Merhaba kızlarr
Sporumu yaptım geldim kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum bu yüzden
Hoşgeldin canım :) ben akşam çıkacağım yürüyüşe :):)Merhaba kızlarr
Sporumu yaptım geldim kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum bu yüzden
EvetYağmur cum fare meselesi çok kötü olmuş. Umarım biran önce kurtulursun. Bende de bu sene kalorifer böceği dedikleri şeyden çıkmıştı. Allahım çok kötüydü. İlaçlattırdım evi şükürler olsun kalmadı hiç.
İnşaallah hayırlısı olsun canım :) araba çok gerekli eve ya.. Hele çocuk olunca :)Kızlar bu günlerde iş yeri çok yoğun. Arkadaşların bir kısmı izinde. Onların işleri de bize kaldı. Doğal olarak başımı kaşıyacak vaktim olmuyor. Az bir fırsat buldum hemen geldim. Yaklaşık 3-4 ay önce arabamızı satmıştık. Yenisini arıyorduk ama bulamamıştık. Bu gün akşam bir tanesine bakmaya gideceğiz. İnşallah iyi çıkarda alırız. Yoksa çok zor oluyor benim için küçük bebekle işe gidip gelmek.
Yok canım yaaa çok büyük değildi. Sarı renkteydi. O senin dediğin hamam böceği dediklerinden. İzmir de kayınvalidemin banyosundan çıkıyordu kocaman kocaman iğrenç şeyler. Hem tiksiniyorum böceklerden hem korkuyorum.Evetben de bu karıncalar yüzünden ilaçlatayım diyordum vazgeçtim taşınmak istediğim için.. İnşaallah care de çıkacak ortaya bakalım..kalorifer böceği kocaman siyah oluyo diyorlar ben hiç görmedim daha.. :)
İnşaallah hayırlısı olsun canım :) araba çok gerekli eve ya.. Hele çocuk olunca :)
Az az yiyorum canım artık :) ama mide hiç boş değil :) biraz alıştım da az yemeğe canım bazen yemek bile istemiyor :)Özellikli hiç bir diyet yapma canım. Sadece sağlıklı beslenmeye odaklan. Gerisi kendiliğinden gelecek zaten. Böyle şok diyetlerle metabolizmanı bozarsın. İlerde senin için daha zor olur.
En güzeli haftada bir tartılmak. Tartıyı kolay kolay alamayacağın bir yere kaldır. Gözünün önünden gidince daha kolay oluyor.
Tatlım vücudun gün boyu zaten belli bir miktar kalori yakıyor. Sen aldığını yakarsan vücudunun dengesi şaşar. Normal zamandan daha çok hareket etmeye çalış o yeterli. Çok takılma kalori hesabına. 1200 kcal normal bir gün için. Diyetisyenlerin verdikleri diyette genelde 1200 kalorilik diyettir.
Kızlar dünkü menümü yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık
2 bardak çay
Ara13.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 15.30
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Ara 18.00
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 20.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 tavuk but
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara 22.30
1 şeftali
Ez geç :):) korkma ya :) ama ilaçlatmak çok iyi :) her seferinde öldürüp kendimizi de günaha sokuyoruz..Yok canım yaaa çok büyük değildi. Sarı renkteydi. O senin dediğin hamam böceği dediklerinden. İzmir de kayınvalidemin banyosundan çıkıyordu kocaman kocaman iğrenç şeyler. Hem tiksiniyorum böceklerden hem korkuyorum.
Verilecek kilon az olduğu için kilolar biraz zor gider. Yavaş yavaş yani acele etmeden. Bu arada bol bol spor yapıp sıkılaşmaya çalış ki normalden daha ince görünebilesin. Ama unutma ki verilecek kilolar bittiğinde eski hayatına asla dönemeyeceksin. İpin ucunu bıraktığın anda tekrar kilo alırsın çünkü. O nedenle sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerekli. Yoksa diyet yapmanın bir mantığı yok.Az az yiyorum canım artık :) ama mide hiç boş değil :) biraz alıştım da az yemeğe canım bazen yemek bile istemiyor :)
İnşaallah şimdi rahata kavuştun :)Sorma canım yaaa. Arabayı en çok kullanan bendim zaten. İşe arabayla gidip geliyordum. En çok bana zor oldu.
Bir gün önceden yapsan yemeklerini olmaz mı? Kraker ve meyve akşam olmaz. Ayrıca diyette kraker hiç olmaz. Onun yerine yoğurt ya da süt daha mantıklı. Hatta ayran bile daha doyurucu olur.canım menün çok güzelmiş.hemde doyurucu.ben akşam kendime yemek hazırlamaya zaman bulamıyorum calıstığım için meyve ya da salata,kraker geçiştiriyorum çok acıkıyorum..menülerin harika ama örnek alıcam seni :)
Hımm... 60 olunca şöyle yapayım dedim mesala pasta çukulata.. Canım çekti bunları gündüz yiyeyim gece misafirliğinde falan değil.. Ve haftada 2çukalata olmasın mesala.. Ya ben zaten çok hamur işi yapan insan değilim eşim de bende makarna sevmeyiz ayda bir Poğaça ayda böğreni yaparım :) ekmekte yemem ben şeker de kullanmıyoru. :):) yani bunları bırakıp herkes kilo veriyor :) ben zaten yemiyordum :) ben sadece gece saat kaç olursa olsun eşim yemek yiyorsa bende yiyordum:) evlendiğim zamandan 3kilo daha zayıfım şuam :) Üniversite de kızartmalardan makarnadan aldım kilo :) neyse :) bakalım nasıl vereceksem bu kiloları :)Verilecek kilon az olduğu için kilolar biraz zor gider. Yavaş yavaş yani acele etmeden. Bu arada bol bol spor yapıp sıkılaşmaya çalış ki normalden daha ince görünebilesin. Ama unutma ki verilecek kilolar bittiğinde eski hayatına asla dönemeyeceksin. İpin ucunu bıraktığın anda tekrar kilo alırsın çünkü. O nedenle sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerekli. Yoksa diyet yapmanın bir mantığı yok.
kraker çok kalori liiiiii 175 yaa ben dün yedim tuzlu çubuk hakem kalorisi 20 falandır dedim...içinde doymuş yağ olduğundan. 175 miş.... Bıraktım hemen hepsini eşime yedireceğim :):)Bir gün önceden yapsan yemeklerini olmaz mı? Kraker ve meyve akşam olmaz. Ayrıca diyette kraker hiç olmaz. Onun yerine yoğurt ya da süt daha mantıklı. Hatta ayran bile daha doyurucu olur.
Bir gün önceden yapsan yemeklerini olmaz mı? Kraker ve meyve akşam olmaz. Ayrıca diyette kraker hiç olmaz. Onun yerine yoğurt ya da süt daha mantıklı. Hatta ayran bile daha doyurucu olur.
Ozlem ben dimiGenelde herkesin menüler çok güzel olmuş. Özlem cim özellikle senin menüler hoşuma gitti. Zeynep sende mükemmel gidiyorsun canım. İnşallah bu hafta yine çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte.
kolay gelsin Ebru'cum..Kızlar bu günlerde iş yeri çok yoğun. Arkadaşların bir kısmı izinde. Onların işleri de bize kaldı. Doğal olarak başımı kaşıyacak vaktim olmuyor. Az bir fırsat buldum hemen geldim. Yaklaşık 3-4 ay önce arabamızı satmıştık. Yenisini arıyorduk ama bulamamıştık. Bu gün akşam bir tanesine bakmaya gideceğiz. İnşallah iyi çıkarda alırız. Yoksa çok zor oluyor benim için küçük bebekle işe gidip gelmek.
Aynen coook igrenler..:)Yok canım yaaa çok büyük değildi. Sarı renkteydi. O senin dediğin hamam böceği dediklerinden. İzmir de kayınvalidemin banyosundan çıkıyordu kocaman kocaman iğrenç şeyler. Hem tiksiniyorum böceklerden hem korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?