Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Genelde herkesin menüler çok güzel olmuş. Özlem cim özellikle senin menüler hoşuma gitti. Zeynep sende mükemmel gidiyorsun canım. İnşallah bu hafta yine çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte.

Kızlar bu günlerde iş yeri çok yoğun. Arkadaşların bir kısmı izinde. Onların işleri de bize kaldı. Doğal olarak başımı kaşıyacak vaktim olmuyor. Az bir fırsat buldum hemen geldim. Yaklaşık 3-4 ay önce arabamızı satmıştık. Yenisini arıyorduk ama bulamamıştık. Bu gün akşam bir tanesine bakmaya gideceğiz. İnşallah iyi çıkarda alırız. Yoksa çok zor oluyor benim için küçük bebekle işe gidip gelmek.

Yağmur cum fare meselesi çok kötü olmuş. Umarım biran önce kurtulursun. Bende de bu sene kalorifer böceği dedikleri şeyden çıkmıştı. Allahım çok kötüydü. İlaçlattırdım evi şükürler olsun kalmadı hiç.

Evet ben de bu karıncalar yüzünden ilaçlatayım diyordum vazgeçtim taşınmak istediğim için.. İnşaallah care de çıkacak ortaya bakalım..kalorifer böceği kocaman siyah oluyo diyorlar ben hiç görmedim daha.. :)

İnşaallah hayırlısı olsun canım :) araba çok gerekli eve ya.. Hele çocuk olunca :)

Yok canım yaaa çok büyük değildi. Sarı renkteydi. O senin dediğin hamam böceği dediklerinden. İzmir de kayınvalidemin banyosundan çıkıyordu kocaman kocaman iğrenç şeyler. Hem tiksiniyorum böceklerden hem korkuyorum.

Az az yiyorum canım artık :) ama mide hiç boş değil :) biraz alıştım da az yemeğe canım bazen yemek bile istemiyor :)

canım menün çok güzelmiş.hemde doyurucu.ben akşam kendime yemek hazırlamaya zaman bulamıyorum calıstığım için meyve ya da salata,kraker geçiştiriyorum çok acıkıyorum..menülerin harika ama örnek alıcam seni :)

Ez geç :):) korkma ya :) ama ilaçlatmak çok iyi :) her seferinde öldürüp kendimizi de günaha sokuyoruz..

Az az yiyorum canım artık :) ama mide hiç boş değil :) biraz alıştım da az yemeğe canım bazen yemek bile istemiyor :)
Verilecek kilon az olduğu için kilolar biraz zor gider. Yavaş yavaş yani acele etmeden. Bu arada bol bol spor yapıp sıkılaşmaya çalış ki normalden daha ince görünebilesin. Ama unutma ki verilecek kilolar bittiğinde eski hayatına asla dönemeyeceksin. İpin ucunu bıraktığın anda tekrar kilo alırsın çünkü. O nedenle sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerekli. Yoksa diyet yapmanın bir mantığı yok.

Bir gün önceden yapsan yemeklerini olmaz mı? Kraker ve meyve akşam olmaz. Ayrıca diyette kraker hiç olmaz. Onun yerine yoğurt ya da süt daha mantıklı. Hatta ayran bile daha doyurucu olur.

Hımm... 60 olunca şöyle yapayım dedim mesala pasta çukulata.. Canım çekti bunları gündüz yiyeyim gece misafirliğinde falan değil.. Ve haftada 2çukalata olmasın mesala.. Ya ben zaten çok hamur işi yapan insan değilim eşim de bende makarna sevmeyiz ayda bir Poğaça ayda böğreni yaparım :) ekmekte yemem ben şeker de kullanmıyoru. :):) yani bunları bırakıp herkes kilo veriyor :) ben zaten yemiyordum :) ben sadece gece saat kaç olursa olsun eşim yemek yiyorsa bende yiyordum:) evlendiğim zamandan 3kilo daha zayıfım şuam :) Üniversite de kızartmalardan makarnadan aldım kilo :) neyse :) bakalım nasıl vereceksem bu kiloları :)

Kra
Bir gün önceden yapsan yemeklerini olmaz mı? Kraker ve meyve akşam olmaz. Ayrıca diyette kraker hiç olmaz. Onun yerine yoğurt ya da süt daha mantıklı. Hatta ayran bile daha doyurucu olur.
kraker çok kalori liiiiii 175 yaa ben dün yedim tuzlu çubuk hakem kalorisi 20 falandır dedim...içinde doymuş yağ olduğundan. 175 miş.... Bıraktım hemen hepsini eşime yedireceğim :):)

haklısınız..genelde altınbaşak bisküvi yiyorum yarım paketi aşmayacak şekilde ama doyurucu olmuyor tabi.yemek yapmaya calısıcam artık.

Ben de çok seviyorum o büskiviyi :) aynını torku çıkarmış içinde glikoz yok ve tadı daha güZel :) ama yesem mi bilmiyorum bi de her yer de yok ya.. Daha yeni çıktı galiba :)

Genelde herkesin menüler çok güzel olmuş. Özlem cim özellikle senin menüler hoşuma gitti. Zeynep sende mükemmel gidiyorsun canım. İnşallah bu hafta yine çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte.
Ozlem ben dimi
Benden baska ozlem kalmadi burda simdilik.
Sagol cnm insallah sonuclari cok merak ediyorum..:)
kolay gelsin Ebru'cum..
Insallah araba iside olur.

Aynen coook igrenler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…