Kızlar yine parktayım, cok yorgundum aslında ama kıyamadım ufaklığa, ablasını tek basına yollayabiliyorum parka ama bu sefer ufagı da istiyor, mecbur iniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin evrucum, yaparsın sen merak etme:)
Sende benim gibi olmuşsun. Ankara ya neden gidiyorsunuz?Bu arada dün sahura kalkmadım, cok yorgundum , zaten 2 de yattım ama dişlerimi tekrar fırcalayacak kadar bile halim olmadıgından yiyip yatmadım. Sahura da kalkamicam dedim valla.
Sınavım persembe gunu, cuma da aankaraya gidiyoruz insallh..
Hangimiz bozmuyoruz ki Zeynep. Bende rezil ettim iki gündür. Hatta öyle bir şişkinliğim var ki sorma. Resmen göbeğim 4 aylık hamile göbeği gibi oldu. Kilo değil biliyorum ama nedense reglden önce değil de sonra şişiyorum.Kızlar uğrayamadım birkaç gündür
Evde değildim
Sonrada misafiŕim vardı ancak geldim
Biraz bozdum diyeti ama devam
Şeker katmazsan bence hiç bir zararı yok ama abartmadan tüketmen lazım.Cok yoruldum, evin temizliği şimdi bitti, kızllar bu arada evde erik suyu yapıyorum kendim, zararı olur mu seker dısında?
Ayyy teşekkürler canım benim utandırdın beniBecerikli kaptanım benim halledersin sen 💪
Kaldığımız yerden devam etmek şart canım eğer bozduk diye diyeti bırakırsak daha kötü
Kızlar nerdesiniz yine ya menümü paylaşayım kimse olmasa da
Sahur
3 ıspanaklı poğaça
Salata
Peynit
Çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kaşık et
2 kaşık patates 1 kaşık soğan
10:30
3 kayısı
Azönce de 1 porsiyon sütlü irmik
☺️☺️ ama öyle canım baksana yetiştirmişsin herşeyini 😃😃Yaptım canım yaptım da bende bittim. Ağrımayan yerim yok. Yarım saat önce gitti misafirler. Yarın sabah 08:00 de mesai var ve ben yorgunluktan geberiyorumMisafir trafiğinden kurtuldum şimdi de tatil hazırlıkları başlıyor. Çocuklara bayram alışverişi yapılacak, valizler hazırlanacak, kendim hazırlanacağım derken sanırım dinlenemeyeceğim.
Sende benim gibi olmuşsun. Ankara ya neden gidiyorsunuz?
Hangimiz bozmuyoruz ki Zeynep. Bende rezil ettim iki gündür. Hatta öyle bir şişkinliğim var ki sorma. Resmen göbeğim 4 aylık hamile göbeği gibi oldu. Kilo değil biliyorum ama nedense reglden önce değil de sonra şişiyorum.Ama şu andan itibaren kaçanları telafi etmeye başlıyorum. Sende öyle yap. Yoksa alıp başımızı gideceğiz
Şeker katmazsan bence hiç bir zararı yok ama abartmadan tüketmen lazım.
Ayyy teşekkürler canım benim utandırdın beni
Evet canım ya doğru diyosun ben de farkındayım yemeği geçtim tatlı yiyorum iki gündür...her an miladımız olabilir bizim we'r strong and beautiful 💪💕💕💕💕İyice kaçmış bu menü Beste. Benimki de rezaletti bugün. Karışıklıkta ne yedim ne yaptım bilmiyorum ama iyi olmadığına eminim. Hadi bakalım bunlar geçmişte kalsın. Şu saatten sonra güzel güzel devam edelim diyetimize.
Ben yatayım kızlar, pek gelen giden yok ama.. Takımda in cin top oynuyor..
İyi geceler herkese, bu arada hadi gecmiş olsun kaptan , bu misafirleri de atlattın:)
Az daha çalışsaydın canım yaaa daha karpuz kesecektikEbru gelmiş, hosgelmiş:) ben de tam yatıyordum, bugunlul bu kadar ders yeter diye..
Ankarada esimin bütün akrabaları oldugu için gidiyoruz canım, bayramın ilk iki gunu gilan orda oluruz, bayram bitmeden geliriz
Teşekkürler canım yaaa çok zor iş şu misafir ağırlamak ama çok hoşuma gidiyor. Keşke imkan olsa da sürekli yapabilsek. Ramazanda da ayrı bir tadı oluyor. Ama insanında canı çıkıyor.Ben yatayım kızlar, pek gelen giden yok ama.. Takımda in cin top oynuyor..
İyi geceler herkese, bu arada hadi gecmiş olsun kaptan , bu misafirleri de atlattın:)
Az daha çalışsaydın canım yaaa daha karpuz kesecektikŞaka bi yana yatmasaydın muhabbet ederdik birazcık. Duş aldım rahatlayayım diye uykum kaçtı
Teşekkürler canım yaaa çok zor iş şu misafir ağırlamak ama çok hoşuma gidiyor. Keşke imkan olsa da sürekli yapabilsek. Ramazanda da ayrı bir tadı oluyor. Ama insanında canı çıkıyor.
Canım benim gelmeyenler var evet ama biz yine elimizden geleni yaparsak en azından menülerimizi yazıp yazanlarınkini de yorumlarsak ne güzell olur dimi 😉
Kızlar nerdesiniz yine ya menümü paylaşayım kimse olmasa da
Sahur
3 ıspanaklı poğaça
Salata
Peynit
Çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kaşık et
2 kaşık patates 1 kaşık soğan
10:30
3 kayısı
Azönce de 1 porsiyon sütlü irmik
Aynen öyle tuğbacımm😊😊Evet bestecim dogru soyluyorsun, kalan saglar bizim
Evet cnm ya dün öyle oldu biraz ama neyseki tatlı bitti😊 evet yaa tatlıya dayanmak çok zor bayramda işimiz çok zorVuhuuu
3 tane pogaca ve tatlı filan:) gerci siz benim yediğim tatlıları gorsenizçok hafif bi pasta yaptım dün , ama cok yedim, dayanamıyorum tatlı gerekiyor
Kaçmasın cnm bak ben geldimmm😀 napıyosun?Benden sonra hiç gelen olmamıs.. Benim de hevesim kaçtı
Aynen öyle canımm 😊😊Evet bestecim dogru soyluyorsun, kalan saglar bizim
Çok doğru diyosun cnm kaçtı biraz ama neyseki tatlı bitti.. Evet ya tatlıya dayanmak çok zor bayramda çok dikkat etmemiz laZımmVuhuuu
3 tane pogaca ve tatlı filan:) gerci siz benim yediğim tatlıları gorsenizçok hafif bi pasta yaptım dün , ama cok yedim, dayanamıyorum tatlı gerekiyor
Benden sonra hiç gelen olmamıs.. Benim de hevesim kaçtı
Merhabalar kuzular. Şu an otobüsteyim. İstikamet istanbul. Hepinizin kadir gecesini kutlarım. Allah dualarımızı kabul etsin. Günahlarımızı affetsin. Allah bu takımın bütün hatunlarının kolaylıkla istedikleri kilolara ulaşmasını nasip etsin. Bir daha da eski kilolarımıza dönmeyelim inşallahh. Amin. Amin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?