- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Evet... Çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta az da olsa sperm varmış tüp bebek olur :) yani çok sorun etmeye gerek yok ama inşaallah doktor her şeyi söylemiştir bana.. İnşaallah daha kötü bir şey yoktur
Herkese merhaba. Ben Fatma. 34 yaşındayım, 9 yaşında bir kız annesiyim.
Mühendisim, home Office çalışıyorum. Bursada yaşıyorum.
Iki yıl önce iş stresi nedeniyle kullandığım antidepresanlar sayesinde kısa sürede 10 kg aldım. Bugüne kadar kilom beni rahatsız etmemişti. Ancak son günlerde çektirdiğim bir fotoğraf almış olduğum bu kiloların beni ne kadar yaşlandırdığını ve itici hale getirdiğini apaçık önüme serdi. O an bu fazlalıklardan kurtulmaya karar verdim. (Tabi eşim ve ailem bugüne kadar beni sürekli eleştiriyordu son dönemdeki iştahım yüzünden ama ben ymursamıyordum)
Şuan 81 kgım. (Sabah aç karnına)
Boyum 1.68
Hedefim 9 Aralık'a kadar(yaklaşık 15 hafta) 14 kg vererek 67 kg a inmek.
Güzel paylaşımlar yapacağımızı ümit ederek umutla ve sevgiyle herkesi selamlıyorum.
Bu arada grup kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
inşaEvet... Çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta az da olsa sperm varmış tüp bebek olur :) yani çok sorun etmeye gerek yok ama inşaallah doktor her şeyi söylemiştir bana.. İnşaallah daha kötü bir şey yoktur[/QUOT
Evet... Çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta az da olsa sperm varmış tüp bebek olur :) yani çok sorun etmeye gerek yok ama inşaallah doktor her şeyi söylemiştir bana.. İnşaallah daha kötü bir şey yoktur
lnşallah Özlemcim. Bugün diyetisyenden randevu aldım. 12 Eylül'e verdiler en yakın. O güne kadar idare edicez artık.Merhaba cnm aramiza hosgeldin.
67 demissin,bu rakami duyunca efkarlaniyorum... Gecen yil 67,5 kg ile takimdan ayrildim ve 3-4 ayda 16 kilo aldim.
83 küsür kilo oldum.
tekrar buralardayim suan 76,5 kiloyum.
Oyle boyle 7 kg civari gitmis.:)
Insallah hep birlikte kalici olarak kurtulacagiz.:):)
Herkese merhaba. Ben Fatma. 34 yaşındayım, 9 yaşında bir kız annesiyim.
Mühendisim, home Office çalışıyorum. Bursada yaşıyorum.
Iki yıl önce iş stresi nedeniyle kullandığım antidepresanlar sayesinde kısa sürede 10 kg aldım. Bugüne kadar kilom beni rahatsız etmemişti. Ancak son günlerde çektirdiğim bir fotoğraf almış olduğum bu kiloların beni ne kadar yaşlandırdığını ve itici hale getirdiğini apaçık önüme serdi. O an bu fazlalıklardan kurtulmaya karar verdim. (Tabi eşim ve ailem bugüne kadar beni sürekli eleştiriyordu son dönemdeki iştahım yüzünden ama ben ymursamıyordum)
Şuan 81 kgım. (Sabah aç karnına)
Boyum 1.68
Hedefim 9 Aralık'a kadar(yaklaşık 15 hafta) 14 kg vererek 67 kg a inmek.
Güzel paylaşımlar yapacağımızı ümit ederek umutla ve sevgiyle herkesi selamlıyorum.
Bu arada grup kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Teşekkürler DilaracımHoşgeldin canım
Tamam Dilaracım daha az kilo verene Ceza Verelim ama cezayı düşünelim bakalımDilara ismim zeynepcim..yapalim bencede..yaa bugun berbatti benim menu.haftaici ofiste yemek yapan ablamiz hic beceremiyo yemek olayini..hele diyet yemegi diyince berbat:))bugün resmen aç kaldım simdi bişeyler yedim
Özlemcim menün gayet güzel afiyet olsunBugunku menum
11 gibi
3 kucuk bulgurlu lahana sarmasi
1 ucgen peynir
4 zeytin
Domatesli yumurta
2 dilim ekmek
16:30
3 yk taze fasulye
6 yk yogurt
Bir kac lokma ekmek
20:00
Bir kac lokma durum kebap kiyma
(bizimkiler yaptirdi yine kendime soyletmedim.
Kardesim cok az kesti onu yedim birtek)
3 kucuk kozlenmis sus biberi
600 ml ayran
3 L su
2 turk kahvesi
Spor
Az once 30 dk oyun konsolunda dans ve tenis:)
Tuba öğlen biraz fazla olmuş benceBugunku menum
9:30
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
1 avuc ceviz
Ara
1 incir
1 lokma dondurma (kendim yapmıstım tadına baktım olmusmu diye)
Oğlen 13:00
1 kepce corba
1 kepce nohut yemegi
1 kepce pilav (az koymasını soyledim servis eden hanıma, duymadı koydu, sonra da dökemedim..)
1 kase yogurt
17:50
1 muz
Aksam 18:45
1 kase yogurt corbası
2 lokma ekmek
19:45
Cnm benim hos geldin.ebru pek ugrayamiyor bu ara gecmisi okuyamamistir cnm.Günaydınlar..ebrucum özlemcim neden ufakta olsa almadınız selamımı eskilerden bi sizi gördüm ama öyle yokmuşum gibi bi cevap bile yazmadınız..kırıldım uzun zaman olmayınca insan bi cevap bekliyo...böyle oldugu için motive şurda dursun yazmak gelmiyo insanın içinden..kolay gelsin hepinize..
Evet canım :) konuştuk :) konuşarak düzeliyor herşey :)cok sukur iyiyim cnm.
Cozulur insallah sen kendini uzmemeye calis.:)
İnşaallah canım Rabbim aratmasın yeter ki :)Merak etme canım birşey yoktur içini ferah tut..inşallah allah kısa zamanda verir bebeğini..
Hangi bölüm canı. :)Selam hanımlar
Bugun sınavım vardı okuldaydım, yaz okulunu da bitiriyoruz bakalım hayırlısıyla..
Yağmurcum yuksek lisans değilim henuz, benim iş biraz ters oldu , önce cocukları hallettim, sonra lisansı tamamlıyorum:) 4. Sıınıftayım, ileride yuksek lisans da olur insallah.. Kucuk kızım da okula baslasın bi...
Kızlar bugun kaçamaksız (meshur tuba kaçamakları olmadan) ikinci gunum.. Cok iyi gidiyorum.. Bi bakayım menulerimin fotografını cekip koyayım, yanımda tasıyorum kagıdımı kalemimi, yediğim an yazıyorum..
Tıpatıp aynınız :) boy kilo hedef :):)Gunaydın millet
Fatmacım hosgeldin
Ben tuba 27 yasındayım
2 kızım var
169 boyum, yaklasık 70 kilom
Bir kaç ay önce 63 lere kadar düşmüştüm , aınav dönemlerimde cok duzensizlikten bu kadar aldım geri..
Hedefim 61 simdilik..
Tatlım hafta sonu herkes düzenli giremiyor.. Bazen konuşulan şeyler yarın kalabiliyor.. Bunlara kırılıp üzülme :) hoşgeldiin sen de :) benim adım yağmur :) senin eda mı hafız mısın :)Günaydınlar..ebrucum özlemcim neden ufakta olsa almadınız selamımı eskilerden bi sizi gördüm ama öyle yokmuşum gibi bi cevap bile yazmadınız..kırıldım uzun zaman olmayınca insan bi cevap bekliyo...böyle oldugu için motive şurda dursun yazmak gelmiyo insanın içinden..kolay gelsin hepinize..
Günaydın :):)Gunaydin kizlar..:)
Merhaba sizede evetadım eda hafızım.. Hafız yetiştiriyorum..Evet canım :) konuştuk :) konuşarak düzeliyor herşey :)
İnşaallah canım Rabbim aratmasın yeter ki :)
Eşim bi kere daha gideceğim dedi :) hapını almamış :) gitsin bakalım özele içi rahat etsin :) kusurlar düzeltilir de kısır olmasın yeterki :)
Hangi bölüm canı. :)
Çok hoşuma gidiyor böyle hanımlar okulunu bırakmadan hem kariyer hem çocuk yapanlar :) gıpta ediyorum size çok güzel :)
Tıpatıp aynınız :) boy kilo hedef :):)
Tatlım hafta sonu herkes düzenli giremiyor.. Bazen konuşulan şeyler yarın kalabiliyor.. Bunlara kırılıp üzülme :) hoşgeldiin sen de :) benim adım yağmur :) senin eda mı hafız mısın :)
Kızlar farem öldü :) evet bi koku var mutfakta diyorum eşime lavabonun borusu falandır dedi.. Neyse actım lavaboyu temizleyeceğim her yeri kaldırdım :) yedek su şişelerinin altındaydı kokunun kaynağıııı ... Çıktım mutfaktan eşimi çağırdım alsın fareyi temizliğime devam edeyin :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?