- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Benim hayalimdeki beril o avatardaki fotoda vallahaO zaman az yağlı bır vücut ıcın çalısalım
Ben belımı ölçmek ıcın ıkı mezroyu uç uca bağlamam lazım
Latıfe edecek sanıyon yanılıyon
Sen benı gormedın
Sana kendımı göstermeye korkuyom hayallerınde daha güzelımdır dıye
Aynen aynen çok fena bişi hala yorgunum şu anHiç bulaşma berıl diyor iç sesim
Vay kanka sen de plankı biliyordun ama benimle paylaşmamış mıydın yanii teesüf ederim demek ki çaktırmadan planklıyordun kendini haaaaTızlar selamlar ben geldim plank yapmışsınız üç set yapıp geliyorum yarışalımtezbitsin Pembe_patikli berilceee
Kız ben bunda yarışamam sizinle vallaha çekiliyorum benHadi günlük yapıp paylaşalım bakalım ne olacak
23 sn
33sn
23sn
Cuma tartılak mı tartılmayak mı bayram sonrası toptan mı tartılak bu hafta liste olmasa mı diyeNe oylaması nerde Fransız kaldım
Yelizim ben kitkurduyla yarışamam vallaha biçer beni plankta korkuyom
İlk o kadının enerjisi kendime getirdi beni 9 kilo verdim onun motivesoyle ama kapatınca ig daha takip edemeedimtezbitsin yok kız hani şu 40 kilo nasılgider var ya en son 3 dk.duruyordu ben bakarken ama azimliyim
Şu aralar dikkat ediyor ..eskiden daha heyecanlıydı tabi..ben arada bakıyorum valla maşallah kadına ..inşallah bizde öyle oluruz..spor onu çok inceltti kadın durmuyordu valla evde bileİlk o kadının enerjisi kendime getirdi beni 9 kilo verdim onun motivesoyle ama kapatınca ig daha takip edemeedim
Salamura yapsan olur bence..ya da şişelere koysan..Asma yaprağıyla yapılan sarma dolma hariç yemek biliyor musunuz ya bir dolu topladım dayımın ordan da duruyo öyle
Evet burda hep satılıyor marketlerde..içine meyve nane falan koyuyorlar ucuzda değil üstelikTarifleri yazalım ya bu ananaslı güzelmiş yeliz bak ödem attırıyo dediPembe_patikli sitesinde var mı tarif acaba
Ama imkan ve destek de çok önemli ikisidevar kadındaŞu aralar dikkat ediyor ..eskiden daha heyecanlıydı tabi..ben arada bakıyorum valla maşallah kadına ..inşallah bizde öyle oluruz..spor onu çok inceltti kadın durmuyordu valla evde bile
Evet aynen spor hocası ayrı diyetisyeni ayrıAma imkan ve destek de çok önemli ikisidevar kadında
Kızlar benim doğuştan skloyoz rahatsızlığım var yani duruş bozukluğu ve ensemde oluşan kamburluk dışardan bakınca belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor ensemdeki kötü duruş bana bunun için öneri yapabilirsiniz hareket falan bu plank bana yarar mi
Ben aksama kadar acıkmıyomEvet canım ya az yemek yiyince birden normal düzene geçince hep kilo alınıyor..benimde başıma geldi hep..
Birde kızlar o zaman bir mutsuzluk oluyor karnım açsonra bir anda bakıyorum neler yemişim ..bu diyetin psikolojisi ayrı valla
Orası öyle ama mesela bebegimden dolayı spora gidemem diyetisyen de burda baya el yakıyor hadi bir kere iki kere üç kerede gidilir ama buradaki 15 günde bir çağırıyor ve her seferi ucrerli eşim de sağolsun bu halin gayet iyi ben böyle seviyorum seni falan lar ama tabi zayiflamami istiyordur oda ama ben uzulmeyim diye soylemiyodur bugüne kadar bu konuda incitmedi hiç beni tabi 9 kiloyu verip 83 84 olunca baya farkettim böyle işte zayoflayinca çok güzel çok seksi oldun hayatim sen falan demeye başladı kilo alınca laflar yol oldu tekrar yani anlicaginiz zayıflamaya destek yön ama zayoflayinca iltifat çokEvet aynen spor hocası ayrı diyetisyeni ayrı
Etrafı da destekliyordur tabi
Ben ilk başladığım zaman, 3 nisanda başladım, eşim inanmadı hala tatlı vs yedirme derdindeydi, babam ben senin rejimlerini bilirim milirim dedi dalga geçti. Annem de inanmadı. Kv bir kereden bir şey olmaz, bize gelince rejimi boz dedi...
Sonra kilo verdikçe inandılar. Yani dış desteği de insan kendi yaratıyor başarılı olunca mecbur inanıyorlar.
Yemek sonrası çayın yanına tatlı krizi mi o yoksaBen aksama kadar acıkmıyom
Benım krız 9 san yatana kadar
O benım 112 den 64 e düştüğüm 34 beden halımBenim hayalimdeki beril o avatardaki fotoda vallaha
Öyle diilsen bile öyle olacaksın beril kardeşimyakında
Aynen aynen çok fena bişi hala yorgunum şu an
Vay kanka sen de plankı biliyordun ama benimle paylaşmamış mıydın yanii teesüf ederim demek ki çaktırmadan planklıyordun kendini haaaa
Kız ben bunda yarışamam sizinle vallaha çekiliyorum bençok zor beeee
Cuma tartılak mı tartılmayak mı bayram sonrası toptan mı tartılak bu hafta liste olmasa mı diye
Ameliyat boyutunda değil ki herhalde oyle olsa olamam ameliyatida baya zor çileli yüzme ve fizik önerdi ama ben ikisine de gidemedim yeni doğum yapmıştım bide normal yapınca doğumdan 3 hafta sonra ağlamaya başladım omurga agrimdan yatamadım düşün bide bel fıtığı ek buna ama tabi bi gün resim atarım sana duruş bozukluğu canımı sıkıyorBestttt ne dersin
Tabi ayrıca fizik tedaviye ortopediye gitmek lazım takipli misin
Benim de ensem kambur ama hiç gitmedim ya bir gün fırsatım olursa gideyim
Kaç derece eğrilik canım ameliyat önerdiler mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?