Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sabah 10.30
5 biber, 1 domates, 2 yumurtadan oluşan menemen
3.tb ekmeği
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir

Öğlen Akşam 16.30
1 erik
1 küçük salkım üzüm
1 kase soğan salatası

15 dakik plates
2 lt su

seni gördüğüme sevindim Gönülcüm nasılsın? sabah 3 dilim ekmek fazla geldi ve öğlenle akşma da bir arada fazlasıyla hafif onları dengelesen daha iyi olmaz mı
Tatlı olmasa iyiymiş canımm...

evet cnm öyle aslında planımda yoktu zaten ama gördüm dayanamam artık yiyecem

Evet 3 dilim ekmek fazla oldu. Menemeni ekmekle seviyorum dicem ama kilo vermek isteyince bahane olmamalı. Öğün saatleri kayınca akşam çok geç saate acıkıyorum. O zaman da yemek istemiyorum. Şimdi açım mesela :)

Bu arada ben iyiyim. Sen nasılsın günün nasıl geçti.

Selam kızlar

Gelemedim bugün hiç. Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Ve bitiremedim. Şuan bile devam ediyorum. Kahve molası verdim bi bakayım dedim. Geçmişi okudum ama alıntı yapamayacağım. Yarım kalan işimi bitirmem lazım.

Tuba çok sevinmişsin benim şöbiyetlere Ama merak etme bugün yaptığım temizlik sonrasında şöbiyetten eser kalmadı. Hatta üstüne birazda lokma yedim

Beste' cim sende tatlılanmışsın. Valla ramazanda tatlı başka oluyor. Normal zamanda ne çikolata yerim ne tatlı. Ama nedense ramazanda tadı da başka oluyor. Ama ben inanıyorum bu cuma tartıda güzel bir sonuç alacağıma.

Gönül' cüm senin menüde dengesiz olmuş. Ramazanda oruç tutamayınca böyle oluyor. Ama maşallahın var ekmek haricinde süper bir menü tebrikler.

Emine' cim instagram da resimlerine baktım. Maşallahın var. Hiç öyle şişman gibi durmuyorsun. Kilo nerende senin?

Unuttuğum bişey yoktur umarım.

Hımm unutmadan Özlem' cim seni de daha sık bekliyorum canım takıma

Evet dengesiz oldu. Şu an fena açım. Salı başlıcam inşallah oruca. O zaman daha düzenli olur. Bayram temizliği mi yapıyorsun :)

teşekkür ederim canım benim, :)

:):) 57,58,59,60lı resimlerim de Var ama ,en son attıklarım şimdiki hallerimde var tabi canım, mart ayından beri kg aldm m , hızlı oldu
Vermeye çalışıyorum bakalım,

Menüm,
13.30
1 kepekli sandviç (domates,peynir,biber, ince 1 dilim salam)
1 bardak yedi gün kan portakalı:/

19.00
1 dilim pide
Salata. 1 kase çorba
3 yk türlü, 3 yk pilav

Karpuz

Olmadı bugün. Yeme düzenim bile yok ,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Kizlar selam gelemiyorum lojmanimiz cikti ev ejsikleri filan onlarla ugrasiyoruz malum evin eksigi bitmez su regli bitsin doncem ins. Bu ay cok sancili gecirdim hafif de gerginim ay sonu bi 5 gun memlekete gidicez samsun a dugun var o ara bi nefes alicm.ins.

Ramazanda oruç tutmayınca pek düzen olmuyor cnm ya yedigün olmamalıymış ama fena değil menün
Bgn temizlik yaptığını biliyordum camları silecektin kendini yorma fazla cnm biter bi şekilde... Evet ta yedim kazandibini walla aslında tatlı aklımdan yoktu ama babam alınca

İşte öğünlerin saatlerine çok dikkat etmelisin cnm iyiym bnde saolasın ara öğün yapıyorum

Allah kolaylıklar versin canım. süre kısaldıkça stres artıyor tabi. herşeyin en güzeli olur senin için inşallah.

koptuk gidiyoruz ya hadi hayırlısı. toparlamamız lazım.

hoşgeldin Nazmiyecimm evet demii hergünümüz böyle olur inş nasılsın?

aynen öyle kızlar daha sık ugramaya çalışalım gerçekten. malesef cumartesiden beri giremedim ben ama. cumartesi iş yeri gereksiz gergindi. şu anda da devam ediyor. benle ilgili hiçbir sorun yok ama insan etkileniyor ister istemez. hafta sonu kayınvalidecim de bizdeydi. giremedim fırsatını bulup

Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi

Nasıl o kdar kilo aldım anlamıyorum. Zaten zayıf değildim, balıktım. Ama neredeyse obez olup öyle kalacaktım. Allah korusun. Tam zamanında tanıştım takımla....

ne güzel hedefini koymussun canım. benim de artık kendime bi dur demenin vakti geldi çok şımarıklık yaptım bu kadarı yeter. yarın kayınvalidem gidiyor ve ben spora geri dönüş yapıyorum.

malesef gözümüz dönüyor canım. ama menün güzel görünüyor.

3 dilim ekmek mi olmasss olamass. ekmek yok üzümden de mümkün oldukça uzak durmalısın canım.

dünkü menüm kızlar

sahur
1 dilim börek
salatalık domates
karpuz 2 catal

iftar
2 dilim pizza
1 bardak kola

23:00 bkool :26::26::26:

şey kızlar. dövebilirsiniz. :18::18::18: acımayın ama bittiii... nokta.... bu kadardı. dönüşüm muhtesem olacak

Gunaydıın hanımlar

Sahura kalkmadım bugun gec yattık, karnım cok toktu maalesef
Ya bu hafta iki yere davetliyiz, onları bi atlatsam...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylıklar versin canım. süre kısaldıkça stres artıyor tabi. herşeyin en güzeli olur senin için inşallah.

koptuk gidiyoruz ya hadi hayırlısı. toparlamamız lazım.

aynen canım ama arkadaşım çok güzel aksesurlar yaptı bana kına düğün ve nikah için en azından onlarla ugraşmadım.. bu hafta ev temizlicez perde ölçüm alınsın da bi perde begenmeye gidicem daha oyy iş çok haftasonu ev temzilencek hoş pis değil temizlemişler de biz üstünden geçicez öle işte bu arada tartıya çıktım 61.1 kiloyu gördüm acil diyete döndüm hemen kızlar

Bu telaşlarının da tadını cıkarmaya bak burcum, geciyor hiç anlamadan, guzel seyler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…