İnş yine öyle olucaksın canımBu arada alıntılayamadım yine ama muhabbeti yapılmış, ben de evlendikten sonra 9 kilo alarak 56 dan 65 e cıkmıştım.. Sonra spor salonuna yazılıp karnımda baklavalarım olacak sekilde fit bir vücüda sahip olmuştum.. Ta ki hamile kalana kadar....:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah ah inşallah öyle olur canımKilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler de haftaya inşallah telafi ederler
Afiyet olsun menün gayet iyi duruyor canımKızlar selam iftarımızı yaptık allahın izni ile
Bugünkü menüm
Sahur:
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
1 kase mercimek çorbası
Domates salaralık
Iftar:
2 parça fırında tavuk (1 but ve 1 kanat)
1 dilim ekmek
2 hurma
Közlenmiş patlıcanlı salata ve 1 bardak ev yapımı erik suyu
Amin inşallah canım benim hayırlısıyla 😊😉:)) amin canım hepimizinkini inş. Burda seninde mürüvvetini görürüz burda inş :))
ramazan bitiminde 77 yi göreceğine inanıyorum canım :) benim 60 lara yolum var daha :))
zaten durup düşünüyo insan bu sorumlulugun altına başka bi sebeple giremez insan eşin ve nasip olursa evladın için cekilir :))
Saol kuzucumm😘çok güzel bir menü olmuş canım tebrik ederim seni
Öyle mi diyosun canım ya hiç bu kadar veremediğim olmamıştı inşallah anlamadan incelirim 🙏🙏sabret canım bazewn duraklama dönemine giriyor böyle. Gönül de böyleydi ama bak şimdi yavaştan yavaştan gitmeye başladı
Cumanın ilk günaydını benden gelsin kızlar umarım bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişizdir.
Ben henüz tartılmadım.
Bakalım yarışmayı kim kazanacak Tuba mı, ben mi, Beste mi
Haha haaa ebru da verememiş kiii 😀😀ağlanıcak halimize gülelim*** 13. TAKIM 370. ETAP ***
Alsimi (66.2/66.2/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)
13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.38
Kizlar merhaba yazip yazip kaciyotum ama yogunum cok 60.2 kiloyum.frk.900 gr
Bu arada.kpss.den 82.almisim vok mutluyum
Bu arada alıntılayamadım yine ama muhabbeti yapılmış, ben de evlendikten sonra 9 kilo alarak 56 dan 65 e cıkmıştım.. Sonra spor salonuna yazılıp karnımda baklavalarım olacak sekilde fit bir vücüda sahip olmuştum.. Ta ki hamile kalana kadar....:))
*** 13. TAKIM 370. ETAP ***
Alsimi (66.2/66.2/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
jessie_j(62.7/62.2/0.5/%0.78)
LAydLiNe (64.6/64.6/0/%0) Kilosu aynı
mavera87(68/67.5/0.5/%0.74)
13.TAKIM ORTALAMASI : % 0.38
Bu arada haftanın kazananı Tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beste ve ben kilo veremedik. İkimizi de kınıyorum. Bahanelere sığınmaya gerek yok. Eğer çabalasaydık mutlaka kilo verirdik.Tuba yıda kocaman tebrik ediyorum.
Ay cok utandım simdi:)) tesekkurler efenimm:)
Dünkü irmik helvası moralimi bozmustu ama yine yureklendim şimdi
günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum
Günaydın 13. takımın çıp çıtır hatunlarıBugün miladımız olsun. Yeniden başlayalım her şeye. Ben hala en kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum. Bu hafta bu işi halletmemiz lazım çünkü haftaya bayram haftası. Olabileceğimiz en zayıf halimizle geçirmemiz lazım bayramı.
Listede çok az kişi kaldık. Nazmiye ve Tuba söylemiş. Yeni alım yapamıyoruz çünkü 8. takım listede 1 kişi. Onları beklememiz lazım. Başka yollardan çözmeye çalışacağım ama ramazan dolayısıyla sanırım kimsenin zayıflamaya niyeti yok. Ayrıca listede 1 kişi dahi olsa 13. hep burda olacak. İzindekiler biran önce toparlanıp dönün artık listeye.
Kızlar benim şu kalan temizliği bitirmem lazım bugün mutlaka. Ara ara bakmaya çalışırım. Boş bırakmayalım lütfen takımı.
günaydın kızlar. cumartesi çalışıyor olmanın verdiği eziklikle herkese iyi haftasonları diliyorum
Ben de ince temizliğe başladım bugun, dolapların içlerini bi guzel duzenliyorum.. Banyo folapları ayakkabı dolapları vs.
Orucluyken iyi oluyır vakit geciyor.. Simdi uzandım dinlenmek için belim çok agrıdı
Kolay gelsin canım
Oruçlu oruçlu zor oluyor
Ben biraz iş yapayım akşam olmak bilmiyor
2 de çocukla akşamleyin saldırıyorum suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?