- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
mis afiyet olsun canımMenü
Kahvaltı 9.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, çay, 12 kiraz, yarım domates, yarım nektarin
Öğle 14: 1.5 tb zeytintağlı taze fasülye
Ara: 1 günkurusu
Akşam 19: Salata (Yeşil elma, kuru soğan, domates, salatalık, nane, maydanoz, limon suyu var yağ yok)
3 litre su
Spor yok hala
burdan incecik mezun olacaksın bebeğim81.2 ile başladım
makarna çok olmuş çünkü nohut ve mercimek te karbonhidrat onlar olmasa makarna sorun olmazdı bence. Suyunda 3 lt mis okudum. Afiyet olsun canım. Birde tartıya yakın bakliyat yemesen iyi olur şişkinlik yapıyor.Bende yazam o vakit
Sabah 10.00
Yarım çay kaşığı tereyağında 1 yumurta
Domates göbek marul peynir
Ara 14.00
Chiali puding
Öğlen
16.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 y.k. marakna (çok actimm)
1 küçük kase yoğurt
Aksam da nohut yiycem yarın da yoğurt
100 ip atlama
1 set plank
Ve gün içinde çok yer yürüdüm dışardan rahat 2 saat hareket halinde yürüyüşle geçti
kepekli makarna dan yap.Murat topoğlu isimli doktorun önerileri de güzel oluyor ben tv ye çıkınca hep dinliyorum
Makarna kilo yapmaz çok yemezseniz diyor ama yanında proteinli bir şey olursa kilo yapıyor diyor ?
Bu arada canım bi kıymalı makarna çekiyo ki öff
Hep menüsünde makarna olan badenin annesi yok muuu o aklıma soktu @bade 34
Ay bunuda deniye yim.Kabizlik cekenler ben bikac gundur gunde 2 3 salatalik yiyorum super cikardi beni bi deneyin.kalori de yok
Süpersin canım iraden için de tebrik ediyorum maşallah.kızlar bende menümü yazayım
sabah
2 bardak su
5 çatal peynirli omlet
1 zeytin
çay
maydanoz
kapya biber
ara 1 kahve 2 badem
öğlen
peynirli salata
1 dilim ekmek
ara
1 dilim ananas
akşam
3 köfte (fırında)
salata
ayran
1 dilim ekmek
su 3 litre hemide detoks suyu
spor 7000 adım
plank
zilli ana
kızlar kek yaptım yemedim canım istemedi hiç
Gayet güzel canim suyun arttırılması lazımSahur
1 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak kompostu
Iftar
1 kase tarhana corba
3 parca firinda tavuk
Salata
1 dilim pide
1.5 litre su
Spor yok
ben annemdeyim ama döneriz bayramdan sonraki yani haftaya cuma tartı varmı?kızlar bayramda kimler gidiyor bizden memlekete?
Süpersin herseyin leKizlar menum sahur 2yum beyazi 1sarisi peynir domates salatalik 3zeytin.
Iftar 4k sebzeli bulgur pilavi tavuk sote salata ayran
Ara yogurtlu dondurmamdan yedim canim bisey cektikce salatalik yiyorumsu 3.5 olcak gibi bugun simdilik 2.5 oldu. Spor 20 dj kardiyo. 500 kez ip atladim. Aksam bolgesel
Bende aç aç uyuyordum hepyaa kızlar aklıma ne geldi ..ben o bilmem kaçıncı rejimimde akşam çok acıkıyordum ..mutfağa gidip peynir tırtıklıyordum
vee yatabildiğim kadar erken yatıyordum çünkü akşam yemek hiç yaramıyor bana hemen kilo yapıyor
ayakta alkisliyorum irade işte buMisafirlikte önüme gelen tabak yedim mi haaaayiiirrr ağzıma sürmedim
Evet 100 km var aramızda iyi oldu valla ya.Menün süper bence
Ayy ne güzel bazen özlüyor insan aileyle akşam oturmalarını
Benden iyisin
haaaariiikaaaMENÜM
sahur
3 kaşık menemen
2 dilim çavdar
4 dilim salatalık
1 çatal peynir
2 zeytin
iftar
Patlıcan güveç
çoban salata
1sb ayran
10 kiraz
2 kayısı
su 2 bardak
spor
40 dakika yürüyüş
plank :33/33/34
canım ya ne demek. Afiyet olsun.Selam kızlar şükür olsun bıttı ıftarımız
Terafı sonrası bıraz kalanlarla oturup bır cay ıcer duamızı eder eve gıderım
Bugun hıc hiç gelemedim kusura bakmayın lütfen
cokkk cokkkkk amin.....şişman duası
Ya rabbi, biz yedik içtik düşünmeden; geldik bu hale bilmeden! Doğru yolu bulduk; diyete niyet ettik, üç beyazdan uzak durduk, karbonhidratı komple unuttuk. Sen bizlere yardım et ya rabbi! Açlığımızı bastır, insülin direncimizi arttır. Metabolizmamızı hızlandır, fır fır fır çalıştır, yediğini yaksın, öğütsün atsın, kalori hesabı tarihe karıştır.
Bizi şişkolukla sınama ya rabbi. Kiraz sapı gibi dümdüz et, patates halimizden çıkar, Fazla kilolarımızdan kurtulup fit duruma gelmeyi nasip et, selüloitlere karşı muzaffer eyle Ya rabbi?
Rejiminde sebat edenlerden eyle. Nefsimize uydurma; ?azıcık tadına bakayım? ?kalmasın diye sıyırdım? ?Yeter dombili olucam ben, Pazartesi kesin başlarım? bahanelerinden uzak eyle? Tasavvuf yolundan geçenlerin iradesinden ver, evdekilere de sabır ve dayanma gücü! Sen bizi yolda sokakta burnumuza gelen simit, döner, kebap kokularıyla, diyete başladığımız güne denk gelen altın günüyle, ?bir künefe yer miyiz? diyen arkadaşla, ibresi fırlayan tartıyla sınama ya Rabbi.
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et bizi ya rabbi... Günlerce ot, çöp, sebze yenilen şok diyetlerden, iki kilo verince diyetisyen kesilen magazin ünlülerinden, lahana çorbasından, maydanoz suyundan, harika diyetlerini halkla paylaşan şarkıcı, artizz ve bilumum mahalli sanatçılardan emin kıl ya rabbi?
Dayanamayıp yediğimiz o hamur işinin ardından vicdan azabı çektirme. Cümlemize ?Bir demet marulu yıka sonra öp kokla? mantığındakiler yerine ?Ekmek yoksa Pasta yesinler? diyen diyetisyenler nasip eyle? Fermuarlarını patlattığımız kıyafetlerimize kan ter içinde kalmadan girmeyi nasip et, göbeğe bakıp ?Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin ? diyen densizleri taş et, diyet haberlerindeki o eli mezuralı zayıf kadını yok et, bizdeki kiloları al " O kilo veremez" diyenlere ver ya rabbi.
Ya rabbi sen bize merhamet et, moralimizi düzgün kıl; sinirden yedirtme!.. Gecenin bir yarısı tutan tatlı krizinden, su içse yarayan bünyeden, ?Ay, aklımda duracağına karnımda dursun? zaafiyetinden muhafaza eyle. Haset insanların şerrinden bizleri koru, onların ağzını kapatacak kiloya getir bizleri ya rabbi... İdeal kilomuzda daim eyle; 3 ayda verilen 3 kiloyu 3 günde geri aldırma yarabbi!
Sen lütufkarsın; bizi parklardaki kondisyon aletlerinde maymun olmaktan kurtar, aç kalmadan yorulmadan ?Düşünce gücüyle zayıflamayı? bizden esirgeme. Bizlere devalarını, nimetlerini ihsan et ve verdiğin rızıkları, mantıları, börekleri, baklavaları şişkolamadan değerlendirmeyi nasip eyle.
Allahım, dualarımızı geri çevirme, makbul eyle. Hayırlı görmüyorsan, en azından bölgesel zayıflat. Onu da uygun bulmuyorsan, etrafımızdaki herkesi şişmanlat! Amin
inşallah canım ya umutluyum 1 kg versem benim için mucize olur.Arkadaşlar oruçlular bugün tartılacak tartı yüzümüzü güldürsün emeğimizin karşılığını aldığımız bir hafta olsun
Bende canım ne yaparsam yapayım olmuyor dediğin gibi aşamiyorum bu sorunu. böyle olmasa çok güzel kilolar veririz eminim.eliya Elif'çiğim suyumu 2.5 lt tamamladım ama sindirim problemini aşamadım hayırlısıyla bayramı atlatıp döndüğümüzde
bu sorunu da geride bırakalım
Ayça Kaya yi severim hatta nedense diyetisyenler içinde ki dahiliye ci kendisi en mantıklı o geliyor bana. Yapalım cancazim.Tızlar bugün Ayça Kaya bayram sonrası yenilen tatlıları kiloya dönüşmeden halledecek diyetini dinledim bence biz grup olarak bayram dönüşü bu diyeti yapabiliriz
sabah
1sb süt
2 kaşık yulaf
10 kiraz
öğle
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
salata
cacık -ayran-yoğurt vb
ikindi
1 fincan sütlü kahve
3 kayısı
10 çiğ badem
Akşam öğlenin aynısı
3 gün yapın hallolur dedi
Ayrıca isteyen sabaha 1 haş. yum .1kk peynir,1 domates ile değiştirebilir de dedi
Çok kesin konuştu mutlaka yapın saçınızdan bir tel dahi gitmeden sağlıklı bir şekilde vereceksiniz her besin grubu var dediinşallah canım ya umutluyum 1 kg versem benim için mucize olur.
Bende canım ne yaparsam yapayım olmuyor dediğin gibi aşamiyorum bu sorunu. böyle olmasa çok güzel kilolar veririz eminim.
Ayça Kaya yi severim hatta nedense diyetisyenler içinde ki dahiliye ci kendisi en mantıklı o geliyor bana. Yapalım cancazim.
Evet güzel görünüyor. Bundan önceki kilo verisimde o kadar döküldü ki saçım kisacik kestirdimÇok kesin konuştu mutlaka yapın saçınızdan bir tel dahi gitmeden sağlıklı bir şekilde vereceksiniz her besin grubu var dedi
Aklına kötü şeyler getirme vesvese ediyorsan yarın hemen sadaka çıkar mutlakaAy yine cama Baykuş geldi kötü kötü ses çıkarıyor ya
Öyle yapayım.Aklına kötü şeyler getirme vesvese ediyorsan yarın hemen sadaka çıkar mutlaka
Canım sana da hayırlı sabahlar bugünün dünden güzel olsun , artık yarın kaçta kısmet olursa görüşürüz selamlar sevgilerHayırlı bir sabaha uyanalim inşallah kızlar
Nöbetçim arkadasim Nalan im iyi sabahlar
Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 tk chia
Yarım dilim tam tahilli kızarmış ekmek
İftar
6 kaşık fırında sebze ( biber patlıcan domates kabak )
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kase domates çorbası.
1 bardak kefir
Su 2.5 a tamamlanacak
Spor
20*3 plank
25*3 squat
MENÜM
sahur
3 kaşık menemen
2 dilim çavdar
4 dilim salatalık
1 çatal peynir
2 zeytin
iftar
Patlıcan güveç
çoban salata
1sb ayran
10 kiraz
2 kayısı
su 2 bardak
spor
40 dakika yürüyüş
plank :33/33/34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?