Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyim canım ben de. Aynı tas aynı hamam. Misafirlerim vardı. Üni yıklarından ev arkadaşım. Dün onları yolcu ettim. Yavaş kilo veriyorum ama buna da şükür. Sen de çok güzel kilo vermişsin. Neredeyse 60 ları göreceksin 😉

Selamlaaaar :)
Ben geldimmm çok çok sevgili takım arkadaslarım :) nasılsınız keyifler nasıl :)

ay ay ay kim gelmiş Edacım hoşgeldin. özledik seni.

Allahtan gelen birşey canım dediğin gibi. ben de gün içinde acıyorum. okuyorum alıntılıyorum. bazen cvpda yazmaya baslıyorum ama kalıyor sonra bi anda bir iş çıkıyor
Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5

Fark 500

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tubacım tebrik ederim azimle devam ediyorsun kilo vermeye.

Kilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.

Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:

Gönül ne güzel bak bırakmadın sabrettin şimdi meyvelerini topluyorsun. tebrik ederim canım arkadaşım

Ebrucum ben 23 temmuzda izne ayrılıyorum. Şehir dışına çıkıcam. 2 ağustosta eve dönmeyi planlıyorum. Bu süreçte tartılamatacağım. Yani bayramda kaç kilo olacağımı göremem ama 2 ağustos için 77 hedefi nasıl olur. Şu an 79 um. 2 kilo hedeflemiş oluyorum.

ne güzel kilo vermişsin canım ama dikkat et evlilik şımarıklığı yapma ben evlendikten sonra 20 kg aldım

evet canım bi anda sorumluluğun artıyor. işler güçler geçim derdi falan.... ama sevdiceğinle olmak paha biçilemez

çok güzel bir menü olmuş canım tebrik ederim seni

Kızlar listede olup bildirim yapmayanklar var hala? Nerdesiniz? Bu saat olmuş en son mesaj 08:00 de yazılmış

*** 13. TAKIM 370. ETAP ***

Alsimi (66.2///%)

jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)

13.TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım, hedefim i 52 yaptım :) bu kg kar gidecekkkk

*** 13. TAKIM 370. ETAP ***

Alsimi (66.2/66.2/0/%0)
Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)

13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.38

En son dediğini duyunca evlenesim geldi şimdi 😆 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
:)) amin canım hepimizinkini inş. Burda seninde mürüvvetini görürüz burda inş :))

ramazan bitiminde 77 yi göreceğine inanıyorum canım :) benim 60 lara yolum var daha :))

zaten durup düşünüyo insan bu sorumlulugun altına başka bi sebeple giremez insan eşin ve nasip olursa evladın için cekilir :))

Kızlar selam iftarımızı yaptık allahın izni ile
Bugünkü menüm
Sahur:
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
1 kase mercimek çorbası
Domates salaralık

Iftar:
2 parça fırında tavuk (1 but ve 1 kanat)
1 dilim ekmek
2 hurma
Közlenmiş patlıcanlı salata ve 1 bardak ev yapımı erik suyu

Tebrikler için tesekkurler arkadaslar.. Bu hafta da iyiydim, ama haftaya refl olucam tatlı krizlerim gelmeye basladı korkuyorum

Bu arada alıntılayamadım yine ama muhabbeti yapılmış, ben de evlendikten sonra 9 kilo alarak 56 dan 65 e cıkmıştım.. Sonra spor salonuna yazılıp karnımda baklavalarım olacak sekilde fit bir vücüda sahip olmuştum.. Ta ki hamile kalana kadar....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…