Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnş yine öyle olucaksın canım
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler de haftaya inşallah telafi ederler
Ah ah inşallah öyle olur canım
Afiyet olsun menün gayet iyi duruyor canım
Amin inşallah canım benim hayırlısıyla 😊😉
çok güzel bir menü olmuş canım tebrik ederim seni
Saol kuzucumm😘
sabret canım bazewn duraklama dönemine giriyor böyle. Gönül de böyleydi ama bak şimdi yavaştan yavaştan gitmeye başladı
Öyle mi diyosun canım ya hiç bu kadar veremediğim olmamıştı inşallah anlamadan incelirim 🙏🙏
Cumanın ilk günaydını benden gelsin kızlar umarım bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişizdir.

Ben henüz tartılmadım.

Bakalım yarışmayı kim kazanacak Tuba mı, ben mi, Beste mi

Benim kazanamadığım kesin

Kizlar merhaba yazip yazip kaciyotum ama yogunum cok 60.2 kiloyum.frk.900 gr

Bu arada.kpss.den 82.almisim vok mutluyum

Slm kızlar bugün çok yorucu birgün geçirdim bizim sürgülü pimapen kapılar değişti 12:30 da uyandım sonra abartısız iftara kdr hiç durmadan iş yaptım 💪 yarın da camları silicez

Menümü paylaşayım

Sahur
3-4 kaşık kuskus
1,5 haşlanmış yumurta
Salata 1 kk peynir
1 dilim kızarmış tb
Az tereyağı ve salça
Çayy

Sahur biraz kaçtı farkındayım kızlar ama iş yapacağımı biliyordum ve gün içinde hepsini yaktım zaten

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 hurma 5 zeytin
4 köfte fırında ve yanında fırın patates küp küp doğradım içleri kurumuştu pek bi işe yaradığını söyleyemem😀
Az da babagannuş salatası

*** 13. TAKIM 370. ETAP ***

Alsimi (66.2/66.2/0/%0)
Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)

13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.38
Haha haaa ebru da verememiş kiii 😀😀ağlanıcak halimize gülelim

Tebrikler cnm süpersin

günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum

tebrikler canım inşallah gönlüne göre bi yerlere yerleşebilirsin.

evlenince niye böyle kilo aldık ki. hep şımarıklıktan sanki babamızın evinde aç kalıyorduk.

*** 13. TAKIM 370. ETAP ***

Alsimi (66.2/66.2/0/%0)
Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)

13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.38

Bi elin parmakları kadar bile kalmamış liste ya kendimi toparlayıp listeye dahil olmam lazım.

Gunaydın kızlar

Bişey sorucam , listede sadece 4 kişimiyiz? Niye cıkmışki herkes

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dunku menum

Sahur
Az kabak salatası
Az közlenmiş patlıcan salatası
Peynir
Bir lokma ekmege bal kaymak

İftar
1 kepce corba
1 tane biber dolması
1 kase alinazik

İrmik helvası

Günaydın 13. takımın çıp çıtır hatunları Bugün miladımız olsun. Yeniden başlayalım her şeye. Ben hala en kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum. Bu hafta bu işi halletmemiz lazım çünkü haftaya bayram haftası. Olabileceğimiz en zayıf halimizle geçirmemiz lazım bayramı.

Listede çok az kişi kaldık. Nazmiye ve Tuba söylemiş. Yeni alım yapamıyoruz çünkü 8. takım listede 1 kişi. Onları beklememiz lazım. Başka yollardan çözmeye çalışacağım ama ramazan dolayısıyla sanırım kimsenin zayıflamaya niyeti yok. Ayrıca listede 1 kişi dahi olsa 13. hep burda olacak. İzindekiler biran önce toparlanıp dönün artık listeye.

Bu arada haftanın kazananı Tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Beste ve ben kilo veremedik. İkimizi de kınıyorum. Bahanelere sığınmaya gerek yok. Eğer çabalasaydık mutlaka kilo verirdik. Tuba yıda kocaman tebrik ediyorum.

Ay cok utandım simdi:)) tesekkurler efenimm:)
Dünkü irmik helvası moralimi bozmustu ama yine yureklendim şimdi

Ay cok utandım simdi:)) tesekkurler efenimm:)
Dünkü irmik helvası moralimi bozmustu ama yine yureklendim şimdi

Hak ettin canım ama fazla şımarma sakın. Yarış hala devam ediyor. Şuan 1-0-0 öndesin. Yolun sonu uzun daha.

Bakalım haftaya neler olacak. Bu hafta ben regl olmamın azizliğine uğradım. Eminim ki kilo verdim çünkü veremeseydim mutlaka + çıkardım. Kilom aynı olduğuna göre en az bir 500 gr gitmiştir. Haftaya iddiamı sürdürüyorum yani.

Kızlar benim şu kalan temizliği bitirmem lazım bugün mutlaka. Ara ara bakmaya çalışırım. Boş bırakmayalım lütfen takımı.

günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum

kolay gelsin canım sana
gerçekten haftasonu çalışmak eziyet

ebrucum ben dahil olamam mı takıma acaba
vende 18 temmuzu milat olarak seçtim kendime yoksa ibre hep yukarıya gidiyor bu yaşta bu kilo diye kızıyorum kendkme hedefim 68 bu kiloya kafar hić bırakmıycam bu sefer

Kızlar benim şu kalan temizliği bitirmem lazım bugün mutlaka. Ara ara bakmaya çalışırım. Boş bırakmayalım lütfen takımı.

Kolay gelsin canım bayram temixliģind başladın herhalde ahhh benimde bdkliyor bayram temizliğim

Ben de ince temizliğe başladım bugun, dolapların içlerini bi guzel duzenliyorum.. Banyo folapları ayakkabı dolapları vs.
Orucluyken iyi oluyır vakit geciyor.. Simdi uzandım dinlenmek için belim çok agrıdı

Kolay gelsin canım
Oruçlu oruçlu zor oluyor
Ben biraz iş yapayım akşam olmak bilmiyor
2 de çocukla akşamleyin saldırıyorum suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…