Elmaya da tarçın dökSanırım bi elma bi süt yapsam iyi olur
bende kapya biber yiyorum pek severimKizlar menum sahur 2yum beyazi 1sarisi peynir domates salatalik 3zeytin.
Iftar 4k sebzeli bulgur pilavi tavuk sote salata ayran
Ara yogurtlu dondurmamdan yedim canim bisey cektikce salatalik yiyorumsu 3.5 olcak gibi bugun simdilik 2.5 oldu. Spor 20 dj kardiyo. 500 kez ip atladim. Aksam bolgesel
anamm o ne?kaldır kaldır bakamayacağım,,Misafirlikte önüme gelen tabak yedim mi haaaayiiirrr ağzıma sürmedim
Bakiyom ama yemiyorum şükür yaaaaanamm o ne?kaldır kaldır bakamayacağım,,
yersem herhalde 1 ay kilo veremem ben
Yeme canım nasıl olsa tadını biliyorsunBakiyom ama yemiyorum şükür yaaaa
O da mi iyi geliyoobende kapya biber yiyorum pek severim
500 kez ip mi süper
Aynen ben sakizimi çiğnemeye devam edeyimYeme canım nasıl olsa tadını biliyorsunyesen de sonrasında mutsuz olacaksın nasıl olsa
Badenin annesi adını söylemiş miydin kız unutmuşumMisafirlikte önüme gelen tabak yedim mi haaaayiiirrr ağzıma sürmedim
Dur bu tarifi de yazayım ..bana da lazım olurBadenin annesi adını söylemiş miydin kız unutmuşum
Benim chialı puding tarifim şöyle
1 muz, 1.5 sb süt, 2 yk chia, 1 yk kakao
Karıştırıp kuplara koymuştum, iki kup çıkmıştı. Buz gibi iyi oluyor dolapta bekleyip yiyince. Çok tatlı değil tabi.
Dur bunu da denicem adım hilal bi arada canım senin.neydi isminBadenin annesi adını söylemiş miydin kız unutmuşum
Benim chialı puding tarifim şöyle
1 muz, 1.5 sb süt, 2 yk chia, 1 yk kakao
Karıştırıp kuplara koymuştum, iki kup çıkmıştı. Buz gibi iyi oluyor dolapta bekleyip yiyince. Çok tatlı değil tabi.
Tam anlamadım canım yaa..ben YelizDone sen değilPembe_patikli senin ismin
Ben DöneDur bunu da denicem adım hilal bi arada canım senin.neydi ismin
Hadi bakalımBestttt plank 32/ 22/ 15
Evet hayatım kefir içiyorum her gün mutlaka yoğurt yiyorum özellikle sahurda ya yoğurt ya kefir mutlaka var gün içinde menüm de.eliya ayran içiyor musun yoğurt yiyiyor musun şekerim
Cooookkk memnun olmuşum kızlar :))Ben Döne
anderes Yeliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?