Tamam sabah öyle tartilcmİç çamaşırıylan kız tayt tişört olmasın
Verdim tatlım yarın belli olacak bisi çıkacağını sanmıyorum ama diyetisyen e gönderecek dahiliyeBıze haber ver canım olurmu
Almadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırımKızlar bayram diye üstüne başına yeni bir şey alanınız var mı
Nasıl eski bedeninizden küçük aldınız dimi özellikle @Bestttt seni merak ettim 34 mü bedenin hadi bedenlerimizi yazalım
Ben hiçbir şey almadım kendime hala aynı kotumu giyiyorum almaktan da korkuyorum
Sen önce kendın karar verdın ya gerısı kolay canımVerdim tatlım yarın belli olacak bisi çıkacağını sanmıyorum ama diyetisyen e gönderecek dahiliye
Sen daha inçe görünüyon amaaaaBen kışın 44 beden pantolon almıştım..şimdi 42 sıkı da olsa oluyor..ben dede beden beden kıyafet var
Çoğunu verdim bir zayıflayalım alırız ya seve seve hemde
Lısteyı unutmuyoz demıBen bayramda istanbul türü yapmak istiyorum bol bol gezicem ve iciciem umuyorum tatlıyı çok çok azıcık hasarla atlaticam benim için esas zorlu süreç annem umreden gelince gelen giden tatlı börek sarma falan o zaman yanarım onu bi atlatiyim başka bisi istemem
Valla yarın kaç gorcem merak ediyorum belki 1 kilo gitti ama o bilr motivemi düşürmeyecek pazartesiden beri ekmekyemedim pazar günü börek yiycem bayram kahvaltısındaSen önce kendın karar verdın ya gerısı kolay canım
38 ler bıle olacakAlmadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırım
İnşallah ..4-5 kilo bir beden inceltir dimi?tabi sporla birlikte ..Almadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırım
Oda olacak artıkValla yarın kaç gorcem merak ediyorum belki 1 kilo gitti ama o bilr motivemi düşürmeyecek pazartesiden beri ekmekyemedim pazar günü börek yiycem bayram kahvaltısında
Koz ben bi anlayamadım bu liste işini her akşam şu spor menü yazıyorum :)) listeye girdimmi nolcakLısteyı unutmuyoz demı
Haftaya cuma lıstedesın
6 kılo bır beden oluyor bendeİnşallah ..4-5 kilo bir beden inceltir dimi?tabi sporla birlikte ..
Zaten ramazanda sıra 6 da yemek faslı bitecek benim içinOda olacak artık
Bayram yanı
Ama sonrası protein sebze dengele kuzum sen yıne
Yani 9 kilo verdiğimde 46 pantolon bol oluyordu banaİnşallah ..4-5 kilo bir beden inceltir dimi?tabi sporla birlikte ..
Suan deneme süresındesın ıkı haftaKoz ben bi anlayamadım bu liste işini her akşam şu spor menü yazıyorum :)) listeye girdimmi nolcak
Soyunucam tamamen o zamanBır arkadasım vardı öbür yerde
Özelde konuşurken sütyenım bıle 200 gr demıstı
Nerden aklıma geldıyse sımdı
Tamam anladım canımSuan deneme süresındesın ıkı hafta
Ikı hafta sonunda paylaşımın kılo vermen güzelse lıstedesın yarısın ıcındesın
O kadar hedefim yok kız 40 bile yeter bana hatta 4238 ler bıle olacak
En guzelıde bırsey gıyınce bır küçük bedenı varmı dıye sormak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?