2 litre az bence2 lt için diyorlar en fazla canım..sen ne kadar içiyorsun?
:):) günaydınBilmiyordum canım teşekkürler kayınvalidene koy bakalım sonuç ne olacak
Tatlım kışın 2 yazın 3-4yapın diyorlar :) ben de böyle duydum :)2 lt için diyorlar en fazla canım..sen ne kadar içiyorsun?
Güzel bir menü :) herşeyde azar azar :)Gunaydın hanmlar
Dün pek gelemedim, zaten internetim de bitti, boyle arada bir gelip haber verip çıkmam lazım, 27 sine kadar böyle
Dün aksam ne sporlar yaptım bi bilseniz
Saat 19:00 da
Spor salonuna gidip 1 saat 15 dk fitness
Sonrada kızlarımla havuza girdik , yaklasık 1 saat de onlarla havuzda spor yaptım:)
Menumu yazmaya calısayım, kayınvalidemdeydik , pek hatırlamayabilirirm ama yazayım
Sabah 10.00
Baş parmagı kadar bir parca simit
Kaşar peyniri
Domates salatalık
Sucuk 2-3 parca
Yumurta
Ara
Üzüm
20 gram bitter
Oğlen 16:00
Biraz pirinc pilavı
Azıcık köfteli patlıcanlı yemek
1 yemek kaşığı nohut
Yogurt
Ara
Dondurma istedi kayınvalidem, ona yaptım, tencerenin dibini sıyırdım:)
Aksam 21.45 (spordan gelince)
1 kase domates corbası
1 incir
Su 2,5 lt
Spor yukarıda yazdıgım gibi
Günaydın canım :):) yine siftahı ikimiz yaptık:)Gunaydin kizlarr.:)
Tubacım biraz fazla gibi ama spor o kadar fazla ki fazlalıklar çok göze batmıyorGunaydın hanmlar
Dün pek gelemedim, zaten internetim de bitti, boyle arada bir gelip haber verip çıkmam lazım, 27 sine kadar böyle
Dün aksam ne sporlar yaptım bi bilseniz
Saat 19:00 da
Spor salonuna gidip 1 saat 15 dk fitness
Sonrada kızlarımla havuza girdik , yaklasık 1 saat de onlarla havuzda spor yaptım:)
Menumu yazmaya calısayım, kayınvalidemdeydik , pek hatırlamayabilirirm ama yazayım
Sabah 10.00
Baş parmagı kadar bir parca simit
Kaşar peyniri
Domates salatalık
Sucuk 2-3 parca
Yumurta
Ara
Üzüm
20 gram bitter
Oğlen 16:00
Biraz pirinc pilavı
Azıcık köfteli patlıcanlı yemek
1 yemek kaşığı nohut
Yogurt
Ara
Dondurma istedi kayınvalidem, ona yaptım, tencerenin dibini sıyırdım:)
Aksam 21.45 (spordan gelince)
1 kase domates corbası
1 incir
Su 2,5 lt
Spor yukarıda yazdıgım gibi
Spor az geldi bana :) ama menü güzel :) ben kendi kalorimi hesaplarım kızlar günde 1218 kalori almam lazımmış zayıflama için :)Bende dünkü menümü yazmaya unuttum
Sabah 10.oo
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
4 zeytin
Ara 13.00
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 17.oo
4 tane ızgarada köfte
Bol salata
1 dilim ekmek
Ara 20.00
Avuç içi kadar siyah üzüm
2.5 litre su
30 dakika yürüyüş
Canım dediğin doğruSpo
Spor az geldi bana :) ama menü güzel :) ben kendi kalorimi hesaplarım kızlar günde 1218 kalori almam lazımmış zayıflama için :)
Anladım canım :):) o zaman buna şükür yürüyebilmişsin :) akşam yatmadan önce bi kaç hareket de yapabilirsin aslında çocuklar Yatınca :) veya evde 3nüz ip atlama yarışı yapın :) ben eşimde yapıyorum :)Canım dediğin doğru
Sporu artırmam lazım ama iki çocukla inan nefes alacak zaman zor buluyorum
birde şimdi tatil ya evin düzeni de yok hiç
İnşallah okullar başlayınca hayat daha rütin olur o da benim günü planlamamı sağlıyor
Ben hergün yapıyorum canım.. Ama çok değil 40dk yürüyüş 50squqt 50alt göbek 1000ip atmala hepsi yitoplamda 1saat bile sürmüyor.... Az yani bence :)kızlar selam..
haftanın her günü spor yapıyor musunuz?hafta 3-5 gün yapın derdi spora giderken spor hocam..ne yapsam bilemedim..
üzerine birde halsizlik eklenince sorayım dedim
Canım hurma diyeti gibi diyetler şok diyet onlarla ben yağ yakıldığına inanmıyorum onunla vücuttaki suyu ödemi atarsın yağ da gidiyordur ama çok azKızlar....ben ilk defa zayıflamaya çalışıyorum... Isteyerek ve uğraşarak...bu yüzden çok tecrübesiZim
Akıl verin bana
Şimdi ben bu hurma yoğurt diyetini yapıyorum ama
Ya haftada 5kilo veririyormuş doğrudur ben 2günde 900gramı vermişTİM!!!!
Ama dün yemedim normal diyeti geçirdim ya 1000gr geri aldım...
Şimdi ne bu?
Yani 5kilo yağ bir haftada erimez ki zaten peki giden 900gram neydi ödem mi kas mı bilemedim
Şimdi bırakasam mı 3gün daha yapıp sonrasında dukanın atak evresi gibi başlasam az az kalori hesaplayıp yesem gene verdiğim kiloyu alır mıyım ki??
Ne yapacağım kızlar
Sporlarım ağır değil ki bana çok kolay geliyor.. Toplam 1saat sürmüyorlar canım.. 8kilo kaldı geriye vermem gereken peki kaç kilo olduğumda spor yapmalıyım?Canım hurma diyeti gibi diyetler şok diyet onlarla ben yağ yakıldığına inanmıyorum onunla vücuttaki suyu ödemi atarsın yağ da gidiyordur ama çok az
Canım bence dengeli beslen ve kilo vermek istediģin için şu an sadece yürüyüş yap ağır sporlar yapma onları da tavsiye etmiyorlar ideal kilona yaklaştığın zaman sporu artır ki sıkılaş
Senin zaten çok fazla kilon yokmuş canım senin için sakıncası yoktur sanırımSporlarım ağır değil ki bana çok kolay geliyor.. Toplam 1saat sürmüyorlar canım.. 8kilo kaldı geriye vermem gereken peki kaç kilo olduğumda spor yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?