- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
seni gördüğüme sevindim Gönülcüm nasılsın? sabah 3 dilim ekmek fazla geldi ve öğlenle akşma da bir arada fazlasıyla hafif onları dengelesen daha iyi olmaz mıMenüm
Sabah 10.30
5 biber, 1 domates, 2 yumurtadan oluşan menemen
3.tb ekmeği
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
Öğlen Akşam 16.30
1 erik
1 küçük salkım üzüm
1 kase soğan salatası
15 dakik plates
2 lt su
Tatlı olmasa iyiymiş canımm...
seni gördüğüme sevindim Gönülcüm nasılsın? sabah 3 dilim ekmek fazla geldi ve öğlenle akşma da bir arada fazlasıyla hafif onları dengelesen daha iyi olmaz mı
evet cnm öyle aslında planımda yoktu zaten ama gördüm dayanamam artık yiyecem
Selam kızlar
Gelemedim bugün hiç. Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Ve bitiremedim. Şuan bile devam ediyorum. Kahve molası verdim bi bakayım dedim. Geçmişi okudum ama alıntı yapamayacağım. Yarım kalan işimi bitirmem lazım.
Tuba çok sevinmişsin benim şöbiyetlereAma merak etme bugün yaptığım temizlik sonrasında şöbiyetten eser kalmadı. Hatta üstüne birazda lokma yedim
Beste' cim sende tatlılanmışsın. Valla ramazanda tatlı başka oluyor. Normal zamanda ne çikolata yerim ne tatlı. Ama nedense ramazanda tadı da başka oluyor. Ama ben inanıyorum bu cuma tartıda güzel bir sonuç alacağıma.
Gönül' cüm senin menüde dengesiz olmuş. Ramazanda oruç tutamayınca böyle oluyor. Ama maşallahın var ekmek haricinde süper bir menü tebrikler.
Emine' cim instagram da resimlerine baktım. Maşallahın var. Hiç öyle şişman gibi durmuyorsun. Kilo nerende senin?
Unuttuğum bişey yoktur umarım.
Hımm unutmadan Özlem' cim seni de daha sık bekliyorum canım takıma
iyi uyanabilmişsin tatlım o yorgunluğa normal...
inş canım bazen sabır işi gerçekten...evet ya duygularım yememde etkili oluyor malesef dün oyle canım sıkkın olunca pideden çıkardım galiba normalde hiç yemiyordum ve yine yemeyecektim...
waaw seni çıtır hatun güzellik seni maşallah :)))
afiyet olsun canım menün fena değil
çok harika gerçekten hadi o zaman hedefe ulaşma vakti
bazen ipin ucu kaçabiliyor
Selam kızlar
Gelemedim bugün hiç. Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Ve bitiremedim. Şuan bile devam ediyorum. Kahve molası verdim bi bakayım dedim. Geçmişi okudum ama alıntı yapamayacağım. Yarım kalan işimi bitirmem lazım.
Tuba çok sevinmişsin benim şöbiyetlereAma merak etme bugün yaptığım temizlik sonrasında şöbiyetten eser kalmadı. Hatta üstüne birazda lokma yedim
Beste' cim sende tatlılanmışsın. Valla ramazanda tatlı başka oluyor. Normal zamanda ne çikolata yerim ne tatlı. Ama nedense ramazanda tadı da başka oluyor. Ama ben inanıyorum bu cuma tartıda güzel bir sonuç alacağıma.
Gönül' cüm senin menüde dengesiz olmuş. Ramazanda oruç tutamayınca böyle oluyor. Ama maşallahın var ekmek haricinde süper bir menü tebrikler.
Emine' cim instagram da resimlerine baktım. Maşallahın var. Hiç öyle şişman gibi durmuyorsun. Kilo nerende senin?
Ramazanda oruç tutmayınca pek düzen olmuyor cnm ya yedigün olmamalıymış ama fena değil menünMenüm,
13.30
1 kepekli sandviç (domates,peynir,biber, ince 1 dilim salam)
1 bardak yedi gün kan portakalı:/
19.00
1 dilim pide
Salata. 1 kase çorba
3 yk türlü, 3 yk pilav
Karpuz
Olmadı bugün. Yeme düzenim bile yok ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Bgn temizlik yaptığını biliyordum camları silecektin kendini yorma fazla cnm biter bi şekilde... Evet ta yedim kazandibini walla aslında tatlı aklımdan yoktu ama babam alıncaSelam kızlar
Evet 3 dilim ekmek fazla oldu. Menemeni ekmekle seviyorum dicem ama kilo vermek isteyince bahane olmamalı. Öğün saatleri kayınca akşam çok geç saate acıkıyorum. O zaman da yemek istemiyorum. Şimdi açım mesela :)
Bu arada ben iyiyim. Sen nasılsın günün nasıl geçti.
Günaydınlarrrr. Yeni bir haftaya başladıkl hatunlar. Nasılsınız.
Kizlar selam gelemiyorum lojmanimiz cikti ev ejsikleri filan onlarla ugrasiyoruz malum evin eksigi bitmez su regli bitsin doncem ins. Bu ay cok sancili gecirdim hafif de gerginim ay sonu bi 5 gun memlekete gidicez samsun a dugun var o ara bi nefes alicm.ins.
Menüm,
13.30
1 kepekli sandviç (domates,peynir,biber, ince 1 dilim salam)
1 bardak yedi gün kan portakalı:/
19.00
1 dilim pide
Salata. 1 kase çorba
3 yk türlü, 3 yk pilav
Karpuz
Olmadı bugün. Yeme düzenim bile yok ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Evet canım yüzdeye göre olsun yarışımız. Besteyle kilo yarışması yapacağız. Onunla kilomuz hemen hemen aynı sayılır. Ben biraz fazlayım ama nasıl olsa geçeceğim için sorun yokEn kısa zamanda yeni resimlerimi paylaşacağım.
Eski halin daha iyiydi Tuba. Önceki fotoğraflarını hatırlıyorum. 64 lere düştüğünde bile süper oluyorsun.
Ben de mi yapsam acaba spor? Ama hem çocuklar, hem iş, hem oruç beni çok etkiliyor. Nasıl akşam ediyorum bende bilmiyorum. Ev işi bu sıcakta zaten spor yerine geçiyor. Birde arabayı sattıktan sonra günde 20 dk sırf otobüse binmek için yürüyorum. O bile etkili oluyor. 10 dk sabah 10 dk akşam yetiyor.
Resimlerde yüzüm açık değil o nedenle çok belli olmuyor ama eski ve yeni halim arasında dağlar kadar fark var. Burası herkese açık diye yüzümü kapattım ama profilime yakın zamanda yüzüm açık olanlardan eklerim. O zaman farkı daha iyi görürsünüz. Eski halim toplu değildi ayrıca bildiğin şişko patatesmişim yaaa. Tek şansım boyumun uzun olması ve kilonun vücuduma eşit dağılması. Yoksa çok kötü durumdaydım.
Sahur yapabilsen senin için çok iyi olur. Madem kalkamıyorsun akşamdan yiyip yatsan yaaa. Daha iyi olmaz mı? Mesela saat 01:00 e kadar bekle ye yat. Sağlığın için daha iyidir eminim.
Yaaa işte demek ki hepimizin uğraşması gerekiyor bu halden kurtulmamız için. Daha sık gelin lütfen takıma daha iyi olsun. Bol bol geçmiş okuyalım ama öyle içi boş geçmiş olmasın. Muhabbetimiz hoş olsun. Yukarda da dedim yüzümün açık olduğu fotoğrafları uygun bir zamanda ekleyeyim profilime. Daha iyi anlayın nasıl değiştiğimi.Eğer sizde pes etmeden devam ederseniz eminim sizlerde başaracaksınız.
hoşgeldin Nazmiyecimm evet demii hergünümüz böyle olur inş nasılsın?
Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi
Nasıl o kdar kilo aldım anlamıyorum. Zaten zayıf değildim, balıktım. Ama neredeyse obez olup öyle kalacaktım. Allah korusun. Tam zamanında tanıştım takımla....
bugünkü menümü paylaşayım şuanj kimsecikler yok ama umuyorum ki birazdan menülerinizle burada olacaksınızD
sahur
1,5 dilim kızarmış tb
salata
1 haşlanmış yumurta peynir ve çay
iftar
1 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 servis kaşığı mantı yanında nohut
az bişi tavuk
of kızlar ya babam gelirken tatlı almış iki seceneğim vardı profiterol ve kazandibi ben kazandibini seçtim tabi sütlü diye gerçi hiç tatlı yememem lazım biliyorum ama bugünlük yiyeceğim artık mazur görün
Menüm
Sabah 10.30
5 biber, 1 domates, 2 yumurtadan oluşan menemen
3.tb ekmeği
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
Öğlen Akşam 16.30
1 erik
1 küçük salkım üzüm
1 kase soğan salatası
15 dakik plates
2 lt su
Allah kolaylıklar versin canım. süre kısaldıkça stres artıyor tabi. herşeyin en güzeli olur senin için inşallah.
koptuk gidiyoruz ya hadi hayırlısı. toparlamamız lazım.
aynen canım ama arkadaşım çok güzel aksesurlar yaptı bana kına düğün ve nikah için en azından onlarla ugraşmadım.. bu hafta ev temizlicez perde ölçüm alınsın da bi perde begenmeye gidicem daha oyy iş çok haftasonu ev temzilencek hoş pis değil temizlemişler de biz üstünden geçicez öle işte bu arada tartıya çıktım 61.1 kiloyu gördüm acil diyete döndüm hemen kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?