- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
ben haziranın 10 nunda falan izne ayrıldım canım düğünüm vardı muhtemelen benden sonra gelmişsindir :) bende 28 yaşındayım iki aylık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum devlet memuruyum..Edacım ben herhalde seninle aynı anda yarışmadım
Ben zeynep 34 yaşındayım öğretmenim
93.2 ile start verdim hedefe çok uzağım ama bu sefer bu işi burada bitiriceğim artık yoksa kendimi fiziki anlamda hiç beğenmiyorum ve çıtır anne olmak istiyorum
Estağfurullah kusur falan ebrucum..ben fazla alınganlık yaptım sanırım..pek huyum degildir ama muayyen dönemdeyim..Slm kızlar nasılsınız? İşler çok yoğun, evdeki durum da öyle. Çok vakit ayıramıyorum sizlere ama inşallah en kısa zamanda toparyalaycağım yine. Geçmiş mesajların hepsini okudum alıntılarını yaptım akşama büyük ihtimal bütün yorumlarımı yaparım.
Eda' cım canım kusura bakma. Dediğin mesajı hatırlamıyorum. Çok yoğun olduğum için bazen geçmişi okuyamıyorum. Büyük ihtimal o zamana denk geldi. Yoksa biliyorsun ki bizim takımda asla öyle bir durum olmaz. Mesajını alıntıladım detaylı şekilde yazarım yine ama şimdilik açıklama gereği duydum.
Şimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz inşallah.
Ne gibi mesela? Diyet işinde motivasyon çok önemli.
Slm kızlar nasılsınız? İşler çok yoğun, evdeki durum da öyle. Çok vakit ayıramıyorum sizlere ama inşallah en kısa zamanda toparyalaycağım yine. Geçmiş mesajların hepsini okudum alıntılarını yaptım akşama büyük ihtimal bütün yorumlarımı yaparım.
Eda' cım canım kusura bakma. Dediğin mesajı hatırlamıyorum. Çok yoğun olduğum için bazen geçmişi okuyamıyorum. Büyük ihtimal o zamana denk geldi. Yoksa biliyorsun ki bizim takımda asla öyle bir durum olmaz. Mesajını alıntıladım detaylı şekilde yazarım yine ama şimdilik açıklama gereği duydum.
Şimdilik kaçıyorum akşama görüşürüz inşallah.
Asagi yukari ayniyiz cnm kaldigimiz yerden devam edelim.Merhaba canım hoşgeldin o zaman :) ben 93 te bu gidişata bi dur dedim 85 civarı bu takıma geldim 77 bucukla iki ay önce düğünüm oldu yeni döbebildim bir kilo aldım.. Kasıma kadar 70 olmak hedefim şimdilik inş..
Merhaba canım hoşgeldin o zaman :) ben 93 te bu gidişata bi dur dedim 85 civarı bu takıma geldim 77 bucukla iki ay önce düğünüm oldu yeni döbebildim bir kilo aldım.. Kasıma kadar 70 olmak hedefim şimdilik inş..
Asagi yukari ayniyiz cnm kaldigimiz yerden devam edelim.:)
Zeynep canım senin menülerin çok hoşuma gidiyor ya çalışan olunca bunları yemek benim için çok zor oluyor.Dünkü menümu yazayım 25.08.2014
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık
Ara 12.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 14.00
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
1 kase salata
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 17.00
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 yk tazefasulye
3 yk yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara 22.00
2 lokma mısır kaynamış
40 dakika yürüyüş ve 2.5 litre su
Edelim canım..menülerim hemen düzelmez ama yazıcam yinede..Asagi yukari ayniyiz cnm kaldigimiz yerden devam edelim.:)
Aman dilaracım bırakma kendini sakıngünaydın zeynepcim geç oldu ama :) nasılsınız bugün kızlar?bende pek bi motivasyon düşüklüğü var nedense..
Üç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...Edacım neler yaptın nasıl kg verdin?Biraz bahsetsene..Bende aynı şekildeyim seneye evlenirim diye düşünüyorum şimdiden kilo vermeye başlamam lazım..
Canım ben şu anda evdeyim 1 hafta sonra okula başlıycam benim de biraz bozulur ama yine de bence evden de götürebilirsin bazen veya işyerine nesfitle süt götür baktin sana uygun yemek yok nesfit tüketebilirsinZeynep canım senin menülerin çok hoşuma gidiyor ya çalışan olunca bunları yemek benim için çok zor oluyor.
Tebrikler edaÜç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...
Kısa sayılmassın edacım bence birde zayıf olduğun zaman azıcık da topuk giydinmi fıstık gibi hatun olursunStandart türk kadını işte 1.64
uAman dilaracım bırakma kendini sakın
Gör bak bir beden bile küçülsen ne kadar mutlu olucaksın
Boyun kaçtı dilaracım
Şimdi kaç beden giyiyosun ben 46 48 giyiyorum birde benim kilolarım daha çok basende
Üç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?