Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar tek tek hedef kilolarımızı da yazalım hadi
Hedef de önemli değil mi kaptanlar kaptan yardımcıları ve bakanlar
Benim hedefim en başta yazmıştım tee o zamandan beri eksi 25 kilo
Yani 65.9 kg hedefim
Evet makul hedefler koyabiliriz benc güzel olur

süper menü sporda ımmm harika.

Gunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
annenin evinde de olsan özlüyor insan evini. Bugün telafi edersin canım sıkma canını.

Sağol canım aslında pek fark yok hurma oldumu şekersiz de içilir beni en büyük problemim ağzım boş kalsın istemiyorum
su iç yudum yudum canın bişey isteyince 2 gündür tahin helvasiyla bakisiyoruz yemiycem ohh olsun.

Diğerleri olmadı bir bu oldu..

Elif 20 kusur yilda Adamin sifreyi

kılo toplanman alt vucuttamı
Ben tam iri hormonlu bır havuca benzıyom
Benim ki çözülmüyor bacim akıllı bu yapmaz :)

sofrayı süz önce yavaş yavaş ye millet hop diye yediği için arada kayniyorsun tecrübeyle sabit. Tabağını da kendin doldur
Aşırı kilolu kankam.

Çok güzeller.

tezbitsin yok kız hani şu 40 kilo nasılgider var ya en son 3 dk.duruyordu ben bakarken ama azimliyim
Ne diyorsun 3 dakika mıı anaam 3 dakika çarpı 3 set mi bir de yuh kadına bak helal
At o helvayı çöpe gitsin
Ben bir helva yerdim daha 3 ay öncesine kadar bir paket helvayı yerdim tek başıma yaa sonra bıkmışım durdu durdu tezgahta attım çöpe acımadan atmam diyorsan da sakla bari aklının bir köşesinde kalırsa yenir o
Aşırı kilolu sevindiğim şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…