Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

özlemcim menün gayet güzel afiyet olsun

Kızlar dünkü menümü yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık
2 bardak çay

Ara13.30
Şekersiz türk kahvesi

Öğle 15.30
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek

Ara 18.00
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 20.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 tavuk but
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara 22.30
1 şeftali

kuzum senin fare anlaşılan nalları dikti bir köşede arasın eşin bakalım
Yok dikememiş nere zehir koyduysam hepsini kasanın altında buldum karıncalarda etrafında bir iki nohutta... Karıncalar mı taşıyor yani. Bunları şimde de hiç hayvanı eksik olmaz mı bu evin yaaaa taşınmak istiyorum

Evet :) yağdan gitmez zaten o kilo :) bıraktık bakalım :) teşekkür ederi. Canım :) inşaallah yine 67 olursun :)

Ya ben kendimi tutamiyorum her gun kac defa tartiliyorum ben bile bilmiyorum.
Tarti kafayi yiyor.
Aynen ben de öyleyim hiç istemiyorum bunu ama tutamıyorum kendimi
Bende yapmaya çalışıyorum iş sonrası yorucu oluyo üşeniyorum ama mecbur yapıcam her akşam yapabildiğim kadar canım
Bence de yap canım internetten araştır hangi bölgeni eritmek veya sıkılaştırmak istiyorsan onun videolarına bak :)
Bende tam tersi tartılmıyorum moralim bozuluyo vermemişsem eğer
Ben hep tartılıyorum vermemişsem ya ip atlıyorum ya bakkala gidiyorum yürüyüş amaçlı :) ama en doğru kilo sabah erkenden değil mi? Ben namaza kalkı ca tartılıyorum :) en güzel sonuç o zaman çıkıyor :):)

Can
canım benim :) dün de şeftali yemedin mi sen :) ama her gece de olmaz ki :) öğlen yesene :)

Canım sen gece acıkmıyor musun?? Saat 6 da son yemeğini yiyorsun?

Canım sen gece acıkmıyor musun?? Saat 6 da son yemeğini yiyorsun?
Cnm esime ve cocuguma gore ayarliyorum birlikte yiyelim diye.bu aralar bu saatlere denk geldi.hep boyle degildi yani.
Ozellikle cok kisitlamadim aksam yerken hemen acikmayim diye.
gece 11 gibi aciktim sanki ama 12 gibi uyumusum zaten.

Can

canım benim :) dün de şeftali yemedin mi sen :) ama her gece de olmaz ki :) öğlen yesene :)
Kuzum akşam oturmaya geçtik komşuya kadının tabağını yemedim zaten meyve getirdi ondan en zararsız şeftali vardı onu yedim sadece yoksa tabak ýığınla meyveydi onu da yemeseydim ev sahibine ayıp olurdu artık

Cnm esime ve cocuguma gore ayarliyorum birlikte yiyelim diye.bu aralar bu saatlere denk geldi.hep boyle degildi yani.
Ozellikle cok kisitlamadim aksam yerken hemen acikmayim diye.
gece 11 gibi aciktim sanki ama 12 gibi uyumusum zaten.
Tamam canım :) ben de eşime göre ayarlasam 21.30da Anca yerim o da kesin değil :) gece 2de falan Anca yatıyorum ben acıkıyorum hep ac uyuyorum :) acaba sen nasıl dayanıyorsun diye sormuştum :)

Okey baby :) haklısın :) ahhhh misafirliğe gittiğimiz de bir kase yoğurt istesek bize nasıl bakarlar acaba :)

Uyuy
Tamam canım :) ben de eşime göre ayarlasam 21.30da Anca yerim o da kesin değil :) gece 2de falan Anca yatıyorum ben acıkıyorum hep ac uyuyorum :) acaba sen nasıl dayanıyorsun diye sormuştum :)
dayanmak zorundayiz cnm yaa:)
cok gec olmayacaksa bekliyorum yoksa bende yiyorum

Kendi eviniz mi kira mı
Lojman :) baya eskiler tarla mahkemede olduğu için yenileyemiyorlar da...böyle kaldık.. Taşınmamıza izin var da nereye taşınacaz onu bilemiyoruz iş yüzünden bakalım bi kaç ay daha geçsin bir şeyler belli olur artık :) evim çok büyük biz 2kişiyiz hiç girmediğimiz odalar var... Hırsız da girdi zaten bu 2.fare müstakil kocaman bahçesi var her meyvenden var bahçede ama güvenlik 0 sıfır... O yüzden taşınmak istiyoruz

Özellikli hiç bir diyet yapma canım. Sadece sağlıklı beslenmeye odaklan. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten. Böyle şok diyetlerle metabolizmanı bozarsın. İlerde senin için daha zor olur.

Kızlar her gün tartılıyor musunuz??
TartılmuyorsanıZ nasıl dayanıyorsunuz
Ben sabah akşam tartı tepesindeyim
En güzeli haftada bir tartılmak. Tartıyı kolay kolay alamayacağın bir yere kaldır. Gözünün önünden gidince daha kolay oluyor.

Teşekkür ederim canım :)
Kızlar bir şey daha soracağım
Şimdi
Günde 1000cal alıp diyette isek 1000den fazla mı cal yakmamız lazım?
Hep diyorlary aldığından çok yakacaksin diye???
Tatlım vücudun gün boyu zaten belli bir miktar kalori yakıyor. Sen aldığını yakarsan vücudunun dengesi şaşar. Normal zamandan daha çok hareket etmeye çalış o yeterli. Çok takılma kalori hesabına. 1200 kcal normal bir gün için. Diyetisyenlerin verdikleri diyette genelde 1200 kalorilik diyettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…