Yoğurt ye üstüne pulbiber dök oh miss
Metabolizma hızlansın
Ya kalcam erse göbeği takmyorum bile ama işte erimiyorHep öyle canım spor mekik iyi geliyor ama düzenli yapmak lazım
Şöyle düşün kaçamak hakkını bayramda nasıl olsa kullanacaksın ..yada 1 kaşık ye içinde kalacaksa sen bilirsinyememeye calisicam söz vermiyim ama irademe hakim.olucam
Döne kız 75 kilo ile nası 46 bedensin mümkün değil 42 olman lazım ben 92 ile 46 beden giyiyorum. Geçen ki istikrar li diyetin de 9 kilo yu 2 ayda vermiştim ama aşırı istikrar gösterdim o zaman
Menumu yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 domates
Peynir
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı p. Pilavı
1 domates
8 kiraz
Ara 18.00
Chia puding
Aksam 20.50
Binkase çorba
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı nohut
Salata olacak
1.5 su
Bol bol yürüyüş
1 set plank
Belki bi çatal atarım kocamın tabağındakiniŞöyle düşün kaçamak hakkını bayramda nasıl olsa kullanacaksın ..yada 1 kaşık ye içinde kalacaksa sen bilirsin
Bende basenliyim işte yaaa sende bendensinCanim okiloalrda bende oleydim 75 ken filan 44 46 giyiyordum ki zayiflama hikayem 46 ole baslamkstir yani basen genis olunca ole oluo genelde
Pilavlar disinda guzel cnm
Hahaha olurBestttt kız herkes ozan oldu bir de kendimize mahlas mı seçsek ustalaşsak diyorum
TammmmAy delirdik biz
Oda bayram gülü olurCanim cevap vermistim dun ama sen atlamissin galiba ailemde sknti yok yoldan cikmam da bu hafta annemlerde tartilcm benim tartiyla bi 500 600 gram oynuo ne kadar saglikli olur bilmiyotum
Emin ol.sutlac daha masum
Dondurmalı tel kadayıf dolması yetmelisin zayıflayıncaDondurma da şık bi tatlı bence yaaa
Ah ah
Zamanında 1 kilo dondurma yerdim oturup ne günlermiş bee ya
Kalkıp ara öğün yapiyim iyisi midilime vurdu
Ben SPOR yaptımBitti canım valla yapıştım yere..
Ama iyi geldi insan alışıyor her hareketi tam yapamıyorum tabiartık olduğu kadar..
Akşamda az yürüyüş yapsam süper olur ..
Sen de hiç olmadı ip atla ..
Ben onu ıyı bılırımÖyle kızlar bir bayram eşim dedi ki akrabaları bir günde bitirelim ..
6 eve gittik bayramlaşmaya
İlk 2 ev fena gitmedi
Sonra diyorum" yok ben
yemeyeyim,yok yeni içtik kahve,vallahi tokum ," dedikçe ısrarlar başlıyordu
"Bir tadına bak,ne olmuş siz gençsiniz yakarsınız,bi daha mı bulacaksınız el yapımı bu....."
Böyle uzadı
Akşam midem fena ,başımda ağrı ,davul gibi bir karın
Ayy çok fenaydı
Nıye bugun tartıldınBeste son 3 kiloyu verecek
Gerekirse ferrine gidecek
Gram gram da olsa
O kilo 58 e inecek.
Kizlar ben de kendime yazdim. 60.5 hadi bakalim. -200 gr.
Nalan baklavayı buzluga atıp dondururdumKesinlikle yazın soğuk soğuk sütlü tatlılar harika oluyor ben gibi vermesi gereken çok kilosu varsa en güzeli bir bardak soğuk su olmadı tarçınlı buz gibi bir bardak süt
Tam onu yazıyordumYalnız sizde de yetenek varmış be yaa
Çorba nelı canımMenumu yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 domates
Peynir
Öğle 15.00
3 yemek kaşığı p. Pilavı
1 domates
8 kiraz
Ara 18.00
Chia puding
Aksam 20.50
Binkase çorba
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı nohut
Salata olacak
1.5 su
Bol bol yürüyüş
1 set plank
Sehrıyede kh canım pırınc ekmek gıbıYok şehriye çorbası ünsüz bol baharatlı
Süper olur canımAy ama aciimmm :)) yemiyim mi yani şimdiki onun yerine yoğurt yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?