Bilmem ki :) işte ben hiç zorlanıyorum spor yaparken :) ip falan atlamak çok hoşuma gidiyor :) bunları yapıp kilo vermesem bile şıkılaşıyorum :)Senin zaten çok fazla kilon yokmuş canım senin için sakıncası yoktur sanırım
Senin bu fare çok çalışkan hiç üşenmemiş onları ordan oraya taşımışFare zehrini attım kızlarr ... Ya napmış bu fare varya nohut poşetini delmiş nohutu oradan oraya taşımış 2avuç falan hiç bi anlam veremedim bu işe küçücük fare yorulmuyor mu yaa
Canım menün güzel canım afiyet olsunMenüm :)
Sabah 06.00-07.00
Spor
O7.30-12.00
7hurma ve yoğurt
13.00
Süt içine kuru üZüm nesfit be müsli
Arada 3 hurma 3 ceviz
Akşam 19.30
Et sote salata yoğurt
Gün içinde 2bardak yeşil çay
3lt su :)
Toplam kalori :) 700 :)
Kalori sepetinden hesap yaptım kızlar benim 1218 cal almam gerekirmiş :) bugün bu kadar tuttu :)
Az kaldı ölecek :):) zehirleri saçtım :)Senin bu fare çok çalışkan hiç üşenmemiş onları ordan oraya taşımış
Ben tartılmıyorum canım çünkü az bir kilo verince hemen rahatlıyorum ve yemeğe devam ediyorumKızlar her gün tartılıyor musunuz??
TartılmuyorsanıZ nasıl dayanıyorsunuz
Ben sabah akşam tartı tepesindeyim
Tutabiliyorduk kendini :) maşallah :)Ben tartılmıyorum canım çünkü az bir kilo verince hemen rahatlıyorum ve yemeğe devam ediyorum
Fareye savaş açtın demek sonucu yaz buraya merak ettimAz kaldı ölecek :):) zehirleri saçtım :)
Yazarımcanın :)Fareye savaş açtın demek sonucu yaz buraya merak ettim
Cnm diyete yeni baslamissin zaten.Kızlar....ben ilk defa zayıflamaya çalışıyorum... Isteyerek ve uğraşarak...bu yüzden çok tecrübesiZim
Akıl verin bana
Şimdi ben bu hurma yoğurt diyetini yapıyorum ama
Ya haftada 5kilo veririyormuş doğrudur ben 2günde 900gramı vermişTİM!!!!
Ama dün yemedim normal diyeti geçirdim ya 1000gr geri aldım...
Şimdi ne bu?
Yani 5kilo yağ bir haftada erimez ki zaten peki giden 900gram neydi ödem mi kas mı bilemedim
Şimdi bırakasam mı 3gün daha yapıp sonrasında dukanın atak evresi gibi başlasam az az kalori hesaplayıp yesem gene verdiğim kiloyu alır mıyım ki??
Ne yapacağım kızlar
Ya ben kendimi tutamiyorum her gun kac defa tartiliyorum ben bile bilmiyorum.Kızlar her gün tartılıyor musunuz??
TartılmuyorsanıZ nasıl dayanıyorsunuz
Ben sabah akşam tartı tepesindeyim
Ben hergün yapıyorum canım.. Ama çok değil 40dk yürüyüş 50squqt 50alt göbek 1000ip atmala hepsi yitoplamda 1saat bile sürmüyor.... Az yani bence :)
Ya ben kendimi tutamiyorum her gun kac defa tartiliyorum ben bile bilmiyorum.
Tarti kafayi yiyor.
kuzum senin fare anlaşılan nalları dikti bir köşede arasın eşin bakalımMinik farem :)
G
9nohut 1cevi ve saçtığım tüm zehirleri yemiş.....eeee ölüsü nerede? İnşaallah onu da eşim bulacak :):)
kuzum senin fare anlaşılan nalları dikti bir köşede arasın eşin bakalımMinik farem :)
G
9nohut 1cevi ve saçtığım tüm zehirleri yemiş.....eeee ölüsü nerede? İnşaallah onu da eşim bulacak :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?