- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Senin performans iyidir..biz çekirgelerKizlar oruclu 1,5 dk plank yaptim ha gayret
Sizin de artcak zilli ablaylaaaaaSenin performans iyidir..biz çekirgeler
İnşallah inşallah inşallahAynen ben de korumaya devam listesiz devam ederiz. Bi de hamis kalirsam da az almak icin burda yazcam menulerimi
İstanbul anadoludayim canım devlet klasik liste verip yolluyor yarın dahiliyey insülin direnci için gidicem bakalım nedicek evet kendime inanmam çok doğru en doğru hattaHangi şehirdesin canım
Ben diyetistene gitmiyorum çünkü o listelere uyabilecek durumda değilim gece mamaya kalkıyorum kaç kere sabahın köründe uyanıyorum uyku düzenim bozuk
Dahiliyeye gittim tüm gereken tahlilleri yaptırdım
Istersen bir devlet hastanesinde diyetsiyene git parasız olur
Ama insanın kendi iç motivasyonu en kıymetlisi yoksa diyetisyen de işe yaramıyor
Eşin sen kilo verdikçe inanacak görecek bak 2 ay sabret gör bak erkekler hemen anlamıyor kilo verdiğimizi o yüzden 2 ay diyorum
Kendine inan o kadın da sadece inan diyor ya sloganı o gerçekten de doğru
Belli omurga hareketleri vermişti o zaman bakalım belki Bünyan yüzme olabilir bebeğim le beraberAyrıca kilo verdikçe rahatlarsın bence..geçmiş olsun bende dik duramıyorum göbek dışarı omuz çökmüş aklıma gelince duruyorum aslında omurga hareketleri hepimizin yapması lazım
Kızımın ismi bade canım işte bende zayıf hali nasıldı onu hatırlamıyorum maleseef ama kötü duruyor yaaa o namı diğer 40 kilo varya aynı onun gibi duruyorum eski hali taaabisiizukkum canım bende kamburum zayıfken daha bellıydı
Sımdı sırtımdaki yağlardan duruşum bır düzgün ki sorma
Bade gerçek adınmı ne güzel bır ısım
Benim de 99 çıktı şeker kolesterol 126Açlık kan şekerim 84
İnsülin direncim var ama düşmüş biraz
Kansızlık yok karaciğer böbrek maşallah
Tiroidim sınırda düşük maalesef
D vitaminim normal çıktı en son
B12 normal
Kız 10 yıldır hep şişkoyum dolayısıyla okusam diyette prof olmuştum gel görkü biliyorum ama yapmıyorumBenim hayalimdeki beril o avatardaki fotoda vallaha
Öyle diilsen bile öyle olacaksın beril kardeşimyakında
Aynen aynen çok fena bişi hala yorgunum şu an
Vay kanka sen de plankı biliyordun ama benimle paylaşmamış mıydın yanii teesüf ederim demek ki çaktırmadan planklıyordun kendini haaaa
Kız ben bunda yarışamam sizinle vallaha çekiliyorum bençok zor beeee
Cuma tartılak mı tartılmayak mı bayram sonrası toptan mı tartılak bu hafta liste olmasa mı diye
Hadi mızıklama her gün yapalım bakalım ne olacakYelizim ben kitkurduyla yarışamam vallaha biçer beni plankta korkuyom
Bence zayıflayınca hep böyle beslenmeyeceksen sonra burası gördüğünüz gibi evimiz oluyor biraz normalde beslendiğin gibi beslen miktar kıs bir de bu gramları hangi saatte masum hangi saatlerde yağ onu bilerek beslenBen az yiyom ama almam inşallah ya
Ben de mutlu olmak istiyorum tatil bavulu gibiyim bu ara daha işe yarar bir şey bulamadık elif varmı işe yararayan çare olan bir şeyYazdım evet güzel tarifler verdi.
"Mutlu bağırsak mutlu insan " dedi..kilo takılmalarına probiyotik ...güzel şeyler söyledi
Canım korse filan kullanıyor musun yada ameliyat oldun mu dr mutlaka duruş için önerilerde bulunmuştur yada hangi sporları yapacağını bilirsinKızlar benim doğuştan skloyoz rahatsızlığım var yani duruş bozukluğu ve ensemde oluşan kamburluk dışardan bakınca belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor ensemdeki kötü duruş bana bunun için öneri yapabilirsiniz hareket falan bu plank bana yarar mi
Yok canım ameliyatlik değilim yani sadece ensem de böyle bi yumru gibi bisi duruyor öyle ileri skolyoz değilim yani korse onrmdi sadece yüzme ve fizik verdiCanım korse filan kullanıyor musun yada ameliyat oldun mu dr mutlaka duruş için önerilerde bulunmuştur yada hangi sporları yapacağını bilirsin
Hadi gayret sen genceciksin canım her türlü iltifat hakkındır taze anne ha gayret düzeni oturtunca gerisi gelir zatenOrası öyle ama mesela bebegimden dolayı spora gidemem diyetisyen de burda baya el yakıyor hadi bir kere iki kere üç kerede gidilir ama buradaki 15 günde bir çağırıyor ve her seferi ucrerli eşim de sağolsun bu halin gayet iyi ben böyle seviyorum seni falan lar ama tabi zayiflamami istiyordur oda ama ben uzulmeyim diye soylemiyodur bugüne kadar bu konuda incitmedi hiç beni tabi 9 kiloyu verip 83 84 olunca baya farkettim böyle işte zayoflayinca çok güzel çok seksi oldun hayatim sen falan demeye başladı kilo alınca laflar yol oldu tekrar yani anlicaginiz zayıflamaya destek yön ama zayoflayinca iltifat çok
Fırsat bulunca yap mutlaka olmadı bebek uyuyunca yapacağın şeyler vardır Beste zaten grubun spor hocası öneride bulundu hepimize, daha doğrusu aba altından sopayı gösteriyorYok canım ameliyatlik değilim yani sadece ensem de böyle bi yumru gibi bisi duruyor öyle ileri skolyoz değilim yani korse onrmdi sadece yüzme ve fizik verdi
Hayırlısı olsun canım..Allah kolaylıklar versin ..polis mi nişanlın?Herkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.
Yok ablam askerHayırlısı olsun canım..Allah kolaylıklar versin ..polis mi nişanlın?
Bızde senı öperızHerkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?