Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hangi şehirdesin canım
Ben diyetistene gitmiyorum çünkü o listelere uyabilecek durumda değilim gece mamaya kalkıyorum kaç kere sabahın köründe uyanıyorum uyku düzenim bozuk
Dahiliyeye gittim tüm gereken tahlilleri yaptırdım
Istersen bir devlet hastanesinde diyetsiyene git parasız olur
Ama insanın kendi iç motivasyonu en kıymetlisi yoksa diyetisyen de işe yaramıyor
Eşin sen kilo verdikçe inanacak görecek bak 2 ay sabret gör bak erkekler hemen anlamıyor kilo verdiğimizi o yüzden 2 ay diyorum
Kendine inan o kadın da sadece inan diyor ya sloganı o gerçekten de doğru

O zaman derecesi azdır..evde pilates yapabilirsin duruş bozukluğu bende de var ..duvara yaslanıp hareketler var.. birde yüzme tabi ama imkan yoksa pilates yap muhakkak

Ayrıca kilo verdikçe rahatlarsın bence..geçmiş olsun bende dik duramıyorum göbek dışarı omuz çökmüş aklıma gelince duruyorum aslında omurga hareketleri hepimizin yapması lazım

Bencede eğer tiroid şeker d vitamini ve Demir eksikliğine baktırıp bir sorun yoksa diyet listeleri benzer hep.. tek sorun iradeli olmak ..disiplinli olmak..

Bencede eğer tiroid şeker d vitamini ve Demir eksikliğine baktırıp bir sorun yoksa diyet listeleri benzer hep.. tek sorun iradeli olmak ..disiplinli olmak..
Açlık kan şekerim 84
İnsülin direncim var ama düşmüş biraz
Kansızlık yok karaciğer böbrek maşallah
Tiroidim sınırda düşük maalesef
D vitaminim normal çıktı en son
B12 normal

Bestttt ne dersin
Tabi ayrıca fizik tedaviye ortopediye gitmek lazım takipli misin
Benim de ensem kambur ama hiç gitmedim ya bir gün fırsatım olursa gideyim
Kaç derece eğrilik canım ameliyat önerdiler mi hiç
Canim bence doktorla gorus sen fizik tedaviye gorun sporu da ona gore yapalin riskli bisey yapmayalim Allah korusun

Yağ yakıcı su
2 dilim ananas
1 yada 2 dal biberiye
Üstüne su koy hepsinde 2 litre ama 1 litreye koyup su ekleyerek içebilirmişiz( en az 2 saat bekleyecek)

ZAyıflatan su
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
2-3 dilim zencefil
Elma
5-6 sap taze nane
Çubuk tarçın
1 limon
Aynı şekilde 2 litre suya kat

İştah kapatan su
Siyah üzüm
Çilek
Yarım limon taze zencefil
Nane yaprağı
Aynı yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…