Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beste' cim bazen metabolizmamız yavaşlıyor. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım gitmiyor kilolar. Pes etmemek lazım. Ramazandan dolayı dengemiz şaştı. İftar saati çok geç oluyor. Uyku düzenimiz bozuldu. Bunlarında etkisi vardır. Olumsuz düşünme. Birde uygun bir zamanda doktora gitmeni öneririm. Durumu anlatıp tahlillerine bakmasını isteyebilirsin. Belki bir sorun vardır tiroidler de felan. Ya da insilün direnci gelişmiş olabilir. İnşallah hiç birisi yoktur ama yine de ihmal etme çünkü bunlar oldukça önemli.

Allah kolaylık versin cnm yaa ev işleri yap yap bitmiyor 😒 kilo konusunda da ramazandan dolayıdıt belki gercekten düzenim tamamen değişti oldr dikkat de ediyorum ama neyse şu ramazanı bi atlatalım inş vermeye başlarım... Bu arada misafirlerin çok şanslı masanda birtek kuş sütü eksik olacak maşallah 😀

günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum

Harikasın canım. Puanın harika. Tebrik ederim 🌺🌺

Kizlar tesekkur ederim ben o puana sok oldum hala atlatamadim nazmiyecim sende girmistin kac aldin canim.

Bugun lojmani temizledik kizlar termosifonum ve beyaz esyalarim geldi ama benden oncekiler pek bi pismis resmen kirkladik evi hala silinmek istiyo bi turlu arindiramadik kopekleri varmis bide kadin adami yerketmis adam 2 yila yakin tek yasamis resmen evin icine etmis her yerim.agriyo gelirim arada

Çok teşekkürler canım benim ama sanki eksik bişeyler var gibi geliyor bana. Gerçi ramazanda zaten yenmiyor çoğu kalıyor ama. Çözemedim eksik olan şeyi. :44: Temizlik konusunda haklısın yap yap arkası gelmiyor bir türlü.

Allah kolaylık versin o zaman Burcu' cum. İnşallah istediğin gibi temizlenir. Adam tek yaşamış yaaa ondandır.

Selam kızlar
Valla dün de bugun de haftasonu oldugunu hiç anlayamadım, eşim çalışıyor bu haftasonu, o yuzden herhalde..
Ebrucum bence menu guzel olacak,
Bestecim ebrunun dediği gibi tiroidlerine bi baktır istersen, ben de böyle herseye ragmen kilo veremeyince gitmiştim meger haşimato varmış,
Burcum ya düğünden önce ne cok yormuşsun kendini, çok yorma ya..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünkü menüm

Sahur
Azcık kabak salatası
Azcık közlenmiş patlıcan salatası
Peynir
Minik bi lokma bal kaymAk

İftar
Yarım kepçe tarhana çorbası
3-4 yemek kasıgı bulgur pilavı-kuşbası hindi
1 yk kabak salatası
3-4 yk közlenmiş patlıcan salatası
Salata

3 ceviz buyuklugunde kurabiye ( hiç de guzel degildi, sekeri az olmuştu, ama regl olucam çok lazımdı tatlı bişiler)

( közlenmiş pat salatasını öyle cok yapmışımki ye ye bitmedi, daha da var, buzluga koydum bende, daha sonra cıkarır yeriz)

Slm canım sana da Bende senin gibiyim hafta sonu daha doğrusu pazar olduğunu eşimin evde olmasıyla biliyorum. Kazara çalışırsa sanki hafta sonu gelmemiş gibi oluyor.

Menün kurabiye haricinde çok güzel olmuş. Afiyet olsun. İnşallah senin oruç da benimkisi gibi 1 saat kala gitmezzzzz

Dünkü menümü yazayım

Sahur:
Kavrulmuş biber 2 yk kadar
1 dilim ekmek
1 kk peynir ve kasar
1 haşlanmış yumurta

İftar:
1 kase tavuksuyu çorba
4 yemek kaşığı mantı(maalesef)
salata

ara 1 : 3-4parça kavun

ara 2: 1 türk kahvesi

40 dakika yürüyüş
2 litre su

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlarr😍😍 yani bn yeni uyandığım için öyle 😀 annemle alışverişe. Pazara gidiyoruz şimdi dönüşte gelicem

Ay daha iftara hiç bişe yapmadım, cok az kaldı ben hala marketlerdeyimmm

Ebrucum bu hafta içi istanbula gidicem, ordan annemlerle memlekete gidicez. Tam karar vermedim ama sonra belki izmir :)

Bugun tatlı yedim cok ya güllaç yani sütlü ama olsun, yememeliydim

selam bebişler bu saate kdr uğrayamadım pazar çok yordu menümü paylaşayım geçmişe gideceğim

sahur

3-4 kaşık erişte
1 dilim kızarmış tb
salata
1 kk peynir
az tereyağı ve salça
çay

iftar

1 kase tarhana çorbası
5 zeytin
1 kase bamya
az köz salatası
karpuzzzzzz

azönce leslie ile 3 mili bitirdim huuuhhh epey ter attım spor yaptığım için de mutlu oldum sahura kdr bol tarcınlı bir yeşil çayım var

Bugun tatlı yedim cok ya güllaç yani sütlü ama olsun, yememeliydim

canım az yeseydin bişey demezdim hem güllaç ramazanın gülü ama çok yemeseymişsin keşke...of sana böyle diyorum da ben de hiç dayanamam tatlıya neyse ki ramazan da uzak durmayı başardım
kıyamam canım ya Allah kolaylık versin ....Ebruya katılıyorum yalnız yaşayan adamdan ne beklicen
ne eksiği canım ya hem dediğin gibi yenmiyor zaten fazla ramazanda
saol cnm bakalım şu ramazan bi geçsin inş vermeye başlarım da gerek kalmaz
afiyet olsun cnm kurabiyeleri regline verdim gitti
afiyet olsun cnm menün güzel

Canlarım alıntı yapamadım. Çok ama çok yorgunum. Misafirler gitti. Ortalığı toparladım. Şimdi de yatacağım. Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

Selam hanımlar, bugun ölü gibiyim, kendimi çok yorgun hissediyorum, sabahtan beri yataktsn kalkamadım..
Gece baya bi çalıştım uyumadım ondan mı bilmiyorum.

Selamm çıtır adaylarııı 😆😆😆

Napıyosunuz??

Ebrucum misafirleri atlatmışsın sevindim canım geçmiş olsunn 😊

Bazen oluyor yat dinlen sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…