Ben yinede denemek istiyorum
Doğru bir karar. Çünkü önünde daha çok yolun var. Boyuna göre nerdeyse yaklaşık 40 kilo vermen gerekiyor. Ne kadar yavaştan alırsan sporu o kadar iyi olur. Diyetisyene gitmeyi düşündün mü? Peki hedef kilo olarak ne belirledin kendine?
:)Karar senin ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmen gerekli. Zamanla daha iyi yapacağız bu işi. Takım toparlandıktan sonra sen de ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın inşallah.
Diyetisyene gittim bir iki kez..Biraz kilo verdim ama sonra motivasyonum bozuldu..Diyetisyen en fazla 68 kg ya düş kemiklerin iri dediBirde ilk bir iki ay spor yapma dedi.Hedefim 65 inşallah ilk etapta..Sonrasını düşünürüz
Elinde diyetisyenin verdiği listeler vardır. Onlarla başla canım kilo vermeye. Hatta bizimle birlikte diyetisyene tekrar gidersen eğer senin için daha iyi olur. Dediğim gibi yolun birazcık uzun. Motivasyonu burada bizimle birlikte istediğin kadar bulabilirsin.
Ebru görmedim canım listeye girmek istiyordum aslındaDeneme süreniz 3 hafta canım. Ama eğer gidişatınızı beğenirsem 3 haftayı beklemeden de listeye alabiliyorum Sen takıma 07 Ağustosta başlamışsın. Yani bir hafta olmuş. Eğer aynı şekilde istikrarlı gitmeye devam edersen eğer haftaya listeye alabilirim seni.
Woow tebrik ediyorum Yağmur' cum harika bir sonuç.
Ama öyle tek taraflı diyetleri tavsiye etmiyorum. Burada öğrenmemiz gereken şey sağlıklı beslenmek. Kilo vermek kolay ama kilo verme işi bittikten sonra onu korumak oldukça zor. Bunu yapabilmemiz içinde mutlaka sağlıklı beslenerek kilo vermemiz gerekiyor. Şok diyetler geçici bir çözüm.
Günaydın canım.
Harika bir sonuç Zeynep cim. Dün bir soru sormuştum listeye girmek istiyor musun diye? Cevap gelmedi.
Tebrik ederim seni de Özlem. Kilo almamışsın. Listeye dönmek istiyor musun? Ama bu kez bol paylaşım şartı var. Yani her gün mutlaka gelmen gerekiyor. Tabii ki bu hepimiz için geçerli.
Normalde listeye girebilmen için eski kilona dönmen gerekiyor. Şuan kaç kilosun?
Ödem vardır canım. Birde Zeynep in küçük bebeği var emziriyor. Onun da etkisi büyük. Ayrıca kilosu çok olanlar az olanlara göre daha çok kilo verebiliyorlar.
Özlem cim sadece boş zamanlarımızda değil sürekli şekilde takip etmemiz lazım takımı. Yoksa biliyorsun ki hiç bir işe yaramıyor burada olmamız. İstikrar ve disiplin şart. Eğer istiyorsan listeye alabilirim ama dediğim gibi sürekli gelebilecek misin? En az 5 mesaj kuralını ihlal etmememiz lazım.Ebru'cum bos zamanlarimda takip ederim tabiki keske bugun listeye girebilseydim.:-/
Aynı durum senin içinde geçerli Zeynep cim. Eğer paylaşımın bu şekilde devam edecekse eğer listeye alabilirim seni de. Cevap bekliyorum ikinizden de. Eğer onay verirseniz bu hafta listeye girebilirsiniz.Ebru görmedim canım
Ebru görmedim canım listeye girmek istiyordum aslında
Site yenilendi birde ben telefonu da yeni aldım telefonu keşfederken siteyi keşfederken arada görmedim yaaa çok üzüldüm bak şimdi
Ebru'cum bos zamanlarimdan kastim gun icinde firsat buldukca yaniÖzlem cim sadece boş zamanlarımızda değil sürekli şekilde takip etmemiz lazım takımı. Yoksa biliyorsun ki hiç bir işe yaramıyor burada olmamız. İstikrar ve disiplin şart. Eğer istiyorsa
Llisteye alabilirim ama dediğim gibi sürekli gelebilecek misin? En az 5 mesaj kuralını ihlal etmememiz lazım.
Aynı durum senin içinde geçerli Zeynep cim. Eğer paylaşımın bu şekilde devam edecekse eğer listeye alabilirim seni de. Cevap bekliyorum ikinizden de. Eğer onay verirseniz bu hafta listeye girebilirsiniz.
Ebru'cum bos zamanlarimdan kastim gun icinde firsat buldukca yani
Tamam cnm.:)Listeye ekliyorum o zaman seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?