Öyleyse yarın cuma sabahı kalkıp çıplak tartılıp bize yazarsın olur mu heyecanla bekliyoruzYok canım değilim yarın tutarım eğer biterse hastalığım
Tabi canııım wc den sonra tartıl yiyip içmedenŞimdi tekrar hastaneye gidip tokluk kanı vercem açlığı verdikten yemek yedikten 2 saat sora gel dediler gidip bunda verdikten sora kızımla gezicez ara ara yazarım size bugün yürüsmyusu bol bi gün beni bekliyor bu arada yarın sabah yine ilk idrar dan sıra tartilsam doğru cikarmi aceepp
Komple cibildakmi kiiizzz ben geçen de kıyafetler le tatildim tayt atlet vardı üstüme deÖyleyse yarın cuma sabahı kalkıp çıplak tartılıp bize yazarsın olur mu heyecanla bekliyoruz
Tamam donecimTabi canııım wc den sonra tartıl yiyip içmeden
İç çamaşırıylan kız tayt tişört olmasınKomple cibildakmi kiiizzz ben geçen de kıyafetler le tatildim tayt atlet vardı üstüme de
Su demısken cıceklerı tosbıklerı suladımAdıma yazılmış en güzel dörtlük oldu kankacım
Hakkındır beriiiil
Bıze haber ver canım olurmuŞimdi tekrar hastaneye gidip tokluk kanı vercem açlığı verdikten yemek yedikten 2 saat sora gel dediler gidip bunda verdikten sora kızımla gezicez ara ara yazarım size bugün yürüsmyusu bol bi gün beni bekliyor bu arada yarın sabah yine ilk idrar dan sıra tartilsam doğru cikarmi aceepp
Bır arkadasım vardı öbür yerdeKomple cibildakmi kiiizzz ben geçen de kıyafetler le tatildim tayt atlet vardı üstüme de
Ben bıraktım o huyuKızlar bayram diye üstüne başına yeni bir şey alanınız var mı
Nasıl eski bedeninizden küçük aldınız dimi özellikleBestttt seni merak ettim 34 mü bedenin hadi bedenlerimizi yazalım
Ben hiçbir şey almadım kendime hala aynı kotumu giyiyorum almaktan da korkuyorum
Kuzum 34 mu naptinkizKızlar bayram diye üstüne başına yeni bir şey alanınız var mı
Nasıl eski bedeninizden küçük aldınız dimi özellikleBestttt seni merak ettim 34 mü bedenin hadi bedenlerimizi yazalım
Ben hiçbir şey almadım kendime hala aynı kotumu giyiyorum almaktan da korkuyorum
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Tünaydın canlar.Günaydın kızlar
anam 5 mil hiç denemedim harika valla menüye laf yok zaten.Dünkü menü
Sahur
Peynır
Yumurta
Maydanoz
İftar
Pek bırsey yemedım sayılır
2 kaşık salata
1 kş et sote
3-4 la çorba
Ikı salatalık
Su 4 lt
Spor
Leslie 5 mile
30 dak stepper
Gün boyu koşuşturma harıcEki Görüntüle 2012233
ufacık bir ışık hüzmesi ne bile geliyor.Balkonun ışığını mı açık bıraksanız ışığa gelmez heralde
şair oldun kızDombililer dombilisi Döne
Ne oldu kilolar bak vere vere
Gelsin yarışma sonuçları önüne
Yaşasın 13.takım densin hele
Harikasın canım.25 dakikalık tempolu yurusle günaydın kizlar
heyt be yaglar sair ruhunuzu cikardi.Döne lütfen kendine dombili deme
Balıketli oldun kiloları vere vere
İnşallah senide görecez
60 kilo çıtır bir Döne
bizi haberdar et canım sonuçtan. Bak şimdi gece en gec 11 gibi su içmeyi bırak bugün protein ağırlıklı beslen sabah wc den sonra cibildak tartıl hepsi bu Hiloş.Şimdi tekrar hastaneye gidip tokluk kanı vercem açlığı verdikten yemek yedikten 2 saat sora gel dediler gidip bunda verdikten sora kızımla gezicez ara ara yazarım size bugün yürüsmyusu bol bi gün beni bekliyor bu arada yarın sabah yine ilk idrar dan sıra tartilsam doğru cikarmi aceepp
Valla gittim baktım baktım deneme kabininin önünde bıraktım çıktım vermeden almak yok. 42 44 arası giyiyorum kalıplar değişiyor markalara göre ondan yoksa 44 yani. Zaten ya 40 42 44 beden kıyafet var evde fazlasını asla saklamam veririm hep yani zayıflayınca güzel bir alışveriş beni bekliyorKızlar bayram diye üstüne başına yeni bir şey alanınız var mı
normalde sporun ustune tartilmak cok yanlis. Yaptiktan sonra fazla cikiliyo. Bazi bunyelerde ertesi gunu de etkiliyodur belkiCanım bız çok denemıstık persembe spor yaptığımda yapmadığım haftaya göre bıraz fazla çıkıyordu
Hıc uzmana sormadım doğrusu
Bır efsanede olabılır
Spor salonunda bugun sorayım
Bestede bır el atsın
Done su ıcmeye alıstınmı kuzum
Kuzu bi dene zilliyi yaGünaydııııın kardeşler bacılar canlar ve hatta şişkolaaar
.Ben yarın sabah tartılacam @kitkurdu
.Hiç zilli yapmadım korkuyorum başlamaya daBestttt
.İyi madem ben bugün yayarım spor mpor yapmam şişiriyosaberilceee
.Dün herkes güzel su içti, 1 kişi hariç @kitkurdu na ceza var : 30 ip atlama cezası verdim bugün
Dünün su 1.si @berilceee tebrikler ve başarılarının devamını diliyorum
Yaşasın Su
Yaşasın 13
176 boyda 64 kıloydumKuzum 34 mu naptinkiz36 38 arasi degisiyo az kaldi sen de olcan 36
Elif çok heveslıyım bu kezTünaydın canlar.
anam 5 mil hiç denemedim harika valla menüye laf yok zaten.
ufacık bir ışık hüzmesi ne bile geliyor.
şair oldun kız
Harikasın canım.
heyt be yaglar sair ruhunuzu cikardi.
bizi haberdar et canım sonuçtan. Bak şimdi gece en gec 11 gibi su içmeyi bırak bugün protein ağırlıklı beslen sabah wc den sonra cibildak tartıl hepsi bu Hiloş.
Valla gittim baktım baktım deneme kabininin önünde bıraktım çıktım vermeden almak yok. 42 44 arası giyiyorum kalıplar değişiyor markalara göre ondan yoksa 44 yani. Zaten ya 40 42 44 beden kıyafet var evde fazlasını asla saklamam veririm hep yani zayıflayınca güzel bir alışveriş beni bekliyor
Burcu canım lısteyı sormuştumKizlar kaldi 2 gun bayram bnm icin kolay gecio cunku serbetli tatli sevmm kacamk yapmadan gecirmk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?