Sen zaten çözümü biliyorsun. Geç vakitte hiç bir şey yemeyeceksin. Yaz dönemi en geç 18:30-19:00 da, kış dönemi ise 17:00-18:00 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Üzerine de spor yaparsan kilo felan kalmaz hiç bir yerinde.Hımm... 60 olunca şöyle yapayım dedim mesala pasta çukulata.. Canım çekti bunları gündüz yiyeyim gece misafirliğinde falan değil.. Ve haftada 2çukalata olmasın mesala.. Ya ben zaten çok hamur işi yapan insan değilim eşim de bende makarna sevmeyiz ayda bir Poğaça ayda böğreni yaparım :) ekmekte yemem ben şeker de kullanmıyoru. :):) yani bunları bırakıp herkes kilo veriyor :) ben zaten yemiyordum :) ben sadece gece saat kaç olursa olsun eşim yemek yiyorsa bende yiyordum:) evlendiğim zamandan 3kilo daha zayıfım şuam :) Üniversite de kızartmalardan makarnadan aldım kilo :) neyse :) bakalım nasıl vereceksem bu kiloları :)
Hazır gıdaların hepsi zararlı. Canan Karatay ın söylediklerini biraz inceleyin. Eğer paketlenmişse bir gıda benim düşünceme göre hiç bir faydası yok aksine zararı var. Önemli olan işlenmemiş ve doğal gıdalar.Ben de çok seviyorum o büskiviyi :) aynını torku çıkarmış içinde glikoz yok ve tadı daha güZel :) ama yesem mi bilmiyorum bi de her yer de yok ya.. Daha yeni çıktı galiba :)
Ozlem ben dimi
Benden baska ozlem kalmadi burda simdilik.
Sagol cnm insallah sonuclari cok merak ediyorum..:)
kolay gelsin Ebru'cum..
Insallah araba iside olur.
Aynen coook igrenler..:)
Ebru'cum ben cok takintiliyim ya.Sen zaten çözümü biliyorsun. Geç vakitte hiç bir şey yemeyeceksin. Yaz dönemi en geç 18:30-19:00 da, kış dönemi ise 17:00-18:00 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Üzerine de spor yaparsan kilo felan kalmaz hiç bir yerinde.
Hazır gıdaların hepsi zararlı. Canan Karatay ın söylediklerini biraz inceleyin. Eğer paketlenmişse bir gıda benim düşünceme göre hiç bir faydası yok aksine zararı var. Önemli olan işlenmemiş ve doğal gıdalar.
Aynen canım senden başka ÖzldaAraba içinde teşeİnşallah h
Evet haklısın canım :):)Sen zaten çözümü biliyorsun. Geç vakitte hiç bir şey yemeyeceksin. Yaz dönemi en geç 18:30-19:00 da, kış dönemi ise 17:00-18:00 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Üzerine de spor yaparsan kilo felan kalmaz hiç bir yerinde.
Hazır gıdaların hepsi zararlı. Canan Karatay ın söylediklerini biraz inceleyin. Eğer paketlenmişse bir gıda benim düşünceme göre hiç bir faydası yok aksine zararı var. Önemli olan işlenmemiş ve doğal gıdalar.
Çok güzel :):) tebrik ediyorum :) hazır gıdaya hiç tanıştırmamışsın evladını :) ben merse çocuk görsem elinde abur cubur çok zararlı... Sen en iyisini yapmışsın hiç alıştırma bence hazır gıdayaEbru'cum ben cok takintiliyim ya.
Kizim 3 yasina girecek.daha yeni yeni cubukla tanisti.
Cikolata,seker,cips bilmez.
Herseyi evde yapardim.
Disari ciktigimiz zaman cantami gorsen.
Meyvesi,rendesi,yogurdu,yemegi aklina ne gelirse.
Neyse simdi buyudude hamalligi azaldi.
Bana kalsa paketlenmis hic bir sey vermiyecem.simdi buskivi gordugu zaman evde yapilmis pasta zannediyordu.
Ya bazen kendimi anormal hissediyorum.
Ne güzel :)Kizlar saat 9:30 kahvalti ettim.
Saat 2 aciktim azda olsa biseyler yiyim,aksam esimlede yerim dedim.
Yedim ama o an su tabagi agzina kadar doldursaydim falan diye dusunceler geciyordu icimden.ve o an doymadim.
Ama baska yemiyecem dedim.
Aradan bir sure gecti meger fazlasiyla doymusum.su an bile aclik yok.:)
Hayir sen ac degilsin.Ne güzel :)
Ben de nedense bugün çok acıkıyorum
Canım müstakil olması da güzel aslındaLojman :) baya eskiler tarla mahkemede olduğu için yenileyemiyorlar da...böyle kaldık.. Taşınmamıza izin var da nereye taşınacaz onu bilemiyoruz iş yüzünden bakalım bi kaç ay daha geçsin bir şeyler belli olur artık :) evim çok büyük biz 2kişiyiz hiç girmediğimiz odalar var... Hırsız da girdi zatenbu 2.fare müstakil kocaman bahçesi var her meyvenden var bahçede ama güvenlik 0 sıfır... O yüzden taşınmak istiyoruz
Merhaba kızlarr
Sporumu yaptım geldim kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum bu yüzden
Spor yapınca herkesde aynı huzur oluyor herhalde ben de aynıyım o gün spor yaparsam uyurken bile daha rahatımMerhaba kızlarr
Sporumu yaptım geldim kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum bu yüzden
Ebru sen eksik fazla ne varsa söyle kuzum bu sefer çok kararlıyım kaçamak yapmıyorum gezmelerimi bile öğünlere göre ayarlıyorum yada yanımda götürüyorum yiyeceklerimiGenelde herkesin menüler çok güzel olmuş. Özlem cim özellikle senin menüler hoşuma gitti. Zeynep sende mükemmel gidiyorsun canım. İnşallah bu hafta yine çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte.
Özel yurtta kur an ki Kerim hocasıyız canımCanım müstakil olması da güzel aslında
Hakkınızda hayırlısı
Ne iş yapıyosunuz
Karnım guruldarken mi:):) deneyeceğim :) bu 3lt su öldürecek beni yürüyüşden söndüm ya altıma kaçıracam diyeHayir sen ac degilsin.
Beynin sana oyun oynuyor.
Ben tokum diyeceksin.
Olumlu dusunelim herseyi.pozitif ve enerjik olalim cnm.
Arabasız çocuklarla biryerden biryere gitmek eziyet oluyor.Kızlar bu günlerde iş yeri çok yoğun. Arkadaşların bir kısmı izinde. Onların işleri de bize kaldı. Doğal olarak başımı kaşıyacak vaktim olmuyor. Az bir fırsat buldum hemen geldim. Yaklaşık 3-4 ay önce arabamızı satmıştık. Yenisini arıyorduk ama bulamamıştık. Bu gün akşam bir tanesine bakmaya gideceğiz. İnşallah iyi çıkarda alırız. Yoksa çok zor oluyor benim için küçük bebekle işe gidip gelmek.
Canım bende şu anda evdeyim tatildeyim ama iki çocukla inan bana da zor geliyor hazırlaması ama bir sefer hazırlıyorum artık 2-3 gün yiğiyorum yoksa her gün hazırlamam mümkün değilcanım menün çok güzelmiş.hemde doyurucu.ben akşam kendime yemek hazırlamaya zaman bulamıyorum calıstığım için meyve ya da salata,kraker geçiştiriyorum çok acıkıyorum..menülerin harika ama örnek alıcam seni :)
Aslında yemek anlık bir hırs ya benceKizlar saat 9:30 kahvalti ettim.
Saat 2 aciktim azda olsa biseyler yiyim,aksam esimlede yerim dedim.
Yedim ama o an su tabagi agzina kadar doldursaydim falan diye dusunceler geciyordu icimden.ve o an doymadim.
Ama baska yemiyecem dedim.
Aradan bir sure gecti meger fazlasiyla doymusum.su an bile aclik yok.:)
cnm cok cook haklisin :):):)Aslında yemek anlık bir hırs ya bence
Yarısı ole doyabilecekken aç gözlülük yapıyoruz
Tebrikler özlemcimKizlar az once cola,buskivi ve keki reddettim sadece sade soda ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?