Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hem insan kendini cok enerjik hissediyor
Yaz bitmeden nekadar kilo verirsek kardir.
Kisin zor oluyor sanki kilo vermek.
Kışın yaşantımız daha hareketsiz olduğu için kilo verme yavaşlıyor diye düşünüyorum şahsen ama kışın da sporu bırakmassan kiloyu daha kolay verebilirsin

Kızlar bir yılda 28 kilo verilir mi sizce düzenli diyet ve sporla acaba
Ben bunu deniycam 10 ağustosta 93.2 ile başladım seneye 10 ağustosta ne olacak
Çok moralim bozuldu eşimin kuzenleri geliyor istanbuldan denize gidelim dediler ben gitmem dedim hepsi 36 beden ben 48 yanlarında balina gibi durucam çok canım sıkıldı

Canım bence mümkün
Ayda 2 kilo versen 24 olur ki , şuan kilon fazla oldugundan ilk aylarda 4-5 bile verebilirsin... Kilon azaldıkça verme hızın da düşer ama ilk aylarla o da dengelenmiş olur.
Burda önemli olan tek şey istikrar.

Bu arada herkese selam hanımlar

Bugunku menum arada yediğim ev yapımı dondurmaları saymazsam iyi gidiyor, ama nedense dondurmayı kendim yaptıgım içn zararsızmış gibi geliyor, ama degil tabi aslında seker var o kadar..

Esim gelince musait olursa çocukları bırakıp spora gidicem

Tuba'ya katiliyorum cnm bencede istikrarli olursan cok daha fazlasini verebilirsin.

Tuğbacım verilir diyosun yani
İstikrarlı devam edeceğim bu sefer yoksa işler kötüye gidiyor dediğin gibi ortalama 2 kilo geliyor ortalamayı tutturduk mu iyi
Hadi inşallah ben başladım bu sefer hergün menümü yazacağım buraya aksatmamaya gayret ediceğim

Ebru canım sana bir soru sorucam
müsait olunca cevaplarsan sevinirim emzirirken yeşil çay içilebilir mi acep

Canım hiç duymadım hatta internetten araştırıcan merak ettim
Evet bi baksana :) benim aklıma çok yattı aslında :) şok diyet gibi değildir bence hurma çok faydalı bir besin :) bak bakalım:) sonra yapalım mı karar veririz:) ben yapmayı istiyorum:)
Bencede ben kararlıyim bu sefer bu fazlalıkları atıcam
:) çok güzel canım:) bendede yapabilirsin:) bende kendince bir hesap çıkardım hergün 150gram verirsen kurban bayramında fit olacağım :)

Canım takımca istikrarlı bir şekilde gidersek harika sonuçlar alırız herkez birbirini uyarsın nerede yanlış yapıyosa

Dunku menum
07:00
1 seftali

10:30
1 parca ekmek
1 haslanmis yumurta
Az peynir,5 zeytin
Ve cay

16:30
1 tabak tutmac corbasi

19:00
Biraz bulgurlu,patatesle yogrulmus kofte ve 1 bardak ayran

3 sekersiz turk kahvesi
3 L su

Spor
07:30 1 saat spor
30 dk yuruyus
10 dk bisiklet
20 dk karın,kol,bacak

Gun icinde 20+20 dakika acik havada tempolu yuruyus

-------------

Bugunku menum
12:00
1,5 yumurta
Az peynir
1 parca ekmek

18:30
1 parca tavuk
Yarim domates
2 parca ekmek.

Aksam gittigimiz yerde 1 minik elma ve 1 salatalik yedim.

3 L su
2 turk kahvesi

Spor 1 saat
14:30 30dk yuruyus 200 cal.
10 dk. K.bisikleti
20 dk. Karin,kol,bacak

Gunaydin kizlar herkese az kalorili,bol sporlu,saglikli ve mutlu gunler diliyorum..
Insallah bu hafta herkes tartida istedigi sonucu gorur.

Hanımlar gunaydıın
Oluldayım ders arası verdik, dünkü menumu yazayım

Sabah 9:00
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 avuc ceviz

Ara
Ev yapımı dondurma

Oğlen 14:30
1 kase Patlıcanlı köfteli hafif yemek

Aksam 20:30
Mısır ekmekli erişte (trabzon yemeğimiz) :) 1 tabak yaklasık

Spor
30 dk koşu bandı --> 3,5 km--> 440 kalori
20 dk mekik-simit-kol-squat karısımı egzersizler işte

Su yaklasık 3 lt

Dün sinemaya gittik esimle ve herzaman cips mısır cikolata asitlimiçecek alırken bu sefer sadece 1 lt su aldım :) film boyunca içtim ama film arasını zor bekledim tuvalete kostum:)

Kızlar bugun de sabah 6 olmadan kalktım, eşimin okuluna gittik birlikte orda bi guzel ders çalıstım, bitirme ödevimi yazıyorum, yalnız bu konu beni çok sarstı, yureğim dayanmıyor, okurken arastırırken mahvoluyorum. Konum "cocukların cinsel istismarı hakkıda bilinmesi gerekenler ve alınabilecek önlemler"
Uh cok kötü..

Allah kolaylık versin canım .... Ne öğretmenisin canım?
Menünü beğendim :) Mısır ekmeğini geç saatte yemişsin ama.. Öğlen yesen daha iyi olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…