Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın akşam yemeği 18.15 olacaktı. 10 yazmısım :)
O zaman no prob cnm 😉
Evet cnm zordu ama Allah yardım etti şükür gelince de uyudum dinlendim
herkeslere günaydınlar çıtır hatunlar
Evett çıtırızz daha da çıtır olucaz 😆
Dönüşün gerçekten de muhteşem oldu canımcm😊

Yaa Allah korusun cnm ya. Lafı bile çok kötü 😞 bitti çok şükür yaa
Ah midem kazınıyor, sahıra kalkmadım bugun.. Aksam görümceme davetliyiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy niye kalkmadın cnm ya kötü olmuşş neyse sabır et bugün de geçicek

Günaydınn canım. Ramazan sonu hedefin var mıydı. Ben de hedef koymuştum ama hatırlamıyorum. Bayrama hedef koymak istiyorum ama köyde olacağım tartılsmam da.

hedefim yoktu canım. kilo almayayım ramazana basladıgım kiloda olayım bana yeter. zaten bi kilo aldım bile

Menün cok güzel afiyet olsun.

sağol canım

ya benim babam urfalı ve herkes özellikle çiğköfte yapmamızı istiyor

Midemin kazıntısı gecti ya, sahura kalksamda kalkmasamda öğlen bi kazınıyor sonra geciyor, cok sukur ben genelde rahat oruc tutarım, Allaha sükür..

Ebru bende senden özendim mutfak ve salonu çamasırsuyuyla dip köşe sildim valla:) cok terledim:) perdeleri yıkayım bi de dur

Hamaratsınız maaşallah. Ben de bugün banyoyu temizleyeceğim ama iftardan sonra ☺️

Menüm

Sahur 03.10
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 tb ekmek

İftar 20.35
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 tavul incik

Su 2 lt artırmaya calışacağım.

Allah oruçlarınızı kabul etsin kızlar

Sahur
Biraz mantı ve 1 dilim kızarmış köy ekmeği
Salata peynir salça ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kabak
Avuc içi kdr pidenin içine tavuk
4 dilim karpuz

Sahur yok

İftar

1 kase corba
1 servis kasıgı pilav
Avuc içim kadar bi parca et
1 yemek kasıgı biber

1 dilim gullac

Misafirlikte daha ne kadar kontrol edilebilirdi bilmiyorum:))

Gunaydın kızlar nerelerdesiniz??

Bn burdayım kaptancıım 😀😀😀 dont worry be happy 😉 nabersin temizlik ne durumda? Bnde evi süpürdüm şimdi dinleniyorum
Ohhh ne güzel evde olmak. Keşke bende evde olsam o zaman pırıl pırıl olur ev ama olmuyor işte. Dün kendime nazar değdim galiba. Akşam gidince sadece yemeği yapabildim. İftardan sonra ise bir bardak çay içip direkt uyudum. İki gece uykusuz kalınca bünye dayanmadı. Ama allah izin verirse bu akşam kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum.

hedefim yoktu canım. kilo almayayım ramazana basladıgım kiloda olayım bana yeter. zaten bi kilo aldım bile

sağol canım

ya benim babam urfalı ve herkes özellikle çiğköfte yapmamızı istiyor
Hadi yaaaaa o zaman bende isterim İzmir' e gelince. Karşında tam bir çiğköfte manyağı duruyor. Günlerce her öğün çiğ köfte yiyebilirim.

Ayy ne güzel sana örnek olduysam. Ama nazar ettim kendi kendime. Dün hiç bir iş yapamadım. Benim de asıl yer kaldı. Mutfağa giremedim daha. Gözüm yemiyor

Menüm

Sahur 03.10
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 tb ekmek

İftar 20.35
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 tavul incik

Su 2 lt artırmaya calışacağım.
Maşallah maşallah çok güzel bir menü olmuş. Listedeyken bu kadar güzel menülerin olmuyordu.

Pideler ve mantı hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel. Afiyet olsun.

Ayy maşallah tebrik ederim seni. Bu kadarla durabilmişsin. Normalde pilav ve güllaç olmamış ama menü senin olunca üstüne üstlük birde misafirlikte olunca güzel olmuş.

Gunaydın kızlar nerelerdesiniz??

Sana da günaydın Tuba cım. Saat kaç olmuş gelen giden yok.

Ama ama böyle olmaz ki kızlar

Saat kaç olmuş. Gelen giden yok. Kendinize gelin lütfen. Bakın analiz sonuçları ne kadar kötü.

Ama ama böyle olmaz ki kızlar

Saat kaç olmuş. Gelen giden yok. Kendinize gelin lütfen. Bakın analiz sonuçları ne kadar kötü.

Millet nerde yaa, ben burda hastane köşelerinden yazıyorum, sabah 8:10 dan beri çocukların alerji testleriyle ugrasıyorum daha da buralardayım.. Uhh yoruldum

Geçmiş olsun canım. Umarım temiz çıkar tahlik sonuçları. Tam olarak ne testi yaptılar? Benim ufaklığın da allerjisi var.:26:

Selam kızlar. Tüm geçmiş i okudum, takım analizimiz harbiden kötüymüş, ilk 3 takıma çok özendim. Bence girip o ilk 3 takımı inceleyelim, paylaşımları iletişimleri nasıl , fikir bile alabiliriz, al,asak bile biraz onların geçmişide okuyalım, dökülüyoruz resmen, boyle olunca da sık girmiyoruz artık, toparlanmak şart oldu. Hepimiz birbirimiz için bişeyler yapalım. .ben bu takımla çok iyi kilolar verip mezun olmak istiyorum mm,
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Dünkü menüm

11.00
Kepekli ekmek tost(1 dilim)
Ayran

15.00
1 adet haşlanmış mısır

17.00
1 kase üzüm

19.00
3 yk pilav
3 yk et sote
Salata
Ayran
Karpuz
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…