- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Canım bende şu anda evdeyim tatildeyim ama iki çocukla inan bana da zor geliyor hazırlaması ama bir sefer hazırlıyorum artık 2-3 gün yiğiyorum yoksa her gün hazırlamam mümkün değil
Sende önceden hazırla bırak dolaba
Negüzel :):)Kizlar az once cola,buskivi ve keki reddettim sadece sade soda ictim.
Bunun takıntıyla hiç alakası yok kuzum. Sen en doğrusunu yapmışsın. Bende aynı yolu izlemeye çalışıyorum ama etrafta o kadar çok hazır gıda var ki birinden kaçsan birine yakalanıyorsun. Ama inşallah bende bebişimi hepsinden uzak büyütmeye çalışacağım.Ebru'cum ben cok takintiliyim ya.
Kizim 3 yasina girecek.daha yeni yeni cubukla tanisti.
Cikolata,seker,cips bilmez.
Herseyi evde yapardim.
Disari ciktigimiz zaman cantami gorsen.
Meyvesi,rendesi,yogurdu,yemegi aklina ne gelirse.
Neyse simdi buyudude hamalligi azaldi.
Bana kalsa paketlenmis hic bir sey vermiyecem.simdi buskivi gordugu zaman evde yapilmis pasta zannediyordu.
Ya bazen kendimi anormal hissediyorum.
Bizimkisi zaten tamamen psikolojik açlık. O an yenersek eğer nefsimizi gerisi kolay. Tebrik ediyorum seni.Kizlar saat 9:30 kahvalti ettim.
Saat 2 aciktim azda olsa biseyler yiyim,aksam esimlede yerim dedim.
Yedim ama o an su tabagi agzina kadar doldursaydim falan diye dusunceler geciyordu icimden.ve o an doymadim.
Ama baska yemiyecem dedim.
Aradan bir sure gecti meger fazlasiyla doymusum.su an bile aclik yok.:)
Süpersin Zeynep. Gerçekten bu kez çok iyi gidiyorsun. Seni gördükçe ben de hevesleniyorum. Bu hafta sayende birinci olduk. İnşallah cumaya yine ilk üçe gireriz hep birlikte.Ebru sen eksik fazla ne varsa söyle kuzum bu sefer çok kararlıyım kaçamak yapmıyorum gezmelerimi bile öğünlere göre ayarlıyorum yada yanımda götürüyorum yiyeceklerimi
Amin canım inşallah. Araba temiz çıktı. Fiyatta da anlaştık. Allah izin verirse eğer yarın satışını alacağız .Arabasız çocuklarla biryerden biryere gitmek eziyet oluyor.
Umarım iyi çıkar canım tez zamanda hayırlısıyla alırsınız
Canım senin kilonda bir insan için yediklerin çok az. Bu şekilde kilo veremezsin. Menülerinin doyurucu olması lazım. Diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun?Bugünkü menüm,
Sabah 9,00 kepekli galeta 4 tane,bir dilim peynir,4 yeşil zeytin,biraz maydanoz
Öğlen 13,00 tavuklu salata,2 dilim karpuz
Ara light bisküvi 3 adet ve sade kahve
Akşam bir kase cacık,iki galeta
Su 2 lt
Keşke yemeseydin ama olan olmuş telafisini yaparsın artık. Biliyorsun bu hafta listeye girme şansın var. Ona göre ayarla kendiniNegüzel :):)
Benim de eşim özel zamanım diye 10 ki gofret almış banaben de bi tanesini yedim ya
Gofret haricinde çok güzel bir menü. Protein miktarı az olduğu için acıkmış olabilirsin. Keşke kahvaltını daha doyurucu yapsaydın. Su harika. Bu şekilde devamMenüm :)
Sabah 9.00 ılık limonlu su
10.00 yarım domates 3ceviz 4zetyin çeyrek dilim karpuz bir kare peynir...
13.00 yoğurt içine nesfit elma
16.00 bulgur pilavı ve ayran salatalık
19.30 tarhana bir kase bulgur pilavı..
3lt su
1yeşil çay
1gofret
Sporumu a yaptım bugün
Kahvaltım çok doyurucu değildi o yüzden çok çabuk acıktım...
Iyi değildi bugün
Bunun takıntıyla hiç alakası yok kuzum. Sen en doğrusunu yapmışsın. Bende aynı yolu izlemeye çalışıyorum ama etrafta o kadar çok hazır gıda var ki birinden kaçsan birine yakalanıyorsun. Ama inşallah bende bebişimi hepsinden uzak büyütmeye çalışacağım.
Bizimkisi zaten tamamen psikolojik açlık. O an yenersek eğer nefsimizi gerisi kolay. Tebrik ediyorum seni.
Süpersin Zeynep. Gerçekten bu kez çok iyi gidiyorsun. Seni gördükçe ben de hevesleniyorum. Bu hafta sayende birinci olduk. İnşallah cumaya yine ilk üçe gireriz hep birlikte.
Amin canım inşallah. Araba temiz çıktı. Fiyatta da anlaştık. Allah izin verirse eğer yarın satışını alacağız .
Canım senin kilonda bir insan için yediklerin çok az. Bu şekilde kilo veremezsin. Menülerinin doyurucu olması lazım. Diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun?
Açıkcası kararsızım hiç gidesim yok..psikolojik sanırım
Bence git mutlaka. Diyetisyen ne yemen gerektiğini söyler. Bizde sana buradan destek oluruz. İkisi bir arada olunca süper oluyor çünkü. Dedim yaaa yediklerin hem az hem sağlıksız. Senin daha düzenli beslenmen lazım. Çünkü bu şekilde kilo vermen çok zor.
Canım menü de spor da harikaBugunku menum
09:30
Avuc ici kadar tb ekmegi
2 kk kadar dil peyniri
2 cay kasigi cilek
1 fincan cay
14:00
3 yk patlican
3 yk bulgur
1 kk kadar firinlanmis tavuk,yarim biber,1 kucuk dilim patates
20:00
3 yk bulgur
Biraz tavuk ve ayran
3 L su
1 sade turk kahvesi
2 sade soda birazdan 1 tane daha icerim
Spor 10:30
30dk k.bandinda yuruyus
10dk k.bisikleti
3dk bacak
:)
Canım bu menü çok az bence ebru daha sağlıklı yorum yaparBugünkü menüm,
Su 2 lt
Kendin de söylemişsim çok güzel değil ama çok da kötü değilMenüm :)
3lt su
1yeşil çay
1gofret
Sporumu a yaptım bugün
Iyi değildi bugün
Ebrucum güle güle kullanın canım rabbim kaza bela vermesinBunun takıntıyla hiç alakası yok kuzum. Sen en doğrusunu yapmışsın. Bende aynı yolu izlemeye çalışıyorum ama etrafta o kadar çok hazır gıda var ki birinden kaçsan birine yakalanıyorsun. Ama inşallah bende bebişimi hepsinden uzak büyütmeye çalışacağım.
Bizimkisi zaten tamamen psikolojik açlık. O an yenersek eğer nefsimizi gerisi kolay. Tebrik ediyorum seni.
Süpersin Zeynep. Gerçekten bu kez çok iyi gidiyorsun. Seni gördükçe ben de hevesleniyorum. Bu hafta sayende birinci olduk. İnşallah cumaya yine ilk üçe gireriz hep birlikte.
Amin canım inşallah. Araba temiz çıktı. Fiyatta da anlaştık. Allah izin verirse eğer yarın satışını alacağız .
Canım senin kilonda bir insan için yediklerin çok az. Bu şekilde kilo veremezsin. Menülerinin doyurucu olması lazım. Diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun?
Bende inan yoğunluktan unutuyorum ama fotoğrafını çekiyorum bende suyu unutuyorum ne kadar içtiğimi sebebi sadece dolaptan soğuk geliyor dışarıdan da sıcak oluyor ılıtıp içeyim diyorum bu sefer kaç bardak olduğunu unutuyorumKızlar bende menü yazmak istiyorum ama yediklerimi unutuyorum. Yarından itibaren inşallah not alacağım her yediğimi. Belki bu şekilde daha dikkatli olurum.
Cnm afiyet olsun bu sekilde kilo versen bile en.kisa surese geri alma ihtimalin cok yuksek.Bugünkü menüm,
Su 2 lt
Evet cnm kahvaltida 1-2 dilim tb ekmegi yumurta olsaydi tok hissedebilirdin kendini.Menüm :)
3lt su
1yeşil çay
1gofret
Sporumu a yaptım bugün
Iyi değildi bugün
Bu günkü menumu yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salataliķ
3 zeytin
Ara 12.00
2 hurma
Ögle 14.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk budu
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata
1 dilim yoģurt
ara 16.30
1 ince dilim ekmek
ara 17.30
şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 yk kabak yemeği
1 haşlanmış but
3 kaşık yoģurt
1 dilkm dkmek
1 kase yeşil salata
2 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım maslesef
Ama o gofret ne kadar tatlıyı :):) özel gününde ilaç gibi geldi :):) inşaallah bugün kahvaltımı krallar gibi edeceğim :) açılmayacağım :):)Cnm afiyet olsun bu sekilde kilo versen bile en.kisa surese geri alma ihtimalin cok yuksek.
Yada birden bire dayanamayip cok yiyebilirsin.kendini.cok kistigin icin birden bire patlak verebilir.
Evet cnm kahvaltida 1-2 dilim tb ekmegi yumurta olsaydi tok hissedebilirdin kendini.
Gofret..
bugun telefi edersin cnm.:)
Menun guzel cnm.afiyet olsn.
GüZelmiş canım :) bende kahvaltıda 1dilim kızarmış ekmek yiyeceğim artık :)Bu günkü menumu yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salataliķ
3 zeytin
Ara 12.00
2 hurma
Ögle 14.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk budu
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata
1 dilim yoģurt
ara 16.30
1 ince dilim ekmek
ara 17.30
şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 yk kabak yemeği
1 haşlanmış but
3 kaşık yoģurt
1 dilkm dkmek
1 kase yeşil salata
2 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım maslesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?