Şöyle bir saatliğine uzanayım diye düşünüyorum ama sahura uyanamayız diye de korkuyorum. Yatmadan bir göz atayım dedim sen denk geldin. Bugün zaten bir senle karşılaştık. Sende olmasan kendi kendime konuşup duracaktım
evet şimdi yatarsan uyanamama ihtimalin yüksekevet ya al benden de o kadar canımm neyse ki denk geliyoruz
Slm bebekler menümü paylaşayım
Sahur
1,5 dilim kızarmış ek
Üzerine tereyağı ve salça sürdüm
Yanına salata ve 1 kk peynir
3-4 kaşık erişte
Çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 3 zeytin
1 kase yoğurtlu patlıcan yemeği
1 dilim pide
2 dilim kavun
Soğuk soda içicem çünkü pide yemiyordum fazla geldii of kızlar moralim çok bozuk bgn oruç ağız annemle tartıştık çok alıngan oldu çoğu zaman iyi anlaşıyoruz ama bazen böyle oluyor çok sinir oluyorum bu halim de yememe yansıdı malesef
O zaman ne yapacaksın iftarda çok yemeyeceksin. Saat 1 e kadar acıkmıyorsan demek ki iftarını çok yapıyorsun. Bu hafta senden düzenli menüler bekliyoruz o zaman. İkide birde hatırlatayım sana da bilinç altına yer etsin. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazımmmmm
Ben hiç sevmiyorum kadınlar kulübünün uygulamasını. Telefondan girdiğim zaman bile normal siteyi açıyorum zor oluyor ama uygulama bir işe yaramıyor. Etrafında yok mu normal bir pc, tablet ya da diz üstü. Bende merak ettim şimdi senin fotoları. Ayrıca diyet döneminde mutlaka her hafta fotoğraf çektir. İlerde çok mutlu oluyor insan nasıl zayıfladığını görünce.
Menün karışık olmuş canım yaaa. Tereyağ, erişte sahurda olmamış. Bir dilim pideden bişey olmazdı ama çorbada yemişsin. İkisi bir arada olunca olmamış. Sodanı sade iç, meyveliler sakıncalı diyette.
Çok iddialıyım ama bu iftarda kaçırdım ipin ucunu. Bende peynirli ve kıymalı pide yedim. Hatta o kadar gözüm döndü ki ne kadar yediğimi bile saymadım. Üzerine kola ve iki dilimde şöbiyet yedimmmm :26::26:
Benim de bunları yakmam lazım. Nasıl olur bilmiyorum ama mutlaka gitmeli bu fazlalıklar.
http://instagram.com/eminebiricik#
BU linktede benim resimleri mm varrr :):) merak edenler baksn
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Çok güzelsiniz hanımefendi :)
Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi
vuuuuu 7.5 kilo az buz değil hani :) tebrik ederim canım,
iyi uyanabilmişsin tatlım o yorgunluğa normal...Uyandım allaha şükür ama gözlerim kapanıyor hâlâ
inş canım bazen sabır işi gerçekten...evet ya duygularım yememde etkili oluyor malesef dün oyle canım sıkkın olunca pideden çıkardım galiba normalde hiç yemiyordum ve yine yemeyecektim...bozma moralini tatlımm, düzelir :) kızınca yemekten mi çıkartysn hıncını :) hoş ben Bi fazlalık görmedim menünde :)
http://instagram.com/eminebiricik#
BU linktede benim resimleri mm varrr :):) merak edenler baksn
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
afiyet olsun canım menün fena değilGünaydınlar, hemen dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah 10.30
1 domates, 5 köy biberi ve 1 yumurtadan oluşan menemen.
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir (bi vitamin eksikliği mi var bilemedim. Canım fen halde peynir istiyor. Ara ara oluyor ben de bu. Peynire ayrı bir düşkünlüğümde yok aslında.
2 tb ekmek
Ara
1 nektar
biraz yeşil üzüm
Öğlen ve Akşam 16.00
salata ve 8-9 tane hamsi
Ara 18.00
1 çay bardağı fındık
kuru kayısı
kayısının sayısını bilmiyorum ama biraz fazla yedim
su 2 lt.
çok harika gerçekten hadi o zaman hedefe ulaşma vaktiKızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi
Nasıl o kdar kilo aldım anlamıyorum. Zaten zayıf değildim, balıktım. Ama neredeyse obez olup öyle kalacaktım. Allah korusun. Tam zamanında tanıştım takımla....
selam kızlar, nasılsınız?
Mrb tatlım, evdeyim ben. Sıkılıyorum yahuu..Dışarısı da çok sıcakk. Sen nasılsın..
bende iyiyim. dışardaydık alışveriş yaptık geldik burası da çok sıcak.
Hımm şimdi can sıkıntısına bir çözüm buldum. Biraz plates biraz yürüyüş 😉
bugünkü menümü paylaşayım şuanj kimsecikler yok ama umuyorum ki birazdan menülerinizle burada olacaksınızD
sahur
1,5 dilim kızarmış tb
salata
1 haşlanmış yumurta peynir ve çay
iftar
1 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 servis kaşığı mantı yanında nohut
az bişi tavuk
of kızlar ya babam gelirken tatlı almış iki seceneğim vardı profiterol ve kazandibi ben kazandibini seçtim tabi sütlü diye gerçi hiç tatlı yememem lazım biliyorum ama bugünlük yiyeceğim artık mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?