Takımda sadece sen ve ben varız derken? Anlamadım....Hoş bulduk canım. Eski sisteme alışınca bu zor geldi. Aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum. Özellikle en son yazdığım mesajı bulmaya çalışmak yoruyor beni.
Erken kalkamadığın için menünün saatleri seni zorlamış biraz. Umarım akşam yememişsindir çünkü çok geç vakitte yazmışsın mesajı. Sporların harika olmuş. Mekik acıtmıyorsa eğer miktarını artır biraz. Mekik önemli bir spor karın kasları için özellikle. Ama acıtırsa iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada şu karışık çaylar yerine sadece yeşil çay içsen bence daha faydalı.
Acı çehre ne?
Hoş bulduk canım. Bende özledim sizleri. Smile bile bulamıyorum kızlar açmıyor benim bilgisayar.
Menün hiç olmamış Tuba. Bu nasıl bir menü. Unuttun mu yarın cuma. Offf offf umarım yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın. Yoksa sonuçlar berbat. Çünkü takımda sadece sen ve ben varız.
Ev konusunda haklısın canım. Kilo konusuna gelince ben yaptıysam eğer eminim sende yapabilirsin. Bu arada menülerini de yaz mutlaka. Yarından itibaren ben de menü yazmaya başlıyorum. Menü yazmadan olmuyor bu iş. Artık iyi kötü herkes menüsünü yazacak ben de takip edeceğim.
Menünü çok beğendim canım :)bu günkü menüm
sabah: 10 da
2 bardak çay
1 domates
1 kk peynir
1 küp şekeri kadar kaşar
öğlen:3 de
1 kase semizotu yemeği
1 kase yoğurt
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam30
3 köfte ve bol salata
Ilk günden bu kadar yorma kendini :):) menünü beğendimKızlar bugünkü mönüm,
Sabah peynir.domates,biber biraz yeşillik ve bikaç zeytin-2 grisini
Öğlen patlıcan salatası ve cacık
Ara da türk kahvesi,çay
Akşam light sütlü müsli
90 dk yürüdüm su an yorgunluktan bayılıyorum kızlar))
canım menün de güzel sporun da harika tebriklerKızlar bugünkü mönüm,
Ara da türk kahvesi,çay
Akşam light sütlü müsli
Tatlım çaylar sadece kullandığın zaman etki ediyor. Mesela kabızlık çekmiyorsun ama vücut bunlara alışınca içmediğin zaman direkt olarak kabızlık sorunu yaşıyorsun. Önemli olan hiç bir yardımcı madde olmadan ihtiyaçlarını giderebilmek. Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıyor yağ yakıyor hem de ödem attırıyor. Ben çok faydasını gördüm. Dediğim gibi sadece yeşil çay yeterli. Ayrıca bol su tabii ki.Metabolizmayı hızlandırmıyor mu? Ben memnunum çaylardan ama... İşte bi destek oluyor bana çaylar ya daha kolay tuvalete çıkabiliyorum.. Yeşil çay yağ yakıyor zaten hücre yenileyicisadece onu da içicim ama tek başına tadı hoşuma gitmedi
Yanlış hatırlamıyorsam canım sen kendi isteğinle ayrılmıştın daha önce. Eğer 6 ay geçtiyse eski kilona dönmeden takıma dönebilirsin. Geçen hafta ki kilonu hatırlıyor musun? Eğer hatırlıyorsan ve 6 ayın dolduysa yarın seni listeye alabilirim. Ama bu kez hep kilo vereceğine söz vermen gerekiyor.Ebru listeye girmek için ayrıldığımız kiloya mı gelmemiz gerek
Liste insanı daha çok motive ediyor
Hoş geldin canım yeniden. İsmini yazmayı unutmuşsun galibaHoşbulduk arkadaşlar
İstanbulda yaşıyorum..25 yaşındayım..Turizm firmasında muhasebe-finans departmanında çalışıyorum..Bekarım..Daha önce bir çok kez kilo verdim ama sonrasında tekrar aldım..Bu kez burda sizinle karşılıklı motive olarak kilo vermeyi çok isterim.
Ayrıca ilk sayfadaki bilgileri okudum ve anladım..İnşallah başarılı olurum sizlerle...
Birazcık sabırla gidecek bütün kilolar, koca göbekler. Ama hem irade hem sabır lazım. Mekik çekmeye de devamKızlar bu göbekten kurtulmam lazıııımmmmmmm
Menün ve sporun çok güzel olmuş. Tebrikler. Ne kadar su içtiğini de yazarsan eğer daha iyi olur canımMenüm
Sabah 10.30
Limonlu ılık su
11.30
Tavuk çorbası( kahvaltı yapmak istemedi canım)
Taze fasulye 3yk
14.30gibi
Nesfit ve elma
16.00
Elma
18.00
Soğuk tarçınlı süt
20.00
Tavuk çorbası ve 3yk taze fasulye...
Dişlerimi fırçaladımartık başka şey yemek yok
Spor
IP atlama 50squat, 50alt göbek hareketi
40dk yürüyüş
Siz henüz deneme süresinde olduğunuz için takım listesinde bu hafta sadece mavera(Tuba) ve ben varız. Deneme süreniz bittiği zaman sizlerde listeye gireceksiniz. Ama önce kurallar gereği deneme işini halletmemiz lazım.Takımda sadece sen ve ben varız derken? Anlamadım....
Valla canım ne söylesem bilemedim şimdi. Bence sen yeşil çay yerine bol bol su iç. Ayrıca bol proteinli beslen ki hem sütün kaliteli olsun hem yağ yakman kolaylaşsın. Ama emzirme işi bitene kadar ekstradan bişeyler içme derim.ebru sana daha önce sormuştum ama görmedin herhalde emzirirkrn yeşil çay içmenin zararı olur mu acaba
Kaşar haricinde çok süper bir menü. Tebrik ediyorum. İçtiğin su miktarını da yazarsan eğer daha iyi olur.bu günkü menüm
sabah: 10 da
2 bardak çay
1 domates
1 kk peynir
1 küp şekeri kadar kaşar
öğlen:3 de
1 kase semizotu yemeği
1 kase yoğurt
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam30
3 köfte ve bol salata
Ahhh Tuba ahhh. Yeni gelen arkadaşlara örnek olman gerekiyor ama sen ne hallerdesin. Yarın cuma diyorum. Tartı diyorum. Sen de tık yok. Napcam ben senle bir akıl ver banaSelam hamımlar
Bugun gelemedim hiç
Kahvaltıya misafirim vardı, onlar gitti esim geldi derken ancak simdi vakit buldum
Bugun diyetime özen gösteremedim, işin kötüsü spor da yapamadım evdeydim. Neyse bugun gecti kaldıgımız yerden devam..
Canım il güne göre kendine çok yüklenmişsin. Ayrıca kilona göre bu yediklerin bana az geldi. Grisini yerine iki dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyebilirdir. Yediklerinin tam miktarını ve öğün saatlerini yanlarına yazarsan eğer yorum yapmamız daha kolay olur. Sporun ise muhteşem. Her gün böyle yürüyemeyeceğin için bence ilk aylarda günlük 35 dk tempolu yürüyüş senin için yeterli. Fazlasını yapmana gerek yok. Yavaş yavaş ilerlersen eğer hem kilo verirsin hem de verdiğin kilolar kalıcı olur. Bunları da aklından çıkarmaKızlar bugünkü mönüm,
Ara da türk kahvesi,çay
Akşam light sütlü müsli
Tebrikler cnm supersin..Bugün cumaaaaa :) geçen haftaki kilom 70.2 dü
Şimdi 68.7 :):):):)
Cok iui sonuc canım, tebrikler:)Bugün cumaaaaageçen haftaki kilom 70.2 dü
Şimdi 68.7
Evet azmış canım nerede hata yaptın ki acaba? Menülerini tekrar gözden geçir bence canımGınaydın kızlar
Okula gidiyorum yoldayım
Kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 69.3 (yanlıs hatırlamıyorsam)
Bu hafta 69
Fark 300 gr
Cok köyü, halbuki bunhafta 3-4 gun spor yapmıstım iyi gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?