Ben 1 avakadoyu bol lımonlatıp acı bıber ekleyıpPembe_patikli avakado alıyorum dolapta çürüyor ilk başladığım zamanlarda çok yiyordum ama oturup 1 tane yiyordum bir öğünde. Yağ oranı yüksek ama doymamış yağ ve lif. Kolesterol yok. Bir diyet var ketojenik diyet diye duydunuz mu onu, onu yapanlar günde 2-3 avakado yiyorlar. Karatay diyetine benziyor. Yağ serbest. Çok iyi kilo verenleri duyuyorum o diyetle. Ama ben o kadar yağ yiyemem. Benim diyetim gayet klasik kimileri senin diyetinin modası geçti dese de
Yakında fıdan gıbı olacaz yaHerkes kendinde olmayanı istiyor. Kısa ve şişko olunca da top gibi yuvarlanıyorsun
Ben yemegı halkedıp bugun tam randıman baslıyomSevgili arkadaşlarım ben pilates topumla lastiklerimle buluşmaya gidiyorum
Az hasret giderelim
Yine olursun seen176 boyda 64 kıloydum
Manyak kaslı bırseydım
Öpüldün balımYine olursun seen
Evet bugün davetliyim.Neredeyse bütün bina çağırılmış.Eşler arazide olunca iftarı birlikte yapmaya karar vermişler beni de davet ettiler elim boş gitmeyeyim dedim.Tatlıyı sabahtan yemişsin şimdi yakmak lazım..bugün hafif beslenirsin canım ..bak bayram da yaklaştı tatlılardan uzak duralım
Şöyleki hem yağ hem şeker kilo yapıyor sütlü tatlı daha masum
Komşularla mı tanışıyorsun?haydi bakalım sevindim
Ayy çok teşekkürlerAman da bizim yeni gelinimiz pek becerikli maşallah
Komşularına afiyet olsun şimdiden
aynen öyle.Uzun zaman sonra bende kendıme ınanıyorum
Başaranlardan neyımız eksık degıl mı
sevindim birileri olmasına. Eski bayramlar ramazanlar yok çünkü çekirdek aile olduk hepimiz apartman dairelerine sıkıştık kaldıkBu bölgedekiler hep yabancı ..ama eşimin akrabası var başka bölgede..bayramda onlara gideceğiz..onlar önceden yerleşmişler ..bize iyi olacak ..çoluk çocuk bayram görsün istiyorum ..biz nasıl heyecanlıydık ..
Bana özel yazdığın dörtlüğü ayrıca cevaplamak istedim yelizim
Salatamı anlattım dalga geçtiniz
Tarifini verdim hep gülüp eğlendiniz
Ama cuma sabahı göreceksiniz
Ah Döne tarif tarif diye geleceksiniz
salatana katPembe_patikli avakado alıyorum dolapta çürüyor ilk başladığım zamanlarda çok yiyordum ama oturup 1 tane yiyordum bir öğünde. Yağ oranı yüksek ama doymamış yağ ve lif. Kolesterol yok. Bir diyet var ketojenik diyet diye duydunuz mu onu, onu yapanlar günde 2-3 avakado yiyorlar. Karatay diyetine benziyor. Yağ serbest. Çok iyi kilo verenleri duyuyorum o diyetle. Ama ben o kadar yağ yiyemem. Benim diyetim gayet klasik kimileri senin diyetinin modası geçti dese de
İnşallah canım dediğin olsun
Grubumuz hep zayıf olsun
O kaynanana söyle sana baklava yedirmesin
Allah bize tombiş günler göstermesin
benimkiler de duruyor boş boş tembel im ya.Sevgili arkadaşlarım ben pilates topumla lastiklerimle buluşmaya gidiyorum
Az hasret giderelim
81.2 dün yazmıştı yalnışsa düzelt Meltem cımKızlar meltemın başlangıç kılosu ne hatırlamıyom
Doğru ablam
Burcu canım lısteyı sormuştum
Sızın aıle senı yoldan çıkarmaz dımı
benimde Boğazlarım kasiniyor baklava fln yiyince :) annem kesin kase kase sütlaç yapar bana ona dayanamıyorum birtek
olucak Beril başarıcaksin basaricaz ben bu enerjiyi görüyorum hepimiz de.
Aynen bütün mağazalar bizim.
ohh afiyet olsun.
ay çok tehlikeli sana sabır azim irade diliyorum bebeğim.
Orası doğru :)Canim cevap vermistim dun ama sen atlamissin galiba ailemde sknti yok yoldan cikmam da bu hafta annemlerde tartilcm benim tartiyla bi 500 600 gram oynuo ne kadar saglikli olur bilmiyotum
Emin ol.sutlac daha masum
Ay bi bayram midem bozulmuştu o şekil haklısınBenim annemde sütlaç yapar ..şeker hastası baklava yapsa yemiyor zAten ..
Bayramda da gelenler genelde tatlı istemiyor artık
zararlı deniyor ..şeker çikolata tatlı kahve çay soğuk içecekler hepsi karman çorman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?