Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi bakalım inşallah. Benim yüzümü kara çıkart. Utandır beni. Yeter ki kilo ver, zayıfla ve mezun ol. Şu takıma gelmiş üyelerden en çok senin zayıfladığını görmek istiyorum çünkü beni en zorlayan üye sensin. Ayrıca ben dondurmayı görünce başındaki bir kaşık, bir tabak, bir ısırık, bir yalamalık kısımlarını görmüyorum çünkü kan beynime sıçramış oluyor.

Tecrübeli olman gayet güzel. Ben yaklaşık 3 yıldır buralardayım. Bir ara hamilelik nedeniyle kilo vermeye ara verdim ama yine takım kaptanlığını yürüttüm. Demek ki rakip olarak yarışmışız seninle. Listeye gireceğin ilk hafta takımı eksi yönde etkilemeyecek eğer kendi isteğiyle ayrıldı notu düşüldüyse. Yeni üye gibi işlem yapılacak. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazarsan eğer not almam gerekli. Bu arada 1. takım çağırmış seni ama sanırım sen buraya gelmek istedin.

Tamam bak
tamam bak insallah yarın hersey cok guzel olacak:) spor da yaptım bu hafta cok guzel gecti, o dondurmalar sayılmaz:)
Zaten ben. Kendim yapıyorum dondurmayıı evde, içindeki tek zararlı ve işlenmiş ürün şeker olmuş oluyor.. O da yeter zaten ama yine de dısardakiler givi değildir tabi..

Bakalım cok heyecanlıyım yarın için.utanıcaksın:))

Benden bugünlük bu kadar kızlar. Daha gelip menü yazmayanlar var. Lütfen herkes menüsünü yazsın. Yarın cuma. İnşallah hep birlikte güzel kilolar verip bu haftada ilk üçte oluruz. Öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere. Ayrıca en son bildirim saatimiz 11:30 lütfen unutmayın.

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum o zaman

Fundacım hosgeldin ben tuba takımın en yaramazıyım, kacamaklarımla meshurum
Kaptanın çok kızdığı, bir o kadar da sevdiği bir üyeyim:)
27 yasım
169 boyum
70 civarı (gecen haftaya göre) kilom
2 kızım var.

Afiyet olsun özlemcim
Güzel menü

Evet, ben senin adını hatırlıyorum. :)
O notu düşmüştük, çünkü takımı kapatmıştık, herkese aynı not düşülmüştü.
Bu sabah tartıldığımda kilom 81.7 idi. Boyum 1.66. Hedef kilom da 60 olsun. Aslında 55 ama yarışmadan mezun olmamda kolaylık olsun, 60 diyelim.
1. takım çağırdı. Pek aktif değiller. Başvurumda bunu özellikle belirtmeme rağmen yine sorun etmedim, cevap yazdım. Belki başvurum biraz ukalaca oldu, sonuçta herkes aktif bir takım ister. Ama benim şu aralar buna gerçekten ihtiyacım vardı. Yoksa canlansın diye özellikle fazla paylaşım yapılmayan takımları seçerdim.

O takıma neden çok mesaj yazılmadığı ile ilgili bir-iki soru sordum. Takım kaptanının cevabını kırıcı buldum. Gerçi o takımın üyeleri de neden kırıcı bulduğumu anlayamadıklarını yazmışlar. Belki ben alınganlık yapmışımdır ama takıma gelmek isteyen bir üyeye, üstelik o kadar durgun bir takıma gelmek isteyen bir üyeye ben öyle cevap vermezdim açıkcası, biraz terslendiğimi hissettim. Ben de biraz başka takımları araştırayım dedim, sonra sizi buldum. Problem olmaz umarım...

Hoşgeldin canım

Bugunku menum kaptana gelsin

Sabah 9:30
1 ince krep
Domates salatalık
Peynir

3 fincan yesil cay

14:30
1 kase corba
3 tane biber, az peynir
3 lokma krep ( sabahtan kalmış kızlardan)

18:15
1 tabak kabak (tavada zeytinyagıyla ceviriyorum )
1 kase yogurt

Su 3 lt yi gecer , daha oturuyorum çalısıcam
Dikkat edersen kaptancım 18-19 dan sonra yemek yemiyorum bir haftadır, hiç dolu tarafını görme, hep kız sen bana

Spor
40 dk birsuru egzersiz dans vs
Aksamüstü de 1 saat havuzdaydım, yuzdum ve egzersiLer yaptım suda

Hoş buldum Tubacığım.
Ben menülerimle özendiririm artık seni.
Ben hepinizi sevdim gerçekten. Eski takımımda da böyle sıcak bir ortam vardı. Sonra 2 kere daha bu yarışmaya gireyim dedim ama hiçbir takımda o atmosferi görmediğimden kalamamıştım. Samimiyet olduğu zaman güzel oluyor. Asıl o zaman takıma karşı sorumluluk hissediliyor ve asıl o zaman takımdan destek alınıyor. :)

Ebrucum fikir için ćok teşekür dderim
Menülere gelince çok dikkat ediyorim ama bu gün regl oldum onun etkisi olur diye düşünüyorum canım

Kaptanım Ebru'nun bilgilerine...

288. etapta 5. takımdan kendi isteğim ile ayrılmışım.
Bir önemi yok gerçi ama 72 ile ayrılmışım. Neyse, bir daha vereceğiz artık, yapacak bir şey yok.
Son birkaç haftadır yediklerime pek dikkat etmiyordum. O yüzden listedeki ilk haftamda umutluyum kendimden.

İki hafta önce 83.5 lardaydım bu arada, şimdi aklıma geldi. Oturduğum yerden 2 kilo vermişim, hiç fena değil.

Ebru'cum esim zayif.insallah bende zayif olucam.ne kadar kotu bir durum 45-50 kilodan zamanla 80 kiloyu gecmek.

Bir halAm var seker hastasi,kilolu zor yuruyor.Allah korusun dikkat sart!!
Dikkatli olmazsam bende oyle olabilirim.simdiden seker,tansiyon yuksekk cikiyor bende.

Kiz kardesim oda cok cok zayif--tı yavas yavas oda aliyor.
Ama hic dikkat etmiyor.her ogun 1 ekmek yer.her gun cola,cips,ivir zivirr..Hareket etmeyide sevmez.cok uyur.
---
Ebru'cugum incelme cok belli olmuyor gibi.gobisim 110mus simdi 100!!
butun yaglar orda toplanmis
Esime kiyafet biraz bollanmis dedim.ne yani zayifladinmi diyor.bilmem ama 10 cm kadar incelmisim dedim tuhaf tuhaf bakti
O zayifladigim donem 90di gobisim
---
65 oldugumda koysam foto olurmu?
Hem telefondan zor olur.
Ya birde herkes goruyor ya rahAtsizlik hissediyorum sanki.:)

Canım insallah sen de zayıf olucaksın, bu sefer çok kararlısun belli..
Sindi de ölçülerimizi yazıp nıt edelim mi, incelmeyi görürüz zamanla, birazdan ben tartılınca ölçülerimi de alıp yazarım..

Gunaydin kizlar,gunaydin Tuba:)
Evet iyi olur cnm.
ben her ay yaziyordum o donem baktim degisiklik yok biraktim.

Ebru'cum biraz daha beklesem belki daha az cikardi ama kahvalti edip carsiya gitmem lazim.tabi kucuk hanim uyanirsa.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…