Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben haziranın 10 nunda falan izne ayrıldım canım düğünüm vardı muhtemelen benden sonra gelmişsindir :) bende 28 yaşındayım iki aylık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum devlet memuruyum..

Estağfurullah kusur falan ebrucum..ben fazla alınganlık yaptım sanırım..pek huyum degildir ama muayyen dönemdeyim..

Asagi yukari ayniyiz cnm kaldigimiz yerden devam edelim.:)

Edacım neler yaptın nasıl kg verdin?Biraz bahsetsene..Bende aynı şekildeyim seneye evlenirim diye düşünüyorum şimdiden kilo vermeye başlamam lazım..

Zeynep canım senin menülerin çok hoşuma gidiyor ya çalışan olunca bunları yemek benim için çok zor oluyor.

günaydın zeynepcim geç oldu ama :) nasılsınız bugün kızlar?bende pek bi motivasyon düşüklüğü var nedense..
Aman dilaracım bırakma kendini sakın
Gör bak bir beden bile küçülsen ne kadar mutlu olucaksın
Boyun kaçtı dilaracım
Şimdi kaç beden giyiyosun ben 46 48 giyiyorum birde benim kilolarım daha çok basende

Edacım neler yaptın nasıl kg verdin?Biraz bahsetsene..Bende aynı şekildeyim seneye evlenirim diye düşünüyorum şimdiden kilo vermeye başlamam lazım..
Üç ayda 14 kilo civarı verdim canım düğün sebebiyle düzenim bozuldu pişman oldum bi kaç ay önce başlamadıgıma...sanıyordum ki böyle gelmiş böyle gider hayatta kilo veremem...ev arkadasım gidipde yalnız kalınca asıldım diyete üç gün pilatese gittim koşu bandında yürüdüm bi dönem sabah yürüyüşü yaptım..metabolizmamı hızlandırma adına araştırma yaparken kk ile tanıştım gerci önceden biliyodumda takım işini falan bilmiyodum..diyet degil yaşam biçimi olması gerektiğini burda öğrendim yanlışlarımın altını çizdim diyet günlüğü tuttum..bol su dogru beslenme ve hareket..önce bahanelerimden kurtuldum yakın mesafelerde arabamı kullanmadım üstü toz tutmuş koşubandını oturma odasına taşıdım..şu kadardan ne olur ki deyip kaçamak yapmadım fazla ve hayır demeyi öğrendim..iki aydır diyet yapmıyorum sporda sıfır 1 kilo aldım farkında olmadan benimsiyo insan.. Ve ben 60 kiloyla mezun olucam inş inanıyorum..yani hepimiz için diyorum inanıp motive olursak bu kilolar gider yoksa bi ömür iki ileri bi geri mutsuz yaşar gideriz..sen kaç kiloydun canım yaşın kaçtı belki yazdında karıştırıyo olabilirim...

Zeynep canım senin menülerin çok hoşuma gidiyor ya çalışan olunca bunları yemek benim için çok zor oluyor.
Canım ben şu anda evdeyim 1 hafta sonra okula başlıycam benim de biraz bozulur ama yine de bence evden de götürebilirsin bazen veya işyerine nesfitle süt götür baktin sana uygun yemek yok nesfit tüketebilirsin

Tebrikler eda
Tekrardan başaracağına eminim
Inşallah buradan hep beraber güzel kilolar vererek mezun olucaz
Edacım boyun kaç

Selam kızlar
Bir kaç saat içinde ne cok gecmiş birikmiş boyle:) şenlendi yine takım masallah

Edacım hosgeldin, ben de seni hatırlıyorum ama galiba ben izindeyken sen yarısıyordun.. Bilemedim simdi:)
Ben tuba, 27 yasındayım marmara ilahiyat son sınıf oğrencisiyim, 169 boyum 70 kilom
2 kızım var, ikinciden sonraki kilolarımı vermeye calısıyorum hala... Vermiştim aslında da izine cıkınca geri aldım

Kızlar size bir konuda fikir danışıcam
Benim kızım bu yıl birinci sınıfa başlıycak 2 öğretmen arasında çok karasızım
Birinin çocukları üniversitede okuyor 20 yıllık öğretmen ama ögretmenlere rotasyon var diyorlar ya öģretmene mrcburi yer değiştirme gelirse gidicdk
İkincisinin çocuğu ufak 5 yaşında ikinciyi de 2-3 yıl içinde düşünüyor doğum yaparsa ikinciye 2. Sınıf veya 3. Sınıfken 1 dönem olmayacak
Ikisi de çok başarılı birinin gitme ihtimali var digerinin de çocukları ufak ve doğum yapma ihtimali var
Çok kararsızım yardım edin
İşin kötü yanı ikiside arkadaşım hangisine verirsem diğeri niye bana vermedin diye kırılacak

Bugün sağlıklı beslenme dönemimin ilk günüydü. Menüm
Sabah yumurta, domates, 2 dilim ekmek
Ara 1 ayran
Öğlen 2 YK Müsli, 2 dilim ekmeğe kepekli sandviç
Ara 1 fuse tea
Akşam salata, 1 pors fırında piliç, 1 dişim ekmek
Bu saatten sonra birşey yemem, 2 lt su
Spor yapamadım

1,68 boyu. Canim..bende ayni 46 giyiyorum gobek coktu hep basenlerde bu
Sene cok genisledi canim ya...insallah kilo verdikce hem gobek gider hem su basenlerim..

Aman dilaracım bırakma kendini sakın
Gör bak bir beden bile küçülsen ne kadar mutlu olucaksın
Boyun kaçtı dilaracım
Şimdi kaç beden giyiyosun ben 46 48 giyiyorum birde benim kilolarım daha çok basende
u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…