maşallah ebrucum 3.kez mezun olacaksın yani.daha ben 1 tane yapamadım ühüüüüüAynen Funda cım. Darma duman olduk. Listede sadece Tuba ve ben varım. Bizlerde kilo veremez olduk son zamanlarda. Bu arada ben 3. kez yarışıyorum.Hepimizin biran önce toparlanması lazım.
hoşbulduk canım valla bende seviniyorum döndüreceğiz elbirliğiyle inşallahgupsej hosgeldiiinnn, eskilerden birilerini gorunce seviniyorum valla
Belki takımımız yine eski haline döner
5günde 3kilomu? Maşallah :):)Kızlar ben pazartesi başlamıştım tam olarak o zamanki kilom da 93.2 ydi şimdi de 90.6 yım istikrarlı gidince kilolar gidiyomuş
Çok mutluyummmmmm
Deneme süreniz 3 hafta canım. Ama eğer gidişatınızı beğenirsem 3 haftayı beklemeden de listeye alabiliyorum Sen takıma 07 Ağustosta başlamışsın. Yani bir hafta olmuş. Eğer aynı şekilde istikrarlı gitmeye devam edersen eğer haftaya listeye alabilirim seni.Günaydındenememiz ne zaman bitiyor mekikte sırtım ağrıyor canım on bi çözüm bulamadım... Haklısın içmediğim zaman kabızlık yaşıyorum kilomda çok çıkıyor o zaman..
Woow tebrik ediyorum Yağmur' cum harika bir sonuç.Bugün cumaaaaageçen haftaki kilom 70.2 dü
Şimdi 68.7
Ama öyle tek taraflı diyetleri tavsiye etmiyorum. Burada öğrenmemiz gereken şey sağlıklı beslenmek. Kilo vermek kolay ama kilo verme işi bittikten sonra onu korumak oldukça zor. Bunu yapabilmemiz içinde mutlaka sağlıklı beslenerek kilo vermemiz gerekiyor. Şok diyetler geçici bir çözüm.Teşekkür ederimhurma diyetine başladım haftaya daha iyi olacak inşaallah
Günaydın canım.Günaydın herkese
Harika bir sonuç Zeynep cim. Dün bir soru sormuştum listeye girmek istiyor musun diye? Cevap gelmedi.Kızlar ben pazartesi başlamıştım tam olarak o zamanki kilom da 93.2 ydi şimdi de 90.6 yım istikrarlı gidince kilolar gidiyomuş
Çok mutluyummmmmm
Tebrik ederim seni de Özlem. Kilo almamışsın. Listeye dönmek istiyor musun? Ama bu kez bol paylaşım şartı var. Yani her gün mutlaka gelmen gerekiyor. Tabii ki bu hepimiz için geçerli.izne ayrildigim zaman ve kilo: 13-20 haziran 366.etap 78.5 kilo
Şuanki kilom:78
maşallah ebrucum 3.kez mezun olacaksın yani.daha ben 1 tane yapamadım ühüüüüü
malum tatil sonrası ev temizliği vs ugraşacağım yemek dikkat ediyorum da menu ve spor pazartesine yazarım aranızdayım artıkben listeye girebiliyor muyum ? eski kiloma mı dönmem gerek?eğer listeye gireceksem akşama tartılıp yazayım mı kilomu?ne kadar soru sorudum
Normalde listeye girebilmen için eski kilona dönmen gerekiyor. Şuan kaç kilosun?***13. TAKIM 354. ETAP**
gubsej (90///%) Bildirimde bulunmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
EBRU canım böyle yazıyor en son 90'a düşmem mi lazım?
Ödem vardır canım. Birde Zeynep in küçük bebeği var emziriyor. Onun da etkisi büyük. Ayrıca kilosu çok olanlar az olanlara göre daha çok kilo verebiliyorlar.5
5günde 3kilomu? Maşallah
95 heralde ebru tam emin değilim 3-4 gün önce tartılmıştım.Deneme süreniz 3 hafta canım. Ama eğer gidişatınızı beğenirsem 3 haftayı beklemeden de listeye alabiliyorum Sen takıma 07 Ağustosta başlamışsın. Yani bir hafta olmuş. Eğer aynı şekilde istikrarlı gitmeye devam edersen eğer haftaya listeye alabilirim seni.
Woow tebrik ediyorum Yağmur' cum harika bir sonuç.
Ama öyle tek taraflı diyetleri tavsiye etmiyorum. Burada öğrenmemiz gereken şey sağlıklı beslenmek. Kilo vermek kolay ama kilo verme işi bittikten sonra onu korumak oldukça zor. Bunu yapabilmemiz içinde mutlaka sağlıklı beslenerek kilo vermemiz gerekiyor. Şok diyetler geçici bir çözüm.
Günaydın canım.
Harika bir sonuç Zeynep cim. Dün bir soru sormuştum listeye girmek istiyor musun diye? Cevap gelmedi.
Tebrik ederim seni de Özlem. Kilo almamışsın. Listeye dönmek istiyor musun? Ama bu kez bol paylaşım şartı var. Yani her gün mutlaka gelmen gerekiyor. Tabii ki bu hepimiz için geçerli.
Normalde listeye girebilmen için eski kilona dönmen gerekiyor. Şuan kaç kilosun?
Ödem vardır canım. Birde Zeynep in küçük bebeği var emziriyor. Onun da etkisi büyük. Ayrıca kilosu çok olanlar az olanlara göre daha çok kilo verebiliyorlar.
95 heralde ebru tam emin değilim 3-4 gün önce tartılmıştım.
tamam ebru listeye girsemde girmesem de burdayım:)biraz canlansın hem burası kilo dışında vücut ölçülerini de tutayım diyorum herkesi aynı gün ölçüp biçelim haftalık ya da aylık toplam ne kadar inceldiğimizi görelim çok motive edici oluyor.O zaman yarın sabah tartıl bildirim yap. Haftaya duruma göre alalım seni listeye. %0,30 un altında olursak eğer listeye girebilirsin. Ama önce net kilonu öğrenmen lazım canım
Tatlım çaylar sadece kullandığın zaman etki ediyor. Mesela kabızlık çekmiyorsun ama vücut bunlara alışınca içmediğin zaman direkt olarak kabızlık sorunu yaşıyorsun. Önemli olan hiç bir yardımcı madde olmadan ihtiyaçlarını giderebilmek. Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıyor yağ yakıyor hem de ödem attırıyor. Ben çok faydasını gördüm. Dediğim gibi sadece yeşil çay yeterli. Ayrıca bol su tabii ki.
Yanlış hatırlamıyorsam canım sen kendi isteğinle ayrılmıştın daha önce. Eğer 6 ay geçtiyse eski kilona dönmeden takıma dönebilirsin. Geçen hafta ki kilonu hatırlıyor musun? Eğer hatırlıyorsan ve 6 ayın dolduysa yarın seni listeye alabilirim. Ama bu kez hep kilo vereceğine söz vermen gerekiyor.
Hoş geldin canım yeniden. İsmini yazmayı unutmuşsun galibaBirde şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazabilirsen eğer not alacağım.
Birazcık sabırla gidecek bütün kilolar, koca göbekler. Ama hem irade hem sabır lazım. Mekik çekmeye de devam
Menün ve sporun çok güzel olmuş. Tebrikler. Ne kadar su içtiğini de yazarsan eğer daha iyi olur canım
Siz henüz deneme süresinde olduğunuz için takım listesinde bu hafta sadece mavera(Tuba) ve ben varız. Deneme süreniz bittiği zaman sizlerde listeye gireceksiniz. Ama önce kurallar gereği deneme işini halletmemiz lazım.
Valla canım ne söylesem bilemedim şimdi. Bence sen yeşil çay yerine bol bol su iç. Ayrıca bol proteinli beslen ki hem sütün kaliteli olsun hem yağ yakman kolaylaşsın. Ama emzirme işi bitene kadar ekstradan bişeyler içme derim.
Kaşar haricinde çok süper bir menü. Tebrik ediyorum. İçtiğin su miktarını da yazarsan eğer daha iyi olur.
Ahhh Tuba ahhh. Yeni gelen arkadaşlara örnek olman gerekiyor ama sen ne hallerdesin. Yarın cuma diyorum. Tartı diyorum. Sen de tık yok. Napcam ben senle bir akıl ver bana
Canım il güne göre kendine çok yüklenmişsin. Ayrıca kilona göre bu yediklerin bana az geldi. Grisini yerine iki dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyebilirdir. Yediklerinin tam miktarını ve öğün saatlerini yanlarına yazarsan eğer yorum yapmamız daha kolay olur. Sporun ise muhteşem. Her gün böyle yürüyemeyeceğin için bence ilk aylarda günlük 35 dk tempolu yürüyüş senin için yeterli. Fazlasını yapmana gerek yok. Yavaş yavaş ilerlersen eğer hem kilo verirsin hem de verdiğin kilolar kalıcı olur. Bunları da aklından çıkarma
Ölçüleri şimdilik es geçelim canım, daha doğrusu sadece sen kendi ölçülerini al. Takım toparlansın kendine gelsin. Biraz daha kalabalıklaşalım. Sonrasın da geçeriz ölçü işine. Şimdilik menüleri görmek bile yeterli çünkü gerçekten çok kötü dağıldık. Sen yarın mutlaka tartıl. Haftaya bakalım duruma.tamam ebru listeye girsemde girmesem de burdayımbiraz canlansın hem burası kilo dışında vücut ölçülerini de tutayım diyorum herkesi aynı gün ölçüp biçelim haftalık ya da aylık toplam ne kadar inceldiğimizi görelim çok motive edici oluyor.
Tek yönlü beslenmenin hiç bir sağlıklı tarafı yok Yağmur' cum. Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek. Bol protein, bol vitamin, az karbonhidratCanım hurmanın çok vitamini olduğu için sağlıklı bir diyetyapan herkes çok olumlu şeyler söylüyor bende denemek istedim 1hafta zaten
Kızlar deprem olduuuuuuu oooof oooof
süperr darısı başıma inşallah:)Bugün cumaaaaageçen haftaki kilom 70.2 dü
Şimdi 68.7
Ben yinede denemek istiyorumÖlçüleri şimdilik es geçelim canım, daha doğrusu sadece sen kendi ölçülerini al. Takım toparlansın kendine gelsin. Biraz daha kalabalıklaşalım. Sonrasın da geçeriz ölçü işine. Şimdilik menüleri görmek bile yeterli çünkü gerçekten çok kötü dağıldık. Sen yarın mutlaka tartıl. Haftaya bakalım duruma.
Tek yönlü beslenmenin hiç bir sağlıklı tarafı yok Yağmur' cum. Dediğim gibi önemli olan sağlıklı beslenmek. Bol protein, bol vitamin, az karbonhidrat
Umarım önemli bir kayıp yoktur. Bu aralar çok deprem oluyor sizin oralarda sanki.
Bu akşam 45 dk dan fazla yapmıcam sporu canım..sabah zor kalktım yataktan ilk güne çok yüklenmişim..Bu arada ismim Dilara.98 kg ile başladım boyum 1,67.
Inşaallah canım:)süperr darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?