Hangi şehirdesin canımOrası öyle ama mesela bebegimden dolayı spora gidemem diyetisyen de burda baya el yakıyor hadi bir kere iki kere üç kerede gidilir ama buradaki 15 günde bir çağırıyor ve her seferi ucrerli eşim de sağolsun bu halin gayet iyi ben böyle seviyorum seni falan lar ama tabi zayiflamami istiyordur oda ama ben uzulmeyim diye soylemiyodur bugüne kadar bu konuda incitmedi hiç beni tabi 9 kiloyu verip 83 84 olunca baya farkettim böyle işte zayoflayinca çok güzel çok seksi oldun hayatim sen falan demeye başladı kilo alınca laflar yol oldu tekrar yani anlicaginiz zayıflamaya destek yön ama zayoflayinca iltifat çok
Vay fıstık berilO benım 112 den 64 e düştüğüm 34 beden halım
Şimdilik hayalilerinde kalıyım sekerım
O zaman derecesi azdır..evde pilates yapabilirsin duruş bozukluğu bende de var ..duvara yaslanıp hareketler var.. birde yüzme tabi ama imkan yoksa pilates yap muhakkakAmeliyat boyutunda değil ki herhalde oyle olsa olamam ameliyatida baya zor çileli yüzme ve fizik önerdi ama ben ikisine de gidemedim yeni doğum yapmıştım bide normal yapınca doğumdan 3 hafta sonra ağlamaya başladım omurga agrimdan yatamadım düşün bide bel fıtığı ek buna ama tabi bi gün resim atarım sana duruş bozukluğu canımı sıkıyor
Ayrıca kilo verdikçe rahatlarsın bence..geçmiş olsun bende dik duramıyorum göbek dışarı omuz çökmüş aklıma gelince duruyorum aslında omurga hareketleri hepimizin yapması lazımAmeliyat boyutunda değil ki herhalde oyle olsa olamam ameliyatida baya zor çileli yüzme ve fizik önerdi ama ben ikisine de gidemedim yeni doğum yapmıştım bide normal yapınca doğumdan 3 hafta sonra ağlamaya başladım omurga agrimdan yatamadım düşün bide bel fıtığı ek buna ama tabi bi gün resim atarım sana duruş bozukluğu canımı sıkıyor
Bencede eğer tiroid şeker d vitamini ve Demir eksikliğine baktırıp bir sorun yoksa diyet listeleri benzer hep.. tek sorun iradeli olmak ..disiplinli olmak..Hangi şehirdesin canım
Ben diyetistene gitmiyorum çünkü o listelere uyabilecek durumda değilim gece mamaya kalkıyorum kaç kere sabahın köründe uyanıyorum uyku düzenim bozuk
Dahiliyeye gittim tüm gereken tahlilleri yaptırdım
Istersen bir devlet hastanesinde diyetsiyene git parasız olur
Ama insanın kendi iç motivasyonu en kıymetlisi yoksa diyetisyen de işe yaramıyor
Eşin sen kilo verdikçe inanacak görecek bak 2 ay sabret gör bak erkekler hemen anlamıyor kilo verdiğimizi o yüzden 2 ay diyorum
Kendine inan o kadın da sadece inan diyor ya sloganı o gerçekten de doğru
Açlık kan şekerim 84Bencede eğer tiroid şeker d vitamini ve Demir eksikliğine baktırıp bir sorun yoksa diyet listeleri benzer hep.. tek sorun iradeli olmak ..disiplinli olmak..
Canim bence doktorla gorus sen fizik tedaviye gorun sporu da ona gore yapalin riskli bisey yapmayalim Allah korusunBestttt ne dersin
Tabi ayrıca fizik tedaviye ortopediye gitmek lazım takipli misin
Benim de ensem kambur ama hiç gitmedim ya bir gün fırsatım olursa gideyim
Kaç derece eğrilik canım ameliyat önerdiler mi hiç
Ben mi bade miCanim bence doktorla gorus sen fizik tedaviye gorun sporu da ona gore yapalin riskli bisey yapmayalim Allah korusun
Verdi de cırcır etti kullanmıyomİnsülün direnci yüksek değilse ilaç vermiyorlarmış zayıfladıkça düzeliyormuş diye duydum ben
Bade icin demistim etiketlememisim canim. @bade 34Ben mi bade mi
Masallah kıloyla büyük sıkıntı yasama insallahAçlık kan şekerim 84
İnsülin direncim var ama düşmüş biraz
Kansızlık yok karaciğer böbrek maşallah
Tiroidim sınırda düşük maalesef
D vitaminim normal çıktı en son
B12 normal
Yırttım mı spordan yoksaaaCanim bence doktorla gorus sen fizik tedaviye gorun sporu da ona gore yapalin riskli bisey yapmayalim Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?