O zaman no prob cnm 😉Günaydın akşam yemeği 18.15 olacaktı. 10 yazmısım :)
Evet cnm zordu ama Allah yardım etti şükür gelince de uyudum dinlendimevet canım alıştım. beklediğimden çok daha fazla sorumluluk almak zorundayım artık. iş yerinde tüm işleri götüren kişi işten çıktı ve herşey bana kaldı.
inşallah canım bir araya gelince cekeriz bol bol
menün çok güzel duruyor canım. gayet hafif
oruçluyken gezmek çok zor olmuştur ya. menün de ramazan için gayet normal bence
Evett çıtırızz daha da çıtır olucaz 😆herkeslere günaydınlar çıtır hatunlar
Dönüşün gerçekten de muhteşem oldu canımcm😊dünkü menüm
sahur
salatalık domates biber
1 kk peynir
1 yumurta tereyagında kırılmış
çeyrek dilim köy ekmeği
iftar
yarım kase mercimek çorbası
3 tane çiğköfte
salata
2 tane köfte
suyun haddi hesabı yok zaten
Yaa Allah korusun cnm ya. Lafı bile çok kötü 😞 bitti çok şükür yaaMantı haricinde güzel bir menü olmuş Beste' cim. Sen uzak dur o mantıdan yoksa kilolar yapışacak gitmeyecek.
Dün yazdığın menüye göre bomba gibi bir menü olmuş. Ama unutmadık o pizzaları. Birde cumaya yakın çiğ köfte yeme tartıda fazla çıkıyor.
Ayy niye kalkmadın cnm ya kötü olmuşş neyse sabır et bugün de geçicekAh midem kazınıyor, sahıra kalkmadım bugun.. Aksam görümceme davetliyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün yine çok durgun burası. Kise gelmemiş yine.
Günaydınn canım. Ramazan sonu hedefin var mıydı. Ben de hedef koymuştum ama hatırlamıyorum. Bayrama hedef koymak istiyorum ama köyde olacağım tartılsmam da.
Menün cok güzel afiyet olsun.
Mantı haricinde güzel bir menü olmuş Beste' cim. Sen uzak dur o mantıdan yoksa kilolar yapışacak gitmeyecek.
Dün yazdığın menüye göre bomba gibi bir menü olmuş. Ama unutmadık o pizzaları. Birde cumaya yakın çiğ köfte yeme tartıda fazla çıkıyor.
Midemin kazıntısı gecti ya, sahura kalksamda kalkmasamda öğlen bi kazınıyor sonra geciyor, cok sukur ben genelde rahat oruc tutarım, Allaha sükür..
Ebru bende senden özendim mutfak ve salonu çamasırsuyuyla dip köşe sildim valla:) cok terledim:) perdeleri yıkayım bi de dur
Menüm
Sahur 03.10
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 tb ekmek
İftar 20.35
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 tavul incik
Su 2 lt artırmaya calışacağım.
H a r i k a s ı n gönüll 😀
Merhaba kızlar,
Takım analizinizi bitirdim.. Dilerim bir sonraki dönemde daha iyi bir karne notu alırsınız..
Sağlıklı zayıflamalar dilerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36161527#post36161527
Ohhh ne güzel evde olmak. Keşke bende evde olsam o zaman pırıl pırıl olur ev ama olmuyor işte. Dün kendime nazar değdim galiba. Akşam gidince sadece yemeği yapabildim. İftardan sonra ise bir bardak çay içip direkt uyudum. İki gece uykusuz kalınca bünye dayanmadı. Ama allah izin verirse bu akşam kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum.Bn burdayım kaptancıım 😀😀😀 dont worry be happy 😉 nabersin temizlik ne durumda? Bnde evi süpürdüm şimdi dinleniyorum
Hadi yaaaaa o zaman bende isterim İzmir' e gelince. Karşında tam bir çiğköfte manyağı duruyor. Günlerce her öğün çiğ köfte yiyebilirim.hedefim yoktu canım. kilo almayayım ramazana basladıgım kiloda olayım bana yeter. zaten bi kilo aldım bile
sağol canım
ya benim babam urfalı ve herkes özellikle çiğköfte yapmamızı istiyor
Ayy ne güzel sana örnek olduysam. Ama nazar ettim kendi kendime. Dün hiç bir iş yapamadım. Benim de asıl yer kaldı. Mutfağa giremedim daha. Gözüm yemiyorMidemin kazıntısı gecti ya, sahura kalksamda kalkmasamda öğlen bi kazınıyor sonra geciyor, cok sukur ben genelde rahat oruc tutarım, Allaha sükür..
Ebru bende senden özendim mutfak ve salonu çamasırsuyuyla dip köşe sildim valla:) cok terledim:) perdeleri yıkayım bi de dur
Maşallah maşallah çok güzel bir menü olmuş.Menüm
Sahur 03.10
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 yeşil biber
1 tb ekmek
İftar 20.35
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 tavul incik
Su 2 lt artırmaya calışacağım.
Pideler ve mantı hiç olmamış canım. Onun dışında gayet güzel. Afiyet olsun.Allah oruçlarınızı kabul etsin kızlar
Sahur
Biraz mantı ve 1 dilim kızarmış köy ekmeği
Salata peynir salça ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kabak
Avuc içi kdr pidenin içine tavuk
4 dilim karpuz
Ayy maşallah tebrik ederim seni. Bu kadarla durabilmişsin. Normalde pilav ve güllaç olmamış ama menü senin olunca üstüne üstlük birde misafirlikte olunca güzel olmuş.Sahur yok
İftar
1 kase corba
1 servis kasıgı pilav
Avuc içim kadar bi parca et
1 yemek kasıgı biber
1 dilim gullac
Misafirlikte daha ne kadar kontrol edilebilirdi bilmiyorum:))
Sana da günaydın Tuba cım. Saat kaç olmuş gelen giden yok.Gunaydın kızlar nerelerdesiniz??
Ama ama böyle olmaz ki kızlar
Saat kaç olmuş. Gelen giden yok. Kendinize gelin lütfen. Bakın analiz sonuçları ne kadar kötü.
Millet nerde yaa, ben burda hastane köşelerinden yazıyorum, sabah 8:10 dan beri çocukların alerji testleriyle ugrasıyorum daha da buralardayım.. Uhh yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?