Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım menün güzel afiyet olsun
bulgur çok olmamıştır eminim

canım sen resmen tatlı günü yapmışsın
uzak dur onlardan aman cısssssss
yoksa menün gayet güzel

yoksa menün gayet güzel

yoksa menün gayet güzel

Hoşgeldin canım Site çok güzel oldu bence Ben sadece açtığım konuları bulmakta zorlanıyorum..
Hoş bulduk canım. Eski sisteme alışınca bu zor geldi. Aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum. Özellikle en son yazdığım mesajı bulmaya çalışmak yoruyor beni.

Erken kalkamadığın için menünün saatleri seni zorlamış biraz. Umarım akşam yememişsindir çünkü çok geç vakitte yazmışsın mesajı. Sporların harika olmuş. Mekik acıtmıyorsa eğer miktarını artır biraz. Mekik önemli bir spor karın kasları için özellikle. Ama acıtırsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada şu karışık çaylar yerine sadece yeşil çay içsen bence daha faydalı.

Acı çehreye ara verdim
Acı çehre ne?

Ebrucum hosgeldin, yoklugun cok belli valla, bırakma bizi bidaha
Hoş bulduk canım. Bende özledim sizleri. Smile bile bulamıyorum kızlar açmıyor benim bilgisayar.

Menün hiç olmamış Tuba. Bu nasıl bir menü. Unuttun mu yarın cuma. Offf offf umarım yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın. Yoksa sonuçlar berbat. Çünkü takımda sadece sen ve ben varız.

Ev konusunda haklısın canım. Kilo konusuna gelince ben yaptıysam eğer eminim sende yapabilirsin. Bu arada menülerini de yaz mutlaka. Yarından itibaren ben de menü yazmaya başlıyorum. Menü yazmadan olmuyor bu iş. Artık iyi kötü herkes menüsünü yazacak ben de takip edeceğim.

Gel kuzum yanı başıma. Ben bile girdim listeye. Sen geç bile kaldın.
nolmuş buraya dağılmış 13.takım acilen toparlanmak lazımmm ben çoook geç kaldım ama bu sefer başka ebrumm fena hırslandım.tabi ki rejim yapacam ama spor ağırlıklı olacak bu sefer.Haydi bismillah...

selam kızlar..bugün itibariyle diyete başladım..inşallah bende sizler gibi kiloları vericem..

öğle mönüm,

patlıcan salatası ve cacık..

akşam içinse şimdilik hiçbir fikrim yok..çalıştığım için akşam eve gidip hazırlamak zor geliyor..pratik ve hafif önerisi olan var mı acep?

ayrıca 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum :)

Malesef akşamda yedim karışık otların içinde yeşil çay var canım :) acı çehre kabızlık problemi için rahatlatıcı ödem atıyor 1 hafta kadar kullandım ödem mi mi attım şimdi az ara verdim :) kendimiz aktarcı olduğumuz için bu tarz şeyleri çok kullanıyorum.. Bi de her zaman aynı çayı içme taraftarı değilim vücudun alışıyor o çaya çünkü ben hep birer hafta kullanıyorum işte şimdi sıra 9u bi yerde oldu :) bugün hurma aldım hurma diyetine başlıyorum :)

Kızlar kim hurma diyeti yapacak benimle sadece bir haftaaaaa:):):)

Nesfit falan yiyebilirsin yanında da elma :) başkaaaaaaa.... Yoğurtlu bi şeyler ye canım yoğurt çok faydalı zayıflamaya

nolmuş buraya dağılmış 13.takım acilen toparlanmak lazımmm ben çoook geç kaldım ama bu sefer başka ebrumm fena hırslandım.tabi ki rejim yapacam ama spor ağırlıklı olacak bu sefer.Haydi bismillah...
Aynen Funda cım. Darma duman olduk. Listede sadece Tuba ve ben varım. Bizlerde kilo veremez olduk son zamanlarda. Bu arada ben 3. kez yarışıyorum. Hepimizin biran önce toparlanması lazım.

Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru takım kaptanıyım. 32 yaşında iki kız annesiyim aynı zamanda çalışıyorum. Konya da yaşıyorum. Takımla birlikte iki kez toplamda 50 kiloya yakın verdim. Sende kendini bu şekilde tanıtırsan sevinirim. Ayrıca takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Kuralları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

Canım diyetteyken her türlü ota çöpe karşıyım. Özellikle 5 li, 7li 9 lu diye satılan çaylara. Sonuçta bunların hepsi metabolizma mızı etkiliyor. Ayrıca biliyorsundur ki bağırsaklardaki floraları etkiliyorlar. Sonuç olarak bir süre kullanımdan sonra vücuda yarardan çok zarar veriyorlar. O nedenle tavsiye ettim yeşil çayı. Hatta hiç çay içmesek onun yerine su içsek hepsinden daha faydalı diye düşünüyorum.

Ayrıca menülerimizi akşam en son yemeğimizi yedikten sonra yanlarında saatleriyle birlikte her öğünü alt alta yazıyoruz. Öğle menün çok güzel. Akşam için de pratik en iyi çözüm 1 kase sütlü nesfit olabilir.

Metabolizmayı hızlandırmıyor mu? Ben memnunum çaylardan ama... İşte bi destek oluyor bana çaylar ya daha kolay tuvalete çıkabiliyorum.. Yeşil çay yağ yakıyor zaten hücre yenileyici :) sadece onu da içicim ama tek başına tadı hoşuma gitmedi

Canım menüleri yazıcam artık haklısın
Menü yazma konusunda haklısın yazınca motive oluyosun gelen olumlu yazılarla

Hoşbulduk arkadaşlar

İstanbulda yaşıyorum..25 yaşındayım..Turizm firmasında muhasebe-finans departmanında çalışıyorum..Bekarım..Daha önce bir çok kez kilo verdim ama sonrasında tekrar aldım..Bu kez burda sizinle karşılıklı motive olarak kilo vermeyi çok isterim.
Ayrıca ilk sayfadaki bilgileri okudum ve anladım..İnşallah başarılı olurum sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…