Sende ayrılma buralardan. Yoksa gidişat iyi olmuyor.
merhaba herkese;
hayırlı ramazanlar kızlar
5 haftalık final maratonum bu gün itibariyle bitmiş bulunmakta ve bende bittim. bu hafta çok fenaydı mahvoldum resmen okul sınav birde regl oldum şişliği ağrısı .. ama atlattım şükür hepsini
Maşallah o zaman sana Özlem' cim. Yaşadığın yer nedeniyle suya en çok ihtiyacı olanlardan biride sensin. Bende susamıyorum acıkmıyorum ama çok zorlanıyorum nedense.Sanırım günler çok uzun. Birde yarın saat 08:00 de başlayacak mesaim. Süt iznim bitti. Kara kara onu düşünüyorum nasıl yapacağım diye.
evet günlerin uzun olması büyük sorun. özellikle senin gibi çalışanlar açısından... çok erken kalktığın için zor oluyordur. ben susama korkusundan geç uyanıyorum. bugün öğlen 1 de uyandım. Annem de yıllık iznine ayrıldı, ramazana denk getirmek istiyordu zaten çok iyi oldu onun için de. Kendine dikkat et ebrucuğum. Allah zorda bırakmıyor inan. başka zaman olsa bu şekilde duramaz insan; ama ramazanda sabrını veriyor Rabbim.
merhaba herkese;
5 haftalık final maratonum bu gün itibariyle bitmiş bulunmakta ve bende bittim. bu hafta çok fenaydı mahvoldum resmen okul sınav birde regl oldum şişliği ağrısı .. ama atlattım şükür hepsini
Aynen canım. Yeni gelenlerde öğrenmiş oldu
Ceviz daha sağlıklı. Ekmek büyük bir düşman vücudumuza. Bence cevizle devam et.
Sorma Nazmiye' cim ya gözüm dönüyor. Ne yediğimi nasıl yediğimi bilmiyorum. Hele bugün öyle bir abarttım ki bir hafta yemek yemesem o derece yani. Bugünden itibaren topluyorum artık kendimi. Menülerimi de yazmaya başlıyorum. Yoksa bu gidişle verdiğim bütün kilolar yeniden gelecek allah korusun
Benimkilerin yanında menün bir harika. Umarım bu cuma iyi bir sonuç alırız hep birlikte.
Hoş geldin Zeynep' cim.Aynı durumdayız. Aldım başımı gidiyorum. Tartıda 66 yı gördüm yaaaaaa Biran önce toparlamazsam sonum kötü olacak. Yukarıya da yazdım. Şu andan itibaren tam gaz diyet moduna gidiyorum. Sende ayrılma buralardan. Yoksa gidişat iyi olmuyor.
ayrılmıcam ebrucum bu gün kızımın doğumgünü yine resimlerde şişman bir Zeynep
o yüzden de canım sıkılıyır artık buralardayım
herhalde 1 ay içinde de listeye girebilirim herhalde en son şubatın başında çıkmışım
6 ay geçmesi gerekmiyor mu canım girebilmem için
Kızlar yeni geldim eve. Laptop basına oturup tüm paylaşımları okudugum günleri özlüyorum.
Dünki menüm ;
Sahur
1 dilim tb
Tulum peyniri
Yarım haşlanmış yumurta
Domates
Karpuz
1 dilim sosis
İftar
1 kase çorba
2 kaşık pilav
1 dilim tb
4 fırında köfte
Karpuz
Ancak bu kadar kesebiliyorm yediklerimdn,düşünün bu kesilmiş hali , kg almıyım da 1 kg vermeye razı oldum cidden bu günler de.
Birde kpss var gün içinde ders çalışıyorum gelemiyorum sık, iyi bakın kendinize ,
hadi geçmiş olsun canım. umarım tüm sınavlarından cok güzel sonuçlar alırsın
ramazanda bu kadarı çok iyi canım . ramazandan sonra telafisini yapacagız.
of of şu tatlılar büyük sorun canım ya bende çok severim neyse ki ramazan başladığından beri evde hiç tatlı yapmadık almadık da yoksa hayır demesi zor sen de üzülme artık bugün yap telafisini iftara çok dikkat et canımdünkü menüm
03:00 domates salatalık iki çatal karpuz 2 dilim tbdan tost(salamlı kaşarlı)
20:50 5 köfte, 1 dilim fırında makarna1kase cacık, 2 yk barbunya
23:00 4 çatal kadayıf tatlısı
dövün beni dövün
hoşgeldin Zeynepçim nerelerdesin sen bir ara uğramıştın sonra yine kayboldun...malesef seviyoruz işte yemeyi ama daha iradeli olmamız şart...yoksa hiçbir zaman istediğimiz gibi olamayız...artık buralarda olacağına sevindim cnm hadi hep birlikte yine mücadeleye devam :)kızlar selam neler yapıyosunuz
bende durumlar vahim gene
yemeği neden bu kadar seviyorum bilmiyorum
ebru sende bendensin beni de oruç çok zorluyor bu sene
helak oldum 5 günde iha alışırım diyorum ama gid gide daha zor geliyor
bu arada herkese hayırlı ramazanlar
bu arada buraya sık sık uğrayacağım artık inşallah
çok geçmiş olsun kuzumm o final dönemlerini bilirim...artık dinlenmene bir de zayıflamana bakmerhaba herkese;
Dünki menüm ;
Sahur
1 dilim tb
Tulum peyniri
Yarım haşlanmış yumurta
Domates
Karpuz
1 dilim sosis
İftar
1 kase çorba
2 kaşık pilav
1 dilim tb
4 fırında köfte
Karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?