Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok atmiyim kız çocuklar yiyor :) ben yemem dersem feristahi gelse yemem böyle pis bi huyum var. Millet bi yerde bana ısrar ederse ye diye eltim o yemem dediyse yemez boşuna ısrar etmeyin der :)))))

eliya akşam iftara gitmeden önce evde atıştırıyım diyorum az
Orda gözüm dönmesin
Çok mantıklı ama aç gitsen bile saldiracagini düşünmüyorum.

O zaman az yağlı bır vücut ıcın çalısalım
Ben belımı ölçmek ıcın ıkı mezroyu uç uca bağlamam lazım
Latıfe edecek sanıyon yanılıyon
Sen benı gormedın
Sana kendımı göstermeye korkuyom hayallerınde daha güzelımdır dıye

Mefkurem mefkuşum doğru bir yöntem yoğurtla bitirdiğin yemediğin öğünleri bilirim ilk başladığımda hatırlarsan kuş kadar yedim ama kilo gitmedi diyette hayatınızdan çıkardığınız her şey diyet sonrası direk kiloyla birlikte hayatınıza dahil oluyor demek ki mantıklısı pişirme yöntemi miktar ve zamanı ayarlayarak tüketebilmekte hiç yemediğiniz şey yenince size zehir ediyor tartıyı gardırobu ben onu gördüm tam normalleşirken yemediklerimi dahil edince çok yukarlara tırmanmak çok da kolay oldu
Torunu öpüyorum doğacak olan için ay sayıyorsunuz demek ki heyecanla hayırlısıyla sağlıkla doğsun sen kiloyu verirsin diyeceğim en son 7li rakamlardaydın zaten çalışmıyor musun bu ara

Evet canım ya az yemek yiyince birden normal düzene geçince hep kilo alınıyor..benimde başıma geldi hep..
Birde kızlar o zaman bir mutsuzluk oluyor karnım aç sonra bir anda bakıyorum neler yemişim ..bu diyetin psikolojisi ayrı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…