- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Selamm çıtır adaylarııı 😆😆😆
Napıyosunuz??
Ebrucum misafirleri atlatmışsın sevindim canım geçmiş olsunn 😊
Selam hanımlar, bugun ölü gibiyim, kendimi çok yorgun hissediyorum, sabahtan beri yataktsn kalkamadım..
Gece baya bi çalıştım uyumadım ondan mı bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düzelelim inş biran önce:)Mrb tatlıcım. Ben de çok yorgunum. Hafta sonu düzenim iyice bozuldu.
Ben de iyiyim kuzucum saol dışarıdaydım ben de bugün yoruldum eve geldim yemek bulaşık vs.. Sen de dinlenmişsindir inş kuzucum uykuyu alamayınca dinlenemiyor insanMrb Bestecim. İşteyim. Uykusuzum. Haftasonu iyi uyuyamadım. Az kaldı 2 saat sonra çıkıp iftara kadar uzanırım. Sen nasılsın.
Kızlar suan parktayım, kızlarımı getirdim.. Her ne kadar aclık yorgunluk yogunluk olsada cocuk cocuktur ve park istiyor, bencillik edemiyosun işte.. Şimdi bi yarım saat daha dırurum sonra eve gidip hazırlıklara baslarım
Çok teşekkürler canım benim ama sanki eksik bişeyler var gibi geliyor bana. Gerçi ramazanda zaten yenmiyor çoğu kalıyor ama. Çözemedim eksik olan şeyi. :44: Temizlik konusunda haklısın yap yap arkası gelmiyor bir türlü.
Allah kolaylık versin o zaman Burcu' cum. İnşallah istediğin gibi temizlenir. Adam tek yaşamış yaaa ondandır.
Selam kızlar
Valla dün de bugun de haftasonu oldugunu hiç anlayamadım, eşim çalışıyor bu haftasonu, o yuzden herhalde..
Ebrucum bence menu guzel olacak,
Bestecim ebrunun dediği gibi tiroidlerine bi baktır istersen, ben de böyle herseye ragmen kilo veremeyince gitmiştim meger haşimato varmış,
Burcum ya düğünden önce ne cok yormuşsun kendini, çok yorma ya..
Canlar, nasılsınız her şey yolunda mı? Benim iznime az kaldı heyecanlıyım[/QUOTE
hadi inşallah
varmi tatil planı
iftar güzel de sahur bana çok az geldi
Tüm gün dayanabiliyosan güzel
canım kolay gelsin
vesselam temizlik zor iş
menüde gayet güzel
Şimdiden afiyet olsun
ahhh ahhhh kolay gelsin yavrum
Yorgunluk ne kelime olüyorum desem.yeridir yarinda mobilyalarim ve perdelerim geliyo sonra bayramda ankarda yokum agustos 5 e kadar memlekete gidiyorum kizlar hem dugun hem bekar son tatilsonrada artik mitfak esyalari yatak yorgan yerlesck daha cok is var ya neyse bunlar tatli yorgunluklar ins. Biticek gergin gunlerde geciyorum desem yeridir ugramaya calisicm arada
Menüm
Sahur 03.10
2 haşlanmış yumurta ve biraz salata
İftar 20.30
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
2 tane top kek; tutamadım kendimi.
canım sıkkın, sanırım mutlu olmak istedim ama olmadım
Su çok içemedim ama arttıracağım kışlar....
Günaydın kızlarİzinliyim bugün akşama misafirlerim var. Ev temiz sadece yemek yapmam gerekiyor. Menü yine kalabalık. Ufaklıkla zor olacak ama şimdiden başlıyorum inşallah yetişecek. Bugün yine sık uğrayamayacağım ama her molamda buralardayım. Son günlerde yine paylaşımlar azalmaya başladı. Lütfen biraz daha dikkat
Kızlar uğrayamadım birkaç gündür
Evde değildim
Sonrada misafiŕim vardı ancak geldim
Biraz bozdum diyeti ama devam
Dengelersin insallah canım cumaya kadar, dün bende gece calısırken cikolata yedim
Becerikli kaptanım benim halledersin sen 💪Günaydın kızlarİzinliyim bugün akşama misafirlerim var. Ev temiz sadece yemek yapmam gerekiyor. Menü yine kalabalık. Ufaklıkla zor olacak ama şimdiden başlıyorum inşallah yetişecek. Bugün yine sık uğrayamayacağım ama her molamda buralardayım. Son günlerde yine paylaşımlar azalmaya başladı. Lütfen biraz daha dikkat
Kızlar uğrayamadım birkaç gündür
Evde değildim
Sonrada misafiŕim vardı ancak geldim
Biraz bozdum diyeti ama devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?