Ben onu yetıstırenım done
Oldu ne edelım canımBiz nasıl kendimize kıydık bilmiyorum tatlım
O kadar kol kola uzun yollar katettik tekrar başa sardık
Sanki sözleşmiş gibi aynı kilodayız :))
Kız ben yarış falan istemiyom o zaman yine az yemeye başlar sonra sapıtırım
Bence sende eskisi gibi değil sağlıklı menü yap tatlım
Boşuna metoyu durdurmayalım
Allah izin verirse yılbaşına kadar veririz
Eylülün ikinci haftası ablamHe kız ben de aynen o kadın gibiydim şimdi az halliceyim
Akşam karbonh yemiyom işte ya hep böyle beslenmek istiyorum yoksa su içsem yarıyo dana gibi yiyom
Hadi Allah kolaylık versin. Düğün var mı ne zaman
Gelsinler de gitmesinler üzülüyom ben ya konuş konuş bakıyom ertesi gün yok bi daha gelmiyo
Başlayalım başlayabilitemiz varsa
İçli köfteler de bitemedi dondurucuya depo mu etti nedir her plank sonrası bir içli atıyor ağzına kesiin hatta dolabın önünde plank yapıyor olabilir şüpheleniyorum
4 yk makarna ile 2 kepçe mercimek azıcık fazla olmuş bebeğim. Bir dahaki sefere 1 kepçe çorba yarım kase yani içsen iyi olur çünkü çorbalar da ekmek sayılıyor biliyorsun. Canım.
Yaa nerde yapacam ben 5 dakika duran beri gelsin 21 saniye anca durmuşum be
süpermiş ya aklıma gelmemişti baak. Ama mayo aldım ben belki giyerim bu yaz.
Bugün iyi su içtim sayenizde sağolun.
Perşembe karpuz yemeyiniz çok şişiriyor. Bulgur mercimek lahana da aynen.
Zuhal metabolizma canavar gibi az dikkat ettiğinde buysa ben yarışmam banane berille yarış o da senin gibi , ben nazlı nazlı kiloyu seve seve aheste gönderiyorum gitmiyor meret bana yapışıyor resmenBu kadar diyet tecrübem oldu cnm tek bildiğim nasıl verirsen ver eğer almaya elverişliysen hep dikkat edecen insan gibi yiyecen
Ben bunu yapamıyorum işte
Kız ne 7 leri o mazide kaldı
Senden şişkoyum, 5 ayda 20 kilo aldım dedim
Şimdi 97 yim geçen hafta salı 100.5 görüp yavaş yavaş başladım bayram sonu hız verecem artık
Hadi bakalım sende ver fazlalıklarını çıtır bir gelin ol canımEylülün ikinci haftası ablam
Yok Döneciğim stoklar tükendi anneme müracaat etmem lazım dünküleri yemek işime geldi her şeyden kalmıştı ama asla geçmişte olduğu gibi çöpçü balığı numarası yapmadım sevmeden sadece bacağı yedim oda en küçük en sevimsiz bacaktıHe kız ben de aynen o kadın gibiydim şimdi az halliceyim
Akşam karbonh yemiyom işte ya hep böyle beslenmek istiyorum yoksa su içsem yarıyo dana gibi yiyom
Hadi Allah kolaylık versin. Düğün var mı ne zaman
İçli köfteler de bitemedi dondurucuya depo mu etti nedir her plank sonrası bir içli atıyor ağzına kesiin hatta dolabın önünde plank yapıyor olabilir şüpheleniyorum
Yaa nerde yapacam ben 5 dakika duran beri gelsin 21 saniye anca durmuşum be
süpermiş ya aklıma gelmemişti baak. Ama mayo aldım ben belki giyerim bu yaz.
Bugün iyi su içtim sayenizde sağolun.
Perşembe karpuz yemeyiniz çok şişiriyor. Bulgur mercimek lahana da aynen.
Eyyamı perişan şimdi zilliyi yaptım düşe kalka besteyi kızdırmayayım dedim sağdan sola hücum marşıyla dönerdim şimdi ninni yumuşaklığında döner oldum çok perişanım benim kol sırt bacak karın bölgelerimin derinliklerinde galiba sanırsam kasımsı bir yapı varmış ağrı olduğuna göreUyku tutmadı bir bakınayım dedim ..@kitkurdu yavaş yavaş gitsin hızlı gidince hooopp geri geliyor hepsi fazla fazla zaten..sporla da desteklenirse daha çok belli olur..senin kas ağrıları nasıl
Var tabii ki.Utkuyu bırakırım (nişanlım) tartımı bırakmamHadi bakalım sende ver fazlalıklarını çıtır bir gelin ol canımbiz her akşam yediklerimizi yazıp yorumluyoruz ..senin tartın var mı?
İyi o zamanVar tabii ki.Utkuyu bırakırım (nişanlım) tartımı bırakmam
Bayram sonrası spora başlıyorum ben.Yani salona gidiyorum artık.O zamana kadar sadece yediklerime dikkat edebilirim.Şöyle 63 civarı olsam hiç fena olmaz düğüne kadarİyi o zamandüzende kurduysan hemen başarsın ..hedefin kaç ? Kaç kilo vermek istiyorsun?biz sıkılaşmak için evde spora başladık
Canım cici gelin şu nikin telaffuzu zor geliyor mahsuru yoksa isim ne onu kullansak olurmuBayram sonrası spora başlıyorum ben.Yani salona gidiyorum artık.O zamana kadar sadece yediklerime dikkat edebilirim.Şöyle 63 civarı olsam hiç fena olmaz düğüne kadar
Çok daha mutlu olurum ablam yaCanım cici gelin şu nikin telaffuzu zor geliyor mahsuru yoksa isim ne onu kullansak olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?