benimde Boğazlarım kasiniyor baklava fln yiyince :) annem kesin kase kase sütlaç yapar bana ona dayanamıyorum birtekKizlar kaldi 2 gun bayram bnm icin kolay gecio cunku serbetli tatli sevmm kacamk yapmadan gecirmk istiyorum
olucak Beril başarıcaksin basaricaz ben bu enerjiyi görüyorum hepimiz de.Elif çok heveslıyım bu kez
Aynen bütün mağazalar bizim.Ben kışın 44 beden pantolon almıştım..şimdi 42 sıkı da olsa oluyor..ben dede beden beden kıyafet var
Çoğunu verdim bir zayıflayalım alırız ya seve seve hemde
ohh afiyet olsun.Bayram diye birşey almadım zayıflayınca alırım dedim..
Biraz önce marketten salata malzemesi diyet ürünleri aldım bayramlık
ay çok tehlikeli sana sabır azim irade diliyorum bebeğim.Ben bayramda istanbul türü yapmak istiyorum bol bol gezicem ve iciciem umuyorum tatlıyı çok çok azıcık hasarla atlaticam benim için esas zorlu süreç annem umreden gelince gelen giden tatlı börek sarma falan o zaman yanarım onu bi atlatiyim başka bisi istemem
tezbitsin
Döne döne sesin çıkmıyor yine
Cevap vermiyorsun niye
Yine bir salatamı deniyorsun
Avakadonu ince ince doğruyor musun?
Tatlıyı sabahtan yemişsin şimdi yakmak lazım..bugün hafif beslenirsin canım ..bak bayram da yaklaştı tatlılardan uzak duralımTünaydınlarr bu aralar bayağı geç uyanıyorum.Evi toparlamak düzetlmek hem geç saatlere kadar sürüyor hem de yoruyor.Utku da arazide.Neyse kahvaltıma geçeyim hemen
1 taneCİK kalburabastı tatlısı (komşular için yaptım sadece tadına bakmak için)
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 dilim ekmek
suya henüz başlayamadım alkali su hazırlamayı düşünüyorum
Kolay gelsın canımTünaydınlarr bu aralar bayağı geç uyanıyorum.Evi toparlamak düzetlmek hem geç saatlere kadar sürüyor hem de yoruyor.Utku da arazide.Neyse kahvaltıma geçeyim hemen
1 taneCİK kalburabastı tatlısı (komşular için yaptım sadece tadına bakmak için)
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 dilim ekmek
suya henüz başlayamadım alkali su hazırlamayı düşünüyorum
Uzun zaman sonra bende kendıme ınanıyorumbenimde Boğazlarım kasiniyor baklava fln yiyince :) annem kesin kase kase sütlaç yapar bana ona dayanamıyorum birtek
olucak Beril başarıcaksin basaricaz ben bu enerjiyi görüyorum hepimiz de.
Aynen bütün mağazalar bizim.
ohh afiyet olsun.
ay çok tehlikeli sana sabır azim irade diliyorum bebeğim.
Yelız komşu arkadaş bulabıldınmı sen canımTatlıyı sabahtan yemişsin şimdi yakmak lazım..bugün hafif beslenirsin canım ..bak bayram da yaklaştı tatlılardan uzak duralım
Şöyleki hem yağ hem şeker kilo yapıyor sütlü tatlı daha masum
Komşularla mı tanışıyorsun?haydi bakalım sevindim
Benım kafıleyı gordunmu resmilerde hepısı yarmagülAman da bizim yeni gelinimiz pek becerikli maşallah
Komşularına afiyet olsun şimdiden
Sevındım canımBu bölgedekiler hep yabancı ..ama eşimin akrabası var başka bölgede..bayramda onlara gideceğiz..onlar önceden yerleşmişler ..bize iyi olacak ..çoluk çocuk bayram görsün istiyorum ..biz nasıl heyecanlıydık ..
Bır degısıklık olurBu bölgedekiler hep yabancı ..ama eşimin akrabası var başka bölgede..bayramda onlara gideceğiz..onlar önceden yerleşmişler ..bize iyi olacak ..çoluk çocuk bayram görsün istiyorum ..biz nasıl heyecanlıydık ..
Dolgu balen ne ararsan varmış demek ki sütyendeBır arkadasım vardı öbür yerde
Özelde konuşurken sütyenım bıle 200 gr demıstı
Nerden aklıma geldıyse sımdı
Geniş yelpaze diye buna denirBen bıraktım o huyu
Çok uzun zaman almayacak zayıflanacak dendı hep olmadı
Pacozlukta kıdemlıydım
Artık alıyom
34 ten 52 hatta 54 e uzanan bır yelpazem var
İyimişin kız 42Tünaydın canlar.
anam 5 mil hiç denemedim harika valla menüye laf yok zaten.
ufacık bir ışık hüzmesi ne bile geliyor.
şair oldun kız
Harikasın canım.
heyt be yaglar sair ruhunuzu cikardi.
bizi haberdar et canım sonuçtan. Bak şimdi gece en gec 11 gibi su içmeyi bırak bugün protein ağırlıklı beslen sabah wc den sonra cibildak tartıl hepsi bu Hiloş.
Valla gittim baktım baktım deneme kabininin önünde bıraktım çıktım vermeden almak yok. 42 44 arası giyiyorum kalıplar değişiyor markalara göre ondan yoksa 44 yani. Zaten ya 40 42 44 beden kıyafet var evde fazlasını asla saklamam veririm hep yani zayıflayınca güzel bir alışveriş beni bekliyor
Şerbetli tatlı sevmeyen biriyle karşılaşmak ilginç oldu benim için burcu keşke ben de sevmeseydimKizlar kaldi 2 gun bayram bnm icin kolay gecio cunku serbetli tatli sevmm kacamk yapmadan gecirmk istiyorum
Boy da boymuş yalnız maşallah176 boyda 64 kıloydum
Manyak kaslı bırseydım
46 giyiyordum hala 46 giyiyorumAlmadım canım malesef bu popoyla hiç bisi olmaz bana benim 46 üst bedenden 44 de oluyor ama ben 46 diyeyim size 1 ay sora 44 bi pantolon bi elbise alırım
1 kilo iyi hilal, benim 100 gr verdiğim hiç vermediğim haftalar oldu rejimi bozmama rağmen hatta yürüyüş yapmama rağmen yani 1 kilo verdiysen sevinValla yarın kaç gorcem merak ediyorum belki 1 kilo gitti ama o bilr motivemi düşürmeyecek pazartesiden beri ekmekyemedim pazar günü börek yiycem bayram kahvaltısında
İnceltir tabi ya. Yalnız doğum vücudu çok bozuyor hamilelik diyim. Ben daha genişim mesela. Göbek hiç erimiyor zaten.İnşallah ..4-5 kilo bir beden inceltir dimi?tabi sporla birlikte ..
6 dan sonra hiçbir şey yemezsen kesinlikle haftada 1.5 kg verirsin en az sonra azalır tabi de ilk zamanlar yani. Bayramdan sonra bir atak bekliyorum senden hilal kızZaten ramazanda sıra 6 da yemek faslı bitecek benim için
Uzun boylu sısko zebellah gıbı duruyorDolgu balen ne ararsan varmış demek ki sütyende
Geniş yelpaze diye buna deniral benden de o kadar
İyimişin kız 42
Şerbetli tatlı sevmeyen biriyle karşılaşmak ilginç oldu benim için burcu keşke ben de sevmeseydim
Boy da boymuş yalnız maşallah
46 giyiyordum hala 46 giyiyorum
1 kilo iyi hilal, benim 100 gr verdiğim hiç vermediğim haftalar oldu rejimi bozmama rağmen hatta yürüyüş yapmama rağmen yani 1 kilo verdiysen sevin
İnceltir tabi ya. Yalnız doğum vücudu çok bozuyor hamilelik diyim. Ben daha genişim mesela. Göbek hiç erimiyor zaten.
6 dan sonra hiçbir şey yemezsen kesinlikle haftada 1.5 kg verirsin en az sonra azalır tabi de ilk zamanlar yani. Bayramdan sonra bir atak bekliyorum senden hilal kız
Bana özel yazdığın dörtlüğü ayrıca cevaplamak istedim yelizimtezbitsin
Döne döne sesin çıkmıyor yine
Cevap vermiyorsun niye
Yine bir salatamı deniyorsun
Avakadonu ince ince doğruyor musun?
Herkes kendinde olmayanı istiyor. Kısa ve şişko olunca da top gibi yuvarlanıyorsunUzun boylu sısko zebellah gıbı duruyor
Kısa tombık olmayı tercıh ederdım ben
Kız ben ezip yüzüme sürüyorum ..sağlıklı yağlar varmış doktor dedi..pek te güzel oluyorPembe_patikli avakado alıyorum dolapta çürüyor ilk başladığım zamanlarda çok yiyordum ama oturup 1 tane yiyordum bir öğünde. Yağ oranı yüksek ama doymamış yağ ve lif. Kolesterol yok. Bir diyet var ketojenik diyet diye duydunuz mu onu, onu yapanlar günde 2-3 avakado yiyorlar. Karatay diyetine benziyor. Yağ serbest. Çok iyi kilo verenleri duyuyorum o diyetle. Ama ben o kadar yağ yiyemem. Benim diyetim gayet klasik kimileri senin diyetinin modası geçti dese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?