Menüm
Sabah 12.00
Yarım domates
2kuru kayısı 4yarım ceviz
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Bulgur pilavı üstüne yoğurt
Arada spor yaptım ve 9u bi yerde çay içtim..
Akşam (daha yemedim bulguru çok yedim galiba acıkırsam yiyeceğim)
Tavuk çorbası
Canım sıkıldıkta ip atlıyorum kızlarsquat beni çok zorluyor yaaa... Ama alt göbek hareketini seviyorum 50tane yapıyorum mekik canımı hiç açılmıyor artık bıraksam mı emin değilim.. Yürüyüşe yaptım bugün.. Erken kalkmaya çalışıcam kızlar uyudum öğlene kadar ya oooof
Bugunku menum
Sabah 6:45
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Bir dilimden az ekmek kepekli
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Oğlen 12:30
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Aksam 18:00
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Ay bugun tatlı gunu yapmısım resmen
Spor 2-2,5 saat eminönünde yürüdüm , anneme kumas aldım filan
Su 2-2,5 lt
Menüm
Sabah 12.00
Yarım domates
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Tavuk çorbası
Canım sıkıldıkta ip atlıyorum kızlarsquat beni çok zorluyor yaaa... Ama alt göbek hareketini seviyorum 50tane yapıyorum mekik canımı hiç açılmıyor artık bıraksam mı emin değilim.. Yürüyüşe yaptım bugün.. Erken kalkmaya çalışıcam kızlar uyudum öğlene kadar ya oooof
Bugunku menum
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Su 2-2,5 lt
Menüm
Sabah 12.00
Yarım domates
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Tavuk çorbası
Bugunku menum
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Su 2-2,5 lt
Hoş bulduk canım. Eski sisteme alışınca bu zor geldi. Aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum. Özellikle en son yazdığım mesajı bulmaya çalışmak yoruyor beni.Hoşgeldin canımSite çok güzel oldu bence Ben sadece açtığım konuları bulmakta zorlanıyorum..
Erken kalkamadığın için menünün saatleri seni zorlamış biraz. Umarım akşam yememişsindir çünkü çok geç vakitte yazmışsın mesajı. Sporların harika olmuş. Mekik acıtmıyorsa eğer miktarını artır biraz. Mekik önemli bir spor karın kasları için özellikle. Ama acıtırsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada şu karışık çaylar yerine sadece yeşil çay içsen bence daha faydalı.Menüm
Sabah 12.00
Yarım domates
1yumurta kızartması
9u bi yerde çay
Öğlen
Tavuk çorbası
Acı çehre ne?Acı çehreye ara verdim
Hoş bulduk canım. Bende özledim sizleri. Smile bile bulamıyorum kızlar açmıyor benim bilgisayar.Ebrucum hosgeldin, yoklugun cok belli valla, bırakma bizi bidaha
Menün hiç olmamış Tuba. Bu nasıl bir menü. Unuttun mu yarın cuma. Offf offf umarım yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın. Yoksa sonuçlar berbat. Çünkü takımda sadece sen ve ben varız.Bugunku menum
1 haslanmıs yumurta
Peynir
Azıcık bal
Ara
Dondurma
Rosto köfte 1 dilim
1 servis kasıgı erişte
yogurt
Kavun
Ara
Serbetli tatlı
Kızarmış piliç
Ayran
Ara
Dondurma
Su 2-2,5 lt
Ev konusunda haklısın canım. Kilo konusuna gelince ben yaptıysam eğer eminim sende yapabilirsin. Bu arada menülerini de yaz mutlaka. Yarından itibaren ben de menü yazmaya başlıyorum. Menü yazmadan olmuyor bu iş. Artık iyi kötü herkes menüsünü yazacak ben de takip edeceğim.katılıyorum canım sana gen.liğimiz gidiyor oramız çıkıyor buramız çıkıyor derken
ben artık çok sağlam gidicam kendime yazık etmiyeceğim
ebrucum insanın evi gibisi olur mu
uzun yoldan gelince daha evimin kapısını açınca içi huzur doluyor insanın
tatilin en kötü yanı ebrucum iki valiz çamaşır ve ardından ütü maalesef
canım bu sefer kararlıyım atacağım fazla kiloları
hem sen bana moral oldum 6 ayda 24 kilo harika bende öğle bir rekora imza atabilsem süper olur
Gunaydınlarrrrrrrrr
Gününüzün güzel geçmesi dileyiyle
Sizlere de günaydın kızlarHayırlı sabahlar
ebruuuuu ben geldim geldim ben yine burdayım ben şişmanım ben kürkçü hanına döndüm
nolmuş buraya dağılmış 13.takım acilen toparlanmak lazımmm ben çoook geç kaldım ama bu sefer başka ebrumm fena hırslandım.tabi ki rejim yapacam ama spor ağırlıklı olacak bu sefer.Haydi bismillah...Gel kuzum yanı başıma. Ben bile girdim listeye. Sen geç bile kaldın.
Nesfit falan yiyebilirsin yanında da elma :) başkaaaaaaa.... Yoğurtlu bi şeyler ye canım yoğurt çok faydalı zayıflamayaselam kızlar..bugün itibariyle diyete başladım..inşallah bende sizler gibi kiloları vericem..
öğle mönüm,
patlıcan salatası ve cacık..
akşam içinse şimdilik hiçbir fikrim yok..çalıştığım için akşam eve gidip hazırlamak zor geliyor..pratik ve hafif önerisi olan var mı acep?
ayrıca 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum
Aynen Funda cım. Darma duman olduk. Listede sadece Tuba ve ben varım. Bizlerde kilo veremez olduk son zamanlarda. Bu arada ben 3. kez yarışıyorum.nolmuş buraya dağılmış 13.takım acilen toparlanmak lazımmm ben çoook geç kaldım ama bu sefer başka ebrumm fena hırslandım.tabi ki rejim yapacam ama spor ağırlıklı olacak bu sefer.Haydi bismillah...
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru takım kaptanıyım. 32 yaşında iki kız annesiyim aynı zamanda çalışıyorum. Konya da yaşıyorum. Takımla birlikte iki kez toplamda 50 kiloya yakın verdim. Sende kendini bu şekilde tanıtırsan sevinirim. Ayrıca takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Kuralları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.selam kızlar..bugün itibariyle diyete başladım..inşallah bende sizler gibi kiloları vericem..
öğle mönüm,
akşam içinse şimdilik hiçbir fikrim yok..çalıştığım için akşam eve gidip hazırlamak zor geliyor..pratik ve hafif önerisi olan var mı acep?
Canım diyetteyken her türlü ota çöpe karşıyım. Özellikle 5 li, 7li 9 lu diye satılan çaylara. Sonuçta bunların hepsi metabolizma mızı etkiliyor. Ayrıca biliyorsundur ki bağırsaklardaki floraları etkiliyorlar. Sonuç olarak bir süre kullanımdan sonra vücuda yarardan çok zarar veriyorlar. O nedenle tavsiye ettim yeşil çayı. Hatta hiç çay içmesek onun yerine su içsek hepsinden daha faydalı diye düşünüyorum.Malesef akşamda yedimkarışık otların içinde yeşil çay var canım acı çehre kabızlık problemi için rahatlatıcı ödem atıyor 1 hafta kadar kullandım ödem mi mi attım şimdi az ara verdim kendimiz aktarcı olduğumuz için bu tarz şeyleri çok kullanıyorum.. Bi de her zaman aynı çayı içme taraftarı değilim vücudun alışıyor o çaya çünkü ben hep birer hafta kullanıyorum işte şimdi sıra 9u bi yerde oldu bugün hurma aldım hurma diyetine başlıyorum
Kızlar kim hurma diyeti yapacak benimle sadece bir haftaaaaa
Ayrıca menülerimizi akşam en son yemeğimizi yedikten sonra yanlarında saatleriyle birlikte her öğünü alt alta yazıyoruz. Öğle menün çok güzel. Akşam için de pratik en iyi çözüm 1 kase sütlü nesfit olabilir.selam kızlar..bugün itibariyle diyete başladım..inşallah bende sizler gibi kiloları vericem..
öğle mönüm,
Metabolizmayı hızlandırmıyor mu? Ben memnunum çaylardan ama... İşte bi destek oluyor bana çaylar ya daha kolay tuvalete çıkabiliyorum.. Yeşil çay yağ yakıyor zaten hücre yenileyici :) sadece onu da içicim ama tek başına tadı hoşuma gitmediAynen Funda cım. Darma duman olduk. Listede sadece Tuba ve ben varım. Bizlerde kilo veremez olduk son zamanlarda. Bu arada ben 3. kez yarışıyorum.Hepimizin biran önce toparlanması lazım.
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru takım kaptanıyım. 32 yaşında iki kız annesiyim aynı zamanda çalışıyorum. Konya da yaşıyorum. Takımla birlikte iki kez toplamda 50 kiloya yakın verdim. Sende kendini bu şekilde tanıtırsan sevinirim. Ayrıca takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Kuralları okuduktan sonra eğer senin için de uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
Canım diyetteyken her türlü ota çöpe karşıyım. Özellikle 5 li, 7li 9 lu diye satılan çaylara. Sonuçta bunların hepsi metabolizma mızı etkiliyor. Ayrıca biliyorsundur ki bağırsaklardaki floraları etkiliyorlar. Sonuç olarak bir süre kullanımdan sonra vücuda yarardan çok zarar veriyorlar. O nedenle tavsiye ettim yeşil çayı. Hatta hiç çay içmesek onun yerine su içsek hepsinden daha faydalı diye düşünüyorum.
Canım menüleri yazıcam artık haklısınHoş bulduk canım. Eski sisteme alışınca bu zor geldi. Aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum. Özellikle en son yazdığım mesajı bulmaya çalışmak yoruyor beni.
Erken kalkamadığın için menünün saatleri seni zorlamış biraz. Umarım akşam yememişsindir çünkü çok geç vakitte yazmışsın mesajı. Sporların harika olmuş. Mekik acıtmıyorsa eğer miktarını artır biraz. Mekik önemli bir spor karın kasları için özellikle. Ama acıtırsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada şu karışık çaylar yerine sadece yeşil çay içsen bence daha faydalı.
Acı çehre ne?
Hoş bulduk canım. Bende özledim sizleri. Smile bile bulamıyorum kızlar açmıyor benim bilgisayar.
Menün hiç olmamış Tuba. Bu nasıl bir menü. Unuttun mu yarın cuma. Offf offf umarım yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın. Yoksa sonuçlar berbat. Çünkü takımda sadece sen ve ben varız.
Ev konusunda haklısın canım. Kilo konusuna gelince ben yaptıysam eğer eminim sende yapabilirsin. Bu arada menülerini de yaz mutlaka. Yarından itibaren ben de menü yazmaya başlıyorum. Menü yazmadan olmuyor bu iş. Artık iyi kötü herkes menüsünü yazacak ben de takip edeceğim.
Ayrıca menülerimizi akşam en son yemeğimizi yedikten sonra yanlarında saatleriyle birlikte her öğünü alt alta yazıyoruz. Öğle menün çok güzel. Akşam için de pratik en iyi çözüm 1 kase sütlü nesfit olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?