Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim hayalimdeki beril o avatardaki fotoda vallaha
Öyle diilsen bile öyle olacaksın beril kardeşim yakında
Hiç bulaşma berıl diyor iç sesim
Aynen aynen çok fena bişi hala yorgunum şu an
Tızlar selamlar ben geldim plank yapmışsınız üç set yapıp geliyorum yarışalım tezbitsin Pembe_patikli berilceee
Vay kanka sen de plankı biliyordun ama benimle paylaşmamış mıydın yanii teesüf ederim demek ki çaktırmadan planklıyordun kendini haaaa
Hadi günlük yapıp paylaşalım bakalım ne olacak

23 sn
33sn
23sn
Kız ben bunda yarışamam sizinle vallaha çekiliyorum ben çok zor beeee
Ne oylaması nerde Fransız kaldım
Cuma tartılak mı tartılmayak mı bayram sonrası toptan mı tartılak bu hafta liste olmasa mı diye

Asma yaprağıyla yapılan sarma dolma hariç yemek biliyor musunuz ya bir dolu topladım dayımın ordan da duruyo öyle

tezbitsin yok kız hani şu 40 kilo nasılgider var ya en son 3 dk.duruyordu ben bakarken ama azimliyim
İlk o kadının enerjisi kendime getirdi beni 9 kilo verdim onun motivesoyle ama kapatınca ig daha takip edemeedim

İlk o kadının enerjisi kendime getirdi beni 9 kilo verdim onun motivesoyle ama kapatınca ig daha takip edemeedim
Şu aralar dikkat ediyor ..eskiden daha heyecanlıydı tabi..ben arada bakıyorum valla maşallah kadına ..inşallah bizde öyle oluruz..spor onu çok inceltti kadın durmuyordu valla evde bile

Şu aralar dikkat ediyor ..eskiden daha heyecanlıydı tabi..ben arada bakıyorum valla maşallah kadına ..inşallah bizde öyle oluruz..spor onu çok inceltti kadın durmuyordu valla evde bile
Ama imkan ve destek de çok önemli ikisidevar kadında

Kızlar benim doğuştan skloyoz rahatsızlığım var yani duruş bozukluğu ve ensemde oluşan kamburluk dışardan bakınca belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor ensemdeki kötü duruş bana bunun için öneri yapabilirsiniz hareket falan bu plank bana yarar mi

Ama imkan ve destek de çok önemli ikisidevar kadında
Evet aynen spor hocası ayrı diyetisyeni ayrı
Etrafı da destekliyordur tabi
Ben ilk başladığım zaman, 3 nisanda başladım, eşim inanmadı hala tatlı vs yedirme derdindeydi, babam ben senin rejimlerini bilirim milirim dedi dalga geçti. Annem de inanmadı. Kv bir kereden bir şey olmaz, bize gelince rejimi boz dedi...
Sonra kilo verdikçe inandılar. Yani dış desteği de insan kendi yaratıyor başarılı olunca mecbur inanıyorlar.

Bestttt ne dersin
Tabi ayrıca fizik tedaviye ortopediye gitmek lazım takipli misin
Benim de ensem kambur ama hiç gitmedim ya bir gün fırsatım olursa gideyim
Kaç derece eğrilik canım ameliyat önerdiler mi hiç

Ben aksama kadar acıkmıyom
Benım krız 9 san yatana kadar

Orası öyle ama mesela bebegimden dolayı spora gidemem diyetisyen de burda baya el yakıyor hadi bir kere iki kere üç kerede gidilir ama buradaki 15 günde bir çağırıyor ve her seferi ucrerli eşim de sağolsun bu halin gayet iyi ben böyle seviyorum seni falan lar ama tabi zayiflamami istiyordur oda ama ben uzulmeyim diye soylemiyodur bugüne kadar bu konuda incitmedi hiç beni tabi 9 kiloyu verip 83 84 olunca baya farkettim böyle işte zayoflayinca çok güzel çok seksi oldun hayatim sen falan demeye başladı kilo alınca laflar yol oldu tekrar yani anlicaginiz zayıflamaya destek yön ama zayoflayinca iltifat çok

O benım 112 den 64 e düştüğüm 34 beden halım
Şimdilik hayalilerinde kalıyım sekerım

Bestttt ne dersin
Tabi ayrıca fizik tedaviye ortopediye gitmek lazım takipli misin
Benim de ensem kambur ama hiç gitmedim ya bir gün fırsatım olursa gideyim
Kaç derece eğrilik canım ameliyat önerdiler mi hiç
Ameliyat boyutunda değil ki herhalde oyle olsa olamam ameliyatida baya zor çileli yüzme ve fizik önerdi ama ben ikisine de gidemedim yeni doğum yapmıştım bide normal yapınca doğumdan 3 hafta sonra ağlamaya başladım omurga agrimdan yatamadım düşün bide bel fıtığı ek buna ama tabi bi gün resim atarım sana duruş bozukluğu canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…