Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :)
Sabah 10.30
Limonlu ılık su
11.30
Tavuk çorbası( kahvaltı yapmak istemedi canım)
Taze fasulye 3yk :)

14.30gibi

Nesfit ve elma
16.00
Elma
18.00
Soğuk tarçınlı süt
20.00
Tavuk çorbası ve 3yk taze fasulye...

Dişlerimi fırçaladım :) artık başka şey yemek yok
Spor
IP atlama 50squat, 50alt göbek hareketi
40dk yürüyüş :)

Takımda sadece sen ve ben varız derken? Anlamadım....

ebru sana daha önce sormuştum ama görmedin herhalde emzirirkrn yeşil çay içmenin zararı olur mu acaba

bu günkü menüm
sabah: 10 da
2 bardak çay
1 domates
1 kk peynir
1 küp şekeri kadar kaşar

öğlen:3 de
1 kase semizotu yemeği
1 kase yoğurt

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam30
3 köfte ve bol salata

Selam hamımlar
Bugun gelemedim hiç
Kahvaltıya misafirim vardı, onlar gitti esim geldi derken ancak simdi vakit buldum
Bugun diyetime özen gösteremedim, işin kötüsü spor da yapamadım evdeydim. Neyse bugun gecti kaldıgımız yerden devam..

gupsej hosgeldiiinnn, eskilerden birilerini gorunce seviniyorum valla:)
Belki takımımız yine eski haline döner

Kızlar bugünkü mönüm,

Sabah peynir.domates,biber biraz yeşillik ve bikaç zeytin-2 grisini

Öğlen patlıcan salatası ve cacık
Ara da türk kahvesi,çay
Akşam light sütlü müsli

90 dk yürüdüm su an yorgunluktan bayılıyorum kızlar:)))

Ilk günden bu kadar yorma kendini :):) menünü beğendim

canım menün de güzel sporun da harika tebrikler

Tatlım çaylar sadece kullandığın zaman etki ediyor. Mesela kabızlık çekmiyorsun ama vücut bunlara alışınca içmediğin zaman direkt olarak kabızlık sorunu yaşıyorsun. Önemli olan hiç bir yardımcı madde olmadan ihtiyaçlarını giderebilmek. Yeşil çay hem metabolizma hızlandırıyor yağ yakıyor hem de ödem attırıyor. Ben çok faydasını gördüm. Dediğim gibi sadece yeşil çay yeterli. Ayrıca bol su tabii ki.

Ebru listeye girmek için ayrıldığımız kiloya mı gelmemiz gerek
Liste insanı daha çok motive ediyor
Yanlış hatırlamıyorsam canım sen kendi isteğinle ayrılmıştın daha önce. Eğer 6 ay geçtiyse eski kilona dönmeden takıma dönebilirsin. Geçen hafta ki kilonu hatırlıyor musun? Eğer hatırlıyorsan ve 6 ayın dolduysa yarın seni listeye alabilirim. Ama bu kez hep kilo vereceğine söz vermen gerekiyor.

Hoş geldin canım yeniden. İsmini yazmayı unutmuşsun galiba Birde şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazabilirsen eğer not alacağım.

Kızlar bu göbekten kurtulmam lazıııımmmmmmm
Birazcık sabırla gidecek bütün kilolar, koca göbekler. Ama hem irade hem sabır lazım. Mekik çekmeye de devam

Menün ve sporun çok güzel olmuş. Tebrikler. Ne kadar su içtiğini de yazarsan eğer daha iyi olur canım

Takımda sadece sen ve ben varız derken? Anlamadım....
Siz henüz deneme süresinde olduğunuz için takım listesinde bu hafta sadece mavera(Tuba) ve ben varız. Deneme süreniz bittiği zaman sizlerde listeye gireceksiniz. Ama önce kurallar gereği deneme işini halletmemiz lazım.

ebru sana daha önce sormuştum ama görmedin herhalde emzirirkrn yeşil çay içmenin zararı olur mu acaba
Valla canım ne söylesem bilemedim şimdi. Bence sen yeşil çay yerine bol bol su iç. Ayrıca bol proteinli beslen ki hem sütün kaliteli olsun hem yağ yakman kolaylaşsın. Ama emzirme işi bitene kadar ekstradan bişeyler içme derim.

bu günkü menüm
sabah: 10 da
2 bardak çay
1 domates
1 kk peynir
1 küp şekeri kadar kaşar

öğlen:3 de
1 kase semizotu yemeği
1 kase yoğurt

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam30
3 köfte ve bol salata
Kaşar haricinde çok süper bir menü. Tebrik ediyorum. İçtiğin su miktarını da yazarsan eğer daha iyi olur.

Ahhh Tuba ahhh. Yeni gelen arkadaşlara örnek olman gerekiyor ama sen ne hallerdesin. Yarın cuma diyorum. Tartı diyorum. Sen de tık yok. Napcam ben senle bir akıl ver bana

Canım il güne göre kendine çok yüklenmişsin. Ayrıca kilona göre bu yediklerin bana az geldi. Grisini yerine iki dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyebilirdir. Yediklerinin tam miktarını ve öğün saatlerini yanlarına yazarsan eğer yorum yapmamız daha kolay olur. Sporun ise muhteşem. Her gün böyle yürüyemeyeceğin için bence ilk aylarda günlük 35 dk tempolu yürüyüş senin için yeterli. Fazlasını yapmana gerek yok. Yavaş yavaş ilerlersen eğer hem kilo verirsin hem de verdiğin kilolar kalıcı olur. Bunları da aklından çıkarma

Günaydın :) denememiz ne zaman bitiyor :) mekikte sırtım ağrıyor canım on bi çözüm bulamadım... Haklısın içmediğim zaman kabızlık yaşıyorum kilomda çok çıkıyor o zaman..

Gınaydın kızlar
Okula gidiyorum yoldayım
Kilo bildirimimi yapayım

Gecen hafta 69.3 (yanlıs hatırlamıyorsam)
Bu hafta 69

Fark 300 gr

Cok köyü, halbuki bunhafta 3-4 gun spor yapmıstım iyi gidiyordum

Teşekkür ederim :):) hurma diyetine başladım haftaya daha iyi olacak inşaallah

Gınaydın kızlar
Okula gidiyorum yoldayım
Kilo bildirimimi yapayım

Gecen hafta 69.3 (yanlıs hatırlamıyorsam)
Bu hafta 69

Fark 300 gr

Cok köyü, halbuki bunhafta 3-4 gun spor yapmıstım iyi gidiyordum
Evet azmış canım nerede hata yaptın ki acaba? Menülerini tekrar gözden geçir bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…