Bu telaşlarının da tadını cıkarmaya bak burcum, geciyor hiç anlamadan, guzel seyler:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ramazanda oruç tutmayınca pek düzen olmuyor cnm ya yedigün olmamalıymış ama fena değil menün
Bgn temizlik yaptığını biliyordum camları silecektin kendini yorma fazla cnm biter bi şekilde... Evet ta yedim kazandibini walla aslında tatlı aklımdan yoktu ama babam alınca
İşte öğünlerin saatlerine çok dikkat etmelisin cnm iyiym bnde saolasın ara öğün yapıyorum
dünkü menüm kızlar
sahur
1 dilim börek
salatalık domates
karpuz 2 catal
iftar
2 dilim pizza
1 bardak kola
23:00 bkool :26::26::26:
şey kızlar. dövebilirsiniz. :18::18::18: acımayınama bittiii... nokta.... bu kadardı. dönüşüm muhtesem olacak
Aynen canım bayram temizliği. Önce yardımcı alayım diye düşündüm. Sonra başkasına kendi işimi yaptıramayacağımı anlayıp kendim giriştim. Hafta içi akşam yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Ama temizlenen yerler pırıl pırıl oluyor tam istediğim gibi. Öyle olunca da yorgunluğum kalmıyor. Maşallah acaip bir temizlik aşkı var içimde bu araEvet dengesiz oldu. Şu an fena açım. Salı başlıcam inşallah oruca. O zaman daha düzenli olur. Bayram temizliği mi yapıyorsun :)
O zaman yeniden bakayım fotoğraflarına. Son halini merak ettim.:):) 57,58,59,60lı resimlerim de Var ama ,en son attıklarım şimdiki hallerimde var tabi canım, mart ayından beri kg aldm m , hızlı oldu
Vermeye çalışıyorum bakalım,
Yedigün ve pilav olmamış. Ekmek, pilav ve çorba üçü bir arada büyük bir karbonhidrat menüsü olmuş. Üstüne birde karpuz eklenince.Menüm,
13.30
1 kepekli sandviç (domates,peynir,biber, ince 1 dilim salam)
1 bardak yedi gün kan portakalı:/
19.00
1 dilim pide
Salata. 1 kase çorba
3 yk türlü, 3 yk pilav
Karpuz
Olmadı bugün. Yeme düzenim bile yok ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Yerin çok belli valla kuzucum. İşlerini bitir biran önce dön aramıza. Lojman çıktı derken? Evlenenince lojmanda mı oturacaksınız?Kizlar selam gelemiyorum lojmanimiz cikti ev ejsikleri filan onlarla ugrasiyoruz malum evin eksigi bitmez su regli bitsin doncem ins. Bu ay cok sancili gecirdim hafif de gerginim ay sonu bi 5 gun memlekete gidicez samsun a dugun var o ara bi nefes alicm.ins.
Ahh ahh zaten eve alındığı için yeniliyor yaaa. Normalde kolay kolay tatlı almam eve ama dedim yaa ramazanda olmuyor tatlısız. Bende yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor iyi oluyorRamazanda oruç tutmayınca pek düzen olmuyor cnm ya yedigün olmamalıymış ama fena değil menün
Bgn temizlik yaptığını biliyordum camları silecektin kendini yorma fazla cnm biter bi şekilde... Evet ta yedim kazandibini walla aslında tatlı aklımdan yoktu ama babam alınca
İşte öğünlerin saatlerine çok dikkat etmelisin cnm iyiym bnde saolasın ara öğün yapıyorum
Günaydın canım sana da. Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur umarım?günaydın canım. günaydın herkese. biraz gergin başladım malesef haftaya. umarım güzel gider.
Göremeyince seni merak ettim. Sonra acaba evinde interneti yok mu diye düşündüm. Bu arada ben sana geçen bişey yazmıştım. Okumadın galiba. Bayramda İzmir' deyiz inşallah. Seninde müsait olduğun bir vakit görüşelim. Tabii senin için sakıncası yoksa?aynen öyle kızlar daha sık ugramaya çalışalım gerçekten. malesef cumartesiden beri giremedim ben ama. cumartesi iş yeri gereksiz gergindi. şu anda da devam ediyor. benle ilgili hiçbir sorun yok ama insan etkileniyor ister istemez. hafta sonu kayınvalidecim de bizdeydi. giremedim fırsatını bulup
Nazmiye naptın sen yaaaaa. Bu nasıl bir menü böyle.dünkü menüm kızlar
sahur
1 dilim börek
salatalık domates
karpuz 2 catal
iftar
2 dilim pizza
1 bardak kola
23:00 bkool :26::26::26:
şey kızlar. dövebilirsiniz. :18::18::18: acımayınama bittiii... nokta.... bu kadardı. dönüşüm muhtesem olacak
Günaydın Tuba. Artık ne kadar yediysen iftardaGunaydıın hanımlar
Sahura kalkmadım bugun gec yattık, karnım cok toktu maalesef
Ya bu hafta iki yere davetliyiz, onları bi atlatsam...
Ben sana dedim ama. Bırakma ipin ucu kaçar diye. En ufak dikkatsizlikte hopp geri geliyor bu kilolar.aynen canım ama arkadaşım çok güzel aksesurlar yaptı bana kına düğün ve nikah için en azından onlarla ugraşmadım.. bu hafta ev temizlicez perde ölçüm alınsın da bi perde begenmeye gidicem daha oyy iş çok haftasonu ev temzilencek hoş pis değil temizlemişler de biz üstünden geçicez öle işte bu arada tartıya çıktım 61.1 kiloyu gördüm acil diyete döndüm hemen kızlar
Aynen canım bayram temizliği. Önce yardımcı alayım diye düşündüm. Sonra başkasına kendi işimi yaptıramayacağımı anlayıp kendim giriştim. Hafta içi akşam yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Ama temizlenen yerler pırıl pırıl oluyor tam istediğim gibi. Öyle olunca da yorgunluğum kalmıyor. Maşallah acaip bir temizlik aşkı var içimde bu ara
O zaman yeniden bakayım fotoğraflarına. Son halini merak ettim.
Yedigün ve pilav olmamış. Ekmek, pilav ve çorba üçü bir arada büyük bir karbonhidrat menüsü olmuş. Üstüne birde karpuz eklenince.
Yerin çok belli valla kuzucum. İşlerini bitir biran önce dön aramıza. Lojman çıktı derken? Evlenenince lojmanda mı oturacaksınız?
Ahh ahh zaten eve alındığı için yeniliyor yaaa. Normalde kolay kolay tatlı almam eve ama dedim yaa ramazanda olmuyor tatlısız. Bende yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor iyi oluyor
Günaydın canım sana da. Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur umarım?
Göremeyince seni merak ettim. Sonra acaba evinde interneti yok mu diye düşündüm. Bu arada ben sana geçen bişey yazmıştım. Okumadın galiba. Bayramda İzmir' deyiz inşallah. Seninde müsait olduğun bir vakit görüşelim. Tabii senin için sakıncası yoksa?
Nazmiye naptın sen yaaaaa. Bu nasıl bir menü böyle.Allahtan listede değilsin. Ama listeye yeniden dönmek için kilo almamış olman lazım biliyorsun dimi?
Günaydın Tuba. Artık ne kadar yediysen iftardaBende yorgunluktan sahura kalkmadım. Bol bol su içtim. İnşallah akşama açlıktan düşüp bayılmam.
Ben sana dedim ama. Bırakma ipin ucu kaçar diye. En ufak dikkatsizlikte hopp geri geliyor bu kilolar.
evet canım gencay TAİ de calışıyo su aselsan havelsan art curt gibi bi yer lojmanları var fiyatıda gayet uygun biraz toparlanıp ev alıncaya kadar orada oturucaz şeker kutu gibi bi ev onunla uğraşıok işte ebru yediklerini duysan öküz mü vr içinde dersin canım ya :)
Aynen canım bayram temizliği. Önce yardımcı alayım diye düşündüm. Sonra başkasına kendi işimi yaptıramayacağımı anlayıp kendim giriştim. Hafta içi akşam yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Ama temizlenen yerler pırıl pırıl oluyor tam istediğim gibi. Öyle olunca da yorgunluğum kalmıyor. Maşallah acaip bir temizlik aşkı var içimde bu ara
Yedigün ve pilav olmamış. Ekmek, pilav ve çorba üçü bir arada büyük bir karbonhidrat menüsü olmuş. Üstüne birde karpuz eklenince.
Yerin çok belli valla kuzucum. İşlerini bitir biran önce dön aramıza. Lojman çıktı derken? Evlenenince lojmanda mı oturacaksınız?
Ahh ahh zaten eve alındığı için yeniliyor yaaa. Normalde kolay kolay tatlı almam eve ama dedim yaa ramazanda olmuyor tatlısız. Bende yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor iyi oluyor
Göremeyince seni merak ettim. Sonra acaba evinde interneti yok mu diye düşündüm. Bu arada ben sana geçen bişey yazmıştım. Okumadın galiba. Bayramda İzmir' deyiz inşallah. Seninde müsait olduğun bir vakit görüşelim. Tabii senin için sakıncası yoksa?
Nazmiye naptın sen yaaaaa. Bu nasıl bir menü böyle.Allahtan listede değilsin. Ama listeye yeniden dönmek için kilo almamış olman lazım biliyorsun dimi?
Günaydın Tuba. Artık ne kadar yediysen iftardaBende yorgunluktan sahura kalkmadım. Bol bol su içtim. İnşallah akşama açlıktan düşüp bayılmam.
Ben sana dedim ama. Bırakma ipin ucu kaçar diye. En ufak dikkatsizlikte hopp geri geliyor bu kilolar.
Hadi hadi beni bahane etmeYa ebru yemeği ölçülü yedim iftarda ama annemdeydik, tatlı yapmıstı ondan yedim, senin söbiyetlere karsılık, seni yalnız bırakmak istedemedim, batıcaksak birlikte batalım
Aslında yememek bizim elimizde. Baktın sana uygun bir menü yok. Sende kendine göre birşeyler hazırla. Ben onu yapamıyorum çünkü eşim var çocuklar var. Mecburen onların sevdiği yemeklerden yapmam lazım. Kendime özel bir şeyler hazırlayacak vaktim kalmıyor. Ramazandan önce ayarlıyordum ama ramazanda hem oruç tutup hem yemek hazırlamak zor oluyor.hiç sorma. Zaten yemekten sonra çok rahatsız oluyorum.keşke ayrı evim olsaydı. Kendime göre menü çıkarırdım. Daha fazla dikkat ederdim, çok çabuk kg verebilrsiç
pizzaaa mı :) kola mııı :) yaklaş bişey dicemişin şakası Bi yana da olmamış. Bendde dun yedi gün içtim, öğle içtim ama olsun içtim :/ olmuyo bunlar ne kadar az yiyerek geçerse geçsin o gün. O kola herşeyi berbat edebiliyo ,kaçamak yapmamalıyız canım,
aynen öyle canım ya ramazanı avantaja cevirebiliriz aslında. tüm gün yeme aç dur sonra da kola iç uffffffffffffff :18::18::18:
telden giriyorum internete canım. evde de girebiliyorum yani. biraz yogundum sadece. gerginliğin benimle hiç ilgisi yok. i,ş yerinde bi gerginlik var tabi ben alışık değilim böyle durumlara da ondan gerildim. bi aksilik olmazsa Allah nasip kısmet ederse bekliyorum seni
Hadi hadi beni bahane etmeBen seni bilirim Cumaya mutlaka kilo vermen lazım ona göre ayarla kendini.
Aslında yememek bizim elimizde. Baktın sana uygun bir menü yok. Sende kendine göre birşeyler hazırla. Ben onu yapamıyorum çünkü eşim var çocuklar var. Mecburen onların sevdiği yemeklerden yapmam lazım. Kendime özel bir şeyler hazırlayacak vaktim kalmıyor. Ramazandan önce ayarlıyordum ama ramazanda hem oruç tutup hem yemek hazırlamak zor oluyor.
Menüm
Sabah 07.15
yağda 2 yumurta
2 tb ekmek
Öğlen 12.00
1 salatalık
1 domates
2 yumurta
1 kk peynirden oluşan salata
1 tane de benim o
Akşam 10.15
1 salkım yeşil üzüm
3 salatalık
1 kk peynir
1 ton balığı kucuk konservelerden
bir avuç ceviz fındık
suyu 2.5 yapıcam
spor henüz yok..
Bence gayet guzel menu, tabi eger bir tane benim o dediğin bir paket anlamında değilse:)
Kızlar, çocuklara fırında patates yapıyorum da, patates kızartması gibi ama fırında, bende yiyim mi? Çok bişe olur mu? Yiyim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?