Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaaa nasıl dayaniyosun sen açlığa

zukkum bakalım yarın ne çıkacak benim malum regl durumu artı çıkacak gibi hayırlısı bakalım
Kontrol amaçlı galiba her hafta cuma sabahları tartılıp yüzdeler hesaplanıyor ..gruplar derecelendiriliyor ..
En iyi kilo veren 3 yarışmacı seçiliyor başarı hikayelerini yazıyorlar biz az daha sabredelim az kaldı listeye

Çok güzel 2.5 olur su sanırım

Güncelleme kızlar
Çorba içmedim
1 yk pilav
1 yk nohut yedim
Kaşıklar küçücük değil ama dolu dolu
Sonra doyamadım 3 yk yoğurt 3 de hurma yedim çok m oldu suyu 3 e tamamladım bu arada
İyi etmişsin bence
Akşam açlığa dayanırsan güzel bence
Pek bir sağlıklı olmuş menü
Yok kız akşamın kalorisi olmuş gene de kuruyemiş işte sonuçta ama erken yiyip kapattım günü en azından
Yaaaa nasıl dayaniyosun sen açlığa
Aç değilim kız bayaa kalori olmuş baksana
Kızlar diyetisyen ler normalde 2 hafta bir tartiyor hani bizim hafta da bir tartilmamizin sebebi var mı
Özele gidince her hafta tartıyorlar. Yarışma için cumaları tartılıyoruz ya. Ama biz pazartesi de tartılıyoruz hani hafta sonu kaçamak yapmayı engellesin diye. Bence pazartesi tartıları süper çünjü benim en zor zamanım tatil günleri eşim varken oluyor.

Benimde adet bugün bitti gibi yarın banyo da yapicam son gün oruç luyum tekrarda

Du bakalım ne çıkacak yarın ola hayrola

Menümü yazayım
Sahur
Tarçınlı zencefıllı corekotlu yoğurt
Iftarda
1 yk yulaf tarcın 4 cıleklı yogurt
Suyu 3 yapmadan yatmam
Spor
30 dak bısıklet
30 dak eklıptık
25 dakıka band
500 stepper
100 mekık yarım ve yan mekık olarak
150 kürek
1 saate yakın bebek arabasıyla yürüyüş tempolu

Yazıldın mı spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…