Ay ebruuuu inanmıyorum ana kızdıgınaaaaa!! Bak yarın sabah kilo bildirimimi yapınca görceksin, 20 gr cikolta benim normalde yediklerime gore yok hükmünde de onda yemiyorum dedim:)))
Her menumde dondurma bar ama miktarına bak, 1 tatlı kasıı tadına baktım filan oyle.. Ama dün yemiştim o iyi olmadı, ama onun dısında cok iyi gidiyor menulerim ya, sen sanki benim eski halimi bilmiyorsun... Gerci bilmiyor da olabilirsin, çünkü çok abarttıklarımı yazmıyorum, hangi yüzle yazayım...
Yok yok ebrucuğum, yarın şaşırıcaksın, bak bekle, az kaldı:))
Hoş bulduk.
Kuralları okudum, tabii ki de anladım ve de kabul ediyorum.
Memnun oldum Ebrucuğum.Ben Funda. 27 yaşındayım, bekarım, şu aralar çalışmıyorum, İstanbul'dayım.
Daha önce yarışmaya katılmıştım. 1,5 yıl kadar oldu kendi isteğimle ayrıldım, 5. takımdaydım. 70-72 kilo civarında ayrıldım. Yani kurallarda bir değişiklik yoksa listeye ilk girdiğim hafta takıma ufak bir negatif etkim olacak.Sorumluluk sahibi ve de aktif bir üyeyimdir. Yarışmadaki takım sayıları bayağı çoğalmış, hoşuma gitti, biz 5-6 takım yarışırdık. :)
Sanırım takımdan menüler açısından biraz farklı olacağım çünkü veganım. Yani hayvansal ürünler tüketmiyorum. Bunun dışında şimdilik ekleyecek bir şeyim yok.
tamam bak insallah yarın hersey cok guzel olacak:) spor da yaptım bu hafta cok guzel gecti, o dondurmalar sayılmaz:)Hadi bakalım inşallah. Benim yüzümü kara çıkart. Utandır beni. Yeter ki kilo ver, zayıfla ve mezun ol. Şu takıma gelmiş üyelerden en çok senin zayıfladığını görmek istiyorum çünkü beni en zorlayan üye sensin. Ayrıca ben dondurmayı görünce başındaki bir kaşık, bir tabak, bir ısırık, bir yalamalık kısımlarını görmüyorum çünkü kan beynime sıçramış oluyor.
Tamam bak
tamam bak insallah yarın hersey cok guzel olacak:) spor da yaptım bu hafta cok guzel gecti, o dondurmalar sayılmaz:)
Zaten ben. Kendim yapıyorum dondurmayıı evde, içindeki tek zararlı ve işlenmiş ürün şeker olmuş oluyor.. O da yeter zaten ama yine de dısardakiler givi değildir tabi..
Bakalım cok heyecanlıyım yarın için.utanıcaksın:))
Afiyet olsun özlemcimSlm kizlar baska bisey yemem sanirim.
Bugunku menum
11:00
2 dilim ekmek
Peynir,cok az tereyag
10 zeytin/minik minik
Domates ve cay
17:00
Tereyagli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
Cay
2 L su
2 turk kahvesi
Spor olarak carsida 1 saat yurudum.
aksamda avmye gidecez oradada yurumus olurum.
Tecrübeli olman gayet güzel. Ben yaklaşık 3 yıldır buralardayım. Bir ara hamilelik nedeniyle kilo vermeye ara verdim ama yine takım kaptanlığını yürüttüm. Demek ki rakip olarak yarışmışız seninle. Listeye gireceğin ilk hafta takımı eksi yönde etkilemeyecek eğer kendi isteğiyle ayrıldı notu düşüldüyse. Yeni üye gibi işlem yapılacak. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazarsan eğer not almam gerekli. Bu arada 1. takım çağırmış seni ama sanırım sen buraya gelmek istedin.
Hoşgeldin canımSlm canlarımBu hafta hiç düzenli olmadı gelişlerim o nedenle özledim sizleri. Hemen geçmişe göz atmaya çalışacağım. Alıntı yapamayacağım. Çünkü çok fazla birikmiş. İşin içinden çıkamayabilirim. Koşaraktan geçmişin tozlu mesajlarına dönüp geliyorum
Fundacım hosgeldin ben tuba takımın en yaramazıyım, kacamaklarımla meshurum
Kaptanın çok kızdığı, bir o kadar da sevdiği bir üyeyim:)
27 yasım
169 boyum
70 civarı (gecen haftaya göre) kilom
2 kızım var.
Ebrucum fikir için ćok teşekür dderimAlıntı yapamadım ama Zeynep' cim çocuğun okuluyla ilgili bir soru sormuşsun sanırım mesajın arada kaynamış kimse cevap vermemiş. Bence genç olana ver derim. Her ne kadar çocuk düşünse de şuan için ortalıkta bişey yok. Bizim öğretmende çocuk düşünüyordu biz birinci sınıfa başladığımızda ama şuan 3. sınıftayız her hangi bir icraat yok. Sonuçta yeni nesil bir öğretmen ama karar senin yine de. Umarım kızın için en iyisi olur.
Özlem' cim geçmiş menülerinde yine makarna görmeye başladım. Kilo vermiş olmana rağmen hala karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun. Bunun yanlış olduğunun farkındasın biliyorum ama artık uygulamaya geçmen lazım. Daha çok protein ağırlıklı beslenmeye çalış bak o zaman kilolar ne kadar çabuk gidiyor.
Bu arada Zeynep' cim seni tebrik ediyorum şimdiye kadar okuduğum bütün menülerin harika. Her ne kadar sen beklemesen de ben bu hafta senden yine iyi bir sonuç bekliyorum. Sende olumsuz düşünüp etkileme kendini.
Hadi bakalım o zaman bu haftalık böyle olsun ama elinden geldiği kadarıyla sağlıklı beslen. Bol bol süt iç, yoğurt yeee, karbonhidrattan özellikle ekmek ve türevlerinden uzak dur. Reddettiğin şeyler için seni tebrik ediyorum ama onu da yapmazsak zaten imkanı yok zayıflayamayız. Bu arada ailende kilo durumları nasıl? Mesela eşin kilolu mu? Yada yakın başkaları. Çünkü reddettiğin şeylere göre yemeyi çok seven bir ortamdasın. Merak ettim.
Oooo maşallah o zaman Özlem. Çok sevindim o kadar incelmene. 10 cm çok iyi bir rakam. Eminim görüntünde de değişiklik vardır. Resim eklesene yaaa. Merak ettim şimdi iyice. Bu arada geçenlerde bende bir tulum aldım. LCW dan 38 beden ama şimdi çok bol geliyor. Pişman oldum 36 almadığıma. Terziye vereceğim.[/QUOTE
Ebru'cum esim zayif.insallah bende zayif olucam.ne kadar kotu bir durum 45-50 kilodan zamanla 80 kiloyu gecmek.
Bir halAm var seker hastasi,kilolu zor yuruyor.Allah korusun dikkat sart!!
Dikkatli olmazsam bende oyle olabilirim.simdiden seker,tansiyon yuksekk cikiyor bende.
Kiz kardesim oda cok cok zayif--tı yavas yavas oda aliyor.
Ama hic dikkat etmiyor.her ogun 1 ekmek yer.her gun cola,cips,ivir zivirr..Hareket etmeyide sevmez.cok uyur.
Ebru'cum esim zayif.insallah bende zayif olucam.ne kadar kotu bir durum 45-50 kilodan zamanla 80 kiloyu gecmek.Hadi bakalım o zaman bu haftalık böyle olsun ama elinden geldiği kadarıyla sağlıklı beslen. Bol bol süt iç, yoğurt yeee, karbonhidrattan özellikle ekmek ve türevlerinden uzak dur. Reddettiğin şeyler için seni tebrik ediyorum ama onu da yapmazsak zaten imkanı yok zayıflayamayız. Bu arada ailende kilo durumları nasıl? Mesela eşin kilolu mu? Yada yakın başkaları. Çünkü reddettiğin şeylere göre yemeyi çok seven bir ortamdasın. Merak ettim.
Oooo maşallah o zaman Özlem. Çok sevindim o kadar incelmene. 10 cm çok iyi bir rakam. Eminim görüntünde de değişiklik vardır. Resim eklesene yaaa. Merak ettim şimdi iyice. Bu arada geçenlerde bende bir tulum aldım. LCW dan 38 beden ama şimdi çok bol geliyor. Pişman oldum 36 almadığıma. Terziye vereceğim.
Ebru'cum esim zayif.insallah bende zayif olucam.ne kadar kotu bir durum 45-50 kilodan zamanla 80 kiloyu gecmek.
Bir halAm var seker hastasi,kilolu zor yuruyor.Allah korusun dikkat sart!!
Dikkatli olmazsam bende oyle olabilirim.simdiden seker,tansiyon yuksekk cikiyor bende.
Kiz kardesim oda cok cok zayif--tı yavas yavas oda aliyor.
Ama hic dikkat etmiyor.her ogun 1 ekmek yer.her gun cola,cips,ivir zivirr..Hareket etmeyide sevmez.cok uyur.
---
Ebru'cugum incelme cok belli olmuyor gibi.gobisim 110mus simdi 100!!
butun yaglar orda toplanmis
Esime kiyafet biraz bollanmis dedim.ne yani zayifladinmi diyor.bilmem ama 10 cm kadar incelmisim dedim tuhaf tuhaf bakti
O zayifladigim donem 90di gobisim
---
65 oldugumda koysam foto olurmu?
Hem telefondan zor olur.
Ya birde herkes goruyor ya rahAtsizlik hissediyorum sanki.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?