Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar iki gündür giremedim fırsatım olmadı ama diyete aynen devam çok şükür fire vermedim :) cumayı iple çekiyorum :)

Olur öyle bazen...

Selam kızlar nasılsınız? Ağustos ayı bnm için yoğun geçiyor diksiyon kursuna başladım yarın da bi aksilik çıkmazsa bfit e kayıt yaptırıp spora başlıcam. Menülerim de biraz düzensiz oldu bu ara ister istemez

Sabah 9
Biraz susamlı ekmekten
Salata
1 kk peynir az reçel ve çay

Öğlen 12
Biraz kavun ve az peynir

Akşam 19:30
Köfte ve patates biber patlıcan kızartması yanına bide ekmek yedim malesef

İşte çok acıkınca böyle oldu

bende spora başlıcam inşallah. çok yakındır zamanı menüne gelince daha dikkatli olmalısın canım.

Kızlar dört beş gün tatile çıktık
Sık sık uğrayamayabilirim çocukları denize sok çıkar yıkà derken vakit geçiyor

Bi tek bu var canim ama burda da 70 kiloydum yani 87.5 dan dusmustum en kilolu fotolarimi silmisim morel bozuklugu yapiyor diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var. Sende farkındasındır. Maşallah yeniden sana.

Kuru yemişi çiğ yemen iyi olmuş. Bende onu anlatmak istemiştim zaten sana. Ama yine de dikkatli tüketmek lazım. Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Menülerini yazarken öğünlerin yanlarına saatlerini de eklersen çok iyi olur. Daha iyi yorumlar yapabiliriz. Ayrıca içtiğimiz toplam su miktarını ve eğer spor yapıyorsak ne kadar süre ne yaptığımızı da yazarsak çok iyi olur canım.

Yeniden hoş geldin aramıza. İsmini yazmayı unutmuşsun galiba, yazarsan sevinirim

Kalori hesabına göre az olmuş olabilir canım ama genelinde fazlalıklar var menünün. Özellikle etimeği çok tüketiyorsun. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği tüketmen daha faydalı. Senin kilonda birisi için menünü biraz hafifletmen lazım. Emzirsen bile böyle yavaş kilo verirsin. Bu da diyet süresini uzatır ve senin sıkılmanı sağlar. Biliyorsun ki emzirirken en çok yapman gereken şey bol su tüketmek. Birde proteinli beslenmek. Tavuk, Balık, kırmızı et, yumurta, yoğurt, süt gibi sağlıklı gıdalardan bol bol tüketebilirsin. Meyveyi azalt çünkü meyvenin içerdiği şeker miktarı çok fazla. Sana hiç bir yararı olmaz. Ayrıca çok çabuk acıkmanı sağlar.

Zeynep cevap vermiş ama ben de alıntı yapmışım. Tekrarlayalım. Takım şuan kalabalık ama çoğu üye izinde. Ramazanda takım olarak çok bocaladık. Kilo vereceğimiz yerde bir çoğumuz kilo aldık. O nedenle bir çoğu izne ayrıldı. Burada olanları zamanla öğrenirsin. İstersen küçük bir deftere not al. Ben öyle yapıyorum daha kolay oluyor. Birde sana küçük bir tavsiyem daha var. Buraya geldiğinde ilk olarak en son yazdığın mesaja git ve ondan sonraki mesajları oku. Geçmişi okumak takımdan kopuk olmaman için iyi bir yöntem. Mesela uzunda sürse ben bütün geçmişi okudum ve cevap vermek istediğim mesajlara alıntı yaptım.

Senin artık fit bir hatun olabileceğine ben inanmıyorum Tuba, hadi bakalım beni utandır

selam çıtırlar ben geldimmmmmmmm

hepinizi çok çok çokkkkkk özledim

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler.
Hoş geldin Nazmiye' cim Özlettin kendini.

Etimek ve meyve yine çok fazla. Mutlaka dikkat et bu uyarılarımıza emin ol çok işine yarayacak.

Kek olmasaymış bomba gibi bir menü olacakmış. Gitmiş koca bir günün emeği.

Muzdan mümkün olduğunca uzak dur canım. Çünkü meyveler arasında en fazla şeker içereni o.

Slm kizlar

Menum

13:30 1 kıymalı pide
1 ayran

19:30 1 kase tarhana çorbası
2 çatal patlıcan kozlemesi

21:00 1 top dondurma

2 lt şu

Kahvaltı fırsatım olmadı malesef
Dehşet ötesi kötü bir menü. Öğün atlanmış. Saatler karışmış. Hem pide var hem dondurma. Hadi bakalım toparlanıp kendine gel artık.

Menün kötü olmuş canım sende farkındasın. Hadi bakalım toparlanalım artık.

Kızlar dört beş gün tatile çıktık
Sık sık uğrayamayabilirim çocukları denize sok çıkar yıkà derken vakit geçiyor

Ohh ne güzel. Bol bol eğlenip keyfini çıkartın. Bu arada nerdesiniz tatil de?

Son düzenleme:
Nazmiye gitmeden görüşelim mutlaka. Nispet yapalım ele güne karşı

Kızlar saat kaç olmuş hala gelen giden yok. Nerdesiniz bakim Ben tatilde olmama rağmen bir çoğunuzdan daha çok burdayım. Yarın bildirim günü ama ortalıklarda hiç biriniz yoksunuz. Çok kızdım çokkkkkkkkkkk

Merhaba:)bende yeni katıldım:)kaç kişiniz bu takımda arkadaşlar :) neler yapıyoruz azıcık bahsedermisiniz :)

Valla ebrucum takım eskisi gibi olmadıgından ben de kilo veremiyorum eskisi gibi, hep takımın yuzunden:))

Ben gun içnde geliyorum, bakıyorum kimse yazmamıs oluyor, benimde içimden gelmiyor ne bileyim, bişe yazsamda zaten karsılık gelmiyor, kendi kendime konusuyprmusım gibi, hiç motive olamıyorum hiç..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba:)bende yeni katıldım:)kaç kişiniz bu takımda arkadaşlar :) neler yapıyoruz azıcık bahsedermisiniz :)
Hoş geldin canım aramıza. Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya da yaşıyorum. Biri 8,5 yaşında diğeri 16 aylık iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Takımla birlikte ayrı ayrı zamanlarda iki defa 80 li kilolardan 60 lı kilolara indim. Takımın ilk sayfalarında kurallarımız yazılı. Kuralları okuyup eğer uyabileceğini düşünürsen okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Ayrıca kendini benim sana tanıttığım gibi detaylı bir şekilde tanıtırsan çok memnun olurum. Şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazmayı unutma lütfen. Not almam lazım.

Hadi ordan hadi söyletme beni Sen her geldiğinde bir şeyler yaz ki senin gibi gelenler çekip gitmesin. Bana bak ben nasıl yazıyorum. Örnek al beni örnek

Okudum kabul ediyorum :):)
Adım yağmur 2yıllık evliyim 21yaşındayım.. Kreşte çalışıyorum..
Şimdiye kadar hiç kilo vermedim vermek için uğraşmadım.. Boyum 170 kilom 70 60kilo olmak istiyorum... Internetim kotalı bazı aylar erken bitiyor o Zaman'lar k.klübüne giremem.. Tabii şimdi daha dikkatl
Olacağım bitmemesi için :)

İyi akşamlar herkese, dün çok yoğun bir gündü fırsatım olmadı ama uyarılarınızı gördüm. Özellikle etimek ve muzla ilgili olanları...
Yarını iple çekiyorum, inat ettim tartılmadım.. Bakalım bir değişiklik var mı???
Bugünkü menüm aşağıda...

9:30 2 kuru kayısı
10:00 yarım tost, az peynir, 1 yumurta sarısı, domates salatalık
12:00 1 öğün kuruyemiş (klasik adetler)
14:00 3 yk kıymalı yumurta, 1 tuzsuz etimek, 1 salatalık
15:30 1 elma, yarım kase yoğurt
18:00 1 küçük kabak dolma, 1 yk yoğurt, domates

Sanırım su 3 lt'yi geçti..

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Gunaydın hanımlar
Bugun tartı gunu, son anda aklıma geldi.. Tartılayım biraDan, pek ümitli değilim ama..

günaydın bayanlar,
sabah sabah ilk iş tartıya koştum...
60,2 geldim. başlangıç kilomdan 1,5 kilo az:) umarım böyle devam eder.

İki hafta önce 67.3
Bu hafta 69.3
Fark +2 kg

Bayram etkisi

Ben de aynı hisleri paylaşıyorum. Özellikle ilk günler "acaba yanlış yerde mi menü paylaşıyorum" dedim. Benden başka menü paylaşan yoktu. Çok haklısın, insan kendi kendine yazdığını hissettiğinde motive olamıyor malesef.

İki hafta önce 67.3
Bu hafta 69.3
Fark +2 kg

Bayram etkisi

Hep beraber vericez inşallah tuba. (Umarım karıştırmadım ismini:)
Biraz dikkat, biraz spor, biraz motivasyon... Olacak bu iş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…