Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
09:30
Avuc ici kadar tb ekmegi
2 kk kadar dil peyniri
2 cay kasigi cilek
1 fincan cay

14:00
3 yk patlican
3 yk bulgur
1 kk kadar firinlanmis tavuk,yarim biber,1 kucuk dilim patates

20:00
3 yk bulgur
Biraz tavuk ve ayran

3 L su
1 sade turk kahvesi
2 sade soda birazdan 1 tane daha icerim

Spor 10:30
30dk k.bandinda yuruyus
10dk k.bisikleti
3dk bacak
:)

Bugünkü menüm,

Sabah 9,00 kepekli galeta 4 tane,bir dilim peynir,4 yeşil zeytin,biraz maydanoz

Öğlen 13,00 tavuklu salata,2 dilim karpuz

Ara light bisküvi 3 adet ve sade kahve

Akşam bir kase cacık,iki galeta

Su 2 lt

Menüm :)
Sabah 9.00 ılık limonlu su
10.00 yarım domates 3ceviz 4zetyin çeyrek dilim karpuz bir kare peynir...

13.00 yoğurt içine nesfit elma
16.00 bulgur pilavı ve ayran salatalık
19.30 tarhana bir kase bulgur pilavı..

3lt su
1yeşil çay
1gofret
Sporumu a yaptım bugün
Kahvaltım çok doyurucu değildi o yüzden çok çabuk acıktım...
Iyi değildi bugün

Bunun takıntıyla hiç alakası yok kuzum. Sen en doğrusunu yapmışsın. Bende aynı yolu izlemeye çalışıyorum ama etrafta o kadar çok hazır gıda var ki birinden kaçsan birine yakalanıyorsun. Ama inşallah bende bebişimi hepsinden uzak büyütmeye çalışacağım.

Bizimkisi zaten tamamen psikolojik açlık. O an yenersek eğer nefsimizi gerisi kolay. Tebrik ediyorum seni.

Ebru sen eksik fazla ne varsa söyle kuzum bu sefer çok kararlıyım kaçamak yapmıyorum gezmelerimi bile öğünlere göre ayarlıyorum yada yanımda götürüyorum yiyeceklerimi
Süpersin Zeynep. Gerçekten bu kez çok iyi gidiyorsun. Seni gördükçe ben de hevesleniyorum. Bu hafta sayende birinci olduk. İnşallah cumaya yine ilk üçe gireriz hep birlikte.

Arabasız çocuklarla biryerden biryere gitmek eziyet oluyor.
Umarım iyi çıkar canım tez zamanda hayırlısıyla alırsınız
Amin canım inşallah. Araba temiz çıktı. Fiyatta da anlaştık. Allah izin verirse eğer yarın satışını alacağız .

Bugünkü menüm,

Su 2 lt
Canım senin kilonda bir insan için yediklerin çok az. Bu şekilde kilo veremezsin. Menülerinin doyurucu olması lazım. Diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun?

Negüzel :):)

Benim de eşim özel zamanım diye 10 ki gofret almış bana ben de bi tanesini yedim ya
Keşke yemeseydin ama olan olmuş telafisini yaparsın artık. Biliyorsun bu hafta listeye girme şansın var. Ona göre ayarla kendini

Gofret haricinde çok güzel bir menü. Protein miktarı az olduğu için acıkmış olabilirsin. Keşke kahvaltını daha doyurucu yapsaydın. Su harika. Bu şekilde devam

Kızlar bende menü yazmak istiyorum ama yediklerimi unutuyorum. Yarından itibaren inşallah not alacağım her yediğimi. Belki bu şekilde daha dikkatli olurum.

Açıkcası kararsızım hiç gidesim yok..psikolojik sanırım

Açıkcası kararsızım hiç gidesim yok..psikolojik sanırım

Bence git mutlaka. Diyetisyen ne yemen gerektiğini söyler. Bizde sana buradan destek oluruz. İkisi bir arada olunca süper oluyor çünkü. Dedim yaaa yediklerin hem az hem sağlıksız. Senin daha düzenli beslenmen lazım. Çünkü bu şekilde kilo vermen çok zor.

Sağol canım en kısa zamanda randevu alıp gideceğim öyleyse..sizlerinde desteğiyle inşallah kiloları vereceğim

Canım menü de spor da harika

Bugünkü menüm,

Su 2 lt
Canım bu menü çok az bence ebru daha sağlıklı yorum yapar

Kendin de söylemişsim çok güzel değil ama çok da kötü değil

Ebrucum güle güle kullanın canım rabbim kaza bela vermesin

Kızlar bende menü yazmak istiyorum ama yediklerimi unutuyorum. Yarından itibaren inşallah not alacağım her yediğimi. Belki bu şekilde daha dikkatli olurum.
Bende inan yoğunluktan unutuyorum ama fotoğrafını çekiyorum bende suyu unutuyorum ne kadar içtiğimi sebebi sadece dolaptan soğuk geliyor dışarıdan da sıcak oluyor ılıtıp içeyim diyorum bu sefer kaç bardak olduğunu unutuyorum

Bu günkü menumu yazayım
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salataliķ
3 zeytin

Ara 12.00
2 hurma

Ögle 14.00
4 yemek kaşığı kabak yemeği
1 haşlanmış tavuk budu
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata
1 dilim yoģurt

ara 16.30
1 ince dilim ekmek

ara 17.30
şekersiz türk kahvesi

Akşam 19.30
4 yk kabak yemeği
1 haşlanmış but
3 kaşık yoģurt
1 dilkm dkmek
1 kase yeşil salata

2 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım maslesef

Bugünkü menüm,

Su 2 lt
Cnm afiyet olsun bu sekilde kilo versen bile en.kisa surese geri alma ihtimalin cok yuksek.
Yada birden bire dayanamayip cok yiyebilirsin.kendini.cok kistigin icin birden bire patlak verebilir.
Evet cnm kahvaltida 1-2 dilim tb ekmegi yumurta olsaydi tok hissedebilirdin kendini.
Gofret..
bugun telefi edersin cnm.:)

Menun guzel cnm.afiyet olsn.

Ama o gofret ne kadar tatlıyı :):) özel gününde ilaç gibi geldi :):) inşaallah bugün kahvaltımı krallar gibi edeceğim :) açılmayacağım :):)

Sporumu yaptım evimi sildim :) çok uykum var :):) misafir gelecek bugün öğlene :)

GüZelmiş canım :) bende kahvaltıda 1dilim kızarmış ekmek yiyeceğim artık :)
Sizin gibi 4yk yemek yiyeyim bari bundan sonra ben kepçeye koyuyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…