- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Şimdi gelelim yapamadığım alıntılara Temizlikten arta kalan bütün vaktim size gidiyor yahuuuu diyomuşum. Şaka bi yana dinlenirken bile bişeylerle meşgul oluyorum yaaa kızmam gerek kendime
Normalde ekmek ile çorbanın aynı öğünde olmaması lazım ama şuan senin kilon yüksek olduğu için bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem ramazan olması nedeniyle hem de verilecek olan kilonun çokluğuna göre yorumlarsam eğer menünü çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Bol bol su içmeyi de unutmamışsındır umarım.
Ne dersin belki aynı hastanede çalışırız
Allahtan listeye girdim de biraz olsun frenleyebiliyorum kendimi. Yoksa halim haraptı. Sende dikkat et canım artık.
Şu takımda kafamı karıştıran tek insan sensin Tuba, neden acaba?
Yeniden hoş geldin Zeynep' cimKızlar selam iftarımızı yaptık allahın izni ile
Bugünkü menüm
Sahur:
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
1 kase mercimek çorbası
Domates salaralık
Iftar:
2 parça fırında tavuk (1 but ve 1 kanat)
1 dilim ekmek
2 hurma
Közlenmiş patlıcanlı salata ve 1 bardak ev yapımı erik suyu
Aynen yaaa yetişemiyorum hızına. Umarım daha fazla kilo almazsın dikkat et mutlaka. Puanın çok güzel tebrik ederim kocaman. Ankara dışı yazarsan eğer beklerim Konya' yaKizlar merhaba yazip yazip kaciyotum ama yogunum cok 60.2 kiloyum.frk.900 gr
Bu arada.kpss.den 82.almisim vok mutluyum
Menün çok çok olmuş canım yaaa. Gerçi erittim diyorsun yaaa. İnşallah öyledir. İyice saldık kendimizi başta da ben. Yememem gereken her şeyden yiyorum. Biran önce kendimi toparlamam lazım. Çünkü İzmir' de de çok yiyeceğimi biliyorum.Slm kızlar bugün çok yorucu birgün geçirdim bizim sürgülü pimapen kapılar değişti 12:30 da uyandım sonra abartısız iftara kdr hiç durmadan iş yaptım 💪 yarın da camları silicez
Menümü paylaşayım
Sahur
3-4 kaşık kuskus
1,5 haşlanmış yumurta
Salata 1 kk peynir
1 dilim kızarmış tb
Az tereyağı ve salça
Çayy
Sahur biraz kaçtı farkındayım kızlar ama iş yapacağımı biliyordum ve gün içinde hepsini yaktım zaten
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 5 zeytin
4 köfte fırında ve yanında fırın patates küp küp doğradım içleri kurumuştu pek bi işe yaradığını söyleyemem😀
Az da babagannuş salatası
Aynen ama Tuba 1-0 önde şuan bize göre. Haftaya skoru dengelemek lazım. Ayrıca ben tartıdan bir gün önce regl oldum. Hatta orucum bile gitti. Eğer regl olmasaydım eminim vermiştim. Bakalım haftaya nasıl olacak.Haha haaa ebru da verememiş kiii 😀😀ağlanıcak halimize gülelim
Tebrikler cnm süpersin
Kolay gelsin canım sana. Ama sen çoktan eve gitmişsindir. Havalar nasıl sizin oralarda? Umarım aşırı sıcak yoktur. Çok özledim deniz havasını.günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum
Evet canım senide biran önce aramıza bekliyoruz. Toparlan artıktebrikler canıminşallah gönlüne göre bi yerlere yerleşebilirsin.
evlenince niye böyle kilo aldık ki. hep şımarıklıktansanki babamızın evinde aç kalıyorduk.
Bi elin parmakları kadar bile kalmamış liste ya kendimi toparlayıp listeye dahil olmam lazım.
Senin menüleri nasıl eleştireceğimi şaşırır oldum artık. Normalde biber dolması, helva ve alinazik olmamış ama hem az yemişsin hem de klasik Tuba menülerine kıyasla güzel bir menü olmuş. Ben bile anlayamadım ne demek istediğimi umarım sen anlarsın TubaDunku menum
Sahur
Az kabak salatası
Az közlenmiş patlıcan salatası
Peynir
Bir lokma ekmege bal kaymak
İftar
1 kepce corba
1 tane biber dolması
1 kase alinazik
İrmik helvası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi