Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Özlemcim rakibecim ben onun üzerine başka mesajlarda yazdım ki...yani normal devam eden biri olsaydım alınmazdım o kadar zamanın üzerine ısınma turları yapayım diyorum ses seda yok buda insanın hevesini kırıyo...

Yok cnm hadi topla kendini..
Buralarda biraz sakin bazen gun boyu kendi kendimize konusuyoruz.ama yinede menulerimi paylasmayi ihmal etmiyorum.:)
Istersen sende bugunden itibaren basla.
telefondan giriyorum bende bir sorun olmustur,gormemisimdir cnm.

Aslında gecen hafta niyetlenmiştim ama mesajlarıma reaksiyon alamayınca hevesim kaçmıştı..çünkü zor ikna ediyorum kendimi iki aydır alıştım gelişi güzel beslenmeye..gönül izinde mi..? Yani çok olmayan var takımdan mı ayrıldılar izindeler mi..?
Buarada kusura bakma fazla atarlandım sanırım ama regl dönemi alınganlık had safhada :)

Eda merhaba, ben gruba yeni katıldım. Sen şuan kaç kgsın. Hedefin ne? Bu arada ismim Fatma.

Kızlar pek uğrayamadım küçük kızım çok huysuz sürekli yürüyecek veya oyun oynayacak ama birisi yanında onunla oynayacak.o birisi de ben olduğum için gelemedim

Dünkü menümu yazayım 25.08.2014
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık

Ara 12.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğle 14.00
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
1 kase salata
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 19.30
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara 22.00
2 lokma mısır kaynamış

40 dakika yürüyüş ve 2.5 litre su

Gayet iyi

Yağmurcum döndün mü sen tatilde değilmiydin
Bu arada bebek konusunda hakkınızda hayırlısı vardır her şey de bir hayır ben 1. Ci kızıma ilk ayda hamile kaldım ikinci kızıma 18 ayda hamile kaldım ikimizde hiçbir sorun yokken rabbimin taktiri
Ama artık tüp bebek teknolojisi de çok gelişti benim çevremde çok yaptıran var ve hepsi de ilk denemede tuttu

Edacım ben herhalde seninle aynı anda yarışmadım
Ben zeynep 34 yaşındayım öğretmenim
93.2 ile start verdim hedefe çok uzağım ama bu sefer bu işi burada bitiriceğim artık yoksa kendimi fiziki anlamda hiç beğenmiyorum ve çıtır anne olmak istiyorum

Edacım dikkatten kaçmıştır canım sen yaz niye cevap verilmesin

Eda merhaba, ben gruba yeni katıldım. Sen şuan kaç kgsın. Hedefin ne? Bu arada ismim Fatma.
Fatmacım hoşgeldin
Ben zeynep 34 yaşındayım
Hedefim bir yıl içinde en az 25 kilo vermek 30 kiloya ulaşırsam da benden mutlusu olmaz
İki kızım var öğretmenim

Slm kızlar nasılsınız? İşler çok yoğun, evdeki durum da öyle. Çok vakit ayıramıyorum sizlere ama inşallah en kısa zamanda toparyalaycağım yine. Geçmiş mesajların hepsini okudum alıntılarını yaptım akşama büyük ihtimal bütün yorumlarımı yaparım.

Eda' cım canım kusura bakma. Dediğin mesajı hatırlamıyorum. Çok yoğun olduğum için bazen geçmişi okuyamıyorum. Büyük ihtimal o zamana denk geldi. Yoksa biliyorsun ki bizim takımda asla öyle bir durum olmaz. Mesajını alıntıladım detaylı şekilde yazarım yine ama şimdilik açıklama gereği duydum.

Şimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz inşallah.

Merhaba canım hoşgeldin o zaman :) ben 93 te bu gidişata bi dur dedim 85 civarı bu takıma geldim 77 bucukla iki ay önce düğünüm oldu yeni döbebildim bir kilo aldım.. Kasıma kadar 70 olmak hedefim şimdilik inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…