- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
hamdolsun yaa nasıl olayım alışmaya çalışıyorum onun dışında bi sorun yok :)
hoşbuldum gönülüm iyiyim sen nasılsın ne güzel kilo vermişsin :)
evli olmak ve olmamak arasında suana kadar gördüğüm fark daha çok mutfakta zaman harcıyosun sorumlulugun artıyo bide sevdiğin adamla aynı evde uyanıyosun :)))
Cumanın ilk günaydını benden gelsin kızlar umarım bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişizdir.
Ben henüz tartılmadım.
Bakalım yarışmayı kim kazanacak Tuba mı, ben mi, Beste mi
günaydın cıtır hatunlar hayırlı cumalar. gününüz çok çok çok güzel olsun
Selamlaaaar :)
Ben geldimmm çok çok sevgili takım arkadaslarım :) nasılsınız keyifler nasıl :)
Allahtan gelen birşey canım dediğin gibi. ben de gün içinde acıyorum. okuyorum alıntılıyorum. bazen cvpda yazmaya baslıyorum ama kalıyor sonra bi anda bir iş çıkıyorCanlarım gelemedim dünden beri. Dün maalesef iftara 45 dk kala güzel orucum gitti. Bozmak zorunda kaldım. Hem tartı öncesi hem oruç gidince regl olmak üzdü bugün beni ama Allahtan gelince bir şey diyemiyorsun. İnşallah yarın sabah tartılacağım. Umarım regl in şişkinliği tartıyı kötü etkilemez.
Geçmişi okuyamadım. Birazdan bakacağım inşallah. Dün akşam çok erken vakitte uyudum, gelemedim. Bugün iş yerinde bakayım dedim. Açtım alıntı yaptım ama işler birden çoğalınca öyle açık kaldı sayfa. Hatta kapatmayı bile unuttum umarım birileri okumamıştır.
Gecrn hafta 68
Bu hafta 67,5
Fark 500
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo bildirimimi yapıyorum. 78'e çok az kaldı.
Geçen Hafta 79.500
Bu hafta 79.100
Fark -400 :2:
Tebrik ederim canım. Gayet iyi bir sonuç. Bu hafta mutlaka vermen gerekliydi verdin. İnşallah devamını da bekliyoruz.
Ooooo Tuba süpersin.Umarım bende en az senin kadar vermişimdir Bide iki haftadır kilo veriyorsun farkındasın dimi
Seni de tebrik ederim Gönül' cüm78 leri görsen daha iyi olacaktı senin için ama haftaya garantiledin artık 78 leri. Bayram için hedefin kaçtı?
kulaklarımda cınlamadı ama :))
Unutmak degil ebrucum bi curcunanın içine düştüm.bütün iznimi temizlik yaparak gecirdim evi sil baştan degiştirdim..durumlar karışıktı yani e ramazanda olunca ben iptal tabiibiraz biraz düzen oturttum bakalım.evliliğe pek alıştım sayılmaz ilk hafta aglamakTan içim çıktı benim burda ne işim var diye :)) şimdi idare eder işte :) işin güzel yanı dikkat etmiyorum ama kilo vermişim düğünden bi hafta önce 76.900 idim bugün 75.500 çıktım :))
hamdolsun yaa nasıl olayım alışmaya çalışıyorum onun dışında bi sorun yok :)
hoşbuldum gönülüm iyiyim sen nasılsın ne güzel kilo vermişsin :)
evli olmak ve olmamak arasında suana kadar gördüğüm fark daha çok mutfakta zaman harcıyosun sorumlulugun artıyo bide sevdiğin adamla aynı evde uyanıyosun :)))
menümü paylaşayım
sahur
1 dilimden az fazla kızarmış tb
salata, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, azcık tereyağı ve salça vee çay
iftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 4 zeytin
5 adet kürdan kebabı
cacık
Kızlar kilomda hiç oynama yok yine 64 üm umudumu önümüzdeki hafta için saklıyorum artık 😔
Tebrik ederim canım. Gayet iyi bir sonuç. Bu hafta mutlaka vermen gerekliydi verdin. İnşallah devamını da bekliyoruz.
Ooooo Tuba süpersin.Umarım bende en az senin kadar vermişimdir Bide iki haftadır kilo veriyorsun farkındasın dimi
Seni de tebrik ederim Gönül' cüm78 leri görsen daha iyi olacaktı senin için ama haftaya garantiledin artık 78 leri. Bayram için hedefin kaçtı?
:)) amin canım hepimizinkini inş. Burda seninde mürüvvetini görürüz burda inş :))En son dediğini duyunca evlenesim geldi şimdi 😆 Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
ramazan bitiminde 77 yi göreceğine inanıyorum canım :) benim 60 lara yolum var daha :))İyiyim canım ben de. Aynı tas aynı hamam. Misafirlerim vardı. Üni yıklarından ev arkadaşım. Dün onları yolcu ettim. Yavaş kilo veriyorum ama buna da şükür. Sen de çok güzel kilo vermişsin. Neredeyse 60 ları göreceksin 😉
zaten durup düşünüyo insan bu sorumlulugun altına başka bi sebeple giremez insan eşin ve nasip olursa evladın için cekilir :))ne güzel kilo vermişsin canım ama dikkat et evlilik şımarıklığı yapma ben evlendikten sonra 20 kg aldım
evet canım bi anda sorumluluğun artıyor. işler güçler geçim derdi falan.... ama sevdiceğinle olmak paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?