Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet şimdi yatarsan uyanamama ihtimalin yüksek evet ya al benden de o kadar canımm neyse ki denk geliyoruz

bozma moralini tatlımm, düzelir :) kızınca yemekten mi çıkartysn hıncını :) hoş ben Bi fazlalık görmedim menünde :)

canım laptop bozuk benim tamire vermem gerek ama vermedim uzun zamandır. Gidip girebileceğim biri yok cidden. Yakın arkadaşım var onunda neti yok :) ben istanbulda yaşıyorum ama arkadaşlarım çok kalmadı burda , ya izmirdeler ya başka Bi ilde, Komşularla da samimi değilim öyle :) ben Bi link vereyim siz ordan bakın

Günaydınlar, hemen dünkü menümü paylaşıyorum.

Sabah 10.30
1 domates, 5 köy biberi ve 1 yumurtadan oluşan menemen.
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir (bi vitamin eksikliği mi var bilemedim. Canım fen halde peynir istiyor. Ara ara oluyor ben de bu. Peynire ayrı bir düşkünlüğümde yok aslında.
2 tb ekmek

Ara
1 nektar
biraz yeşil üzüm

Öğlen ve Akşam 16.00
salata ve 8-9 tane hamsi

Ara 18.00
1 çay bardağı fındık
kuru kayısı
kayısının sayısını bilmiyorum ama biraz fazla yedim

su 2 lt.

Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi

Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi

vuuuuu 7.5 kilo az buz değil hani :) tebrik ederim canım,

Uyandım allaha şükür ama gözlerim kapanıyor hâlâ
iyi uyanabilmişsin tatlım o yorgunluğa normal...
bozma moralini tatlımm, düzelir :) kızınca yemekten mi çıkartysn hıncını :) hoş ben Bi fazlalık görmedim menünde :)
inş canım bazen sabır işi gerçekten...evet ya duygularım yememde etkili oluyor malesef dün oyle canım sıkkın olunca pideden çıkardım galiba normalde hiç yemiyordum ve yine yemeyecektim...

http://instagram.com/eminebiricik#

BU linktede benim resimleri mm varrr :):) merak edenler baksn
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

waaw seni çıtır hatun güzellik seni maşallah :)))

afiyet olsun canım menün fena değil
çok harika gerçekten hadi o zaman hedefe ulaşma vakti
Nasıl o kdar kilo aldım anlamıyorum. Zaten zayıf değildim, balıktım. Ama neredeyse obez olup öyle kalacaktım. Allah korusun. Tam zamanında tanıştım takımla....

bazen ipin ucu kaçabiliyor

Selam millet, butun gecmişi okudum, aklımda kalan ebrunun yediği şöbiyetler:)) uçmuşsun ebru, bu hafta yarış benim lehime olacak, nihahahahahah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünkü menümü paylaşayım şuanj kimsecikler yok ama umuyorum ki birazdan menülerinizle burada olacaksınız D

sahur

1,5 dilim kızarmış tb
salata
1 haşlanmış yumurta peynir ve çay

iftar

1 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 servis kaşığı mantı yanında nohut
az bişi tavuk

of kızlar ya babam gelirken tatlı almış iki seceneğim vardı profiterol ve kazandibi ben kazandibini seçtim tabi sütlü diye gerçi hiç tatlı yememem lazım biliyorum ama bugünlük yiyeceğim artık mazur görün

Tatlı olmasa iyiymiş canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…