Allah kolaylık versin cnm yaa ev işleri yap yap bitmiyor 😒 kilo konusunda da ramazandan dolayıdıt belki gercekten düzenim tamamen değişti oldr dikkat de ediyorum ama neyse şu ramazanı bi atlatalım inş vermeye başlarım... Bu arada misafirlerin çok şanslı masanda birtek kuş sütü eksik olacak maşallah 😀Temizlik bitti sayılır. Kalan işlerimi yazayım hemen
Lavabo ve tuvalet yıkanacak.
İki tane balkonum var onlar yıkanacak.
Mutfak dolaplarımın dış kapakları silinecek.
Sofra örtüleri yıkanacak.
Birde aspiratör temizlenecek.
Yarın ki iftar menüsünü de yazayım. Sizce az mı olur yeterli mi?
Mercimek çorbası
Izgara köfte ( Tabakta köfteyle beraber patates kızartması, sumaklı soğan, domates ve pirinç pilavı olacak)
Peynirli börek
Mevsim salatası
Yoğurtlu semizotu
Tatlı olarak da şekerpare
Eğer zamanım kalırsa yaprak sarmayı da düşünüyorum. Saramazsam da buzlukta var. Onu pişireceğim.
Beste' cim bazen metabolizmamız yavaşlıyor. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım gitmiyor kilolar. Pes etmemek lazım. Ramazandan dolayı dengemiz şaştı. İftar saati çok geç oluyor. Uyku düzenimiz bozuldu. Bunlarında etkisi vardır. Olumsuz düşünme. Birde uygun bir zamanda doktora gitmeni öneririm. Durumu anlatıp tahlillerine bakmasını isteyebilirsin. Belki bir sorun vardır tiroidler de felan. Ya da insilün direnci gelişmiş olabilir. İnşallah hiç birisi yoktur ama yine de ihmal etme çünkü bunlar oldukça önemli.
günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum
tebrikler canıminşallah gönlüne göre bi yerlere yerleşebilirsin.
evlenince niye böyle kilo aldık ki. hep şımarıklıktansanki babamızın evinde aç kalıyorduk.
Bi elin parmakları kadar bile kalmamış liste ya kendimi toparlayıp listeye dahil olmam lazım.
Harikasın canım. Puanın harika. Tebrik ederim 🌺🌺
Şimdi gelelim yapamadığım alıntılaraTemizlikten arta kalan bütün vaktim size gidiyor yahuuuu diyomuşum. Şaka bi yana dinlenirken bile bişeylerle meşgul oluyorum yaaa kızmam gerek kendime
Yeniden hoş geldin Zeynep' cimNormalde ekmek ile çorbanın aynı öğünde olmaması lazım ama şuan senin kilon yüksek olduğu için bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem ramazan olması nedeniyle hem de verilecek olan kilonun çokluğuna göre yorumlarsam eğer menünü çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Bol bol su içmeyi de unutmamışsındır umarım.
Aynen yaaa yetişemiyorum hızına. Umarım daha fazla kilo almazsın dikkat et mutlaka. Puanın çok güzel tebrik ederim kocaman. Ankara dışı yazarsan eğer beklerim Konya' yaNe dersin belki aynı hastanede çalışırız
Menün çok çok olmuş canım yaaa. Gerçi erittim diyorsun yaaa. İnşallah öyledir. İyice saldık kendimizi başta da ben. Yememem gereken her şeyden yiyorum. Biran önce kendimi toparlamam lazım. Çünkü İzmir' de de çok yiyeceğimi biliyorum.Allahtan listeye girdim de biraz olsun frenleyebiliyorum kendimi. Yoksa halim haraptı. Sende dikkat et canım artık.
Aynen ama Tuba 1-0 önde şuan bize göre. Haftaya skoru dengelemek lazım. Ayrıca ben tartıdan bir gün önce regl oldum. Hatta orucum bile gitti. Eğer regl olmasaydım eminim vermiştim. Bakalım haftaya nasıl olacak.
Kolay gelsin canım sana. Ama sen çoktan eve gitmişsindir. Havalar nasıl sizin oralarda? Umarım aşırı sıcak yoktur. Çok özledim deniz havasını.
Evet canım senide biran önce aramıza bekliyoruz. Toparlan artık
Senin menüleri nasıl eleştireceğimi şaşırır oldum artık. Normalde biber dolması, helva ve alinazik olmamış ama hem az yemişsin hem de klasik Tuba menülerine kıyasla güzel bir menü olmuş. Ben bile anlayamadım ne demek istediğimi umarım sen anlarsın TubaŞu takımda kafamı karıştıran tek insan sensin Tuba, neden acaba?
Çok teşekkürler canım benim ama sanki eksik bişeyler var gibi geliyor bana. Gerçi ramazanda zaten yenmiyor çoğu kalıyor ama. Çözemedim eksik olan şeyi. :44: Temizlik konusunda haklısın yap yap arkası gelmiyor bir türlü.Allah kolaylık versin cnm yaa ev işleri yap yap bitmiyor 😒 kilo konusunda da ramazandan dolayıdıt belki gercekten düzenim tamamen değişti oldr dikkat de ediyorum ama neyse şu ramazanı bi atlatalım inş vermeye başlarım... Bu arada misafirlerin çok şanslı masanda birtek kuş sütü eksik olacak maşallah 😀
Kizlar tesekkur ederim ben o puana sok oldum hala atlatamadim nazmiyecim sende girmistin kac aldin canim.
Bugun lojmani temizledik kizlar termosifonum ve beyaz esyalarim geldi ama benden oncekiler pek bi pismis resmen kirkladik evi hala silinmek istiyo bi turlu arindiramadik kopekleri varmis bide kadin adami yerketmis adam 2 yila yakin tek yasamis resmen evin icine etmis her yerim.agriyo gelirim arada
Slm canım sana daSelam kızlar
Valla dün de bugun de haftasonu oldugunu hiç anlayamadım, eşim çalışıyor bu haftasonu, o yuzden herhalde..
Ebrucum bence menu guzel olacak,
Bestecim ebrunun dediği gibi tiroidlerine bi baktır istersen, ben de böyle herseye ragmen kilo veremeyince gitmiştim meger haşimato varmış,
Burcum ya düğünden önce ne cok yormuşsun kendini, çok yorma ya..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menün kurabiye haricinde çok güzel olmuş. Afiyet olsun. İnşallah senin oruç da benimkisi gibi 1 saat kala gitmezzzzzDünkü menüm
Sahur
Azcık kabak salatası
Azcık közlenmiş patlıcan salatası
Peynir
Minik bi lokma bal kaymAk
İftar
Yarım kepçe tarhana çorbası
3-4 yemek kasıgı bulgur pilavı-kuşbası hindi
1 yk kabak salatası
3-4 yk közlenmiş patlıcan salatası
Salata
3 ceviz buyuklugunde kurabiye ( hiç de guzel degildi, sekeri az olmuştu, ama regl olucam çok lazımdı tatlı bişiler)
( közlenmiş pat salatasını öyle cok yapmışımki ye ye bitmedi, daha da var, buzluga koydum bende, daha sonra cıkarır yeriz)
Canlar, nasılsınız her şey yolunda mı? Benim iznime az kaldı heyecanlıyım[/QUOTE
hadi inşallah
varmi tatil planı
Menümü paylaşıp geçmişe gidiyorum 💕😉
Sahur
1 dilim kızarmış tb
3 kaşık tarhana
Salata
Yarım yumurta
Peynir ve çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
5 zeytin
6 kürdan kebabı
Cacık
Sade soda
Kahve
Şimdi de şeftali yedim 1 gibi yeşilçayımı içicem
iftar güzel de sahur bana çok az geldi
Tüm gün dayanabiliyosan güzel
Temizlik bitti sayılır. Kalan işlerimi yazayım hemen
Lavabo ve tuvalet yıkanacak.
İki tane balkonum var onlar yıkanacak.
Mutfak dolaplarımın dış kapakları silinecek.
Sofra örtüleri yıkanacak.
Birde aspiratör temizlenecek.
Yarın ki iftar menüsünü de yazayım. Sizce az mı olur yeterli mi?
Mercimek çorbası
Izgara köfte ( Tabakta köfteyle beraber patates kızartması, sumaklı soğan, domates ve pirinç pilavı olacak)
Peynirli börek
Mevsim salatası
Yoğurtlu semizotu
Tatlı olarak da şekerpare
Eğer zamanım kalırsa yaprak sarmayı da düşünüyorum. Saramazsam da buzlukta var. Onu pişireceğim.
canım kolay gelsin
vesselam temizlik zor iş
menüde gayet güzel
Şimdiden afiyet olsun
Kizlar tesekkur ederim ben o puana sok oldum hala atlatamadim nazmiyecim sende girmistin kac aldin canim.
Bugun lojmani temizledik kizlar termosifonum ve beyaz esyalarim geldi ama benden oncekiler pek bi pismis resmen kirkladik evi hala silinmek istiyo bi turlu arindiramadik kopekleri varmis bide kadin adami yerketmis adam 2 yila yakin tek yasamis resmen evin icine etmis her yerim.agriyo gelirim arada
ahhh ahhhh kolay gelsin yavrum
Canlar, nasılsınız her şey yolunda mı? Benim iznime az kaldı heyecanlıyım[/QUOTE
hadi inşallah
varmi tatil planı
ahhh ahhhh kolay gelsin yavrum
Şimdilik tatil planım İstanbul ve tokat gibi gözüküyor. tam karar vermedim ama sonra belki izmir :)
Hadi yaaa o kötüymüş işte. Ben öğleye kadar çalışıyorsun sanıyordum. Normalde olması gereken cumartesileri yarım mesai ama sizinki farklıymış.
Ama canım yaaa hem çalışıp hem yapmak daha zor. Farkındaysan ben hep akşamları yaptım. Allahtan memurum ki cumartesi tatil çalışmıyorum. Yoksa halim harap. Allah kolaylık versin sana da. Evde kalıp çalışmayanlara ben de gıpta ediyorum. Sanırım öyle olsam temizlik manyağı olur çıkarım.
Bekleme canım bekleme ramazanın bitmesini. Biran önce toparla kendini. Yoksa alıp başını gidiyor kilolar
Güldürsün canım hepimizi inşallahAli nazikin son aşamasında yağda kavruluyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum yoksa? Onun için demiştim. :26:
İyiyiz canım biz. Sen nasılsın? İzin de ne yapacaksın var mı tatil planın?
Allah kolaylık versin canım. Zor vallahi senin işin. Bu arada eğer lisans tamamlama çıkarsa sanırım bende seneye senin gibi olacağım.
3 kaşık tarhana derken çorbası mı? Kürdan kebabı nasıl bişey? Çok soru sordumMenün gayet güzel olmuş afiyet olsun.
canım az yeseydin bişey demezdim hem güllaç ramazanın gülü ama çok yemeseymişsin keşke...of sana böyle diyorum da ben de hiç dayanamam tatlıyaBugun tatlı yedim cok yagüllaç yani sütlü ama olsun, yememeliydim
kıyamam canım ya Allah kolaylık versin ....Ebruya katılıyorum yalnız yaşayan adamdan ne beklicenKizlar tesekkur ederim ben o puana sok oldum hala atlatamadim nazmiyecim sende girmistin kac aldin canim.
ne eksiği canım yaÇok teşekkürler canım benim ama sanki eksik bişeyler var gibi geliyor bana. Gerçi ramazanda zaten yenmiyor çoğu kalıyor ama. Çözemedim eksik olan şeyi. :44: Temizlik konusunda haklısın yap yap arkası gelmiyor bir türlü.
Allah kolaylık versin o zaman Burcu' cum. İnşallah istediğin gibi temizlenir. Adam tek yaşamış yaaa ondandır.
saol cnm bakalım şu ramazan bi geçsin inş vermeye başlarım da gerek kalmazSelam kızlar
Valla dün de bugun de haftasonu oldugunu hiç anlayamadım, eşim çalışıyor bu haftasonu, o yuzden herhalde..
Ebrucum bence menu guzel olacak,
Bestecim ebrunun dediği gibi tiroidlerine bi baktır istersen, ben de böyle herseye ragmen kilo veremeyince gitmiştim meger haşimato varmış,
Burcum ya düğünden önce ne cok yormuşsun kendini, çok yorma ya..
afiyet olsun cnm kurabiyeleri regline verdim gittiDünkü menüm
Sahur
Azcık kabak salatası
Azcık közlenmiş patlıcan salatası
Peynir
Minik bi lokma bal kaymAk
İftar
Yarım kepçe tarhana çorbası
3-4 yemek kasıgı bulgur pilavı-kuşbası hindi
1 yk kabak salatası
3-4 yk közlenmiş patlıcan salatası
Salata
3 ceviz buyuklugunde kurabiye ( hiç de guzel degildi, sekeri az olmuştu, ama regl olucam çok lazımdı tatlı bişiler)
( közlenmiş pat salatasını öyle cok yapmışımki ye ye bitmedi, daha da var, buzluga koydum bende, daha sonra cıkarır yeriz)
afiyet olsun cnm menün güzelDünkü menümü yazayım
Sahur:
Kavrulmuş biber 2 yk kadar
1 dilim ekmek
1 kk peynir ve kasar
1 haşlanmış yumurta
İftar:
1 kase tavuksuyu çorba
4 yemek kaşığı mantı(maalesef)
salata
ara 1 : 3-4parça kavun
ara 2: 1 türk kahvesi
40 dakika yürüyüş
2 litre su
Selam hanımlar, bugun ölü gibiyim, kendimi çok yorgun hissediyorum, sabahtan beri yataktsn kalkamadım..
Gece baya bi çalıştım uyumadım ondan mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?