Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen zaten çözümü biliyorsun. Geç vakitte hiç bir şey yemeyeceksin. Yaz dönemi en geç 18:30-19:00 da, kış dönemi ise 17:00-18:00 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Üzerine de spor yaparsan kilo felan kalmaz hiç bir yerinde.

Ben de çok seviyorum o büskiviyi :) aynını torku çıkarmış içinde glikoz yok ve tadı daha güZel :) ama yesem mi bilmiyorum bi de her yer de yok ya.. Daha yeni çıktı galiba :)
Hazır gıdaların hepsi zararlı. Canan Karatay ın söylediklerini biraz inceleyin. Eğer paketlenmişse bir gıda benim düşünceme göre hiç bir faydası yok aksine zararı var. Önemli olan işlenmemiş ve doğal gıdalar.

Ozlem ben dimi
Benden baska ozlem kalmadi burda simdilik.
Sagol cnm insallah sonuclari cok merak ediyorum..:)
kolay gelsin Ebru'cum..
Insallah araba iside olur.

Aynen coook igrenler..:)

Aynen canım senden başka Özlem kalmadı takımda Araba içinde teşekkürler. İnşallah hayırlısıysa olur.

Ebru'cum ben cok takintiliyim ya.
Kizim 3 yasina girecek.daha yeni yeni cubukla tanisti.
Cikolata,seker,cips bilmez.
Herseyi evde yapardim.
Disari ciktigimiz zaman cantami gorsen.
Meyvesi,rendesi,yogurdu,yemegi aklina ne gelirse.
Neyse simdi buyudude hamalligi azaldi.
Bana kalsa paketlenmis hic bir sey vermiyecem.simdi buskivi gordugu zaman evde yapilmis pasta zannediyordu.
Ya bazen kendimi anormal hissediyorum.
Aynen canım senden başka Özlda Araba içinde teşeİnşallah h

Kizlar saat 9:30 kahvalti ettim.
Saat 2 aciktim azda olsa biseyler yiyim,aksam esimlede yerim dedim.
Yedim ama o an su tabagi agzina kadar doldursaydim falan diye dusunceler geciyordu icimden.ve o an doymadim.
Ama baska yemiyecem dedim.
Aradan bir sure gecti meger fazlasiyla doymusum.su an bile aclik yok. :)

Evet haklısın canım :):)

En son 8de yiyordum ben ama gece 2gibş yatıyorum... 7de yersem en son daha çok acıkırım ya .. inşaallah canım hareket lazım bana kreşte duruyorken hergün pasta kek yiyorduk ama hiç oturmuyorsuk 1gram bile almamıştım o pastaları yemeseydim fit olurdum kesin :):)

Çok güzel :):) tebrik ediyorum :) hazır gıdaya hiç tanıştırmamışsın evladını :) ben merse çocuk görsem elinde abur cubur çok zararlı... Sen en iyisini yapmışsın hiç alıştırma bence hazır gıdaya

Ne güzel :)
Ben de nedense bugün çok acıkıyorum

Canım müstakil olması da güzel aslında
Hakkınızda hayırlısı
Ne iş yapıyosunuz

Genelde herkesin menüler çok güzel olmuş. Özlem cim özellikle senin menüler hoşuma gitti. Zeynep sende mükemmel gidiyorsun canım. İnşallah bu hafta yine çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte.
Ebru sen eksik fazla ne varsa söyle kuzum bu sefer çok kararlıyım kaçamak yapmıyorum gezmelerimi bile öğünlere göre ayarlıyorum yada yanımda götürüyorum yiyeceklerimi

Hayir sen ac degilsin.
Beynin sana oyun oynuyor.
Ben tokum diyeceksin.
Olumlu dusunelim herseyi.pozitif ve enerjik olalim cnm.
Karnım guruldarken mi:):) deneyeceğim :) bu 3lt su öldürecek beni yürüyüşden söndüm ya altıma kaçıracam diye

Arabasız çocuklarla biryerden biryere gitmek eziyet oluyor.
Umarım iyi çıkar canım tez zamanda hayırlısıyla alırsınız

Canım bende şu anda evdeyim tatildeyim ama iki çocukla inan bana da zor geliyor hazırlaması ama bir sefer hazırlıyorum artık 2-3 gün yiğiyorum yoksa her gün hazırlamam mümkün değil
Sende önceden hazırla bırak dolaba

Aslında yemek anlık bir hırs ya bence
Yarısı ole doyabilecekken aç gözlülük yapıyoruz

Kizlar az once cola,buskivi ve keki reddettim sadece sade soda ictim.
Tebrikler özlemcim
Birde ben ne yapıyorum kızlar şu anda diyet yaptığım için ev halkına yaptığım kalorili yemeklerden yememek için öndsn kendim yemeğimi yiyiyorum
Tok olunca inanın reddetmesi daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…