He kız ben de aynen o kadın gibiydim şimdi az halliceyimKızımın ismi bade canım işte bende zayıf hali nasıldı onu hatırlamıyorum maleseef ama kötü duruyor yaaa o namı diğer 40 kilo varya aynı onun gibi duruyorum eski hali taaabisii
Akşam karbonh yemiyom işte ya hep böyle beslenmek istiyorum yoksa su içsem yarıyo dana gibi yiyomBence zayıflayınca hep böyle beslenmeyeceksen sonra burası gördüğünüz gibi evimiz oluyor biraz normalde beslendiğin gibi beslen miktar kıs bir de bu gramları hangi saatte masum hangi saatlerde yağ onu bilerek beslen
Ben de mutlu olmak istiyorum tatil bavulu gibiyim bu ara daha işe yarar bir şey bulamadık elif varmı işe yararayan çare olan bir şey @eliya
Hadi Allah kolaylık versin. Düğün var mı ne zamanHerkese iyi akşamlar kaç gündür size tek mesaj atamıyorum çok mahcubum af buyurun ablalarım.
Mazeretime gelecek olursak nişanlıyım ben.Nişanlımın tayini diyarbakıra çıkmıştı.Neyse biz de lojman başvurusu yaptık.Çok şükür çıkmış lojman.Kaç gündür buradayım evi toplamaya çalışıyorum.Artık burada yaşayacağım kısmetse düğün de eylülde.Hepinizi kocaman öpüyorum.
Gelsinler de gitmesinler üzülüyom ben ya konuş konuş bakıyom ertesi gün yok bi daha gelmiyoKızlar yenı üye alımına baslayalım mı bekleyelımmı
Yenı üyeler bakı kalmıyor
Sabıtlesmesınıde bekleyelımmı
İçli köfteler de bitemedi dondurucuya depo mu etti nedir her plank sonrası bir içli atıyor ağzına kesiin hatta dolabın önünde plank yapıyor olabilir şüpheleniyorumMENÜM
sahur
yok
iftar
1 kase layla çorbası
1 haş içli köfte
1 tavuk bacağı küçücük
3 kaşık ali nazik
4 kiraz
1 dilim tam buğday küçücük
su ve spor bilahare paylaşılacaktır
4 yk makarna ile 2 kepçe mercimek azıcık fazla olmuş bebeğim. Bir dahaki sefere 1 kepçe çorba yarım kase yani içsen iyi olur çünkü çorbalar da ekmek sayılıyor biliyorsun. Canım.Kahvaltı 12.30 çok geç farkındayım
1.5 haşlanmış yumurta
Domates ve salata
Peynir zeytin
Ekmek yok onun yerine göbek marul
Öğle yok
Ara chia tohumlu kuru meyve ile yapılmış küp
2 kasik türlü kızımı yedirirken yedim
Aksam
2 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı makarna
1 tavuk
Salata
2.5 lt su
3 e tamamlanacak
Yaa nerde yapacam ben 5 dakika duran beri gelsin 21 saniye anca durmuşum be
Tızlar hadi hep beraber yapıp yazalım
Eki Görüntüle 2011809 Eki Görüntüle 2011809 Done yettım yettım
Çare buldum bıze
Offff bır nefes alıyım dur
Kız mayo gıyebılırız hemıde bıkını bak bızler ıcın ne çıkmış
Bugün iyi su içtim sayenizde sağolun.Menü yazıyımda unutmayım
Sahur
Ikı yumurta omlet tavayı fırça ıle yagladım
Bıraz mozzeralla peynır
2 kıraz
İftar
Bır servıs kaşığı yağsız kavurma
1 kase yoğurt
Geç saatte belkı 2-3 üçgen karpuz
3 lt su olacak done bunu okuduğunda lütfen su ıc
Plan yaptım gıbı gıbı ama daha sıstematık yapacağım
30 dakıka stepper
4 km eklıptık
Eki Görüntüle 2011815
Bu kadar diyet tecrübem oldu cnm tek bildiğim nasıl verirsen ver eğer almaya elverişliysen hep dikkat edecen insan gibi yiyecenMefkurem mefkuşum doğru bir yöntem yoğurtla bitirdiğin yemediğin öğünleri bilirim ilk başladığımda hatırlarsan kuş kadar yedim ama kilo gitmedi diyette hayatınızdan çıkardığınız her şey diyet sonrası direk kiloyla birlikte hayatınıza dahil oluyor demek ki mantıklısı pişirme yöntemi miktar ve zamanı ayarlayarak tüketebilmekte hiç yemediğiniz şey yenince size zehir ediyor tartıyı gardırobu ben onu gördüm tam normalleşirken yemediklerimi dahil edince çok yukarlara tırmanmak çok da kolay oldu
Torunu öpüyorum doğacak olan için ay sayıyorsunuz demek ki heyecanla hayırlısıyla sağlıkla doğsun sen kiloyu verirsin diyeceğim en son 7li rakamlardaydın zaten çalışmıyor musun bu ara
Geçen hafta salı 100.5 gördüm
Öğle yemeği olmayınca açıktır diye birde çorbayı eşim koymuş kacdi aradaHe kız ben de aynen o kadın gibiydim şimdi az halliceyim
Akşam karbonh yemiyom işte ya hep böyle beslenmek istiyorum yoksa su içsem yarıyo dana gibi yiyom
Hadi Allah kolaylık versin. Düğün var mı ne zaman
Gelsinler de gitmesinler üzülüyom ben ya konuş konuş bakıyom ertesi gün yok bi daha gelmiyo
Başlayalım başlayabilitemiz varsa
İçli köfteler de bitemedi dondurucuya depo mu etti nedir her plank sonrası bir içli atıyor ağzına kesiin hatta dolabın önünde plank yapıyor olabilir şüpheleniyorum
4 yk makarna ile 2 kepçe mercimek azıcık fazla olmuş bebeğim. Bir dahaki sefere 1 kepçe çorba yarım kase yani içsen iyi olur çünkü çorbalar da ekmek sayılıyor biliyorsun. Canım.
Yaa nerde yapacam ben 5 dakika duran beri gelsin 21 saniye anca durmuşum be
süpermiş ya aklıma gelmemişti baak. Ama mayo aldım ben belki giyerim bu yaz.
Bugün iyi su içtim sayenizde sağolun.
Perşembe karpuz yemeyiniz çok şişiriyor. Bulgur mercimek lahana da aynen.
Ya ben kıyamıyom sana zuzumGeçen hafta salı 100.5 gördüm
Dün 96.7 di
Ama bişeyden kısmadım sadece cıss yok
Bayramı kaçamaksız atlatabileceğimden emin değilim
Bizim yemekteki hatunlar ne yaptı acabadedim tezbitsin geldi..ne yedi derken bacak falan gördüm umarım tavuktur
Gülüm ne oldu bırsey mı var pek keyıfsızsın sankıBen 3 e tamamladım uyuyorum kızlar bu arada tatlı niyetine yine chia li kup liradan yedim bir bardak sütle saat 9.30 da sanırım iyi geceler hepinize
Menengıcı sütlemı yapıyonMenüm
Kahvaltı 9: 1 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilimlik pide, 1 haşlanmış yumurta, 10 kiraz, çay no sugar
Öğlenleyin 13: 2 dilim ananas, yarım yeşil elma, 1 kupa süt, 2 tk menengiç kahvesi
Ara: 1 nektarin
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, yarım kase karışık salata ama biraz mısırlı, 3 kaşık etsiz türlü, 1 kaşık börülce salatası, 1 haşlanmış patates, 2 yk pirinç pilavı, 1 bacak
2 litre su
Spor: 30 ip atladım, 10*3 popo, 21/17/9 sn plnak ettim, 15 dakika yürüyüş
Biliyom akşam fena napiyim iftar davetiçok mutsuzuuum karpuz tatlı filan yemedim patatesi pilavı bitirmedim ama gene de çok oldu sabah tartılmıycam moralim bozulacak yoksa
Akşam hariç hepsini tarttım ama size taneyle yazıyorum artık.Menengıcı sütlemı yapıyon
Ikı dılım pıde çok gıbı ama dılım ne kadar onuda bılmıyom ama
Öncekı menülere göre kh fazlamı tartarakmı yesen yıne
Misafirliktesin tatlı yememişsin o güzel ..yarın protein ağırlıklı yersin ..cırcır salatası yaptın mı da tamamMenüm
Kahvaltı 9: 1 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilimlik pide, 1 haşlanmış yumurta, 10 kiraz, çay no sugar
Öğlenleyin 13: 2 dilim ananas, yarım yeşil elma, 1 kupa süt, 2 tk menengiç kahvesi
Ara: 1 nektarin
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, yarım kase karışık salata ama biraz mısırlı, 3 kaşık etsiz türlü, 1 kaşık börülce salatası, 1 haşlanmış patates, 2 yk pirinç pilavı, 1 bacak
2 litre su
Spor: 30 ip atladım, 10*3 popo, 21/17/9 sn plnak ettim, 15 dakika yürüyüş
Biliyom akşam fena napiyim iftar davetiçok mutsuzuuum karpuz tatlı filan yemedim patatesi pilavı bitirmedim ama gene de çok oldu sabah tartılmıycam moralim bozulacak yoksa
2 gündür cırcırım ya kuşkonmaz mı dokandı nedir ilk defa yemiştim anlamadımMisafirliktesin tatlı yememişsin o güzel ..yarın protein ağırlıklı yersin ..cırcır salatası yaptın mı da tamam
Menengiç sütle içilen biraz yağlı kahveydi dimi?Akşam hariç hepsini tarttım ama size taneyle yazıyorum artık.
Pide 2 silim dediğim 50 gram pide, 2 dilim ekmek diye düşündüm ondan öyle yazdım.
Karbonh ın gözünü çıkarttım aynen haklısın yaaaauu
Biz nasıl kendimize kıydık bilmiyorum tatlımYa ben kıyamıyom sana zuzum
Ye desem 3 yıla yaklaşan dostluk var
Yeme desem rakıbız
Ya ne edeyım
Senle yarıssam gızlıden dıyom
Gercı gızlılık oldumu sımdı
Neysem ben sevıyom senı tombısım
Menü yorumu yaparsan bana sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?