Selamlarİftara yarım saat kala annemle babam sürpriz yaptı iftara geldiler şimdi çay içiyoruz kızlar
Menün süper benceMenüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 tk chia
Yarım dilim tam tahilli kızarmış ekmek
İftar
6 kaşık fırında sebze ( biber patlıcan domates kabak )
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kase domates çorbası.
1 bardak kefir
Su 2.5 a tamamlanacak
Spor
20*3 plank
25*3 squat
Ayy ne güzel bazen özlüyor insan aileyle akşam oturmalarınıİftara yarım saat kala annemle babam sürpriz yaptı iftara geldiler şimdi çay içiyoruz kızlar
Benden iyisinSiz plank yaptınız benim durum
30 /30/22
Umut vardır inşallah
Zilli?Bestttt taksit taksit yapıyorum ama
30 ip atladım
Squat 10*3 yaptım
Plank yaptım yukarda yazdım
3.25 su içtim
Ooo hiç ekmek yook bakıyoruuumMENÜM
sahur
3 kaşık menemen
2 dilim çavdar
4 dilim salatalık
1 çatal peynir
2 zeytin
iftar
Patlıcan güveç
çoban salata
1sb ayran
10 kiraz
2 kayısı
su 2 bardak
spor
40 dakika yürüyüş
plank :33/33/34
Zilli?
Oyyy bunu mıncıklaya mıncıklaya sevmek istiyorum nasıl bir bakış şerbetli şerbetli kaymak kaymak
- Eki Görüntüle 2011999 Döne tiyjeeeeee
- Şu çiçeğin suyunu degişşek
- Birde karşılıklı su içsek oluymuuuu
- Annem kıcayyy bana sen cu içmesssennnn
Farkındayım vur sen de vur hiç çekinme su koyverdin de de de hiç çekinme ama eve yeni geldim şimdi suya başlayıp boğulacağım miktar artınca söylerimkitkurdu şimdiden ifşa ediyoruuuum
Sadece 2 bardak su içmiş yaaaa
Ceza var yarın çok içmezsen ceza var
Hafftanın sonuncususun şu anen kötü emojiler
Bugün kendime gelemedim daha , meyveyi dahil ediyorum korka korka suya da başlayayım banyo su yolu olsunaynen spor güzel ..menü güzel
Suyu da tamamlarsa süper yoksa psikolojik baskılar başlar
Elleriniz kollarınız dert görmesin gurbette kenetlenin birbirinize destek olup güçlenin inşaallah hayrınızı rabbim kabul etsinSelam kızlar şükür olsun bıttı ıftarımız
Terafı sonrası bıraz kalanlarla oturup bır cay ıcer duamızı eder eve gıderım
Bugun hıc hiç gelemedim kusura bakmayın lütfen
Sankı yanındaydınızElleriniz kollarınız dert görmesin gurbette kenetlenin birbirinize destek olup güçlenin inşaallah hayrınızı rabbim kabul etsin
Banyo yaparken daya ağzını musluğa vallaha bak karışmam hem banyo et hem su iç zaten zamanın dolmuş saat 12 yi geçiyor bugün bittiFarkındayım vur sen de vur hiç çekinme su koyverdin de de de hiç çekinme ama eve yeni geldim şimdi suya başlayıp boğulacağım miktar artınca söylerim
Bugün kendime gelemedim daha , meyveyi dahil ediyorum korka korka suya da başlayayım banyo su yolu olsun
Ne güzel dua etmişsin kızElleriniz kollarınız dert görmesin gurbette kenetlenin birbirinize destek olup güçlenin inşaallah hayrınızı rabbim kabul etsin
Baska şansımız secenegımız yokkıElleriniz kollarınız dert görmesin gurbette kenetlenin birbirinize destek olup güçlenin inşaallah hayrınızı rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?