Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İstanbul anadoludayim canım devlet klasik liste verip yolluyor yarın dahiliyey insülin direnci için gidicem bakalım nedicek evet kendime inanmam çok doğru en doğru hatta

Ayrıca kilo verdikçe rahatlarsın bence..geçmiş olsun bende dik duramıyorum göbek dışarı omuz çökmüş aklıma gelince duruyorum aslında omurga hareketleri hepimizin yapması lazım
Belli omurga hareketleri vermişti o zaman bakalım belki Bünyan yüzme olabilir bebeğim le beraber

zukkum canım bende kamburum zayıfken daha bellıydı
Sımdı sırtımdaki yağlardan duruşum bır düzgün ki sorma
Bade gerçek adınmı ne güzel bır ısım
Kızımın ismi bade canım işte bende zayıf hali nasıldı onu hatırlamıyorum maleseef ama kötü duruyor yaaa o namı diğer 40 kilo varya aynı onun gibi duruyorum eski hali taaabisii

Açlık kan şekerim 84
İnsülin direncim var ama düşmüş biraz
Kansızlık yok karaciğer böbrek maşallah
Tiroidim sınırda düşük maalesef
D vitaminim normal çıktı en son
B12 normal
Benim de 99 çıktı şeker kolesterol 126

Kız 10 yıldır hep şişkoyum dolayısıyla okusam diyette prof olmuştum gel görkü biliyorum ama yapmıyorum

Yelizim ben kitkurduyla yarışamam vallaha biçer beni plankta korkuyom
Hadi mızıklama her gün yapalım bakalım ne olacak

Ben az yiyom ama almam inşallah ya
Bence zayıflayınca hep böyle beslenmeyeceksen sonra burası gördüğünüz gibi evimiz oluyor biraz normalde beslendiğin gibi beslen miktar kıs bir de bu gramları hangi saatte masum hangi saatlerde yağ onu bilerek beslen

Yazdım evet güzel tarifler verdi.
"Mutlu bağırsak mutlu insan " dedi..kilo takılmalarına probiyotik ...güzel şeyler söyledi
Ben de mutlu olmak istiyorum tatil bavulu gibiyim bu ara daha işe yarar bir şey bulamadık elif varmı işe yararayan çare olan bir şey eliya

Canım korse filan kullanıyor musun yada ameliyat oldun mu dr mutlaka duruş için önerilerde bulunmuştur yada hangi sporları yapacağını bilirsin

Canım korse filan kullanıyor musun yada ameliyat oldun mu dr mutlaka duruş için önerilerde bulunmuştur yada hangi sporları yapacağını bilirsin
Yok canım ameliyatlik değilim yani sadece ensem de böyle bi yumru gibi bisi duruyor öyle ileri skolyoz değilim yani korse onrmdi sadece yüzme ve fizik verdi

Hadi gayret sen genceciksin canım her türlü iltifat hakkındır taze anne ha gayret düzeni oturtunca gerisi gelir zaten

Yok canım ameliyatlik değilim yani sadece ensem de böyle bi yumru gibi bisi duruyor öyle ileri skolyoz değilim yani korse onrmdi sadece yüzme ve fizik verdi
Fırsat bulunca yap mutlaka olmadı bebek uyuyunca yapacağın şeyler vardır Beste zaten grubun spor hocası öneride bulundu hepimize, daha doğrusu aba altından sopayı gösteriyor pardon bizi seviyor

Herkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.

Hayırlısı olsun canım..Allah kolaylıklar versin ..polis mi nişanlın?

Bızde senı öperız
Tebrık ederız
Gözünüz aydın canım
Ama hergün uğra barıkı lısteye gıt canım

Kızlar yenı üye alımına baslayalım mı bekleyelımmı
Yenı üyeler bakı kalmıyor
Sabıtlesmesınıde bekleyelımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…