Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Döne kız 75 kilo ile nası 46 bedensin mümkün değil 42 olman lazım ben 92 ile 46 beden giyiyorum. Geçen ki istikrar li diyetin de 9 kilo yu 2 ayda vermiştim ama aşırı istikrar gösterdim o zaman

Menumu yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 domates
Peynir

Öğle 15.00
3 yemek kaşığı p. Pilavı
1 domates
8 kiraz

Ara 18.00
Chia puding

Aksam 20.50
Binkase çorba
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı nohut
Salata olacak
1.5 su
Bol bol yürüyüş
1 set plank

Döne kız 75 kilo ile nası 46 bedensin mümkün değil 42 olman lazım ben 92 ile 46 beden giyiyorum. Geçen ki istikrar li diyetin de 9 kilo yu 2 ayda vermiştim ama aşırı istikrar gösterdim o zaman
Vücut yapısından oluyor canım ..bizde arkadaşla aynı kiloyuz o daha küçük beden giyiyordu spor yapardı
Bir de kot pantolonsa belli bollaşmıştır

Akşam nohut pilav çorba da unluysa birini çıkartman iyi olabilir ..hatta çorba salata yarım dilim ekmek yoğurt güzel olur ama kalabalıksınız arada yeme kayna bir karambol olsun işte

2 kaşık bile olsa akşamki pilavı yeme derim. Listeye girdiğinde perşembe akşamı bakliyat yrmr şeker şişiriyor fena artıda çıkarsın cumaları

Vücut yapısından oluyor canım ..bizde arkadaşla aynı kiloyuz o daha küçük beden giyiyordu spor yapardı
Bir de kot pantolonsa belli bollaşmıştır
Ben 46 bedeni 9 kilo verdikten sora düşün düğmeleri kapalı giyip çıkarabiliyirdum baya bollasmisti öyle böyle tam daraltacakken ben başladım gerisin geri almaya salakmiyim ne kilo verip mutlu olunca yemeğe veriyom kendimi

2 kaşık bile olsa akşamki pilavı yeme derim. Listeye girdiğinde perşembe akşamı bakliyat yrmr şeker şişiriyor fena artıda çıkarsın cumaları
Ay ama aciimmm :)) yemiyim mi yani şimdiki onun yerine yoğurt yesem

Akşam nohut pilav çorba da unluysa birini çıkartman iyi olabilir ..hatta çorba salata yarım dilim ekmek yoğurt güzel olur ama kalabalıksınız arada yeme kayna bir karambol olsun işte
Yok şehriye çorbası ünsüz bol baharatlı

zukkum kız hiç pantolon almadım aynı 46 bedeni giyiyorum hala ama olsam olsam 44 olmuşumdur göbek erimedi sezeryan çizgimin üstü ööle duruyor vallahi böyle löpçük gibi
Ay ben normal doğurdum da noldu vücudum sarktı resmen karnım mayalanmis hamur gibi yumus yumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…