Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm gelsin kızlar

Sahur

3-4 kaşık erişte
1,5 dilim kızarmış tb
Salata 1 kk peynir salça ve çay

İftar

1 kase tarhana çorbası
5 zeytin
1 kase taze fasülye
Biraz salata
Biraz kavun

Canım ya zaten sen de olmasan buralar ne olurdu.. Bence taze kan lazım takıma, yeni kişiler cagırmak lazım, bu ugramayan yaramazları da diskalifiye etmek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar

Bugün perşembe oruçlu olanlar iftardan önce tartılmayı unutmasın. Bugün bende niyetliyim. Aşırı şekilde ödemim var inşallah tartıda kötü bir sonuç görmem.

Günaydın kızlar

Bugün perşembe oruçlu olanlar iftardan önce tartılmayı unutmasın. Bugün bende niyetliyim. Aşırı şekilde ödemim var inşallah tartıda kötü bir sonuç görmem.

Gunaydın Ebrucum, bu hafta ben tartıdan korkuyorum.. Regl olucam, onun etkileri yuzunden tartıda iyi bir sonuç çıkmayacak

Selam kızlar Uzun süreli izinden sonra bayram dönüşü gruba tekrar dönmeyi düşünüyorum Yeter bu kadar mola sağlıklı beslenmeye kilo vermeye devam

Gunaydın Ebrucum, bu hafta ben tartıdan korkuyorum.. Regl olucam, onun etkileri yuzunden tartıda iyi bir sonuç çıkmayacak

Aynen canım yaaa sanırım bu hafta yine kötü olacak hepimiz için. Keşke iyi sonuçlar alabilsek ama zor gibi görünüyor.

Selam kızlar Uzun süreli izinden sonra bayram dönüşü gruba tekrar dönmeyi düşünüyorum Yeter bu kadar mola sağlıklı beslenmeye kilo vermeye devam
Hoşgeldin Hilal' cim. Geç bile kaldın izinden dönmekle. Umarım kilo almamışsındır.

Kızlar sınava girdim bugun guzel gecti, simdi eve gidiyorum, susadım

selam bebekler bugün oruçluyum ve dolayısıyla tartıldımm

geçen hafta 64

bu hafta 63

1 kilo vermişim sabrın sonu selamet çok şükür yaa nasıl mutlu oldum diğer rakibelerim ne durumda acaba

geçmiş olsun cnm atlatmışsın sınavını hem de iyi geçmiş :))
en iyi kararı vermişsin cnm

canım herkes uğrasa düzenli hepimiz için çok iyi olur...suan için yeni kişi çağıramıyormuşuz ama olanlar uğrasa zaten yeter

geçen hafta 64

bu hafta 63

1 kilo vermişim sabrın sonu selamet çok şükür yaa nasıl mutlu oldum diğer rakibelerim ne durumda acaba

Tebrikler beste, bak sen kararlılıkla geldin hergun duzenli menu yazdın, simdi meyvesini topla:) 1 kilo cok iyi

Ben de yapayım kilo bildirimimi

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67,3
Fark 200 gr

Ben artı cıkmayı bekliyordum, buna sevindim yani..

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67,3
Fark 200 gr

Seni de tebrik ederim canım. Ben de annemlerin tartısında tartıldım ama benimkinden daha düşük tartıyo. O yüzden ciddiye almadım ☺️

Slm canlarım

Üzgünüm ve sizlerden özür dileyerek bildirimimi yapıyorum. Keşke daha dikkatli olsaydım ama maalesef bu hafta sonucum çok kötü. Hiç bir bahaneye sığınmak istemiyorum ama acayip şekilde şişkinliğim var. Özellikle göbek bölgemde. Sün 3-4 gündür de kabızlığım vardı tuvalete çıkamıyordum. Aksilik yaaa iftardan sonra çıktım tuvalete. Doğal olarak tartıyı kötü olarak etkiledi bu durum. Ayrıca bu hafta oruç olmadığım için yediklerime çok dikkat edemedim. Zamansız ve sağlıksız beslendim. Sonucunu da tartıda şamar yemiş gibi oldum.

Geçen hafta : 64.6

Bu hafta : 65.5

Fark : + 0.9

Sınavının güzel geçmesine sevindim. İnşallah bütün sınavların güzel geçer canım.

geçen hafta 64

bu hafta 63

Beste' cim harika bir sonuç canım. Kocaman tebrik ediyorum seni. Bu haftanın galibi belli oldu. Bu arada senin verdiğin 1 kilo ile benim aldığım 0,9 kilo aramızdaki farkı çok açtı. Tam 2,5 kg

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67,3
Fark 200 gr

Tebrikler Tuba' cım. Hiç yoktan iyidir.

Kötü olmus ebru yaa, ama şişlinliğin haftaya inmiş olacagı için haftaya daha iyi bir sonuc gelicektir senden, aa bu arada bayramda bildirim yapcakmıyız?

Kızlar yaaa Emine yok kaç gündür. Umarım önemli bişeyler yoktur. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…