Kızlar tartıldım 83.5 le başlamıştım geçen cuma bugün iseeeee 81.7 geliyorummm :) çok mutluyum
Olur öyle bazen...
tebrikler; daha da gidecek zamanla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim Pervin gayet güzel bir sonuç. Umarım hep böyle devam eder.günaydın bayanlar,
sabah sabah ilk iş tartıya koştum...
60,2 geldim. başlangıç kilomdan 1,5 kilo az:) umarım böyle devam eder.
Evet canım bildirimi buraya yapıyoruz.Günaydın kızlar kilo bildirimini burayamı yapıyoruz şimdi?
Olur öyle bazen...
Başladığın yerdesin hatta daha fazlasın biliyorsun dimi Tubaİki hafta önce 67.3
Bu hafta 69.3
Fark +2 kg
Bayram etkisi
Seni de kocaman tebrik ediyorum. Gayet güzel bir sonuç.Kızlar tartıldım 83.5 le başlamıştım geçen cuma bugün iseeeee 81.7 geliyorummm :) çok mutluyum
Olur öyle bazen...
Ay inşallah canım sizinle konuştukça daha azim yapıyorum 😊
Olur öyle bazen...
Tebrik ederim Pervin gayet güzel bir sonuç. Umarım hep böyle devam eder.
Evet canım bildirimi buraya yapıyoruz.
Başladığın yerdesin hatta daha fazlasın biliyorsun dimi TubaKendine gel artık.
Seni de kocaman tebrik ediyorum. Gayet güzel bir sonuç.
merhaba, hoşgeldin.
isim neydi?
Maşallahın var canım çok bilinçlisin. Her şeyin farkındasın. Tek yapman gereken azimli olup pes etmeden devam etmek. Eminim burda bizimle birlikte çok güzel kilolar vereceksin.Ebrucum ilk kilolar kolay gidiyor biliyorsun ama tabiki umut verici:) Sonra bir yerde taş olup kalıyorlar ama bu sefer kesin kararlıyım.
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hoşbuldum canım:) adım yağmur :)
Bugünkü kilom 70.2
Kızlar tartıldım 83.5 le başlamıştım geçen cuma bugün iseeeee 81.7 geliyorummm :) çok mutluyum
Olur öyle bazen...
Tebrik ederim canım:):):)
hemen başlamalısın canım ben 3 gündür gidiyorum çok memnunum nabızla çalışıyorlar ve yağ yakıyormuş inş en kısa zamanda sonuç alacağımbende spora başlıcam inşallah. çok yakındır zamanımenüne gelince daha dikkatli olmalısın canım.
iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var. Sende farkındasındır. Maşallah yeniden sana.
Kuru yemişi çiğ yemen iyi olmuş. Bende onu anlatmak istemiştim zaten sana. Ama yine de dikkatli tüketmek lazım. Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Menülerini yazarken öğünlerin yanlarına saatlerini de eklersen çok iyi olur. Daha iyi yorumlar yapabiliriz. Ayrıca içtiğimiz toplam su miktarını ve eğer spor yapıyorsak ne kadar süre ne yaptığımızı da yazarsak çok iyi olur canım.
Yeniden hoş geldin aramıza. İsmini yazmayı unutmuşsun galiba, yazarsan sevinirim
Kalori hesabına göre az olmuş olabilir canım ama genelinde fazlalıklar var menünün. Özellikle etimeği çok tüketiyorsun. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği tüketmen daha faydalı. Senin kilonda birisi için menünü biraz hafifletmen lazım. Emzirsen bile böyle yavaş kilo verirsin. Bu da diyet süresini uzatır ve senin sıkılmanı sağlar. Biliyorsun ki emzirirken en çok yapman gereken şey bol su tüketmek. Birde proteinli beslenmek. Tavuk, Balık, kırmızı et, yumurta, yoğurt, süt gibi sağlıklı gıdalardan bol bol tüketebilirsin. Meyveyi azalt çünkü meyvenin içerdiği şeker miktarı çok fazla. Sana hiç bir yararı olmaz. Ayrıca çok çabuk acıkmanı sağlar.
Zeynep cevap vermiş ama ben de alıntı yapmışım. Tekrarlayalım. Takım şuan kalabalık ama çoğu üye izinde. Ramazanda takım olarak çok bocaladık. Kilo vereceğimiz yerde bir çoğumuz kilo aldık. O nedenle bir çoğu izne ayrıldı. Burada olanları zamanla öğrenirsin. İstersen küçük bir deftere not al. Ben öyle yapıyorum daha kolay oluyor. Birde sana küçük bir tavsiyem daha var. Buraya geldiğinde ilk olarak en son yazdığın mesaja git ve ondan sonraki mesajları oku. Geçmişi okumak takımdan kopuk olmaman için iyi bir yöntem. Mesela uzunda sürse ben bütün geçmişi okudum ve cevap vermek istediğim mesajlara alıntı yaptım.
Senin artık fit bir hatun olabileceğine ben inanmıyorum Tuba, hadi bakalım beni utandır
Hoş geldin Nazmiye' cimÖzlettin kendini.
Etimek ve meyve yine çok fazla. Mutlaka dikkat et bu uyarılarımıza emin ol çok işine yarayacak.
Kek olmasaymış bomba gibi bir menü olacakmış. Gitmiş koca bir günün emeği.
Muzdan mümkün olduğunca uzak dur canım. Çünkü meyveler arasında en fazla şeker içereni o.
Dehşet ötesi kötü bir menü. Öğün atlanmış. Saatler karışmış. Hem pide var hem dondurma. Hadi bakalım toparlanıp kendine gel artık.
Menün kötü olmuş canım sende farkındasın. Hadi bakalım toparlanalım artık.
Ohh ne güzel. Bol bol eğlenip keyfini çıkartın. Bu arada nerdesiniz tatil de?
bu arada dünkü menümü paylaşayım
sabah 9:00
1 dilim kızarmış köy ekmeği
salata, 1 kk peynir az salça ve çay
spor
gelince 1 br süt
öğlen 14:00
karpuz, peynir, 1 dilim köy ek 3-4 zeytin ve köz patlıcanlı salata
arada kursum var gelince akşam yemeği yemedim
2 küçük yeşil elma ve şekersiz türk kahvesi
bol su
Arkadaslar bana yazdıklarınızı alıntılayamıyorum telden girdiğim için , sıkıntılı oluyor bazen..
Pervincim sen cok guzel motive ediyorsun, sen hep gel :)
Simdi sporumu yaptım, haftada en azından 3-4 gun spor yapmaya calısıyorum.
Haftaya duzelticem insallah bugunku bozuklugu..
Bayramda bayram etmişim resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?