- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Viyana dan Mersin e
13. Takıma gelsene
Burda motivasyon çok
Zayıflayıp gitsene
Aşık Elif DertliCam cam dedim silemedim
Kk dan bir türlü gidemedim
Yarın bayram a dostlar
Ne yapam ben bilemedim
Beste son 3 kiloyu verecek
Gerekirse ferrine gidecek
Gram gram da olsa
O kilo 58 e inecek.
Kizlar ben de kendime yazdim. 60.5 hadi bakalim. -200 gr.
Aşık Elif Dertli
Aynen beyaYalnız sizde de yetenek varmış be yaa
Döne kız 75 kilo ile nası 46 bedensin mümkün değil 42 olman lazım ben 92 ile 46 beden giyiyorum. Geçen ki istikrar li diyetin de 9 kilo yu 2 ayda vermiştim ama aşırı istikrar gösterdim o zamanDolgu balen ne ararsan varmış demek ki sütyende
Geniş yelpaze diye buna deniral benden de o kadar
İyimişin kız 42
Şerbetli tatlı sevmeyen biriyle karşılaşmak ilginç oldu benim için burcu keşke ben de sevmeseydim
Boy da boymuş yalnız maşallah
46 giyiyordum hala 46 giyiyorum
1 kilo iyi hilal, benim 100 gr verdiğim hiç vermediğim haftalar oldu rejimi bozmama rağmen hatta yürüyüş yapmama rağmen yani 1 kilo verdiysen sevin
İnceltir tabi ya. Yalnız doğum vücudu çok bozuyor hamilelik diyim. Ben daha genişim mesela. Göbek hiç erimiyor zaten.
6 dan sonra hiçbir şey yemezsen kesinlikle haftada 1.5 kg verirsin en az sonra azalır tabi de ilk zamanlar yani. Bayramdan sonra bir atak bekliyorum senden hilal kız
Vücut yapısından oluyor canım ..bizde arkadaşla aynı kiloyuz o daha küçük beden giyiyordu spor yapardıDöne kız 75 kilo ile nası 46 bedensin mümkün değil 42 olman lazım ben 92 ile 46 beden giyiyorum. Geçen ki istikrar li diyetin de 9 kilo yu 2 ayda vermiştim ama aşırı istikrar gösterdim o zaman
Akşam nohut pilav çorba da unluysa birini çıkartman iyi olabilir ..hatta çorba salata yarım dilim ekmek yoğurt güzel olur ama kalabalıksınız arada yeme kayna bir karambol olsun işteMenumu yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 domates
Peynir
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı p. Pilavı
1 domates
8 kiraz
Ara 18.00
Chia puding
Aksam 20.50
Binkase çorba
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı nohut
Salata olacak
1.5 su
Bol bol yürüyüş
1 set plank
2 kaşık bile olsa akşamki pilavı yeme derim. Listeye girdiğinde perşembe akşamı bakliyat yrmr şeker şişiriyor fena artıda çıkarsın cumalarıMenumu yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 domates
Peynir
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı p. Pilavı
1 domates
8 kiraz
Ara 18.00
Chia puding
Aksam 20.50
Binkase çorba
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı nohut
Salata olacak
1.5 su
Bol bol yürüyüş
1 set plank
Ben 46 bedeni 9 kilo verdikten sora düşün düğmeleri kapalı giyip çıkarabiliyirdum baya bollasmisti öyle böyle tam daraltacakken ben başladım gerisin geri almaya salakmiyim ne kilo verip mutlu olunca yemeğe veriyom kendimiVücut yapısından oluyor canım ..bizde arkadaşla aynı kiloyuz o daha küçük beden giyiyordu spor yapardı
Bir de kot pantolonsa belli bollaşmıştır
Ay ama aciimmm :)) yemiyim mi yani şimdiki onun yerine yoğurt yesem2 kaşık bile olsa akşamki pilavı yeme derim. Listeye girdiğinde perşembe akşamı bakliyat yrmr şeker şişiriyor fena artıda çıkarsın cumaları
Yok şehriye çorbası ünsüz bol baharatlıAkşam nohut pilav çorba da unluysa birini çıkartman iyi olabilir ..hatta çorba salata yarım dilim ekmek yoğurt güzel olur ama kalabalıksınız arada yeme kayna bir karambol olsun işte
Yoğurt ye üstüne pulbiber dök oh missAy ama aciimmm :)) yemiyim mi yani şimdiki onun yerine yoğurt yesem
Ay ben normal doğurdum da noldu vücudum sarktı resmen karnım mayalanmis hamur gibi yumus yumuszukkum kız hiç pantolon almadım aynı 46 bedeni giyiyorum hala ama olsam olsam 44 olmuşumdur göbek erimedi sezeryan çizgimin üstü ööle duruyor vallahi böyle löpçük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?