Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ramazandan sonra dusuncem ise giderken ve cikista yurumek

Aksam evde eliptik ve mekik yapmak

Yeme isini biraz daha azaltmak seklinde dusuncelerim var
bence çok azaltma ..yürüyüş ve spor hızlandırır ..
bende azalltım kilo verdim ama normale geçince fazlasıyla aldım ..
ah bu kilolar az gitsin yağdan gitsin diyorum hep

Ya ben çok açlık hissediyorum kızlar ya nolacak böyle 1 hafta ekmek yasağı koydum.kendime sırf eve pide giriyor tek diye haftaya 1 dilim yer öğünde toplamda 3 dilim yemiş olucam ama çavdar yada tam buğday bide şu iftarda yemek yemek zorunda kalmasam ne güzel olacak sanırım son 2 gün tutucam oruç

Meyve yiyor musun arada veya günkurusu tok tutar

haklısın pideye dayanmak zor ..az kaldı canım 3 gün..sizin birde beraber iftar yapıyorsanız yine iyisin

Kizlar menum sahur 2yum beyazi 1sarisi peynir domates salatalik 3zeytin.
Iftar 4k sebzeli bulgur pilavi tavuk sote salata ayran
Ara yogurtlu dondurmamdan yedim canim bisey cektikce salatalik yiyorum su 3.5 olcak gibi bugun simdilik 2.5 oldu. Spor 20 dj kardiyo. 500 kez ip atladim. Aksam bolgesel

haklısın pideye dayanmak zor ..az kaldı canım 3 gün..sizin birde beraber iftar yapıyorsanız yine iyisin
Evet beraber yapiyoz işte erkekler falan cakmasin adet olduğumu diye oturuyom ama çok acikiyom işte normalde erken yatıyorum ama ramazan da en erken 1 oda sahuru hazırlayıp yatarsam yoksa 4 da buluyor

Evet beraber yapiyoz işte erkekler falan cakmasin adet olduğumu diye oturuyom ama çok acikiyom işte normalde erken yatıyorum ama ramazan da en erken 1 oda sahuru hazırlayıp yatarsam yoksa 4 da buluyor
yaa kızlar aklıma ne geldi ..ben o bilmem kaçıncı rejimimde akşam çok acıkıyordum ..mutfağa gidip peynir tırtıklıyordum
vee yatabildiğim kadar erken yatıyordum çünkü akşam yemek hiç yaramıyor bana hemen kilo yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…