Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Almadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırım

Ben bayramda istanbul türü yapmak istiyorum bol bol gezicem ve iciciem umuyorum tatlıyı çok çok azıcık hasarla atlaticam benim için esas zorlu süreç annem umreden gelince gelen giden tatlı börek sarma falan o zaman yanarım onu bi atlatiyim başka bisi istemem

Lısteyı unutmuyoz demı
Haftaya cuma lıstedesın

Sen önce kendın karar verdın ya gerısı kolay canım
Valla yarın kaç gorcem merak ediyorum belki 1 kilo gitti ama o bilr motivemi düşürmeyecek pazartesiden beri ekmekyemedim pazar günü börek yiycem bayram kahvaltısında

Almadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırım
38 ler bıle olacak
En guzelıde bırsey gıyınce bır küçük bedenı varmı dıye sormak olacak

Valla yarın kaç gorcem merak ediyorum belki 1 kilo gitti ama o bilr motivemi düşürmeyecek pazartesiden beri ekmekyemedim pazar günü börek yiycem bayram kahvaltısında
Oda olacak artık
Bayram yanı
Ama sonrası protein sebze dengele kuzum sen yıne

Koz ben bi anlayamadım bu liste işini her akşam şu spor menü yazıyorum :)) listeye girdimmi nolcak
Suan deneme süresındesın ıkı hafta
Ikı hafta sonunda paylaşımın kılo vermen güzelse lıstedesın yarısın ıcındesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…