Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın tatlım. Yedi gün içmemeliydim, :/

pizzaaa mı :) kola mııı :) yaklaş bişey dicem işin şakası Bi yana da olmamış. Bendde dun yedi gün içtim, öğle içtim ama olsun içtim :/ olmuyo bunlar ne kadar az yiyerek geçerse geçsin o gün. O kola herşeyi berbat edebiliyo ,kaçamak yapmamalıyız canım,

Evet dengesiz oldu. Şu an fena açım. Salı başlıcam inşallah oruca. O zaman daha düzenli olur. Bayram temizliği mi yapıyorsun :)
Aynen canım bayram temizliği. Önce yardımcı alayım diye düşündüm. Sonra başkasına kendi işimi yaptıramayacağımı anlayıp kendim giriştim. Hafta içi akşam yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Ama temizlenen yerler pırıl pırıl oluyor tam istediğim gibi. Öyle olunca da yorgunluğum kalmıyor. Maşallah acaip bir temizlik aşkı var içimde bu ara

:):) 57,58,59,60lı resimlerim de Var ama ,en son attıklarım şimdiki hallerimde var tabi canım, mart ayından beri kg aldm m , hızlı oldu
Vermeye çalışıyorum bakalım,
O zaman yeniden bakayım fotoğraflarına. Son halini merak ettim.

Yedigün ve pilav olmamış. Ekmek, pilav ve çorba üçü bir arada büyük bir karbonhidrat menüsü olmuş. Üstüne birde karpuz eklenince.

Yerin çok belli valla kuzucum. İşlerini bitir biran önce dön aramıza. Lojman çıktı derken? Evlenenince lojmanda mı oturacaksınız?

Ahh ahh zaten eve alındığı için yeniliyor yaaa. Normalde kolay kolay tatlı almam eve ama dedim yaa ramazanda olmuyor tatlısız. Bende yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor iyi oluyor

günaydın canım. günaydın herkese. biraz gergin başladım malesef haftaya. umarım güzel gider.
Günaydın canım sana da. Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur umarım?

Göremeyince seni merak ettim. Sonra acaba evinde interneti yok mu diye düşündüm. Bu arada ben sana geçen bişey yazmıştım. Okumadın galiba. Bayramda İzmir' deyiz inşallah. Seninde müsait olduğun bir vakit görüşelim. Tabii senin için sakıncası yoksa?

Nazmiye naptın sen yaaaaa. Bu nasıl bir menü böyle. Allahtan listede değilsin. Ama listeye yeniden dönmek için kilo almamış olman lazım biliyorsun dimi?

Gunaydıın hanımlar

Sahura kalkmadım bugun gec yattık, karnım cok toktu maalesef
Ya bu hafta iki yere davetliyiz, onları bi atlatsam...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Tuba. Artık ne kadar yediysen iftarda Bende yorgunluktan sahura kalkmadım. Bol bol su içtim. İnşallah akşama açlıktan düşüp bayılmam.

Ben sana dedim ama. Bırakma ipin ucu kaçar diye. En ufak dikkatsizlikte hopp geri geliyor bu kilolar.

evet canım gencay TAİ de calışıyo su aselsan havelsan art curt gibi bi yer lojmanları var fiyatıda gayet uygun biraz toparlanıp ev alıncaya kadar orada oturucaz şeker kutu gibi bi ev onunla uğraşıok işte ebru yediklerini duysan öküz mü vr içinde dersin canım ya :)

Son düzenleme:

Bende ilk evlendiğimde üniversitenin lojmanlarında oturmuştum. Kutu gibi bir evdi. Ama hala çok hoşuma gidiyor. Bence çok iyi olmuş lojman işi. Ne gerek var kiraya bir sürü para vermeye. İnşallah alırsınız en kısa zamanda güzel bir ev.

O öküzden benim içimde de var Burcu merak etme. Tanışıyoruz kendileriyle yakından O nedenle temizliğe verdim bende kendimi

Son düzenleme:
Ya ebru yemeği ölçülü yedim iftarda ama annemdeydik, tatlı yapmıstı ondan yedim, senin söbiyetlere karsılık, seni yalnız bırakmak istedemedim, batıcaksak birlikte batalım

hiç sorma. Zaten yemekten sonra çok rahatsız oluyorum.keşke ayrı evim olsaydı. Kendime göre menü çıkarırdım. Daha fazla dikkat ederdim, çok çabuk kg verebilrsiç

Hadi hadi beni bahane etme Ben seni bilirim Cumaya mutlaka kilo vermen lazım ona göre ayarla kendini.

hiç sorma. Zaten yemekten sonra çok rahatsız oluyorum.keşke ayrı evim olsaydı. Kendime göre menü çıkarırdım. Daha fazla dikkat ederdim, çok çabuk kg verebilrsiç
Aslında yememek bizim elimizde. Baktın sana uygun bir menü yok. Sende kendine göre birşeyler hazırla. Ben onu yapamıyorum çünkü eşim var çocuklar var. Mecburen onların sevdiği yemeklerden yapmam lazım. Kendime özel bir şeyler hazırlayacak vaktim kalmıyor. Ramazandan önce ayarlıyordum ama ramazanda hem oruç tutup hem yemek hazırlamak zor oluyor.

telden giriyorum internete canım. evde de girebiliyorum yani. biraz yogundum sadece. gerginliğin benimle hiç ilgisi yok. i,ş yerinde bi gerginlik var tabi ben alışık değilim böyle durumlara da ondan gerildim. bi aksilik olmazsa Allah nasip kısmet ederse bekliyorum seni

aynen öyle canım ya ramazanı avantaja cevirebiliriz aslında. tüm gün yeme aç dur sonra da kola iç uffffffffffffff :18::18::18:

Bizde fotopraflarınızı bekliyoruz hatunlar.

evde sıkıntı yok canım zaten yemekleri ben yapıyorum herkes bana uyuyo ama annem eve devamlı tatlı getiriyo bide davetlerde yiyin oruçsunuz filan kaç gündür de davetlerdeyiz yaklaşık 1haftadır ondan oluo yani

Lojman cok mantıklı bencede:)

Ben böyle alıntılamadan direkt konuya dalıyorum ama artık... Telden bu kadar oluyor

Menüm

Sabah 07.15
yağda 2 yumurta
2 tb ekmek

Öğlen 12.00
1 salatalık
1 domates
2 yumurta
1 kk peynirden oluşan salata
1 tane de benim o

Akşam 10.15
1 salkım yeşil üzüm
3 salatalık
1 kk peynir
1 ton balığı kucuk konservelerden
bir avuç ceviz fındık

suyu 2.5 yapıcam
spor henüz yok..

Kızlar, çocuklara fırında patates yapıyorum da, patates kızartması gibi ama fırında, bende yiyim mi? Çok bişe olur mu? Yiyim dimi?

Bence gayet guzel menu, tabi eger bir tane benim o dediğin bir paket anlamında değilse:)

Kızlar, çocuklara fırında patates yapıyorum da, patates kızartması gibi ama fırında, bende yiyim mi? Çok bişe olur mu? Yiyim dimi?

Hayır olmaz yiyemezsin. Benim de canım hep abur cubur istedi bugün. Kızlara nasıl dicem diye yemedim. Sadece 1 tanecik benim o yedim. o yüzden sen de yiyemezsin. Ama sadece 2 tanecik alıp tadına bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…