Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yinede denemek istiyorum

Karar senin ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmen gerekli. Zamanla daha iyi yapacağız bu işi. Takım toparlandıktan sonra sen de ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın inşallah.

Diyetisyene gittim bir iki kez..Biraz kilo verdim ama sonra motivasyonum bozuldu..Diyetisyen en fazla 68 kg ya düş kemiklerin iri dedi:)Birde ilk bir iki ay spor yapma dedi.Hedefim 65 inşallah ilk etapta..Sonrasını düşünürüz :)

Elinde diyetisyenin verdiği listeler vardır. Onlarla başla canım kilo vermeye. Hatta bizimle birlikte diyetisyene tekrar gidersen eğer senin için daha iyi olur. Dediğim gibi yolun birazcık uzun. Motivasyonu burada bizimle birlikte istediğin kadar bulabilirsin.

Çoooook teşekkür ederim canım..En önemli şey benim için motivasyondu o da sayenizde oldu

*** 13. Takım 374. Etap***

LAydLiNe ( 65.5 / 65.3/0.2/%0.31)
mavera87 (69.3/69/0.3/%0.43)

13. Takım ortalaması : % 0.37

Kızlar listemizi paylaştım. Şimdilik kaçmam gerek. Minik prensesi uyuttum. Evi toparlayıp öğle yemeği hazırlayacağım. Arkasından alışverişe çıkacağız eşimle birlikte. Akşama geç gelirim büyük ihtimal. Gün içinde yeniden gelmeye çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. Ayrıca akşama herkes menülerini yazsın lütfen. Tek tek kontrol edeceğim. Öpüyorum hepinizi

Ebru'cum bos zamanlarimda takip ederim tabiki keske bugun listeye girebilseydim.:-/

Ebru görmedim canım
Ebru görmedim canım listeye girmek istiyordum aslında
Site yenilendi birde ben telefonu da yeni aldım telefonu keşfederken siteyi keşfederken arada görmedim yaaa çok üzüldüm bak şimdi

Ebru'cum bos zamanlarimda takip ederim tabiki keske bugun listeye girebilseydim.:-/
Özlem cim sadece boş zamanlarımızda değil sürekli şekilde takip etmemiz lazım takımı. Yoksa biliyorsun ki hiç bir işe yaramıyor burada olmamız. İstikrar ve disiplin şart. Eğer istiyorsan listeye alabilirim ama dediğim gibi sürekli gelebilecek misin? En az 5 mesaj kuralını ihlal etmememiz lazım.

Ebru görmedim canım

Ebru görmedim canım listeye girmek istiyordum aslında
Site yenilendi birde ben telefonu da yeni aldım telefonu keşfederken siteyi keşfederken arada görmedim yaaa çok üzüldüm bak şimdi
Aynı durum senin içinde geçerli Zeynep cim. Eğer paylaşımın bu şekilde devam edecekse eğer listeye alabilirim seni de. Cevap bekliyorum ikinizden de. Eğer onay verirseniz bu hafta listeye girebilirsiniz.

Misafirim var onları gezdiriyorum bugün de msj lara anında cevap veremiyorum ama sık sık bakıyorum yine de

Ebru'cum bos zamanlarimdan kastim gun icinde firsat buldukca yani

cerenberen16 (93.2/90.6/2.6/%2.79) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü.

13. Takım ortalaması : % 1.18

cerenberen16 (93.2/90.6/2.6/%2.79) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü.
Ozlem (78.5/78/0.06/%0.08) 366. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 8 e bölündü.

13. Takım ortalaması : % 0.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…