Hayirlisi olsun canim Allah mutlu mesut etsinHerkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.
:))) sopa ya da razıyım beeeenn ucunda erimek varsaHadi gayret sen genceciksin canım her türlü iltifat hakkındır taze anne ha gayret düzeni oturtunca gerisi gelir zaten
Fırsat bulunca yap mutlaka olmadı bebek uyuyunca yapacağın şeyler vardır Beste zaten grubun spor hocası öneride bulundu hepimize, daha doğrusu aba altından sopayı gösteriyorpardon bizi seviyor
Canım hayırlı olsun Allahım görevinizde kolaylık versin yeni yuvanız mutlu, huzurlu bereketli ,mutluluğunuz daim olsun inşaallah hadi düzene koy biz burdayız uğraki kopmayasın ablacığımHerkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.
Kız sabitiz ama dediğin gibi biraz daha bekleyelim bayram sonu gelenler kararlı olur bence biz de tam rayına oturturuzKızlar yenı üye alımına baslayalım mı bekleyelımmı
Yenı üyeler bakı kalmıyor
Sabıtlesmesınıde bekleyelımmı
Bızde senı öperız
Tebrık ederı
Gözünüz aydın canım
Ama hergün uğra barıkı lısteye gıt canım
yokHayirlisi olsun canim Allah mutlu mesut etsin
Allah razı olsun hepinizdenCanım hayırlı olsun Allahım görevinizde kolaylık versin yeni yuvanız mutlu, huzurlu bereketli ,mutluluğunuz daim olsun inşaallah hadi düzene koy biz burdayız uğraki kopmayasın ablacığım
Kız sabitiz ama dediğin gibi biraz daha bekleyelim bayram sonu gelenler kararlı olur bence biz de tam rayına oturturuz
Afiyet olsun canımcığım ne güzel toparlandınKahvaltı 12.30 çok geç farkındayım
1.5 haşlanmış yumurta
Domates ve salata
Peynir zeytin
Ekmek yok onun yerine göbek marul
Öğle yok
Ara chia tohumlu kuru meyve ile yapılmış küp
2 kasik türlü kızımı yedirirken yedim
Aksam
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı makarna
1 tavuk
Salata
2.5 lt su
3 e tamamlanacak
Daha da toparladım ramazan bitsin şimdi biz akşam iftarlar bütün ailecek yapiyoz onlar çakmasın diye mecbur yiyom ramazan bitsin 6 da biter yemek isiAfiyet olsun canımcığım ne güzel toparlandın
Bana bulgur hemen kilo yapıyor valla kısır yesem çiğ köfte yesem hep artı çıkıyorum ..inşallah sana olmazKizlar menum sahur 1d ekmek 2yumurta beyazi 1sarisi 1d karpuz peynir lor salatasi domates salatalik
Iftar 1kepce mercimek 3kofge salata yogurtlu patlican
Ara yoresel batirik diye bisey var ondan yedim fistik bulgur domates bikac cesit ot suyla yapiliyo ne zamandir canim cekiyodu vala ozlemisim
Su 3lt spor 20dk kardiyo aksam zilli
Olmaz diye umuyorumBana bulgur hemen kilo yapıyor valla kısır yesem çiğ köfte yesem hep artı çıkıyorum ..inşallah sana olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?