Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eee bi ben kaldım :) beni de ekleyin listeye ya

Seni de eklemeyi çok isterdim canım ama maalesef deneme süresi için bir hafta çok az. İnşallah haftaya seni de göreceğiz listede. Ona göre bu hafta daha iyi hazırlan.

Bu hafta 1buk kilo verdim?? Daha ne kadar vermem lazım liste için anlamadım?

Bu hafta 1buk kilo verdim?? Daha ne kadar vermem lazım liste için anlamadım?

Liste için verdiğin kilo önemli değil canım. Kurallarımızı okumuştun. Deneme süremizin 3 hafta olduğu orada da yazıyor. Cerenberen16 eski yarışmacı. Daha önce yarıştı bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldı. Şimdi yeniden döndü. Özlem zaten listedeydi ama izinli ayrılmıştı. O nedenle onlar listeye girebildi bu hafta. Sen yeni üye olduğun için en erken haftaya girebilirsin listeye. Sanırım detaylı bir şekilde anlatabildim.

Menüm
Sabah 05.30uyanış 06.00spor
40dk yürüyüş
10dk ip atlama
50squat
50alt göbek hareketi
07.45
Bir haşlanmış yumurta 2şekersiz çay
09.30
Hurma ve yoğurt
Öğlem 15.00
Hurma ve yoğurt
Akşam 07.30
Yarım elma
Hurma yoğurt

2.5lt su

Kizlar şuanda karnim aciktí ama biseyler yemek yok.
En iyisi bol su icmek ve uyumaya calismak.
Herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar,

Bugünkü menüm,

Sabah 9 iki dilim tuzsuz etimek
Domates ,birkaç zeytin,maydanoz,küçük dilim peynir

Öğle az yağlı kabak yemeği dereotlu bir tabak kadar,bir kase yoğurt

Akşam 4 köfte az yağlı,iki kaşık yoğurt

Az önce de bir maden suyu biraz ceviz yedim acıktım:)) 1 saatte spor yaptım kızlar yürüyüş

*** 13. Takım 374. Etap***

cerenberen16 (93.2/90.6/2.6/%2.79) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü.
LAydLiNe ( 65.5 / 65.3/0.2/%0.31)
mavera87 (69.3/69/0.3/%0.43)

13. Takım ortalaması : % 1.18

ebrucum çok teşekkür ederim
inan bu sefer buradan ayrılmak yok
yoksa mehter takımı gibi iki ileri bir geri oluyor bizim iş

canım bu hurma diyetiyle belki çpk kilo verilir ama bana pek sağlıklıymış gibi gelmedi çok az bu yediklerin bence

tebrikler menü de spor da süper

bende menümü yazayım:
sabah00
2 bardak çay
1 domates
1kk peynir
1 lokma patlıcan kızartması

ara00
4 tane altınbaşak biküvi

öğle00
1 kase yoğurt ve yarım şeftali ve bir incir ( misafirleri gezdirirken en uygun bunları bulabildim yiyecek)

akşam30
2 parça tavuk ve 1 kase cacık

2 litre su
ayrıca 40 dakika yürüyüş

Ama doyurucu :):) bende emin değilim iyi mi kötü mü ama deneyeceğim ya :) 4gün yetecek kadar hurma aldım kendime :) sonuç iyi olmassa 4gün yapıp bitiririm :)

Hepinizin menüsünüok beğendim arkadaşlar :):) ben bu sabah spora uyanamadım...artık akşam serinliğinde giderim yürüyüşe..:)

Tebrikler cerenberen adin zeynepmiydi? :)
Insallah her hafta guzel kilolar verirsin..
insallah hepimiz veririz..

Ama doyurucu :):) bende emin değilim iyi mi kötü mü ama deneyeceğim ya :) 4gün yetecek kadar hurma aldım kendime :) sonuç iyi olmassa 4gün yapıp bitiririm :)
Canım sen gene bir bak da bana çok mantıklı gelmiyor öyle şok diyetler onun yerine evde pişen yemeklerden yetsen sonrasında da zorlanmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…