Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamm çıtır adaylarııı 😆😆😆

Napıyosunuz??

Ebrucum misafirleri atlatmışsın sevindim canım geçmiş olsunn 😊

Mrb Bestecim. İşteyim. Uykusuzum. Haftasonu iyi uyuyamadım. Az kaldı 2 saat sonra çıkıp iftara kadar uzanırım. Sen nasılsın.

Mrb tatlıcım. Ben de çok yorgunum. Hafta sonu düzenim iyice bozuldu.

Kızlar suan parktayım, kızlarımı getirdim.. Her ne kadar aclık yorgunluk yogunluk olsada cocuk cocuktur ve park istiyor, bencillik edemiyosun işte.. Şimdi bi yarım saat daha dırurum sonra eve gidip hazırlıklara baslarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb Bestecim. İşteyim. Uykusuzum. Haftasonu iyi uyuyamadım. Az kaldı 2 saat sonra çıkıp iftara kadar uzanırım. Sen nasılsın.
Ben de iyiyim kuzucum saol dışarıdaydım ben de bugün yoruldum eve geldim yemek bulaşık vs.. Sen de dinlenmişsindir inş kuzucum uykuyu alamayınca dinlenemiyor insan

Kıyamam ya anne olmak böyle bişi işte😊

Menüm

Sahur 03.10
2 haşlanmış yumurta ve biraz salata

İftar 20.30
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
2 tane top kek; tutamadım kendimi.
canım sıkkın, sanırım mutlu olmak istedim ama olmadım

Su çok içemedim ama arttıracağım kışlar....

Bugünkü menüm

Sahur

3-4 kaşık erişte
1,5 dilim kızarmış tb
Salata 1 kk peynir salça ve çay

İftar

1 kase tarhana çorba
5 zeytin
1 servis kaşığı soslu et
1 servis kaşığı patates püresi
Karpuz

Şimdi de iki kaşık sütlü irmik tatlısı yiyeceğim irmiğini az koyduk çok hafif

Yine duygusal açlık meydana çıkmış 😔 ah şunu bi aşabilsek... Menü iyiymiş aslında

Hayırlı geceler millet
Ben hala yatmadım çalısıyorum ama beynim sulandı artık, şimdi 1 saatliğine yatabilirim, hatta sahura hiç kalkmasam da olur.. Uyumak istiyorumm

Günaydın kızlar İzinliyim bugün akşama misafirlerim var. Ev temiz sadece yemek yapmam gerekiyor. Menü yine kalabalık. Ufaklıkla zor olacak ama şimdiden başlıyorum inşallah yetişecek. Bugün yine sık uğrayamayacağım ama her molamda buralardayım. Son günlerde yine paylaşımlar azalmaya başladı. Lütfen biraz daha dikkat

Kolay gelsin evrucum, yaparsın sen merak etme:)

Bu arada dün sahura kalkmadım, cok yorgundum , zaten 2 de yattım ama dişlerimi tekrar fırcalayacak kadar bile halim olmadıgından yiyip yatmadım. Sahura da kalkamicam dedim valla.
Sınavım persembe gunu, cuma da aankaraya gidiyoruz insallh..

Kızlar uğrayamadım birkaç gündür
Evde değildim
Sonrada misafiŕim vardı ancak geldim
Biraz bozdum diyeti ama devam

Evde değildim

Dengelersin insallah canım cumaya kadar, dün bende gece calısırken cikolata yedim

Cok yoruldum, evin temizliği şimdi bitti, kızllar bu arada evde erik suyu yapıyorum kendim, zararı olur mu seker dısında?

Becerikli kaptanım benim halledersin sen 💪
Evde değildim

Kaldığımız yerden devam etmek şart canım eğer bozduk diye diyeti bırakırsak daha kötü

Slm kızlarr napıyosunuz?? Ben çok yorgunum bugün yinee kaç gündür avm den çıkmıyorum bu indirimler yüzünden 😃 bu arada emine nerelerde kaç gündür yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…