Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım 3.5km kaç saatte yürüyorsun? Bende yürüyüş bandında 1saat yürüyorum ama kaç km vs yazmıyor

Canım 3,5 km diğer ayarlarla da ilgili değişiyor suresi, benim yaptıgım , koşu bandının eğimini 9 yaptım, hızı da 6,5-7 civarıydı, bu şekilde 33 dk sürdü 3,5 km

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hımm maşallah :) bende 6-7 hız arasında 1saat yürüyorum:) bugün ipte atladım :)

B fit e gidiyorum 4 gündür canım

Hımm :):) çok güzel :)

Slm kizlarr nasilsiniz? bir turlu kendimi toparlayamadim duzenli ve saglikli beslenme konusunda..

Slm kizlarr nasilsiniz? bir turlu kendimi toparlayamadim duzenli ve saglikli beslenme konusunda..

Slm özlemcim iyiyim sen nasılsın? Hadi ama yapma böyle hep kilolu mu olucaz bak bn spora başladım düzene girdim baya sen de kendini toplamalısın

Menüm gelsin

Sabah 9:30
2 dilim kızarmış tb salata 1 kk peynir az reçel ve çay

Sporrrr💪

Spordan sonra 1 br süt

Öğlen 13:30
1 biber dolma
3 besaş dilimi yumurtalı ekmek

Ara
Sade kahve

Akşam 18:45
1 kase mercimek çorbası
1 tabak enginar

Ara
1 dilim kavun

Bol su

Saol tatlım inş faydasını görürüm
İnşaallah canım :):)

Yumurtalı ekmeği nasıl yaptın canım

Kızlar menümü yazmaya gerek yok... Bugün ne yedisem artık Sabah'ta öğlende istiğfar ettim.. Açıktır şuanda fırında et yaptırmıştık onu yiyeceğim,... Spor yaptım bir saat yürüyüş 30squat 30 mekik 200ip atlama.. Bide adını bilmiyorum düz yatıp ayaklarımı havaya kaldırıp indirdim hiç yere indirmeden 30kere :)

Kızlar selam döndüm tatilden artık buradayım
Aktif bir kk kullanıcısı olucam yoksa kilolar alıyor başını gidiyor
Bu sabah itibarı ile 93,2 yim cumaya kadar tartılmıycam cuma buraya yazıcam inşallah veririm

kızlar merhabalar bayadır gelemedim farkındayım çok zor zamanlar geçiriyorum artık düğün stresi yorgunluk filn derken baya gerildik bi ara gencayla nerdeyse vazgeciodk bu haftada evimi düzdüm düğüne az kaldı kilo olarak 60 61.5 arası oynuyorum azcık canım skılsa hemen 60 kiloyu görüyorum aslında çok yiyorum ama sanırım stresten vücut yakıyo neyse kızlar arada ugrarım inş. kendinize iyi bakın

burcucum heyecanının çok yoğun, seni çok iyi anlayabiliyorum
benim aradan 8 yıl geçsede
düğün zamanı çok yoğun oluyorsunuz aman birbirinizi yıpratmayın bu zamanda yeter ki
boş ver her şey olacağına varır takmayın kafanıza her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…