- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Yok cnm hadi topla kendini..Özlemcim rakibecim ben onun üzerine başka mesajlarda yazdım ki...yani normal devam eden biri olsaydım alınmazdım o kadar zamanın üzerine ısınma turları yapayım diyorum ses seda yok buda insanın hevesini kırıyo...
Aslında gecen hafta niyetlenmiştim ama mesajlarıma reaksiyon alamayınca hevesim kaçmıştı..çünkü zor ikna ediyorum kendimi iki aydır alıştım gelişi güzel beslenmeye..gönül izinde mi..? Yani çok olmayan var takımdan mı ayrıldılar izindeler mi..?
Buarada kusura bakma fazla atarlandım sanırım ama regl dönemi alınganlık had safhada :)[/QUOT
Aslında gecen hafta niyetlenmiştim ama mesajlarıma reaksiyon alamayınca hevesim kaçmıştı..çünkü zor ikna ediyorum kendimi iki aydır alıştım gelişi güzel beslenmeye..gönül izinde mi..? Yani çok olmayan var takımdan mı ayrıldılar izindeler mi..?
Buarada kusura bakma fazla atarlandım sanırım ama regl dönemi alınganlık had safhada :)Aslında gecen hafta niyetlenmiştim ama mesajlarıma reaksiyon alamayınca hevesim kaçmıştı..çünkü zor ikna ediyorum kendimi iki aydır alıştım gelişi güzel beslenmeye..gönül izinde mi..? Yani çok olmayan var takımdan mı ayrıldılar izindeler mi..?
Buarada kusura bakma fazla atarlandım sanırım ama regl dönemi alınganlık had safhada :)
Eda merhaba, ben gruba yeni katıldım. Sen şuan kaç kgsın. Hedefin ne? Bu arada ismim Fatma.
Gayet iyiDünkü menümu yazayım 25.08.2014
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık
Ara 12.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
1 kase salata
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 22.00
2 lokma mısır kaynamış
40 dakika yürüyüş ve 2.5 litre su
Yağmurcum döndün mü sen tatilde değilmiydinEvet canım :) konuştuk :) konuşarak düzeliyor herşey :)
İnşaallah canım Rabbim aratmasın yeter ki :)
Eşim bi kere daha gideceğim dedi :) hapını almamış :) gitsin bakalım özele içi rahat etsin :) kusurlar düzeltilir de kısır olmasın yeterki :)
Hangi bölüm canı. :)
Çok hoşuma gidiyor böyle hanımlar okulunu bırakmadan hem kariyer hem çocuk yapanlar :) gıpta ediyorum size çok güzel :)
Tıpatıp aynınız :) boy kilo hedef :):)
Tatlım hafta sonu herkes düzenli giremiyor.. Bazen konuşulan şeyler yarın kalabiliyor.. Bunlara kırılıp üzülme :) hoşgeldiin sen de :) benim adım yağmur :) senin eda mı hafız mısın :)
Kızlar farem öldü :) evet bi koku var mutfakta diyorum eşime lavabonun borusu falandır dedi.. Neyse actım lavaboyu temizleyeceğim her yeri kaldırdım :) yedek su şişelerinin altındaydı kokunun kaynağıııı ... Çıktım mutfaktan eşimi çağırdım alsın fareyi temizliğime devam edeyin :):)
Edacım ben herhalde seninle aynı anda yarışmadımÖzlemcim rakibecim ben onun üzerine başka mesajlarda yazdım ki...yani normal devam eden biri olsaydım alınmazdım o kadar zamanın üzerine ısınma turları yapayım diyorum ses seda yok buda insanın hevesini kırıyo...
Teşekür ederim canımGayet iyi
Günaydın dilaragünaydın canımm
Edacım dikkatten kaçmıştır canım sen yaz niye cevap verilmesinMerhaba sizede evetadım eda hafızım.. Hafız yetiştiriyorum..
Biliyorum bazen girilmiyo denk gelmiyo falan ama haftasonundan öncede geldim isim vererekde soru sordum bi Allahın kulu bişey demedi taa gecen hafta yazdıgım mesaj var..üzüldüm açıkçası takıma karşı hevesim kırıldı...
Fatmacım hoşgeldinEda merhaba, ben gruba yeni katıldım. Sen şuan kaç kgsın. Hedefin ne? Bu arada ismim Fatma.
Günaydın dilara
günaydın zeynepcim geç oldu ama :) nasılsınız bugün kızlar?bende pek bi motivasyon düşüklüğü var nedense..
Merhaba canım hoşgeldin o zaman :) ben 93 te bu gidişata bi dur dedim 85 civarı bu takıma geldim 77 bucukla iki ay önce düğünüm oldu yeni döbebildim bir kilo aldım.. Kasıma kadar 70 olmak hedefim şimdilik inş..Eda merhaba, ben gruba yeni katıldım. Sen şuan kaç kgsın. Hedefin ne? Bu arada ismim Fatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?