Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi gelelim yapamadığım alıntılara Temizlikten arta kalan bütün vaktim size gidiyor yahuuuu diyomuşum. Şaka bi yana dinlenirken bile bişeylerle meşgul oluyorum yaaa kızmam gerek kendime

Yeniden hoş geldin Zeynep' cim Normalde ekmek ile çorbanın aynı öğünde olmaması lazım ama şuan senin kilon yüksek olduğu için bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem ramazan olması nedeniyle hem de verilecek olan kilonun çokluğuna göre yorumlarsam eğer menünü çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Bol bol su içmeyi de unutmamışsındır umarım.

Kizlar merhaba yazip yazip kaciyotum ama yogunum cok 60.2 kiloyum.frk.900 gr

Bu arada.kpss.den 82.almisim vok mutluyum
Aynen yaaa yetişemiyorum hızına. Umarım daha fazla kilo almazsın dikkat et mutlaka. Puanın çok güzel tebrik ederim kocaman. Ankara dışı yazarsan eğer beklerim Konya' ya Ne dersin belki aynı hastanede çalışırız
Menün çok çok olmuş canım yaaa. Gerçi erittim diyorsun yaaa. İnşallah öyledir. İyice saldık kendimizi başta da ben. Yememem gereken her şeyden yiyorum. Biran önce kendimi toparlamam lazım. Çünkü İzmir' de de çok yiyeceğimi biliyorum. Allahtan listeye girdim de biraz olsun frenleyebiliyorum kendimi. Yoksa halim haraptı. Sende dikkat et canım artık.

Haha haaa ebru da verememiş kiii 😀😀ağlanıcak halimize gülelim

Tebrikler cnm süpersin
Aynen ama Tuba 1-0 önde şuan bize göre. Haftaya skoru dengelemek lazım. Ayrıca ben tartıdan bir gün önce regl oldum. Hatta orucum bile gitti. Eğer regl olmasaydım eminim vermiştim. Bakalım haftaya nasıl olacak.

günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum
Kolay gelsin canım sana. Ama sen çoktan eve gitmişsindir. Havalar nasıl sizin oralarda? Umarım aşırı sıcak yoktur. Çok özledim deniz havasını.

Evet canım senide biran önce aramıza bekliyoruz. Toparlan artık

Senin menüleri nasıl eleştireceğimi şaşırır oldum artık. Normalde biber dolması, helva ve alinazik olmamış ama hem az yemişsin hem de klasik Tuba menülerine kıyasla güzel bir menü olmuş. Ben bile anlayamadım ne demek istediğimi umarım sen anlarsın Tuba Şu takımda kafamı karıştıran tek insan sensin Tuba, neden acaba?

nerde canım nerde eve gitmek akşam yediye kadar tam gün burdayım.

Yazın hava güzel olunca cumartesi çalışmak zor geliyor. Kışın o kadar sorun etmezsin.

inşallah öyle olur canım ya. iş yerim çok merkezi bi yerde dışarda gezenleri gördükçe moralim bozuluyor. boynu bükük balkondan onları izliyorum

ne güzel özeniyorum size temizlik yapıyorsunuz ya. çalışmaya başlayalı daha bi ay kadar oldu ama benim ev yavaştan yavaştan nanay

Ay cok utandım simdi:)) tesekkurler efenimm:)
Dünkü irmik helvası moralimi bozmustu ama yine yureklendim şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrikler tuba

kolay gelsin canım temizliğinde. işler nedeniyle yakmışsındır sen hepsini.

Gunaydın kızlar

Bişey sorucam , listede sadece 4 kişimiyiz? Niye cıkmışki herkes

ramazan vurgusu yedik resmen ya. şahsım adına.

ramazanın bitmesini bekliyorum kaptan ben ya. ne spor kaldı ne diyet. yiyip yiyip yatıyorum üstüne. bi hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak.

menün gayet güzel duruyor canım afiyetler olsun

Ay Ebru Allah da seni guldursun e mi? Anladım anladım sen merak etme:) ali nazik çok hafifti ama ya , yagsız kozlenmiş patlıcan sonucta.. Kötü mü ki?

Kızlar bugun baya bi ince düzenlemeler yaptım. Yoruldum artık. Simdi iftarı bekliyorum daha bişe yapmicam,, iftardan sonrada cocukları yatırıp ders calısmam lazım

Ben derse oturuyorum sahura kadar dayanabilirsem çalısıcam insallah kızkar
İyi geceler

Menümü paylaşıp geçmişe gidiyorum 💕😉

Sahur
1 dilim kızarmış tb
3 kaşık tarhana
Salata
Yarım yumurta
Peynir ve çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
5 zeytin
6 kürdan kebabı
Cacık

Sade soda
Kahve

Şimdi de şeftali yedim 1 gibi yeşilçayımı içicem

Ben derse oturuyorum sahura kadar dayanabilirsem çalısıcam insallah kızkar
İyi geceler

Kolay gelsin cnm iyi çalışmalar
kolay gelsin canım temizliğinde. işler nedeniyle yakmışsındır sen hepsini.
Yaktım cnm ama keşke daha az yeseydim de diyorum çünkü her geçen kilolu gün eziyet
aynen nazar değmesin
Maşallah diyelim 😃
Canlar, nasılsınız her şey yolunda mı? Benim iznime az kaldı heyecanlıyım
Yolunda sayılır cnm ya şu kilolar problemimiz ortak zaten onun dışında temizlik yoruyor cok sevindim tatile giriyor olmana
Kızlar benim şu kalan temizliği bitirmem lazım bugün mutlaka. Ara ara bakmaya çalışırım. Boş bırakmayalım lütfen takımı.
İnş bitirmişsindir cnm temizliği iki gündür bizde çok yorulduk annemle
Canım benim inan dikkat ediyorum ramazana göre ağzıma tatlı ve pide girmedi tüm ramazan sadece 1er kez...ama bu ara çok iştahım açıldı bazen oluyor ya kendimi dizginlersen sanki bu iştahı atlatınca zayıflıcakmışım gibi geliyor... Dünkü menüm konusunda haklısın sahurda abartmışım şimdi daha dikkat ediyorum ne diyim inş artık bu hafta bari biraz incelsem bayrama kdr ne kdr incelsem okdr kardır zaten de...eğer sende verdiysen bu çok iyi
Helva dışında çok iyi
Bayrama kdr kesin dikkat etneliyiz de bide şu var bayramda baklavalar köy ekmekleri dolmalar vs çok daha dikkat etmemiz lazım

Ben de kınıyorum kendimi

nerde canım nerde eve gitmek akşam yediye kadar tam gün burdayım.
Hadi yaaa o kötüymüş işte. Ben öğleye kadar çalışıyorsun sanıyordum. Normalde olması gereken cumartesileri yarım mesai ama sizinki farklıymış.

Ama canım yaaa hem çalışıp hem yapmak daha zor. Farkındaysan ben hep akşamları yaptım. Allahtan memurum ki cumartesi tatil çalışmıyorum. Yoksa halim harap. Allah kolaylık versin sana da. Evde kalıp çalışmayanlara ben de gıpta ediyorum. Sanırım öyle olsam temizlik manyağı olur çıkarım.

ramazan vurgusu yedik resmen ya. şahsım adına.

ramazanın bitmesini bekliyorum kaptan ben ya. ne spor kaldı ne diyet. yiyip yiyip yatıyorum üstüne. bi hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak.
Bekleme canım bekleme ramazanın bitmesini. Biran önce toparla kendini. Yoksa alıp başını gidiyor kilolar

Güldürsün canım hepimizi inşallah Ali nazikin son aşamasında yağda kavruluyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum yoksa? Onun için demiştim. :26:

Canlar, nasılsınız her şey yolunda mı? Benim iznime az kaldı heyecanlıyım
İyiyiz canım biz. Sen nasılsın? İzin de ne yapacaksın var mı tatil planın?

Allah kolaylık versin canım. Zor vallahi senin işin. Bu arada eğer lisans tamamlama çıkarsa sanırım bende seneye senin gibi olacağım.

3 kaşık tarhana derken çorbası mı? Kürdan kebabı nasıl bişey? Çok soru sordum Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun.

Ebru gelmişş nasılsın cnm😊 ya erişte yazıcaktım yanlış olmuş 😀 bir ince dilim patlıcanı köfteyle sarıyosun kürdan batırıyosun tavada hafif kavurup fırınlıyosun bitanesi lokmalık oluyo

İyiyim canım benim teşekkürler umarım sende iyisindir

Hımm şimdi bildim kürdan kebabını. Ben onu islim kebabı diye biliyorum. Etle de yapıyorlar bazen. Köfteyle de. Ama biraz yağlı oluyor benim bildiğim.

İyiyim bnde cnm saol sahuru bekliyorum senin temizlikler bitti mi? Yok ya bizimki son derece hafifti köfte yağsız yaptıktan sonra zeytinyağında hafif kavruluyo tehlikeli bir yanı yoktu yani zaten ev yapımı dışardakine benzer mi 😉 ebru yaa bu kilolar çok moralimi bozıyor bnm hiç olmadığı kdr kafama takıyorum şu anda da bol tarçınlı yeşil çayımı içiyorum ama niye fayda etmiyor hiçbir şey niye incelmiyorum😔

Temizlik bitti sayılır. Kalan işlerimi yazayım hemen

Lavabo ve tuvalet yıkanacak.
İki tane balkonum var onlar yıkanacak.
Mutfak dolaplarımın dış kapakları silinecek.
Sofra örtüleri yıkanacak.
Birde aspiratör temizlenecek.

Yarın ki iftar menüsünü de yazayım. Sizce az mı olur yeterli mi?

Mercimek çorbası
Izgara köfte ( Tabakta köfteyle beraber patates kızartması, sumaklı soğan, domates ve pirinç pilavı olacak)
Peynirli börek
Mevsim salatası
Yoğurtlu semizotu
Tatlı olarak da şekerpare
Eğer zamanım kalırsa yaprak sarmayı da düşünüyorum. Saramazsam da buzlukta var. Onu pişireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…