Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fare zehrini attım kızlarr ... Ya napmış bu fare varya nohut poşetini delmiş nohutu oradan oraya taşımış 2avuç falan hiç bi anlam veremedim bu işe küçücük fare yorulmuyor mu yaa

Kızlar her gün tartılıyor musunuz??
TartılmuyorsanıZ nasıl dayanıyorsunuz
Ben sabah akşam tartı tepesindeyim

Fare zehrini attım kızlarr ... Ya napmış bu fare varya nohut poşetini delmiş nohutu oradan oraya taşımış 2avuç falan hiç bi anlam veremedim bu işe küçücük fare yorulmuyor mu yaa
Senin bu fare çok çalışkan hiç üşenmemiş onları ordan oraya taşımış

Canım menün güzel canım afiyet olsun

Teşekkür ederim canım :)
Kızlar bir şey daha soracağım
Şimdi
Günde 1000cal alıp diyette isek 1000den fazla mı cal yakmamız lazım?
Hep diyorlary aldığından çok yakacaksin diye???

Minik farem :)
G
9nohut 1cevi ve saçtığım tüm zehirleri yemiş.....eeee ölüsü nerede? İnşaallah onu da eşim bulacak :):)

Cnm diyete yeni baslamissin zaten.
En iyisi saglikli beslen bu tarz diyetleri kilo vermen duraksadiginda vucudunu sasirtmak icin denersin.
Sence mantikli mi haftada 5 kilo vermek oyle olsaydi hepimiz coktann tığ gibi olurduk.:)
En iyisi saglikli,duzenli beslenip az ve öz yiyip bunu yasam seklimiz haline getirmek ve gunde 30 dakikada olsa spor yapmak..
Onemli olan kalici kilo vermek.

Ornegin gecen yil 67 kg ile takimdan ayrildim ve 4 ay icinde 16 kilo aldim.0cak ayinda 83 kusur kiloyla geri dondum.:-/
Saglikli beslenmeyi ve sporu olmazsa olmaZlarimizin arasinda olmali.yoksa olmuyor.

Bugunku menum
09:30
1 haslanmis yumurta
1 parca peynir
4 zeytin
1 cay kasigi tereyag
1 cay kasigi cilek
Avuc ici kadar tb ekmegi
Cay

14:00
1 salatalik
1 kucuk parca karpuz

17:30
4 yk bulgur pilavi
Firinlanmis tavuk
1 kase cacik
Avuc ici kadar ekmek

2 soda
2 sade turk kahvesi
3 L su

Simdilik spor olarak ev isi var.

Kızlar her gün tartılıyor musunuz??
TartılmuyorsanıZ nasıl dayanıyorsunuz
Ben sabah akşam tartı tepesindeyim
Ya ben kendimi tutamiyorum her gun kac defa tartiliyorum ben bile bilmiyorum.
Tarti kafayi yiyor.

Son düzenleme:
Ben hergün yapıyorum canım.. Ama çok değil 40dk yürüyüş 50squqt 50alt göbek 1000ip atmala hepsi yitoplamda 1saat bile sürmüyor.... Az yani bence :)

Bende yapmaya çalışıyorum iş sonrası yorucu oluyo üşeniyorum ama mecbur yapıcam her akşam yapabildiğim kadar canım

Kızlar bugünkü menüm,

Sabah 9,00 altınbaşak bisküvi yarım paker,bir dilim dil peyniri,4-5 zeytin,

Öğlen 12,30 yağsız mantar sote bir tabak,yoğurt

Akşam yeşil salata ve et sote yarım tabak kadar

Spor 45 dk yürüyüş,2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…