toparlamışsınSahur
1 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak kompostu
Iftar
1 kase tarhana corba
3 parca firinda tavuk
Salata
1 dilim pide
1.5 litre su
Spor yok
bence çok azaltma ..yürüyüş ve spor hızlandırır ..Kizlar ramazandan sonra dusuncem ise giderken ve cikista yurumek
Aksam evde eliptik ve mekik yapmak
Yeme isini biraz daha azaltmak seklinde dusuncelerim var
Biz gidicez eskişehire 2 gün kalırızkızlar bayramda kimler gidiyor bizden memlekete?
Eskişehir güzel tabi ya insanı da öyledir. Bir de çok gelişti eskisine göre öğrenci çok olduğu için.eskişehire gitmiştim çok beğendim ..ankara dan daha güzel geldi bana
Meyve yiyor musun arada veya günkurusu tok tutarYa ben çok açlık hissediyorum kızlar ya nolacak böyle 1 hafta ekmek yasağı koydum.kendime sırf eve pide giriyor tek diye haftaya 1 dilim yer öğünde toplamda 3 dilim yemiş olucam ama çavdar yada tam buğday bide şu iftarda yemek yemek zorunda kalmasam ne güzel olacak sanırım son 2 gün tutucam oruç
haklısın pideye dayanmak zor ..az kaldı canım 3 gün..sizin birde beraber iftar yapıyorsanız yine iyisinYa ben çok açlık hissediyorum kızlar ya nolacak böyle 1 hafta ekmek yasağı koydum.kendime sırf eve pide giriyor tek diye haftaya 1 dilim yer öğünde toplamda 3 dilim yemiş olucam ama çavdar yada tam buğday bide şu iftarda yemek yemek zorunda kalmasam ne güzel olacak sanırım son 2 gün tutucam oruç
Meyve yemedim hiç başladığımdan beri işte bi o bahsettiğim pudinge katiyom o kurulariMeyve yiyor musun arada veya günkurusu tok tutar
Evet beraber yapiyoz işte erkekler falan cakmasin adet olduğumu diye oturuyom ama çok acikiyom işte normalde erken yatıyorum ama ramazan da en erken 1 oda sahuru hazırlayıp yatarsam yoksa 4 da buluyorhaklısın pideye dayanmak zor ..az kaldı canım 3 gün..sizin birde beraber iftar yapıyorsanız yine iyisin
Sanırım bi elma bi süt yapsam iyi olurbelki ikindi öğünü yapsan iyi olur ..o ara yersen belki akşama acıkmazsın
yaa kızlar aklıma ne geldi ..ben o bilmem kaçıncı rejimimde akşam çok acıkıyordum ..mutfağa gidip peynir tırtıklıyordumEvet beraber yapiyoz işte erkekler falan cakmasin adet olduğumu diye oturuyom ama çok acikiyom işte normalde erken yatıyorum ama ramazan da en erken 1 oda sahuru hazırlayıp yatarsam yoksa 4 da buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?