- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Dene dene plank cok etkili. Zilli pisman etmez fitlestirir unutmaaaaBestttt zilliyle tanışmadım daha yavaş yavaş ötekinlere alışmaya çalışıyor bünyem yaa bünyemi korkutmaaa
Dut plank mı ney ondan yapiyim bi de
21 saniye durabildim kızYap çok merak ediyorum kaç saniye olacak
kitkurdu kız okul bitmedi mi okullar kapanmadı mı niye gidiliyor hala önümüzdeki senenin ders programını mı çıkarıyorsunuz
Canim ogretmenlerin temmuza kadar semineri oluyo ona geliyoruz.kitkurdu kız okul bitmedi mi okullar kapanmadı mı niye gidiliyor hala önümüzdeki senenin ders programını mı çıkarıyorsunuz
Aferin kızz benden formdaymışım sen ..nasıl titriyor ama dimi zangır zangır21 saniye durabildim kız
Yeni başlayanlar 30×3 yapsın diyor
Benim göbek yere değiyor yalnız
2 set daha yapiyim
Yav geberdim titrek titrek nasıl bişi o yaAferin kızz benden formdaymışım sen ..nasıl titriyor ama dimi zangır zangır
Evet makul hedefler koyabiliriz benc güzel olurKızlar tek tek hedef kilolarımızı da yazalım hadi
Hedef de önemli değil mi kaptanlar kaptan yardımcıları ve bakanlar
Benim hedefim en başta yazmıştım tee o zamandan beri eksi 25 kilo
Yani 65.9 kg hedefim
Vaaay süpersin yaaPlank 3 set
30 sn
30sn
25sn
Ama iyi geldi
süper menü sporda ımmm harika.Menümü yazayım
İftar
Ikı yumurta haşlama
Bıraz peynır
1 köfte
Yarım kase yoğurt
Sahur
Çökelek mınık bır kase
Yoğurt
1 üçgen karpuz
Su 2 lt
Spor zıllı ana ıcın vicüüüüdümmm çok esnek olmadı
Ar belasına 3mile mıt Leslie
annenin evinde de olsan özlüyor insan evini. Bugün telafi edersin canım sıkma canını.Gunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
su iç yudum yudum canın bişey isteyince 2 gündür tahin helvasiyla bakisiyoruz yemiycem ohh olsun.Sağol canım aslında pek fark yok hurma oldumu şekersiz de içilir beni en büyük problemim ağzım boş kalsın istemiyorum
goodDiğerleri olmadı bir bu oldu..
Benim ki çözülmüyor bacim akıllı bu yapmaz :)Elif 20 kusur yilda Adamin sifreyi
kılo toplanman alt vucuttamı
Ben tam iri hormonlu bır havuca benzıyom
sofrayı süz önce yavaş yavaş ye millet hop diye yediği için arada kayniyorsun tecrübeyle sabit. Tabağını da kendin doldurKızlar bugün tartıldım gene tabi. Artık boy kilo indeksine 29.7 çıkıyorum, obezite bitti. Aşırı kşlolu sınıfındayım artık, buna seviniyorum ya darısı isteyen azim eden kardeşlerimin başına. İnşallah normal sınırı da görücez birlikte.
Tek korkum iftar daveti var akşama gene arkadaşlar çağırdılar, geçen çorba salata ile savmıştım da bu sefer anne babaları da olacak ayıp olur yemekleri annesi yapacak çünkü.
Bir de bayramda kv nin menülerini atlatmam lazım
Çok güzeller.
Ne diyorsun 3 dakika mıı anaam 3 dakika çarpı 3 set mi bir de yuh kadına bak helaltezbitsin yok kız hani şu 40 kilo nasılgider var ya en son 3 dk.duruyordu ben bakarken ama azimliyim
At o helvayı çöpe gitsinsüper menü sporda ımmm harika.
annenin evinde de olsan özlüyor insan evini. Bugün telafi edersin canım sıkma canını.
su iç yudum yudum canın bişey isteyince 2 gündür tahin helvasiyla bakisiyoruz yemiycem ohh olsun.
Benim ki çözülmüyor bacim akıllı bu yapmaz :)
sofrayı süz önce yavaş yavaş ye millet hop diye yediği için arada kayniyorsun tecrübeyle sabit. Tabağını da kendin doldur
Aşırı kilolu kankam.
Çok güzeller.
Evet katkılarınızla 1.5 lt içmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?