Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oldu ne edelım canım
Yılları nasıl devırırdık yoksa

Eylülün ikinci haftası ablam

Zuhal metabolizma canavar gibi az dikkat ettiğinde buysa ben yarışmam banane berille yarış o da senin gibi , ben nazlı nazlı kiloyu seve seve aheste gönderiyorum gitmiyor meret bana yapışıyor resmen

Uyku tutmadı bir bakınayım dedim ..@kitkurdu yavaş yavaş gitsin hızlı gidince hooopp geri geliyor hepsi fazla fazla zaten..sporla da desteklenirse daha çok belli olur..senin kas ağrıları nasıl

Yok Döneciğim stoklar tükendi anneme müracaat etmem lazım dünküleri yemek işime geldi her şeyden kalmıştı ama asla geçmişte olduğu gibi çöpçü balığı numarası yapmadım sevmeden sadece bacağı yedim oda en küçük en sevimsiz bacaktı iştahımı kapattı suyum az hala ,tamamlayınca yazacağım

Uyku tutmadı bir bakınayım dedim ..@kitkurdu yavaş yavaş gitsin hızlı gidince hooopp geri geliyor hepsi fazla fazla zaten..sporla da desteklenirse daha çok belli olur..senin kas ağrıları nasıl
Eyyamı perişan şimdi zilliyi yaptım düşe kalka besteyi kızdırmayayım dedim sağdan sola hücum marşıyla dönerdim şimdi ninni yumuşaklığında döner oldum çok perişanım benim kol sırt bacak karın bölgelerimin derinliklerinde galiba sanırsam kasımsı bir yapı varmış ağrı olduğuna göre

İyi o zaman düzende kurduysan hemen başarsın ..hedefin kaç ? Kaç kilo vermek istiyorsun?biz sıkılaşmak için evde spora başladık
Bayram sonrası spora başlıyorum ben.Yani salona gidiyorum artık.O zamana kadar sadece yediklerime dikkat edebilirim.Şöyle 63 civarı olsam hiç fena olmaz düğüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…