Selam kızlar nasılsınız? Ağustos ayı bnm için yoğun geçiyor diksiyon kursuna başladım yarın da bi aksilik çıkmazsa bfit e kayıt yaptırıp spora başlıcam. Menülerim de biraz düzensiz oldu bu ara ister istemez
Sabah 9
Biraz susamlı ekmekten
Salata
1 kk peynir az reçel ve çay
Öğlen 12
Biraz kavun ve az peynir
Akşam 19:30
Köfte ve patates biber patlıcan kızartması yanına bide ekmek yedim malesef
İşte çok acıkınca böyle oldu
iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var. Sende farkındasındır. Maşallah yeniden sana.Bi tek bu var canim ama burda da 70 kiloydum yani 87.5 dan dusmustum en kilolu fotolarimi silmisim morel bozuklugu yapiyor diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuru yemişi çiğ yemen iyi olmuş. Bende onu anlatmak istemiştim zaten sana. Ama yine de dikkatli tüketmek lazım. Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Menülerini yazarken öğünlerin yanlarına saatlerini de eklersen çok iyi olur. Daha iyi yorumlar yapabiliriz. Ayrıca içtiğimiz toplam su miktarını ve eğer spor yapıyorsak ne kadar süre ne yaptığımızı da yazarsak çok iyi olur canım.canım zaten taze antep fıstığı dediğim çiğ yani dalından kopmuş olan antep fıstığı hani kırmızı kabuğu oluyo dışından fıstığı soyup çıkarıyosun ondan işte çok seviyorum onu şimdi birde mevsimi ya o yüzden günde bi avuç günün erken saatlerinde izin veriyorum kendime
bugünkü menümüde yazayım bu arada ::sabah:kahvaltımı yaptım bol peynir ve sahanda yumurtayla
öğlen:bol salata ve 5 tane küçük köfte bir bardak ayran
akşam bir tane activia yoğurt (öğlen yemeğini geç yediğim için henüz acıkmamıştım
Yeniden hoş geldin aramıza. İsmini yazmayı unutmuşsun galiba, yazarsan sevinirimhoşbulduk bu arada tatlım ben 23 yaşındayım mersinde yaşıyorum geçen sene üniversiteden mezun oldum işsizlik dönemi yaşıyorum bu beni çok bunalttı ve kendimi yemeye verdim adeta yemek yemek hayatımın tek amacı olmuştu diyebilirim size ve sürekli fastfood yiyordum en az hafta 3 kez bi baktım artık hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor tartı 83 buçuğu gösteriyor dur dedim kendi kendime ve o kararlılıkla başladım diyete bu gidişe bir son vermem gerekti çünkü ve işte 13. takımdayımzaten kuralları okumuştum ilk geldiğim gün kabul ediyorum hepsinide işte bu kadar şekerlerim :)
Kalori hesabına göre az olmuş olabilir canım ama genelinde fazlalıklar var menünün. Özellikle etimeği çok tüketiyorsun. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği tüketmen daha faydalı. Senin kilonda birisi için menünü biraz hafifletmen lazım. Emzirsen bile böyle yavaş kilo verirsin. Bu da diyet süresini uzatır ve senin sıkılmanı sağlar. Biliyorsun ki emzirirken en çok yapman gereken şey bol su tüketmek. Birde proteinli beslenmek. Tavuk, Balık, kırmızı et, yumurta, yoğurt, süt gibi sağlıklı gıdalardan bol bol tüketebilirsin. Meyveyi azalt çünkü meyvenin içerdiği şeker miktarı çok fazla. Sana hiç bir yararı olmaz. Ayrıca çok çabuk acıkmanı sağlar.Tekrar merhaba herkese,
Bugün öğle yemeğini atladığım için saçma bir gün oldu ama acıkıp abur cubur yememek için arada bol meyve tükettim.
Hatırladığım kadarıyla saatleri de yazıyorum.
9:30 iki kuru kayısı
10:00 2 yemek kaşığı menemen, az peynir, söğüş domates salatalık, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 tuzsuz etimek
13:00 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem (hepsi çiğ)
2 elma , 1 muz , 2 dilim tuzsuz etimek üzeri ince labne, 1 yağsız süte kafeinsiz latte (bunların herbiri 45 dk 1 saat arayla yendi)
18:30 yaklaşık 100 gr tavuk eti, 2 yk kadar sote sebze, domates salatalık söğüş, 1 tuzsuz etimek
Normalde yaklaşık 4 lt su içerim, bugün 2 lt ancak içebildim sanırım.
Dediğim gibi biraz saçma bir gün oldu ama yaptığım kalori hesabına göre almam gereken kalorinin altında kaldım. Siz ne dersiniz?
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Zeynep cevap vermiş ama ben de alıntı yapmışım. Tekrarlayalım. Takım şuan kalabalık ama çoğu üye izinde. Ramazanda takım olarak çok bocaladık. Kilo vereceğimiz yerde bir çoğumuz kilo aldık. O nedenle bir çoğu izne ayrıldı. Burada olanları zamanla öğrenirsin. İstersen küçük bir deftere not al. Ben öyle yapıyorum daha kolay oluyor. Birde sana küçük bir tavsiyem daha var. Buraya geldiğinde ilk olarak en son yazdığın mesaja git ve ondan sonraki mesajları oku. Geçmişi okumak takımdan kopuk olmaman için iyi bir yöntem. Mesela uzunda sürse ben bütün geçmişi okudum ve cevap vermek istediğim mesajlara alıntı yaptım.Bu arada takımda kaç kişi var? Ebru, irem, ceren... Sanırım ben diğerlerini kaçırdım. Lütfen kusura bakmayın, gündüz çocuklardan çok bakamadığım için yazışmaları kaçırabiliyorum.
Senin artık fit bir hatun olabileceğine ben inanmıyorum Tuba, hadi bakalım beni utandırSelam hanımlar, bayram aradından sonra yeniden baslıyoruz duzenimize, ben bugun tartıda cok kotu bir sayı gordum
Az önce sporumu yaptım 1 saat
40 dk leslie
Gerisi simit-göbek hareketleri
1 ay sonra denize gitme ihtimalimiz var. Acilen fit olmam lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin Nazmiye' cimselam çıtırlar ben geldimmmmmmmm
hepinizi çok çok çokkkkkk özledim
yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler.
Etimek ve meyve yine çok fazla. Mutlaka dikkat et bu uyarılarımıza emin ol çok işine yarayacak.İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüyü paylaşıyorum.
9:15 iki kuru kayısı
9:45 1 dilim tam buğday ekmek, 1 yumurta sarısı, biraz peynir, domates salatalık, 1 tuzsuz etimek
11:30 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık
13:45 3 yk semizotu yemeği, 2 yk yoğurt, 2 yk salata, 1 tuzsuz etimek
16:00 yarım elma, yarım şeftali, 1 tuzsuz etimek üzeri ince labne
18:30 3 yk semizotu yemeği, 1 yk yoğurt, salatalık domates, 1 tuzsuz etimek
Gün içerisinde 4 lt su içtim... Şu bileklerim bir iyileşsin, spora da başlayacağım :)
Kek olmasaymış bomba gibi bir menü olacakmış. Gitmiş koca bir günün emeği.Gunaydın hanımlar
Dün menüm cok iyiyidi , ta ki gece 11 de sacmalayana kadar
Sabah 10:30
Haslanmıs yumurta
Domates peynir
1 avuc ceviz
Zeytin
Öğlen 14:30
1 tabak bamya yemegi
Aksam 18:30
Biraz bamya yemeği
Bir kase kadar ali nazik
Gece 23:00
1 büyük dilim kek
Su 2 lt
Spor 1 saat leslie + mekik vs.
Muzdan mümkün olduğunca uzak dur canım. Çünkü meyveler arasında en fazla şeker içereni o.İyi akşamlar kızlar,
Sabah geç kalkınca öğünler şaştı biraz ama yine de dikkat etmeye çalıştım.
10:00 2 kuru kayısı, yarım elma
10:30 1 yumurta sarısı, peynir, salatalık domates, 1 dilim tb ekmek, 1 etimek
13:00 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 badem, 4 fındık
15:00 3 yk barbunya, 1 salatalık, 1 tuzsuz etimek
16:30 1 küçük elma
Akşam yemeği yiyemedim onun yerine atıştırdım.
17:30 Bir öğün kuruyemiş ve 1 dilim tuzsuz etimek üzeri labne.
18:30 1 muz
3 lt su.
Dehşet ötesi kötü bir menü. Öğün atlanmış. Saatler karışmış. Hem pide var hem dondurma. Hadi bakalım toparlanıp kendine gel artık.Slm kizlar
Menum
13:30 1 kıymalı pide
1 ayran
19:30 1 kase tarhana çorbası
2 çatal patlıcan kozlemesi
21:00 1 top dondurma
2 lt şu
Kahvaltı fırsatım olmadı malesef
Menün kötü olmuş canım sende farkındasın. Hadi bakalım toparlanalım artık.Selam kızlar nasılsınız? Ağustos ayı bnm için yoğun geçiyor diksiyon kursuna başladım yarın da bi aksilik çıkmazsa bfit e kayıt yaptırıp spora başlıcam. Menülerim de biraz düzensiz oldu bu ara ister istemez
Sabah 9
Biraz susamlı ekmekten
Salata
1 kk peynir az reçel ve çay
Öğlen 12
Biraz kavun ve az peynir
Akşam 19:30
Köfte ve patates biber patlıcan kızartması yanına bide ekmek yedim malesef
İşte çok acıkınca böyle oldu
Kızlar dört beş gün tatile çıktık
Sık sık uğrayamayabilirim çocukları denize sok çıkar yıkà derken vakit geçiyor
Kızlar saat kaç olmuş hala gelen giden yok. Nerdesiniz bakimBen tatilde olmama rağmen bir çoğunuzdan daha çok burdayım. Yarın bildirim günü ama ortalıklarda hiç biriniz yoksunuz. Çok kızdım çokkkkkkkkkkk
Hoş geldin canım aramıza. Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya da yaşıyorum. Biri 8,5 yaşında diğeri 16 aylık iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Takımla birlikte ayrı ayrı zamanlarda iki defa 80 li kilolardan 60 lı kilolara indim. Takımın ilk sayfalarında kurallarımız yazılı. Kuralları okuyup eğer uyabileceğini düşünürsen okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Ayrıca kendini benim sana tanıttığım gibi detaylı bir şekilde tanıtırsan çok memnun olurum. Şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazmayı unutma lütfen. Not almam lazım.Merhaba:)bende yeni katıldım:)kaç kişiniz bu takımda arkadaşlar :) neler yapıyoruz azıcık bahsedermisiniz :)
Hadi ordan hadi söyletme beniValla ebrucum takım eskisi gibi olmadıgından ben de kilo veremiyorum eskisi gibi, hep takımın yuzunden:))
Ben gun içnde geliyorum, bakıyorum kimse yazmamıs oluyor, benimde içimden gelmiyor ne bileyim, bişe yazsamda zaten karsılık gelmiyor, kendi kendime konusuyprmusım gibi, hiç motive olamıyorum hiç..
Merhaba:)bende yeni katıldım:)kaç kişiniz bu takımda arkadaşlar :) neler yapıyoruz azıcık bahsedermisiniz :)
Günaydın kızlar kilo bildirimini burayamı yapıyoruz şimdi?
Olur öyle bazen...
Valla ebrucum takım eskisi gibi olmadıgından ben de kilo veremiyorum eskisi gibi, hep takımın yuzunden:))
Ben gun içnde geliyorum, bakıyorum kimse yazmamıs oluyor, benimde içimden gelmiyor ne bileyim, bişe yazsamda zaten karsılık gelmiyor, kendi kendime konusuyprmusım gibi, hiç motive olamıyorum hiç..
İki hafta önce 67.3
Bu hafta 69.3
Fark +2 kg
Bayram etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?