Kışın yaşantımız daha hareketsiz olduğu için kilo verme yavaşlıyor diye düşünüyorum şahsen ama kışın da sporu bırakmassan kiloyu daha kolay verebilirsinHem insan kendini cok enerjik hissediyor
Yaz bitmeden nekadar kilo verirsek kardir.
Kisin zor oluyor sanki kilo vermek.
Canım bence mümkünKızlar bir yılda 28 kilo verilir mi sizce düzenli diyet ve sporla acaba
Ben bunu deniycam 10 ağustosta 93.2 ile başladım seneye 10 ağustosta ne olacak
Çok moralim bozuldu eşimin kuzenleri geliyor istanbuldan denize gidelim dediler ben gitmem dedim hepsi 36 beden ben 48 yanlarında balina gibi durucam çok canım sıkıldı
Tuba'ya katiliyorum cnm bencede istikrarli olursan cok daha fazlasini verebilirsin.Kızlar bir yılda 28 kilo verilir mi sizce düzenli diyet ve sporla acaba
Ben bunu deniycam 10 ağustosta 93.2 ile başladım seneye 10 ağustosta ne olacak
Çok moralim bozuldu eşimin kuzenleri geliyor istanbuldan denize gidelim dediler ben gitmem dedim hepsi 36 beden ben 48 yanlarında balina gibi durucam çok canım sıkıldı
Tuğbacım verilir diyosun yaniCanım bence mümkün
Ayda 2 kilo versen 24 olur ki , şuan kilon fazla oldugundan ilk aylarda 4-5 bile verebilirsin... Kilon azaldıkça verme hızın da düşer ama ilk aylarla o da dengelenmiş olur.
Burda önemli olan tek şey istikrar.
Canım hiç duymadım hatta internetten araştırıcan merak ettimKızlar hurma diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bencede ben kararlıyim bu sefer bu fazlalıkları atıcamTuba'ya katiliyorum cnm bencede istikrarli olursan cok daha fazlasini verebilirsin.
Evet bi baksana :) benim aklıma çok yattı aslında :) şok diyet gibi değildir bence hurma çok faydalı bir besin :) bak bakalım:) sonra yapalım mı karar veririz:) ben yapmayı istiyorum:)Canım hiç duymadım hatta internetten araştırıcan merak ettim
:) çok güzel canım:) bendede yapabilirsin:) bende kendince bir hesap çıkardım hergün 150gram verirsen kurban bayramında fit olacağım :)Bencede ben kararlıyim bu sefer bu fazlalıkları atıcam
Canım takımca istikrarlı bir şekilde gidersek harika sonuçlar alırız herkez birbirini uyarsın nerede yanlış yapıyosaEvet bi baksana :) benim aklıma çok yattı aslında :) şok diyet gibi değildir bence hurma çok faydalı bir besin :) bak bakalım:) sonra yapalım mı karar veririz:) ben yapmayı istiyorum:)
:) çok güzel canım:) bendede yapabilirsin:) bende kendince bir hesap çıkardım hergün 150gram verirsen kurban bayramında fit olacağım :)
Haklısın canım:) günde 5mesaj yazma kuralı vardı.. Ama kimse yok kiiiiCanım takımca istikrarlı bir şekilde gidersek harika sonuçlar alırız herkez birbirini uyarsın nerede yanlış yapıyosa
Allah kolaylık versin canımKızlar bugun de sabah 6 olmadan kalktım, eşimin okuluna gittik birlikte orda bi guzel ders çalıstım, bitirme ödevimi yazıyorum, yalnız bu konu beni çok sarstı, yureğim dayanmıyor, okurken arastırırken mahvoluyorum. Konum "cocukların cinsel istismarı hakkıda bilinmesi gerekenler ve alınabilecek önlemler"
Uh cok kötü..
Günaydın :):)Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?